جای DVD برای X360 :
قشنگه مگه نه!!!![]()
![]()
جای DVD برای X360 :
قشنگه مگه نه!!!![]()
![]()
کوجیما در مصاحبه ای اعلام کرده که من نگفته ام که مخالف X360 هستم که بازی MGS را برای این کنسول بیرون نمیدهم. من میگویم که X360 جوابگوی بازی MGS نیست و تا حالا هم این بازی 56 GB شده و حتی دیسک های BR هم جوابگوی این بازی نیستند من خیلی دوست دارم برای PC این بازی را بیرون دهم اما این بازی یک هارد PC را پر می کند. DVD های x360 هم حتی اگر چند لایه باشند باز هم نمی شود. من از BR خواهش کردم که دیسک هایی با ظرفیت حداقل 50 GB و یا بهتر است 80 GB را عرضه کند.
واقعا این MGS هم عجب بازی هست.
راستی منبع خبر بالا Ign بود
اوووف منكه كف كردم يعني mgs اينقدر غوله ؟؟؟؟!!!!!!
من mgs مي خوام![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من هم ميخواهم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
راستی منبع خبر Mgs سایت گیم اسپات هم هست
بازی Resident Evil 5 برای کنسول X360 هم میاد
منبع: Ign
مگه قراره این بازی چی داشته باشه که اینقدر حجم داره ....؟کوجیما در مصاحبه ای اعلام کرده که من نگفته ام که مخالف X360 هستم که بازی MGS را برای این کنسول بیرون نمیدهم. من میگویم که X360 جوابگوی بازی MGS نیست و تا حالا هم این بازی 56 GB شده و حتی دیسک های BR هم جوابگوی این بازی نیستند من خیلی دوست دارم برای PC این بازی را بیرون دهم اما این بازی یک هارد PC را پر می کند. DVD های x360 هم حتی اگر چند لایه باشند باز هم نمی شود. من از BR خواهش کردم که دیسک هایی با ظرفیت حداقل 50 GB و یا بهتر است 80 GB را عرضه کند.
من که از همین حالا منتظرم![]()
بابا کوجیما مارو کشت
خوبه وقتی تو نمایشگاه TGS بازی Gears of War را بازی کرد کفش برید و اعلام کرد خیلی دوست دارد برای این کنسول بازی بسازد خداکنه بازیش فروش نکنه تا مجبور بشوند برای PC هم پورت کنند![]()
خیلی وقته اعلام شدهبازی Resident Evil 5 برای کنسول X360 هم میاد
منبع: Ign
هم برای PS3 و هم برای X360 در اواخر سال 2008 هم میاد!![]()
والا خودمم نمی دونم این کوجیما هم نمی خواد برای X360 بازی بسازه بهانه میاره![]()
دو تریلر جدید از گیم پلی بازی UEFA 2006- 2007 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی قشنگه![]()
By: Sega, Blade Interactive
Genre: Billiards
Release Date: TBA 2007
بیلیارد های X360 هم توپ هستند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)