مشکل شما اینه که فکر میکنی بنده قصد کل کل با شما رو دارم !!!!
نه عزیز من از این خبر ها نیست ! شما یک سری اطلاعات غلط نوشته بودی بنده هم با سند و مدرک نشون دادم که سخن شما اشتباهه یهویی لنت ترمز سوزوندی !
به هر حال من وقتی کسی باهام درست برخورد نکنه برخورد جالبی هم باهاش ندارم که شهاب جان این نکته رو توی پستشون یاد آور شده اند !
اگر هم بخواهیم بریم سر اصل مطلب ! یعنی توی
ایران کدوم اینها بهتره ، با توجه به اقتصاد در به داغون کشور ، عدم ساپورت های مختلف از جمله وارانتی ، گارانتی و حق کپی رایت . سطح کم در آمد مردم 100% نتیجه میرسه به 360 توی این دو تا کنسول !
در مورد سخت افزار بهتر و قوی تر 100% 360 قوی تره این حرفم رو هم با سند و مردک میزنم مثل همه حرف های قبلیم :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
در مورد فروش هم 360 حدود 6 میلیون دستگاه از Ps3 عزیز شما جلوتره :
کد:
و البته Wii از هر دوتای اینها روی هم جلوتره !
و اما در مورد نتال و PS Move صد البته که نتال تکنولوژی پیشرفته تر و جدید تری چه از نظر AI (که رشته تحصیلی بنده هم هست - برنامه نویسی) جلوتره و چه از نظر تکنولوژی قطعات و بهره مندی از اونها ! از نظر قیمتی هم باز از Ps Move به صرف تره چون سونی قیمت Ps Move رو 100 دلار اعلام کرده تازه باید دوربین هم داشته باشی و برای بعضی بازی ها باید 2 تا PS Move بخری که تازه بتونی یه نفره بازی کنی ! در صورتی که نتال همش 50 دلار قیمتشه و چیز اضافی هم نمیخواد و با یه نتال 7-8 نفر سرگرم میشند ! ولی برای دو نفره بازی کردن با Ps Move حد اقل دو تا ازش لازمه و برای بعضی بازی ها 4 تا یعنی 400 دلار ! - پس باز نتال برای
ایرانی ها به صرف تره .
میمونه داستان اینکه کدومشون گیم پلی بهتری دارند که تا زمانی که رلیز نشند بنی بشری ازش خبردار نمیشه ، شما اومدی داری نتال رو با یک موشن کنترلر مقایسه میکنی ، بزرگترین برتری نتال به PS Move اینه که چیز اضافه دستت نمیگیری (یعنی موشن کنترلر
نیست) - میتونی با سیستم ارتباط برقرار کنی به صورتی که داری با یک انسان رابطه برقرار میکنی که آینده تکنولوژی بر میگرده به ارتباط برقرار کردن با ماشین نه استفاده از ماشین . من نمیتونم تمام آنچه که از شروع برنامه نویسی یعنی 10 سال پیش تا حالا تجربه کردم رو توی 4 تا پست برای شما و دوستان بنویسم !
در همین حد که حرفهام رو مستند میکنم که چرندیات تحویل ندم کفایت میکنه ! شما هم یک نگاهی به همه 33 تا پستت تا به اینجا بنداز ببین کدوم ادعای خودت رو مستند کردی !؟ حرف بدون سند هم = باد هوا !
در کل هم اگر فکر میکنی توهینی بهت شده (البته در 1 پست بنده تند خویی کردم شهاب هم بهش اشاره کرد) ، به دل نگیر توی بحث از این جور اتفاقات میوفته مخصوصا بحث بین ایرانی ها (برای اینکه بدونی چی میگم کتاب "خلقیات ما ایرانیان - نوشته محمد علی جمالزاده" رو بخون) و اگر خیلی ناراحت شدی !!!!!! ببخشید
.gif)