شما تا 3 ماه در شبکه ایرانسل می مانید بعد اگر خواستید میتونید برگردید به همراه اول
شما تا 3 ماه در شبکه ایرانسل می مانید بعد اگر خواستید میتونید برگردید به همراه اول
الان گزینه ترابرد هم برای شکایت اومده توی اون قسمت سایت ۱۹۵ من که تا میتونستم از روش ها یمختلف شکایت کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما كه ٦روز هم گذشت و خبري نشد،به ايرانسل تماس ميگرم ميگه براتون فرم پر كرديم و فرستاديم همراه اول،از اونور هم همراه اول ميگه بخش فني هنوز جواب نداده.
قشنگ گذاشتنم سر كار
7cEram
برای منم همینطور ۶روزه که سیم کارت رو تحویل گرفتم ولی پیامک ترابرد برام نیومده
امروز پشتیبان گفت اصلا درخواست ترابرد شما ثبت نشده بعد گفتم اگه ثبت نشده پس چرا همکارتون تماس گرفت و سیم کارت رو برام فرستادین .
خلاصه یه درخواست برام پر کرد و گفت منتظر پیگیری باشید .
دوستان سلام.
من رفتم صفحه اجتماعی اینستاگرام و کلوب وزیر آقای دکتر واعظی موضوع پخش آزار دهنده 2بار پیام ترابرد از همراه اول نوشتم.
شما هم برید بنویسید تا ایشون مطلع شوند و پیگیری کنند.
وزیر پیگیری هستند حتما به نتیجه میرسیم.
Instagram: vaezi_ir
Cloob: mahmoudvaezi
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
عالی
نیت کردم 100 نفر از اقوام و دوستان و همسایه و کل بچه های باشگاه رو ترابرد کنم
اما .... همراه اول غول مرحله آخره..... سخته خب![]()
Last edited by EDWARD WHITE; 23-07-2016 at 17:00.
دوستان من خط اعتباری همراه اولم خواستم ترابرد کنم به ایرانسل ، فرم پیش ثبت نتام پر کردم فرداش ایرانسل باهام تماس گرفت اطلاعات باهام چک کرد و گفت تا ۲۴ ساعت دیگه یه سیمکارت خام با پیک رایگان براتون میاد، فرداش سیمکارت اومد و یه اس هم اط 667 اومد که ۱ را ارسال کردم و یه کذ رهگیری بهم داد حالا بعد دو روز پیام اومده که :
درخواست ترابرد شما به شبکه ایرانسل در تاریخ 1395-5-2 13:07 و به دلیل Authentication failure رد شده است.با تشکر،
ایرانسل
چرا ؟؟ من که همه مراحل درست انجام دادم
آقا یه سوال. فرض کنید من از همراه اول برم ایرانسل. بعد از ثبت نام یه سیم کارت ایرنسل بهم میدن. وقتی این سیم کارت فعال بشه یعنی دیگه سیم کارت همراه اولم غیر فعال میشه؟
بله ، سیم کارت همراه اول شما میسوزه و سیم کارت ایرانسل فعال می شود.
پاسخ سامانه ۱۹۵ در ارتباط با پیغام سی ثانیه ای همراه اول به من:
با سلام مشترك گرامي طي بررسي بعمل آمده اين پيام جزء قوانين ترابردمي باشد و تماس گيرندگان بايد نسبت به هزينه برون شبكه مطلع شوند . با تشكر
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)