سعی کن با برنامه ی wine نصبش کنی.
نتیجهی کار رو به ما هم بگو.
سعی کن با برنامه ی wine نصبش کنی.
نتیجهی کار رو به ما هم بگو.
یه لطفی بکنید و دقیقا" توضیح بدید هر کدوم از پارتیشن ها چه کار آیی ای دارند. tmp/ و home/ و boot/ و ...
من قبلا" خونده بودم که swap باید دو برابر رم باشه و با داشتم رم 512 زوزه 1024 تا برای swap بصورت پیشفرض انتخاب کرده، حالا کدوم بهتره؟ دو برابر یا دو و نیم برابر؟
تا اونجا ای که من میدونم، میشه mount pointو پارتیشن رو به این پوشه ها که فرمودین تغییر داد و هیچ اجباری نیست که برای این پوشه ها یک پارتیشن اختصاص داد.
اما :
home برای ذخیره ی اطلاعات هر کاربره
boot مکانی برای نگه داری اطلاعات بوت از جمله بوت لودر
tmp هم که پوشهی موقته.
media برای پارتیشن هایی که مونت پویینت خاصی براشون تعیین نشده و سیستم به پوشه های این پوشه مونت میکنه و البته cdrom و فلش و حافظه های دیگه هم اینجا مونت میشن
dev مشخصات سخت افزار های مختلف رو شامل میشه.
lib که شامل کتابخونه هاست
bin , sbin هم برنامه ها رو شامل میشه
etc هم که محل نگهداری اطلاعات سیستم و تنظیمات سیستمه (ونه تنظیمات کاربر)
من این ها رو به یاد داشتم.
نمی دونم شاید سوالم مسخره باشه ! در لینوکس از نرم افزار آفیس میشه استفاده کرد ؟
البته معادل مایکروسافت آفیس هست و این که با یکم سختی میشه خود مایکروسافت آفیس رو با شبیه ساز های ویندوز نصب کرد.
سوالتون اصلا مسخره نیست.
لینوکس برنامه ای داره به نام Quick Office که تا به حال من هر توضیعی رو دیدم توش بوده این برنامه Word و Excel رو می سازه و پرینت می گیره و فایلهای Office 97 ،2000 و 2003 رو (بسته به توضیع) باز می کنه.
من Power point رو نمی دونم![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرکت IBM هم بر اساس OO.org مجموعه Lotus رو منتشر کرده که نوید خیلی خوبیه
آره اونم خیلی خوبه, هر چند هنوز توی فاز آزمایشیه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید من شاید خیلی مبتدی باشم توی لینوکس اما میخواستم ببینم چطوری توی Ubuntu 7.10 کانکشن بسازم و به اینترنت کانکت بشم ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)