یادمه من اون موقع چون دلار ارزون بود (یادش بخیر) اکانتشو میخریدم.خدایی اون موقع هررررررچی که میخواستی روی رپیدشیر میتونستی پیدا کنی به خاطر همین خرید اکانتش واقعا میارزید.چون علاوه بر فیلم من، نرم افزار و بازی و ... هم از روی رپیدشیر دانلود میکردم.چه دوران خوبی بود. واقعا روز به روز که داریم میریم جلو دنیا به سمت مزخرف شدن داره پیش میره
اون موقع ها همه چی ارزون بود. هرچیزی که میخواستی راحت میتونستی پیدا کنی. الان همون فایلا روی 100 تا سرور جور واجور هست.
من تا 7-8 ماه پیش راحت سرعت ADSL ام تا 13-14 مگ بالا میرفت و خوب بود.اما از یه جایی به بعد که خودت هم درجریانی داتک هم سرعت رو کم کرد و هم به شدت حجم رو کاهش داد.طوری که واقعا هیچ کاری نمیشه باهاش کرد.
من از چند نفر توی شرکت زیتل درباره اینکه بخوان بعدا ترافیک رو از نامحدود تبدیل به حجمی کنن پرسیدم. حقیقتش یکی از اپراتورها گفت که سیاست شرکت دو ساله که همینه و هیچ تغییری نکرده. ولی اینکه در آینده بخوان چیکار کنن نمیدونم. یکی دیگه از مزیت های این سرویس اینکه بیخودی پول تجهیزات نمیدی و یه روزی که نیاز نداشتی میان جمع میکنن میرن و پول ودیعه رو بهت پس میدن و اینکه مبلغ ودیعه هم مبلغ منطقی ای هست و مثه شرکت پتیاک نیست. فک میکنم برای اونا مبلغ حدود 2 تومن باشه

در مورد پنل کاربری مودم پرسیدی حقیقت تاحالا ازش استفاده نکردم و باهاش کار نکردم اما پنل سایت بدک نیست و کار راه بندازه.من مشکلی باهاش نداشتم.
در مورد مودمشون هم حقیقتش هیچ اطلاعاتی ندارم و از اون روزی که مودم رو نصب کرده نرفتم ببینم که چطوری هست ( خدا لعنت کنه کار و گرفتاری رو

)
از نظر ظاهری که یه موم جمع و جور و باحالی دارن.حالا بزار نگاه کنم مدلش و عکسش رو برات میفرستم
همونطور که دوستان هم گفتن اگه مودم/ روتر برای ADSL داشته باشی احتیاج به خرج اضافه نیست اما به هرحال داشتن یه اکسس پوینت مستقل میتونه کارآمدتر باشه.
اینترنت 3 ماهه 16 مگ ماهی 100 گیگ
البته برای واحد پایینی هم یه اینترنت 16 مگ از سپنتا داریم که در مواقع خیلی ضروری از اون هم استفاده میکنم که ترافیک اون ماهی 200 گیگ هست و نتش به مراتب از داتک بهتر هست. میخواستم از داتک تغییر بدم به اینترنت سپنتا ولی چون مرکز مخابراتی ما کلا ارائه سرویس به شرکت های PAP رو قطع کرده اومدیم سمت اینترنت TDLTE که خداروشکر تا اینجای کار ازش راضیم. تا ببینیم در آینده چی میشه
تو اینترنت چه شرکتی داشتی و سرعتش چند بود؟ ترافیکش چی؟