تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 91 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کسی مشتری ستاره چاق چلسی نیست (عکس)

به نظر می رسد باشگاه چلسی برای فروش دیگو کاستا، مهاجم اسپانیایی خود دچار مشکل شده است.
    به گزارش "ورزش سه"، در اواسط فصل قبل اخبار در مورد اختلافات کونته و دیگو کاستا شنیده شد و اگرچه این دو کنار هم قهرمانی لیگ برتر را تجربه کردند، اما در همان انتهای فصل قبل سرمربی ایتالیایی با ارسال پیغامی به کاستا گفت که دیگر در تیمش جایی ندارد. اما امروز نشریه سان ادعا کرد که عکس های منتشر شده از کاستا در تعطیلات تابستانی نشان دهنده افزایش وزن مفرط و چاقی این بازیکن 28 ساله بوده و با توجه به آغاز فصل فوتبال و عدم امضای قرارداد کاستا با هیچ تیمی، تعطیلات هنوز برای او ادامه دارد. علیرغم شایعات فراوان در مورد تمایل میلان و اتلتیکومادرید به جذب این مهاجم، هنوز کاستا مشتری جدی نداشته و همین موضوع باعث هراس سران چلسی از روی دست ماندن این بازیکن در بازار تابستانی امسال شده است.

2. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عملکرد روبن لوفتوس چیک مقابل هادرسفیلد :
    100 درصد تکل موفق
    94 درصد پاس صحیح
    6 خطا بر روی او انجام شده
    5 دریبل
    3 توپگیری

بعد ایشون قرضی به پالاس رفته و چلسی حالا فقط یک هافبک برای بازی مقابل تاتنهام داره!

فرانک لمپارد "نتیجه مطمئناً نا امید کننده بود ولی باعث تعجب بود ؟ شاید نه ! من به باشگاه نگاه میکنم و دیدم که صداهای خوبی در شروع فصل جدید از باشگاه به گوش نمیرسه. آیا این باخت باعث تسریع در تغییرات خواهد شد؟ آیا اونها چند بازیکن به خدمت میگیرن؟ ما نیاز داریم که چیزهای خوبی از باشگاه بشنویم. بازی یک نکته مثبت داشت و اون به داخل زمین اومدن موراتا و گلزنی و پاس گلش بود. شروع وحشتناکی برای چلسی بود ولی هنوز بازی اول هست و فرصت زیادی مونده، اونها نیاز دارن صداهایی که از داخل باشگاه میاد رو درست کنن"

توجه به اینکه ما تیم کاملا ناقصی داریم و توی ۷ هفته بعدی بازیهای بسیار سختی داریم، برد در این بازیِ راحت خانگی و تزریق روحیه به تیم خیلی حیاتی بود.
    ولی به لطف کاپیتان کیهیل این امر میسر نشد و ما ۸ هفته کابوس وار پیش رو خواهیم داشت.
    بازی بعدی با تاتنهام در زمین حریف با یک تیم معلول که یک لشگر مصدوم و محروم داره خیلی مهلک خواهد بود و بدون شک تیم اونجا هم توفیقی کسب نمیکنه.
    بعد از اون به مصاف اورتون میریم در بریج و بعدتر به مصاف لستر در کینگ پاور.
    تا اون موقع انتظار نمیره هازارد و باکایوکو هم برگردن و با توجه به عدم خرید بازیکن احتمالا ما شاهد باخت های پیاپی خواهیم بود و این یک حقیقت هست.
    ما شدیدا برای یک شروع خوب در یک حالت اورژانسیِ بی سابقه، به برد تو این بازی نیاز داشتیم.
    عواقب کارت قرمز کیهیل تاوانی سنگین تر از این خواهد داشت.

توی طول تاریخ دیدید کاپیتان یک تیم چنین احمقانه اخراج بشه؟

#ممنونیم_کپتن_کیهیل

4. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

يعني خاك بر سر ابرامويچ و امانلو تا حدودي كونته كه گذاشتن ماتيچ بره منچستر ! بشخصه مخالف فروشش نبودم ولي مخالف هزار درصدي فروش به رقيب مستقيمون بودم !

امروز بهترين بازيكن منچستر ماتيچ بود بدون شك و لوكاكو هم بازيكن سابق خودمون هم بد كار نكرد !

واقعا چرا بايد ستاره هايي مثل دي بروين و ماتيچ و لوكاكو رو مفت از دست ميداديم و الان اونا هر كدوم ستاره تيم هاشون هستن و نيمكت ما روش لرد اسكات بشينه ! نه جان من آخه اسكات ! ؟!

6. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

يعني خاك بر سر ابرامويچ و امانلو تا حدودي كونته كه گذاشتن ماتيچ بره منچستر ! بشخصه مخالف فروشش نبودم ولي مخالف هزار درصدي فروش به رقيب مستقيمون بودم !

امروز بهترين بازيكن منچستر ماتيچ بود بدون شك و لوكاكو هم بازيكن سابق خودمون هم بد كار نكرد !

واقعا چرا بايد ستاره هايي مثل دي بروين و ماتيچ و لوكاكو رو مفت از دست ميداديم و الان اونا هر كدوم ستاره تيم هاشون هستن و نيمكت ما روش لرد اسكات بشينه ! نه جان من آخه اسكات ! ؟!
    ای گفتی امروز ماتیچ تا فیه خالدون منو سوزوند.خدا وکیلی من به شخصه تسلیمم تمام و کمال.هیچ حرفی برا گفتن ندارم.کم‌کم دیگه دارم به این فکر میکنم بازیای تیم رو هم نگاه نکنم.

8. 5 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مصاحبه اختصاصی و جنجالی دیگو کوستا با دیلی میل

"من منتظر چلسی هستم تا بزاره که برم. من نمیخواستم برم و در چلسی خوشحال بودم ولی وقتی مربی نخوادت باید بری اگه شما از هم تیمی هام بپرسین اونها هم همین رو میگن آنها به من پیام میدن و میگن که دلتنگم هستن و دوستم دارن. من معمولاً با فابرگاس، لوییز و ویلیان صحبت میکنم ما در واتس اپ در ارتباطیم اونها از من میپرسن که حالم چطور است، آنها واقعا من رو به خاطر شخصیتی که دارم دوست دارن. در ژانویه اتفاقاتی با مربی افتاد. من در آستانه تمدید قرارداد بودم و بعد اونها کنار کشیدن، من به مربی شک دارم که پشت این اتفاق بوده است او خواسته بود که این اتفاق بیفته. من دیدم که او چطور آدمیه و عدم تمدید قرارداد من نظر شخصی اون هست و تغییر نمیکنه او به عنوان مربی به خوبی کار کرده ولی از نظر شخصیتی نه...من در اردوی تیم ملی اسپانیا تنها در اتاقم بودم که اون Sms اومد، شوکه شدم وقتی اینطور پیامی رو دیدم و به هم تیمی هام نشونش دادم و اونها باور نمیکردن که او این کار رو کرده، در اون لحظه عصبانی بودم ولی الان آرومم. من اون پیام رو هنوز پاک نکردم اگه مردم من رو متهم به دروغگویی میکنن من میتونم اون پیام رو بهشون نشون بدم. پیامش خیلی واضح بود، او گفته بود که روی من حساب نمیکنه و برام در آینده بهترین ها رو آرزو میکنه، تموم شد کونته نظر خودش رو داره او فکر میکنه اینطور بهترین روش برای کار کردن هست. هدف من رفتن به اتلتیکو مادرید و تمرین در آنجا هست تا بتونم از نظر بدنی برای جام جهانی پیش رو آماده بشم. من با مارینا گرانوفسکایا صحبت کردم و گفتم که مربی دیگه من رو نمیخواد من میخوام به اتلتیکو مادرید برگردم من پیشنهاد تیم های دیگه رو رد کردم آنها میخواستند من رو به تیم های چینی یا باشگاه های دیگه بفروشن. زبان در اسپانیا برای من راحت تر هست. من میخوام به باشگاهی برم که دوست دارم نه به باشگاهی که بیشترین پول رو پرداخت بکنه. سیمئونه من رو میخواد من همیشه رابطه خوبی باهاش داشتم طرفدارهای اتلتیکو من رو دوست دارن آنها به من احترام میزارن. چلسی یک هفته مرخصی بیشتری به من داد آنها میخواستند که با تیم رزرو تمرین کنم من اینکار رو انجام نمیدم من مجرم نیستم و اشتباهی نکردم! اگه اونها میخوان منو جریمه کنن بزار جریمه کنن من شیفته پول نیستم! مهم ترین نکته اینه که چطور شاد زندگی کنم من در اینجا با خانواده و مردمی که بهم احترام میزارن هستم. اگه مجبور بشم در برزیل میمونم. من آمادم که بدون بازی کردن یک سالی در برزیل بمونم اگه حتی چلسی هیچ حقوقی به من پرداخت نکنه، من قوی تر برخواهم گشت اگر من اشتباه کرده بودم برمیگشتم و کاری که گفته بودن انجام میدادم. در ابتدای تابستان یک هفته اضافی بهم مرخصی دادن بعد بهم زنگ زدن که ببینن کجام اما تیم در تور آسیا و چین بود پس من میتونستم برگردم ولی هیچ تماسی با بچه ها نداشتم اینطور به نظر خیلی بد میومد"

10. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مربی تیم(کنته) : به خرید های بیشتری نیاز داریم.

کاپیتان تیم(کیهیل) : به خرید های بیشتری نیاز داریم.

کاپیتان دوم تیم(ازپیلیکوئتا) : به خرید های بیشتری نیاز داریم.

باشگاه ساوتهمپتون درباره فن دایک علاقه دارد با چلسی معامله کند تا لیورپول ! [تایمز]

12. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

میگن چلسی میخواد بابا رحمان رو که تازه از مصدومیت بیرون اومده به شالکه قرض بده !!

بخدا اینا چند روز دیگه استمفورد بریج هم قرض میدن مجبوریم تو کوبهام بازی برگزار کنیم .

14. 3 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

اون سه گلی که خوردیم خیلی اذیتم میکنه . نباید اینجوری شیرازه تیم از هم بپاشه . با 10 نفره شدن حداقل توی دفاع کمبود نداشتیم . آلونسو - لوییز - کریسنسن - رودریگر - آزپی . اما روی ارسال ها خیلی راحت گل خوردیم . البته ضعف کورتوا رو هم نباید نادیده بگیریم . البته بیشتر فشار روی دفاع به دلیل نبود بازیکنی مثل ماتیچ بود .باشگاه با فروختن ماتیچ و خرید یه بازیکن مصدوم ریسک بدی کرد .
    توی حمله با برگشت هازارد و پدرو بد نیستیم . اما باتشوایی بازیکنی نیست که بشه توی سیستم تک مهاجم ازش استفاده کرد . میشه به عنوان مهاجم دوم ازش استفاده کرد .
    خدا کنه تا نقل انتقالات تموم نشده حداقل 2 بازیکن بتونیم جذب کنیم .

16. 5 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از قديم گفتن كسي كه نتونه خودش رو بالا بكشه ميفرستنش به ته چاه !

الان مصداق چلسيه ! نه تنها نتونست بازيكني بخره (اونم با شرايطي كه حداقل تو دستش براي همين فصل خارج از بودجه خود باشگاه 450 ميليون يورو پول داشت + قهرمان ليگ بود + سهميه ليگ قهرمانان رو داشت + انگيزه كونته هم روش ) بلكه بازيكن هاي اصليش رو هم داره از دست ميده !

اينم تاخرين خبر ( بشخصه با اين وضعيت اميدوارم درست باشه خبر و بره كنار دست مسي باز يكنه و تا به چيز يكه لياقتش رو داره برسه ! الكي اينجا نمونه تا بار مشكلات و كم كاري هاي ابرامويچ رو بدوش بكشه )

ادعای عجیب Diario Gol :
    هازارد با ۱۰۹ میلیون پوند به بارسلونا خواهد پیوست !!

يعني اگر هازارد بره بارسا ديگه رسما كار چلسي براي هميشه تموم ميشه ! چلسي ميره و در سطح تيم هايي مثل وست بروم و ... قرار ميگيره ! البته با اين رويه حقش چيزي جز اين نيست ! حالا ببينم با ويليان و ... چه غلطي ميخوان بكنند !

تنها راه چاره چلسي فقط و فقط فروش باشگاه به چيني ها يا عرب هاست مخصوصا اين قطريهاي چيز خل ! كه بيان براي يه بازيكن 200 ميليون پول خرج كنند ! نه مثل ابرام گدا بازي در بيارن !

- - - Updated - - -

کاوه صلح کل از اسکای اسپرت در جواب به طرفدارهای چلسی که در مورد شرایط کوستا سوال کردن گفت که جریانات کوستا تقصیر کونته نیست و او بعد از یک سال حضور در چلسی خواستار ترک باشگاه شده و سال بعد از اون هم مجدداً از باشگاه چنین درخواستی کرده، همچنین باشگاه رو مقصر نمیدونه چون اتلتیکو مادرید حاضر به پرداخت ارزش واقعی کوستا نیست!

18. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز توی خبرا بود که چلسی به چمبرلین نزدیک شده و آرسنال هم حاضر شده بفروشه
    آرسنال همچین مهره رو از دست نمیده ولی وقتی بازیکن یه سال از قراردادش مونده و تمدید نکرده دیگه 35 میلیون یعنی پیشنهاد خیلی عالی و احتمالش هست این انتقال صورت بگیره
    فن دایک هم اینا یه پیشنهاد درستو حسابی بدن دیگه توی این شرایط حتی با 55 میلیون پوند اینطورا هم راضی میشن و دیگه بهترین دفاع وسط دنیا که نیست و همین قیمتا هم میشه راضی کرد
    توی خبرای امروز هم اتفاقا همین خبر بود و با توجه به اینکه سه دفاعه بازی می کنیم و بدون کیهیل ، کلا الان 3 تا دفاع تخصصی شاید داریم دیگه باید خودشون بدونن که واجبه!

در مورد ماتیچ هم عجیبتر از فروشش به منچستر اینه که اصن چرا توی تور پیش فصل نیومد و از همون اول می خواستن بفروشنش؟! آخه اینا مطمئن نیستید هافبک وسط ندارن خود کنته هم نباید اونو برای فروش می ذاشت
    حالا ماتیچ میگیم هیچی. دیگه چالوبا و لفتوس چک هم سریع نمی دادین بره که دیگه تیم سه تا هافبک وسطش رفته باشن بعد فقط یه دونه اومده باشه که اونم چند هفته اول مصدومه!
    البته در مورد لفتوس چک باز قابل قبوله که چون جوونه می تونه توی کریستال پالاس فیکس بازی کنه و خیلی بیشتر پیشرفت کنه و توی چلسی خیلی کم بهش بازی می رسید. اون و چالوبا هم قابل بازگشت برای فصل های بعدین و یه دونشون قرضیه یه دونش هم بند بازگشت داره
    حالا باید دید چمبرلین و درینک واتر رو همزمان می تونن بگیرن یا نه. چمبرلین می تونه دو سمت وینگ بک بازی کنه و همین طور هافبک وسط هم می تونه

اينم تاخرين خبر ( بشخصه با اين وضعيت اميدوارم درست باشه خبر و بره كنار دست مسي باز يكنه و تا به چيز يكه لياقتش رو داره برسه ! الكي اينجا نمونه تا بار مشكلات و كم كاري هاي ابرامويچ رو بدوش بكشه )

ادعای عجیب Diario Gol :
    هازارد با ۱۰۹ میلیون پوند به بارسلونا خواهد پیوست !!

يعني اگر هازارد بره بارسا ديگه رسما كار چلسي براي هميشه تموم ميشه ! چلسي ميره و در سطح تيم هايي مثل وست بروم و ... قرار ميگيره ! البته با اين رويه حقش چيزي جز اين نيست ! حالا ببينم با ويليان و ... چه غلطي ميخوان بكنند !
    وحید جان با تمام احترام ولی شما می تونی مثلا کلا آبرامووچ یا هر کسی رو چیزی بگی
    ولی اینکه شما بگی کاشکی بره و یه باشگاه دیگه پیش فلان بازیکن بازی کنه یعنی توهین به هواداران هم هست و اینکه شما بارسا برات مهمتره که قویتر بشه و همین طور اینکه هازارد هم مهمتر از چلسیه!! البته می دونم احتمالا منظورت این نیست
    از این خبرا که زیاد هست و خیلی هاش در حد همین شایعه می مونه. ولی با رفتن نیمار به پاریس دیگه کلا هر انتقالی شاید ممکن باشه!
    من که امیدوارم بارسا همین کوتینیو رو سریعتر بخره تا هازارد رو دیگه اصن پیشنهاد ندن که به این قضیه ها بخوریم
    هر چند اطمینانی نیست هازارد فصل های بعدی نره و رئال هم اونو قبلا جدی می خواست و باز ممکنه پیشنهاد بده ولی این فصل دیگه قاعدتا توی این وضعیت فعلی با 200 هم نباید بفروشنش

20. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •