سلام دوستان
كسي تاحالا روي خطي كه فيبر يا پي سي ام باشه سرويس گرفته؟ اگر جواب مثبته چه شركتي بوده؟
چون من به هر شركتي زنگ مي زنم مي گن رو پي سي ام ارائه نمي ديم انگار قانونش اجرايي نشده
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
كسي تاحالا روي خطي كه فيبر يا پي سي ام باشه سرويس گرفته؟ اگر جواب مثبته چه شركتي بوده؟
چون من به هر شركتي زنگ مي زنم مي گن رو پي سي ام ارائه نمي ديم انگار قانونش اجرايي نشده
Sent from my iPhone using Tapatalk
متاسفانه این طرح به ضرر کاربرایی که سرعت بالا با حجم کم میخواستند تموم شد !![]()
سلام دوستان کسی از نگین نت این بسته رو گرفته؟
بسته حجمی 150 گیگ طلایی - بدون مالیات 30هزار تومان!
لینکشو نمیتونم بزارم خودتون سرچ کنین گوگل پیدا میکنین
بنده اطلاعی ندارم دوست عزیز. زنگ بزنید به همون شرکت سوال کنید جواب مطمئن تری میگیرید.
منم ماهیانه 60 گیگ دانلود میکردم با قیمت سی هزار تومن .با طرحهای قبلی به صرفه تر بود برام
اینکه تازه اجرایی شده
فکر کنم تجهیزات جدا میخواد
حتی اگه فرض بزاریم شرکت ها این تجهیزات رو داشته باشن بازهم زمان میبره تا نصب و راه اندازی کنن
امروز طرح 8 مگ 180 گیگ مخابرات رو گرفتم انصافا برای من که قبلا با 50 تومن 30 گیگ در ماه میتونستم بخرم ولی الان 90 گیگ بین الملل دارم واقعا به صرفه شده
ولی نکته ای که به چشمم خورد اینه که در صورت تمام شدن حجم اینترنت بین الملل قطع میشه و فقط اینترانت با سرعت 128 داریم
این خلاف مصوبه نیست ؟
آخه تماس که می گیرم جواباشون حتی جوری نیست که بگن در آینده نزدیک این اتفاق می افتهفقط اپراتور شاتل گفت برو درخواست بده مخابرات که خطت بشه مسی و از پی سی ام در بیاد
هنوز که تعرفه های جدیدو نزاشته مخابرات شما از کجا گرفتی؟
اقا الان عصر تلکام داره 480 گیگ میده 80 تومن میدونم 1/3 میشه ولی خب سایتای ایرانی همه چی دارن برای دانلود یه همیچین شرکتی بهتر نیست ادم بره؟ تازه 3-7 هم نامحدوده
یعنی ممکنه دزدی کنن مثلا از دانلودها دانلود کنم سرور خارجی حساب کنن؟
منی که اسیاتک دارم کلا 300 گیگ میتونم بگیرم بدونه هیچ نامحدوده شبانه ای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)