سلام دوستان
من تمام صفحه ها رو خوندم ولی حرفی از رمهای khngmax زده نشده من چند روز پیش دوتا دو گیگش رو خریدم 50 بدرد میخوره
البته باس 800
ومیخواستم بدونم تا چقدر میشه اور کرد
1000 میشه
سلام دوستان
من تمام صفحه ها رو خوندم ولی حرفی از رمهای khngmax زده نشده من چند روز پیش دوتا دو گیگش رو خریدم 50 بدرد میخوره
البته باس 800
ومیخواستم بدونم تا چقدر میشه اور کرد
1000 میشه
فکر کنم منظورشون 2 تا رم دو گیگ خریده نه یک چهار گیگ 50 تومان واسه این دوتا رم زیاد هم هست
مین یعنی همون مادر برد؟
کارتون که ندارم ولی سی دی مادر برد رو گذاشتم و توی قسمت information این اطلاعات رو نوشته بود
به درد میخوره ؟ اسلاتهای رم هم مشکی هست
راستی من قیمت رم 256 رو میخوام که با اینی که دارم بشه 512 مگا بایت ، شما قیمت رم 512 رو دادین
![]()
بچه ها سلام من برای کار فتوشاپ رم سیستمم کمه میخوام اونو ارتقا بدم
مدل ماینبردم
asus p4b533_x rev 1.01
قیمت یک رم 1 یا 2 گیگ چنده؟
ایا میتونم روی این ماینبرد نصبش کنم چه ورژنی می خورده
cpu intel 2.4
Last edited by mohsen_blid; 30-12-2008 at 19:48.
سلام دوستان
من دوتا رم Geil512Mb با باس 533 دارم و ميخوام 1Gig ديگه اضافه كنم.سوالم اينه بهتره من رمهارو بدم بره و دوتا 1Gig بگيرم يا دوتا 512 ديگه اضافه كنم.
سوال بعديم اينه مادر بورد دستگاه باس 533 هست.اگر من رم با باس بالاتر مثلا 800 بگيرم مشكلي پيش نمياد؟
بکس، من دنبال رم ddr هستم. به نظر شما میشه رم 2 گیگ ddr پیدا کرد؟ (مادر برد من رم ddr2 روش نصب نمیشه واسه همین دنبال ddr میگردم؛ 1 گیگش رو گیر آوردم ولی همونطور که گفتم دنبال 2 گیگ میگردم، میخوام دو تا 2 گیگ نصب کنم...)
Last edited by mili_k; 04-01-2009 at 12:21.
بايد ببيني هر اسلت مادربوردت تا چه حدي رو ساپورت ميكنه بعد اقدام به خريد كني
در ضمن رم 1 گيگ ddr1 بايد تهيه كني و قيمتي محدوده 35 تومان داره
رم هاي قبليتو بده 2 تا 1 گيگ بخر
براي باس 800 هم ببين مادربوردت ساپورت ميكنه يا نه
شما بايد 2 تا رم 1 گيگ بگيري ماژول 2 گيگيش من تا حالا نديدم
دوستان من یک رم DDR3 با PC1333 گرفتم اما متاسفانه مادربرد ASUS P5Q3 Deluxe Wi-Fi P@n اون رو 800 نشون می ده. دارم دیوونه می شم. آیا من چیزی رو اشتباه تنظیم کردم یا رم تقلبی هست؟ آکبند خریدمش.
CORSAIR DDR3 Dual Channel RAM PC1333
اینم اسمش هست. دو تیکه هست که من در پورت های مخصوص Dual Channel زدمشون.
ممنون می شم راهنماییم بفرمایید.
ماژول؟؟؟ (دوست عزیز یه توضیح در این مورد بده خواهشاً)
رم 1 گیگ ddr الآن آماده س ولی میخوام یخورده بیشتر وقت بذارم برا پیدا کردن 2 گیگ ddr، شما جای من بودی چیکار میکردی؟ احتمال پیدا شدنش خیلی کمه؟
سلام و ممنون.فقط رم چي بگيرم بهتره و چند قيمت هست.مادر بوردم Asus P5PL2-Eهستش.يه جدول از رمهاي پيشنهادي داره كه همه باسشون 533 هست.يعني اگر من 800 بگيرم مشگل پيش مياد؟فكر كنم باس 533 كم ياب شده ديگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)