تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 43 اولاول ... 26323334353637383940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 427

نام تاپيک: بحث و بررسی اینترنت بی سیم (Wireless )

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام وقت بخیر

من از دو تا isp شاتل و آسیاتک اینترنت وایرلس ptmp گرفتم و از هر دو همین مشکل رو داشتم

با اینکه فاصله تا دکل حداکثر دویست متره و دید مستقیم بدون مانع دارم هر شب پینگم متغیر میشه یعنی من صبح ها پینگم با dns خود شرکت حدکثر ۱۶ تا ۲۰ میلی ثانیه است ولی شب ها پینگم به شدت متغیر میشه و تا dns شرکت از ۱۶ تا ۸۰ میلی ثانیه متغیر میشه به تبع اون پینگ از گوکل هم از ۱۴۰ تا ۲۲۰ متغیر میشه

واقعا نمی دونم مشکل از اتصال من تا دکل شرکته یا مشکل از دکل شرکت به بعده

چطوری می تونم این مورد رو چک کنم ؟ چون هر شب این اتفاق میافته من شک کردم نکنه مشکل از اتصال من باشه

مورد طبیعی هست برای لینک مالتی پوینت به دلیل نوع پروتوکولی که استفاده میشه و شبا هم که میگید این اتفاق میوفته چون لود دستگاه زیاد میشه نابود میشه پینگ که stable بمونه لینک و سرعت به اون مقدار پایین نیاد
    اگر میخواید اوکی بشه باید سوییچ کنید روی پوینت تو پوینت

2. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من سرویس adsl شاتل دارم پینگ و پکت لاس داغونه فقط هم برای بازی لازم دارم. به نظرتون سرویس اختصاصی ptp بگیرم مشکل حل میشه؟ چون هزینه خیلی بالایی هم داره .من مثلا از همیارنت سوال کردم گفتم دو تا رادیو لازم داری با هزینه های راه اندازی 12 میلیون میشه.بر فرض که این هزینه پرداخت بشه واقعا جواب میده یا بازم پینگ داغونه و پکت لاس هست؟ سرویس p2p کدوم شرکتو پیشنهاد میدین؟ همیارنت شاتل و ...؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مورد طبیعی هست برای لینک مالتی پوینت به دلیل نوع پروتوکولی که استفاده میشه و شبا هم که میگید این اتفاق میوفته چون لود دستگاه زیاد میشه نابود میشه پینگ که stable بمونه لینک و سرعت به اون مقدار پایین نیاد
    اگر میخواید اوکی بشه باید سوییچ کنید روی پوینت تو پوینت
    آیا راهی هست که سرعت بیاد پایین در حد اینترنت adsl 8 مگ هم خبری نیست

ولی هم ping نسبتا stable بشه و هم اگه خواستیم یه ویدیو آنلاین مثل لایو اینستاگرام ببینیم پیر نشیم با بافرینگ ( دقیقا مثل یه اینترنت adsl 8 مگ خوب )

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آیا راهی هست که سرعت بیاد پایین در حد اینترنت adsl 8 مگ هم خبری نیست

ولی هم ping نسبتا stable بشه و هم اگه خواستیم یه ویدیو آنلاین مثل لایو اینستاگرام ببینیم پیر نشیم با بافرینگ ( دقیقا مثل یه اینترنت adsl 8 مگ خوب )
    آره راهش اینه که شما یه دستگاه بخری بدی به isp که برات اختصاصی کنن اشتراک رو
    خاصیت مالتی پوینت همینه که بدتر هم میشه چون مشترکین بیشتری رو میندازن رو یه دستگاه که هزینه ها کمتر بشه

6. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آره راهش اینه که شما یه دستگاه بخری بدی به isp که برات اختصاصی کنن اشتراک رو
    خاصیت مالتی پوینت همینه که بدتر هم میشه چون مشترکین بیشتری رو میندازن رو یه دستگاه که هزینه ها کمتر بشه
    ممنون
    ولی سوالی که واقعا دارم و باعث میشه نتونم تصمیم بگیرم اینه که از کجا بفهمم اگه من اینترنتم رو ptp بکنم باز هم به دلیل کمبود پهنای باند روی اون دکلی که در من در نهایت بهش وصل می شم باز هم دچار افت کیفیت در ساعات شلوغ نخواهم شد.

در واقع اگر سوالم رو بخوام بهتر بیان کنم اینه که از کجا بفهمم مشکل فعلی من با یک سرویس دهنده فقط به خاطر محدویت های ذاتی سرویس ptmp هست و نه کمبود پهنای اون دکل و یا کمبود پهنای باند اون سرویس دهنده و یا دلایل دیگه ؟

ممنون از وقتی که می گذارید

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون
    ولی سوالی که واقعا دارم و باعث میشه نتونم تصمیم بگیرم اینه که از کجا بفهمم اگه من اینترنتم رو ptp بکنم باز هم به دلیل کمبود پهنای باند روی اون دکلی که در من در نهایت بهش وصل می شم باز هم دچار افت کیفیت در ساعات شلوغ نخواهم شد.

در واقع اگر سوالم رو بخوام بهتر بیان کنم اینه که از کجا بفهمم مشکل فعلی من با یک سرویس دهنده فقط به خاطر محدویت های ذاتی سرویس ptmp هست و نه کمبود پهنای اون دکل و یا کمبود پهنای باند اون سرویس دهنده و یا دلایل دیگه ؟

ممنون از وقتی که می گذارید
    یک کابل میره توی یه دستگاه که ظرفیت اون کابل 155 مگابیت هست معمولا اون دستگاه به مثلا 10 نفر سرویس میده اگه همه با هم استفاده کنن سرعت هر نفر میشه 15.5 مگابیت و هر چه مشترک بیشتر روی دکل باشه سرعت پایین تر میاد حالا جدای از محدودیت نرم افزاری سرعت که isp میتوه بزاره روی هر اکانت
    مشترک ها در فاصله 3 کیلومتری دستگاه هستند و همگی سرعت مناسب دارند در همین حین یه مشترک جدید اضافه میشه روی اون دستگاه که فاصلش 4.5 کیلومتر هست مثلا و سیگنال خوبی نمیگیره, دستگاه سرعت رو میاره پایین که بتونه قدرت سیگنال رو افزایش بده و به طبع همه مشترکین سرعتشون میاد پایین حتی اگر همه در حال دانلود نباشن یا پهنای باند کم نباشه
    لود روی دستگاه ptmp که میره بالا (شب ها مثلا یا روزهای تعطیل که افراد بیشتری در حال استفاه هستند) دستگاه برای این که سرعت رو تا جای ممکن حفظ کنه شروع میکنه به صورت نوبتی سرویس دادن به مشترک ها (مثلا یه پکت به این مشترک یکی به اون یکی و همین طور ادامه دار) همین باعث میشه پینگ بالاتر هم بره
    وقتی شما میری دستگاه میدی بهشون اونا یه کابل میزنن تو دستگاه شما کل پهنای باندش مال خودته (تا حداکثر محدودیت نرم افزاری اکانت شما) و پروتوکل هم عوض میشه و پینگ شما تا دستگاه میشه بین 0 تا 1 در حالی که پینگ بین دستگاه و شما الان که مولتی پوینت هستی بین 3 4 تا 12 هست حالت عادی و زیر لود حتی میتونه تا 20 30 هم بپره بالا پایین
    حالا اگر دیگه اون سرویس دهنده مشکل پهنای باند داره و کلا نابود میشه شبا دیگه ربطی به Adsl و مالتی پوینت و پوینت تو پوینت نداره که تا جایی که من میدونم شاتل همچین مشکلی رو نداره آسیاتک هم نداره ولی آسیاتک کلا پینگ وایرلسش بالاس چند نفر که گرفتن من پرسیدم ازشون

9. 3 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان من سرویس adsl شاتل دارم پینگ و پکت لاس داغونه فقط هم برای بازی لازم دارم. به نظرتون سرویس اختصاصی ptp بگیرم مشکل حل میشه؟ چون هزینه خیلی بالایی هم داره .من مثلا از همیارنت سوال کردم گفتم دو تا رادیو لازم داری با هزینه های راه اندازی 12 میلیون میشه.بر فرض که این هزینه پرداخت بشه واقعا جواب میده یا بازم پینگ داغونه و پکت لاس هست؟ سرویس p2p کدوم شرکتو پیشنهاد میدین؟ همیارنت شاتل و ...؟
    من منتظر بودم که دوستانی که با سواد تر هستند جواب بدهند

نگاه کنید من امروز تماس گرفتم با همیار هزینه ای که بهم گفت کمتر از این مقدار بود

برای ptp بستگی به فاصله تون تا دکل isp داره ولی معمولا دو تا رادیو LHG همیار استفاده می کنند که قیمتش مشخصه می تونید آنلاین هم چک کنید (اگه نزدیک تر باشید sxt هم شاید جواب بده که ارزون تره)

یه هزینه کارشناس دارید که بیاد برای شما رادیوتون رو نصب کنه یه هزینه هم تکنسین که سمت دکل isp بره رادیو رو نصب کنه

به علاوه هزینه سیم و هزینه اجاره دکل

که هزینه اینا عمرا 12 تومن بشه شاید از نصف 12 تومن هم کمتر بشه ( که به نظر من کمتر هم میشه ) تازه اگه کمی بگردید شاید بتونید رادیوی دست دوم تمیز پیدا کنید که ارزون تر هم هست

در نهایت اگر هیچ راهی برای گرفتن اینترنت بر مبنای سیم adsl و vdsl و یا تانوما ندارید از اونحایی که game انجام می دهید و معمولا پینگ همراه اول و ایرانسل و مبین نت خیلی جالب نیست در نهایت مجبور میشید بیاین سمت وایرلس

هر چند اگر من جای شما بودم حتما همراه اول و ایرانسل رو اول امتحان می کردم بعد میومدم سمت وایرلس ( با یه گوشی می تونید یه تست بگیرید و اوضاع به صورت حدودی و نه دقیق دستتون بیاد که چه خبره )

این تاپیک رو هم بخونید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mahdyshr; 29-12-2020 at 00:49.

11. 3 کاربر از mahdyshr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوست من من برای شرکتمون از رسپینا اختصاصی گرفتم قبلا شاتل و پارس انلاین و پیشگامان رو تست کردم ما تو شرکتمون همیشه با سایت های بین الملی کار میکنیم (حمل ونقل با کشتی) به همین علت پایداری سرعت و پینگ خیلی مهم بود این ای اس پی هارو همشو من تست زدم تنها شرکتی که هم نت و پشتیبانی خوب نمیگم عالی اما قابل قبولی داره رسپیناست اکثر سازمان های دولتی و خصوصی پهنای باندشونو تامین میکنه و پاپ سایت های زیادی تو تهران داره واینکه سایت دی چی کالا هم رسپینا میزبانی میکنه ...تجهیزات هم ما دو تا رادیو qrt5ac استفاده کردیم سرعت دانلود زیر 40 و اپلود زیر 30 نمیاد اینم یه تستی بزنی بد نیست اما هزینه ایی که ما میکنیم برای شرکته شما باید ببینی برات توجیه اقتصادی داره این کارو انجام بدی ...

13. 5 کاربر از yakooza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

من منتظر بودم که دوستانی که با سواد تر هستند جواب بدهند

نگاه کنید من امروز تماس گرفتم با همیار هزینه ای که بهم گفت کمتر از این مقدار بود

برای ptp بستگی به فاصله تون تا دکل isp داره ولی معمولا دو تا رادیو LHG همیار استفاده می کنند که قیمتش مشخصه می تونید آنلاین هم چک کنید (اگه نزدیک تر باشید sxt هم شاید جواب بده که ارزون تره)

یه هزینه کارشناس دارید که بیاد برای شما رادیوتون رو نصب کنه یه هزینه هم تکنسین که سمت دکل isp بره رادیو رو نصب کنه

به علاوه هزینه سیم و هزینه اجاره دکل

که هزینه اینا عمرا 12 تومن بشه شاید از نصف 12 تومن هم کمتر بشه ( که به نظر من کمتر هم میشه ) تازه اگه کمی بگردید شاید بتونید رادیوی دست دوم تمیز پیدا کنید که ارزون تر هم هست

در نهایت اگر هیچ راهی برای گرفتن اینترنت بر مبنای سیم adsl و vdsl و یا تانوما ندارید از اونحایی که game انجام می دهید و معمولا پینگ همراه اول و ایرانسل و مبین نت خیلی جالب نیست در نهایت مجبور میشید بیاین سمت وایرلس

هر چند اگر من جای شما بودم حتما همراه اول و ایرانسل رو اول امتحان می کردم بعد میومدم سمت وایرلس ( با یه گوشی می تونید یه تست بگیرید و اوضاع به صورت حدودی و نه دقیق دستتون بیاد که چه خبره )

این تاپیک رو هم بخونید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز . SXT Lite ارزون هست . ولی SXT غیر لایت دونه ای ۵ میلیون به بالا هست الان. یعنی جفتش میشه : ۱۰ میلیون به بالا نزدیک به همون ۱۲ میلیون که بهتون گفتن ...

15. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز . SXT Lite ارزون هست . ولی SXT غیر لایت دونه ای ۵ میلیون به بالا هست الان. یعنی جفتش میشه : ۱۰ میلیون به بالا نزدیک به همون ۱۲ میلیون که بهتون گفتن ...
    قیمت های بازار بله

ولی قیمتی که همیار گفت کمتر بود

در نهایت LHG اگر بهتر از Sxt نباشه بدتر نیست. با توجه به قیمتش قطعا بهتر از sxt هست.LHG شاید دوتاش بشه 4 یا 5 میلیون

17. این کاربر از mahdyshr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •