تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 39 اولاول ... 263233343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 385

نام تاپيک: در ايران PS3 يا Xbox 360 . كدام بهتر است؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

حرف شما کاملا منطقی ودرسته ولی شما ببین کی اول کل کلو شروع کرد من فقط گفتم براساس چیزایی که من تو فلان سایت خوندم اینطوری بوده این آقا بحثو کشوند به غلطهای املایی و غیب گویی و قوه تخیل همین الان اگه آقا میلاد محترم شما می بود میگفت معزرت اینطوریه {معذرت} منم اگه ناراحتتون کردم ببخشید.موفق باشید
    مشکل شما اینه که فکر میکنی بنده قصد کل کل با شما رو دارم !!!!

نه عزیز من از این خبر ها نیست ! شما یک سری اطلاعات غلط نوشته بودی بنده هم با سند و مدرک نشون دادم که سخن شما اشتباهه یهویی لنت ترمز سوزوندی !

به هر حال من وقتی کسی باهام درست برخورد نکنه برخورد جالبی هم باهاش ندارم که شهاب جان این نکته رو توی پستشون یاد آور شده اند !

اگر هم بخواهیم بریم سر اصل مطلب ! یعنی توی ایران کدوم اینها بهتره ، با توجه به اقتصاد در به داغون کشور ، عدم ساپورت های مختلف از جمله وارانتی ، گارانتی و حق کپی رایت . سطح کم در آمد مردم 100% نتیجه میرسه به 360 توی این دو تا کنسول !

در مورد سخت افزار بهتر و قوی تر 100% 360 قوی تره این حرفم رو هم با سند و مردک میزنم مثل همه حرف های قبلیم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    در مورد فروش هم 360 حدود 6 میلیون دستگاه از Ps3 عزیز شما جلوتره :

کد:
    و البته Wii از هر دوتای اینها روی هم جلوتره !

و اما در مورد نتال و PS Move صد البته که نتال تکنولوژی پیشرفته تر و جدید تری چه از نظر AI (که رشته تحصیلی بنده هم هست - برنامه نویسی) جلوتره و چه از نظر تکنولوژی قطعات و بهره مندی از اونها ! از نظر قیمتی هم باز از Ps Move به صرف تره چون سونی قیمت Ps Move رو 100 دلار اعلام کرده تازه باید دوربین هم داشته باشی و برای بعضی بازی ها باید 2 تا PS Move بخری که تازه بتونی یه نفره بازی کنی ! در صورتی که نتال همش 50 دلار قیمتشه و چیز اضافی هم نمیخواد و با یه نتال 7-8 نفر سرگرم میشند ! ولی برای دو نفره بازی کردن با Ps Move حد اقل دو تا ازش لازمه و برای بعضی بازی ها 4 تا یعنی 400 دلار ! - پس باز نتال برای ایرانی ها به صرف تره .

میمونه داستان اینکه کدومشون گیم پلی بهتری دارند که تا زمانی که رلیز نشند بنی بشری ازش خبردار نمیشه ، شما اومدی داری نتال رو با یک موشن کنترلر مقایسه میکنی ، بزرگترین برتری نتال به PS Move اینه که چیز اضافه دستت نمیگیری (یعنی موشن کنترلر نیست) - میتونی با سیستم ارتباط برقرار کنی به صورتی که داری با یک انسان رابطه برقرار میکنی که آینده تکنولوژی بر میگرده به ارتباط برقرار کردن با ماشین نه استفاده از ماشین . من نمیتونم تمام آنچه که از شروع برنامه نویسی یعنی 10 سال پیش تا حالا تجربه کردم رو توی 4 تا پست برای شما و دوستان بنویسم !

در همین حد که حرفهام رو مستند میکنم که چرندیات تحویل ندم کفایت میکنه ! شما هم یک نگاهی به همه 33 تا پستت تا به اینجا بنداز ببین کدوم ادعای خودت رو مستند کردی !؟ حرف بدون سند هم = باد هوا !

در کل هم اگر فکر میکنی توهینی بهت شده (البته در 1 پست بنده تند خویی کردم شهاب هم بهش اشاره کرد) ، به دل نگیر توی بحث از این جور اتفاقات میوفته مخصوصا بحث بین ایرانی ها (برای اینکه بدونی چی میگم کتاب "خلقیات ما ایرانیان - نوشته محمد علی جمالزاده" رو بخون) و اگر خیلی ناراحت شدی !!!!!! ببخشید
    Last edited by sonixax; 16-04-2010 at 23:03.

2. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

به نظر من خیلی چرت و پرته این خب معلومه که ps3 بهتر . معلومه .
    فقط پولش بیشتره .
    عمرش بیشتره گرافیکش هم بیشتره .
    کیفشم بیشتره .
    register کردی اینو بگی ؟؟؟

سند ... مدرک

عمرش بیشتره گرافیکش هم بیشتره .
    کیفشم بیشتره

4. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مشکل شما اینه که فکر میکنی بنده قصد کل کل با شما رو دارم !!!!

نه عزیز من از این خبر ها نیست ! شما یک سری اطلاعات غلط نوشته بودی بنده هم با سند و مدرک نشون دادم که سخن شما اشتباهه یهویی لنت ترمز سوزوندی !

به هر حال من وقتی کسی باهام درست برخورد نکنه برخورد جالبی هم باهاش ندارم که شهاب جان این نکته رو توی پستشون یاد آور شده اند !

اگر هم بخواهیم بریم سر اصل مطلب ! یعنی توی ایران کدوم اینها بهتره ، با توجه به اقتصاد در به داغون کشور ، عدم ساپورت های مختلف از جمله وارانتی ، گارانتی و حق کپی رایت . سطح کم در آمد مردم 100% نتیجه میرسه به 360 توی این دو تا کنسول !

در مورد سخت افزار بهتر و قوی تر 100% 360 قوی تره این حرفم رو هم با سند و مردک میزنم مثل همه حرف های قبلیم :

کد:
    کد:
    در مورد فروش هم 360 حدود 6 میلیون دستگاه از Ps3 عزیز شما جلوتره :

کد:
    و البته Wii از هر دوتای اینها روی هم جلوتره !

و اما در مورد نتال و PS Move صد البته که نتال تکنولوژی پیشرفته تر و جدید تری چه از نظر AI (که رشته تحصیلی بنده هم هست - برنامه نویسی) جلوتره و چه از نظر تکنولوژی قطعات و بهره مندی از اونها ! از نظر قیمتی هم باز از Ps Move به صرف تره چون سونی قیمت Ps Move رو 100 دلار اعلام کرده تازه باید دوربین هم داشته باشی و برای بعضی بازی ها باید 2 تا PS Move بخری که تازه بتونی یه نفره بازی کنی ! در صورتی که نتال همش 50 دلار قیمتشه و چیز اضافی هم نمیخواد و با یه نتال 7-8 نفر سرگرم میشند ! ولی برای دو نفره بازی کردن با Ps Move حد اقل دو تا ازش لازمه و برای بعضی بازی ها 4 تا یعنی 400 دلار ! - پس باز نتال برای ایرانی ها به صرف تره .

میمونه داستان اینکه کدومشون گیم پلی بهتری دارند که تا زمانی که رلیز نشند بنی بشری ازش خبردار نمیشه ، شما اومدی داری نتال رو با یک موشن کنترلر مقایسه میکنی ، بزرگترین برتری نتال به PS Move اینه که چیز اضافه دستت نمیگیری (یعنی موشن کنترلر نیست) - میتونی با سیستم ارتباط برقرار کنی به صورتی که داری با یک انسان رابطه برقرار میکنی که آینده تکنولوژی بر میگرده به ارتباط برقرار کردن با ماشین نه استفاده از ماشین . من نمیتونم تمام آنچه که از شروع برنامه نویسی یعنی 10 سال پیش تا حالا تجربه کردم رو توی 4 تا پست برای شما و دوستان بنویسم !

در همین حد که حرفهام رو مستند میکنم که چرندیات تحویل ندم کفایت میکنه ! شما هم یک نگاهی به همه 33 تا پستت تا به اینجا بنداز ببین کدوم ادعای خودت رو مستند کردی !؟ حرف بدون سند هم = باد هوا !

در کل هم اگر فکر میکنی توهینی بهت شده (البته در 1 پست بنده تند خویی کردم شهاب هم بهش اشاره کرد) ، به دل نگیر توی بحث از این جور اتفاقات میوفته مخصوصا بحث بین ایرانی ها (برای اینکه بدونی چی میگم کتاب "خلقیات ما ایرانیان - نوشته محمد علی جمالزاده" رو بخون) و اگر خیلی ناراحت شدی !!!!!! ببخشید
    من اصلا مشکلی ندارم که شما اسمشوبذاری کل کل یا هرچیز دیگه ای کل کل زمانی کیف داره که بایارو توخیابون یقه به یقه بشی بری تو مایه های ژان کلود نه پشت کامپیوترمن نیازی ندارم شما برخورد جالب بکنی یا نه معلوم نیست تفسیر شما از برخورد جالب چیه اگه فکر میکنی برخورد جالبی نکردم شما ببخشید.راست میگی ورشکست شدن سونی, نابودی ps3,عقب بودن سونی از تکنولوژی هالییود{البته شما فراموش کردی سونی از کمپانیهای فعال در هالییوده}اینها چرندیات نیست واقعیاتهاین حرفت کاملا درسته x360 تو ایران بهتره 100درصد که نه 1000000درصد x360 بهترهمنم همون اول گفتم قربونت تو ایران فقط x360 جز یک قشره خاصی!حالا بحث فروش :1.x360 یک سال زودتر اومد 2.قیمت ps3 در ابتدای عرضه خیلی بالا بود 3.-- شدن x360 که باعث شده فروشش تو کشورهایی که کپی رایت ممنوع نیست فروشش خیلی از ps3 بالاتر باشه.4.قیمت پائینتر x360 بنظرم الان آرکید 155 یورو باشه الیت هم 199 یورو اگه قیمتارو یکم کم وزیاد نوشتم شما تصحیحش کن ولی بنظرم درسته.5.ps3 کم کم داره خودشو میرسونه به x360.تو همین سایته هم که شما گذاشتید فروش آوریل ps3 بازم از x360 بیشتر بوده.واقعا شاید مایکروسافت ماله بابای شمایه اینتقدر دیگه حمایته بیدلیل معنی نداره.بازم اگه جایی ناراحت شدی ببخشید.
    Last edited by astatira; 17-04-2010 at 10:54.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

دوست عزیز اقای astatira خیلی ها توی این سایت هر دوی این کنسول هارو دارن مثل خودم که یه زمانی هر دو شونو داشتم! اما اکثرشون اعتقاد دارن که X360 یه چیزه دیگس! قطعا اگه ps3 این چنتا بازی انحصاری که واقعا هم فوق العاده هستن رو نداشت واقعا ورشکست میشد! چون اکثر بازی های Multi در X360 بهتر اجرا میشن و از روی این کنسول بر روی ps3 پرت میشن.

دوست عزیز شما هر نظری که دارین و هر ادله ای که ارائه میدید باید با سند و مدرک باشه تا ما بخونیم و اگه اشتباه میکنیم خوب اشتباهمون رفع بشه و نظر شخصی نمیتونه دلیل قانع کننده ای برای خوب یا بد بودن یه کنسول باشه و تنها بررسی علمی و اثبات شده و کارشناسانه که سایت های مختلف ارائه میدن میتونه معتبر باشه!

اما همونطور که مسعود جان گفتن عدم وجود موتور گرافیکی انحصاری برای بازیهای X360 و وجود Multiplatform engine باعث شده که از قدرت این کنسول به طور کامل نشه بهره برد!

این هم منبع :

کد:

7. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیز اقای astatira خیلی ها توی این سایت هر دوی این کنسول هارو دارن مثل خودم که یه زمانی هر دو شونو داشتم! اما اکثرشون اعتقاد دارن که X360 یه چیزه دیگس! قطعا اگه ps3 این چنتا بازی انحصاری که واقعا هم فوق العاده هستن رو نداشت واقعا ورشکست میشد! چون اکثر بازی های Multi در X360 بهتر اجرا میشن و از روی این کنسول بر روی ps3 پرت میشن.

دوست عزیز شما هر نظری که دارین و هر ادله ای که ارائه میدید باید با سند و مدرک باشه تا ما بخونیم و اگه اشتباه میکنیم خوب اشتباهمون رفع بشه و نظر شخصی نمیتونه دلیل قانع کننده ای برای خوب یا بد بودن یه کنسول باشه و تنها بررسی علمی و اثبات شده و کارشناسانه که سایت های مختلف ارائه میدن میتونه معتبر باشه!

اما همونطور که مسعود جان گفتن عدم وجود موتور گرافیکی انحصاری برای بازیهای X360 و وجود Multiplatform engine باعث شده که از قدرت این کنسول به طور کامل نشه بهره برد!

این هم منبع :

کد:
    منکه گفتم همون سایتی که این آقا گفت بخونه فروش ps3 تو آوریل بالاتره ازx360 دیگه چی مدرکی بذارم.برای ps move هم که گفتم کجا خوندم همین الان همین سایتی که شما میگی معتبرم هست یک نگاه بنداز بازم ps move رای بالاتری آورده از ناتال.
    Which one do you think is the best motion-sensing gaming device?
    • PS3 Move controller (41%, 80 Votes)
    • Project Natal (32%, 62 Votes)
    • I'm not interested (18%, 35 Votes)
    • Wii MotionPlus (6%, 12 Votes)
    • They are all the same (3%, 6 Votes)

این هم منبع
    کد:

9. این کاربر از astatira بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این 2 کنسول هر دو انصافا خوب هستن ولی بنده بدلیل اینکه زمانی ps1وps2 داشتم و 1 بار هم با اونا مشکل نداشتم الان هم PS3 رو به xbox ترجیح دادم و از انتخابم راضی هستم. البته این ها نظر شخصی بنده هست و شاید کسانی که از اول xbox داشتن الانم این کنسول رو نسبت به بقیه ترجیح بدن.
    حالا از اینا بگذریم از این یارو جرج هاتز خبری نشد......؟

11. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من اصلا مشکلی ندارم که شما اسمشوبذاری کل کل یا هرچیز دیگه ای کل کل زمانی کیف داره که بایارو توخیابون یقه به یقه بشی بری تو مایه های ژان کلود نه پشت کامپیوترمن نیازی ندارم شما برخورد جالب بکنی یا نه معلوم نیست تفسیر شما از برخورد جالب چیه اگه فکر میکنی برخورد جالبی نکردم شما ببخشید.راست میگی ورشکست شدن سونی, نابودی ps3,عقب بودن سونی از تکنولوژی هالییود{البته شما فراموش کردی سونی از کمپانیهای فعال در هالییوده}اینها چرندیات نیست واقعیاتهاین حرفت کاملا درسته x360 تو ایران بهتره 100درصد که نه 1000000درصد x360 بهترهمنم همون اول گفتم قربونت تو ایران فقط x360 جز یک قشره خاصی!حالا بحث فروش :1.x360 یک سال زودتر اومد 2.قیمت ps3 در ابتدای عرضه خیلی بالا بود 3.-- شدن x360 که باعث شده فروشش تو کشورهایی که کپی رایت ممنوع نیست فروشش خیلی از ps3 بالاتر باشه.4.قیمت پائینتر x360 بنظرم الان آرکید 155 یورو باشه الیت هم 199 یورو اگه قیمتارو یکم کم وزیاد نوشتم شما تصحیحش کن ولی بنظرم درسته.5.ps3 کم کم داره خودشو میرسونه به x360.تو همین سایته هم که شما گذاشتید فروش آوریل ps3 بازم از x360 بیشتر بوده.واقعا شاید مایکروسافت ماله بابای شمایه اینتقدر دیگه حمایته بیدلیل معنی نداره.بازم اگه جایی ناراحت شدی ببخشید.
    نه من از مایکرو دفاع نمیکنم همچین هم ازش خوشم نمیاد ولی یک سری چیز ها واقعیات هستند !

توی هالیوود و توی کل آمریکا و در کل توی کل دنیا همش 3 تا استودیو هستند که تکنولوژی موشن کپچر دارند و عرضه نتال این تکنولوژی تا حدودی خانگی میشه .

و اما در مورد سخنان بقیه دوستان :

سونی روی پروژه Ps3 خراب کرده طوری که کار به استعفای طراحش کشید که توی همین فاروم قبلا لینک های مربوط به خبرش رو قرار دادم به نظر شخص خود من Ps3 فقط دو تا بازی خوب داره : MGS و Uncharted . که البته متال گیر دیگه انحصاری سونی نیست و نسخه جدیدش روی 360 هم داره عرضه میشه .

من یه جایی توی همین فاروم یه پستی فرستادم که برای هر پلتفرمی 100 تا دلیل آورده که چرا آشغالیه ! در نتیجه هر کدوم از این کنسول ها حد اقل 100 تا گند گنده دارند که افراد ممکنه ازشون خوششون بیاد یا نیاد ، یکی از اشتباه های سونی استفاده از بلوری بوده که شایعاتی هست مبنی بر اینکه توی کنسول بعدی دیگه از بلوری استفاده نمیکنه و اگر این حقیقت داشته باشه یعنی یک پله به عقب !

PS3 از نظر سخت افزاری ضعیف تر از 360 هست و البته سخت افزار PS از حالت انحصاری خودش خارج شده و دست به دامن Nvidia و IBM شده در صورتی که توی کنسول های قبلی اینطوری نبوده و این یعنی یک شکست برای کمپانی سونی که خودش تولید کننده سخت افزار هست ! درست مثل این میمونه که مایکروسافت برای مثلا ویندوز های خودش دست به دامن تیم برنامه نویسی ادوبی بشه !

مساله بعدی کنترلر سری PS هست که استاندارد نیست :

چارت :
    کد:
    اگر شما به نسلی که شروع شد از شرکت سگا یعنی اولین نسلی که کنترلر انالوگ دار روش اومد متوجه این موضوع میشید ، همین استانداردد نبودن باعث میشه که کاربران سونی موقع بازی کردن با سایر پلتفورم ها دچار مشکل بشوند که یکیش خود من بودم ، اوایل فکر میکردم مایکروسافت گند زده بعدش که تحقیق کردم دیدم نه خیر سونی خرابکاری کرده . و برای همینه که بازی های شخص اول با کنترلر های سونی سخت تره تا با مال سایر کنسول ها البته این وسط PS Move و موشن کنترلر استثنا هستند چون تقریبا مثل ماوس عمل میکنند و حتی بهتر .

موضوع بعدی استفاده PS3 از چیپ های Nvidia هست و 360 از مال ATI . در این زمینه شدیدا Nvidia ی مورد علاقه بنده از شرکت ATI عقب افتاده و در رقابت های مختلف عقب افتاده . البته شرکت سونی برای کنسول Ps3 خودش همون طور که پیشتر گفتم دست به دامن کمپانی های آمریکایی شده !

میمونه کیفیت ساخت !

مایکروسافت با این شعار آغاز به کار کرد : به امید روزی که هر کسی در خانه اش یک کامپیوتر شخصی داشته باشد .
    و به این شعار پایبنده - در نتیجه تمام محصولاتی که تولید میکنه در حیطه خانگی باید طوری باشند که هر کسی بتونه بخره برای همین سری اولی که تولید کرد به خاطر کم تر شدن قیمت از کیفیت ساخت زد که داستان سه چراغه ها شروع شد ولی بعدش این مشکل رو برطرف کرد و کیفیت ساخت رو افزایش داد .

دیگه باید برم بیرون باقیشو میام بعدا مینویسم .
    Last edited by sonixax; 17-04-2010 at 14:34.

13. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

منکه گفتم همون سایتی که این آقا گفت بخونه فروش ps3 تو آوریل بالاتره ازx360 دیگه چی مدرکی بذارم.برای ps move هم که گفتم کجا خوندم همین الان همین سایتی که شما میگی معتبرم هست یک نگاه بنداز بازم ps move رای بالاتری آورده از ناتال.
    Which one do you think is the best motion-sensing gaming device?

• PS3 Move controller (41%, 80 Votes)
    • Project Natal (32%, 62 Votes)
    • I'm not interested (18%, 35 Votes)
    • Wii MotionPlus (6%, 12 Votes)
    • They are all the same (3%, 6 Votes)

این هم منبع
    کد:
    خوشگله !!! نتال هنوز نیومده دومه !!!
    نتال بیاد کسی غیر از شما دستش بستنی نیست !!!

15. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

حالا اگه ps3 کپی خور بود تا الان در مغازه ها تخته شده بود همین دوستانی که بعضا الان دارن سنگ 360 به سینه میزنن قبلا PS2 Fan

بودن اشتباه میگم بگید اشتباه میگم

نیست که همه ترفند اصلاح اگو مصرف به زندگیشون میبندند برا همونه

17. 2 کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ای بابا چرا دعوا می کنید دیگه........
    من خودم طرفدار 360 هستم ولی عقیده دارم که این دوتا هیچ برتری نسبت به یکدیگر ندارند و اینها همش جنگ های تبلیغاتی و رسانه ای هستش وگرنه اگر یکی از اون دیگری بالاتر بود حتما نسخه های جدید کنسول ها زودتر منتشر می شد...............
    بعدشم اونها که با سخت افزار PS3 افتخار می کنن مگه باهاش چه می کنن .موشک هوا می کنن ...نه بابا می شینن یه بازی می کنن ..حالا بازی انحصاری یا غیر انحصاری........توی ایران فقط بحث قیمت سر این دوتا کنسول هستش و پول بازی ها ......... ....وگرنه من تا حالا ندیدم که مثلا مثل داشمندان آمریکا یه گروه توی ایران بیان با 360 یه محاسبه ریاضیاتی انجام بدن یا با PS3 محاسبات هواشناسی انجام بدن...........
    کسی به سخت افزار بالاتر افتخار میکنه که بتونه حد اکثر کارایی رو هم باهاش داشته باشه ...ور گرنه شما بیا یه ماشین 500 میلیونی بنداز توی خیابون های تهران و هی بگو ماشینم فلانه وبهمانه ..بهدش که دوتا چهار راه رد کنی و با دوتا سرعت گیر ،، جلو بندی ماشین به فنا بره امکانات دیگه ماشین به چه دردت می خوره.......بحث 360 و PS3 هم همین جوریه.شما هی بگید گرافیک . گیم پلی و بازی .چیزای دیگه.......خوب همه می دونند که توی بازی های مولتی پلت فورم گرافیک 360 برتری نسبی به PS3 داره اونم به خاطر پیاده سازی بهتر بازی که روش انجام میشه و کارایی ساده تر 360 نسبت به ps3.......بازی های انحصاری هم که معلومه دیگه .میان 5 سال وقت صرف یه بازی انحصاری می کنند T، بعدش بیان با گرافیک ضایع بدن بیرون !؟!؟!!....
    ..بازی های انحصاری فقط برای جلب توجه کاربرا و فروش بیشتر کنسول هاست .......
    یه نگاه به فروش کنسول ها در موقع انتشار بازی های انحصاری گویای این مطلبه............وگرنه اگه 360 یا PS3 واقعا یکیشون خوبه که تا الان باید اون یکی رو از میدون به در می کرد .............

موفق باشید ........

19. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •