تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 859 اولاول ... 263233343536373839404686136536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

مبین نت نه ایرانسل دادش گلم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته این تعرفه ها هم برای کسانی خوبه که توشه آخرت جمغ میکنند؛
    وگرنه به درد کاربران عادی نمیخوره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

چرا انقدر داغونه وضعیت آنتن دهی. تو سایت ایرانسل هم که نوشته تمام مراکز استان ها، یعنی تهران هم پشتیبانی میشه دیگه.
    کسی سیگنال خوب دریافت کرده تا حالا تو تهران؟ یا حتی شهرهای دیگه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

خیلی آبدوغخیاریه , همین طور که سایت خود ایرانسل نوشتع باید همه جای خونه مودم و امتحان کنی ! من اونور خونه امتحان کردم سه تا آنتن میداد تا چهارتا ولی سرعتش از این ور خونه که یه آنتن میداد کمتر بود ! بدو ن آنتن هم بهتون اینترنت میده ! بعضی مواقع

5. 2 کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من هم تهران و هم مشهد تست کردم، آنتن دهی توی ۵-۶ منطقه ای که تا الان تست کردم بسیار افتضاح هست. فقط توی یک منطقه توی مشهد یکم آنتن بهتر شد (خیلی کم)، به قول این دوستمون هم بعضی وقت ها که آنتن نداره (منظور 0 db در بخش Link quality )، بازم اینترنت داری (البته یکم دیر کانکت میشه). حداکثر سرعتی هم که بهش رسیدم (به زور) ۱۶ مگ بوده که خوب ADSL هم همین سرعت رو با مودم ۶۰ تومانی میده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من هم تهران و هم مشهد تست کردم، آنتن دهی توی ۵-۶ منطقه ای که تا الان تست کردم بسیار افتضاح هست. فقط توی یک منطقه توی مشهد یکم آنتن بهتر شد (خیلی کم)، به قول این دوستمون هم بعضی وقت ها که آنتن نداره (منظور 0 db در بخش Link quality )، بازم اینترنت داری (البته یکم دیر کانکت میشه). حداکثر سرعتی هم که بهش رسیدم (به زور) ۱۶ مگ بوده که خوب ADSL هم همین سرعت رو با مودم ۶۰ تومانی میده!
    کدوم شرکت این سرعتو میده بگو بخریم:|

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

8. این کاربر از kraiof3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

کدوم شرکت این سرعتو میده بگو بخریم:|

همین الان با ۶۰-۷۰ تومان میتونی سرعت ۱۶ مگابیت (نه بایت) رو از شاتل، پارس آنلاین و خیلی شرکت های دیگه یک ساله با ۵۰-۶۰ گیگابایت ترافیک بخری!
    نکنه شما فکر کردی ۱۶ مگی که دارم میگم بایته! نه داداش به زور به ۱۶ مگابیت رسیده! این مودمی که دادن توی شرایط تست خودشون، یعنی کنترل سیستم دست آقای قلمبر دزفولی رئیس ایرانسل باشه و BTS هم اتاق کناری باشه و تست به صورت لوکالی انجام بشه هم به ۱۶ مگابایت نمیرسه! حداکثر ۱۰۰ مگابیت معادل ۱۲.۵ مگابایت (اونم توی خواب شب) میرسه! (بحت FDD-LTE و ... جداست)

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

همین الان با ۶۰-۷۰ تومان میتونی سرعت ۱۶ مگابیت (نه بایت) رو از شاتل، پارس آنلاین و خیلی شرکت های دیگه یک ساله با ۵۰-۶۰ گیگابایت ترافیک بخری!
    نکنه شما فکر کردی ۱۶ مگی که دارم میگم بایته! نه داداش به زور به ۱۶ مگابیت رسیده! این مودمی که دادن توی شرایط تست خودشون، یعنی کنترل سیستم دست آقای قلمبر دزفولی رئیس ایرانسل باشه و BTS هم اتاق کناری باشه و تست به صورت لوکالی انجام بشه هم به ۱۶ مگابایت نمیرسه! حداکثر ۱۰۰ مگابیت معادل ۱۲.۵ مگابایت (اونم توی خواب شب) میرسه! (بحت FDD-LTE و ... جداست)
    نه!
    16 مگابیت که میگی سرعتیه که میگن وگرنه توی خود سرویس بدرد نمیخوره مگر اینکه سرعت شبانه همین باشه!

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

اصلا شما بگو 200 مگابیت ...وقتی حجمیه به چه درد میخوره اخه...برا باز کردن صفحات وب یک مگابیتم بسه...سرعت بالا وینی معنا داره که شما دانلود کنی...ولی ایا با این قیمتا میصرفه؟

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

12. 4 کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

اصلا شما بگو 200 مگابیت ...وقتی حجمیه به چه درد میخوره اخه...برا باز کردن صفحات وب یک مگابیتم بسه...سرعت بالا وینی معنا داره که شما دانلود کنی...ولی ایا با این قیمتا میصرفه؟

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
    نامحدود هم نباشه مشکلی نیست
    حداقل حجم بالا و قیمت مناسب بدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •