ممنون از کاربر فعالمون که موضوع رو برای دوستمون تشریح کردند.
ممنون از کاربر فعالمون که موضوع رو برای دوستمون تشریح کردند.
دوستان ، قیمت به 470000 تومان کاهش یافت.
سلام.
دوستان اگه سیم کارت برای روستا بگیرم می تونم زمانی تو شهر هستم ازش استفاده کنم ؟
آنتن های وب رو گوشیم پیدا می کنه داخل شهر (۴۳۲۱۲ )
تو بعضی مناطق با همین سیم کارت که داری هم میتونی استفاده کنی
هم ایرانسل و هم همراه اول اینترنت قابل استفاده دارن روی های وب
بعضی از مناطق داخل شهر سیم کارت خودش هم امکان داره ریجستر نشه
کلا داخل شهر ها شانسی
برای مناطق بیرون مورد استفاده داره بیشتر
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
خیلی ممنون بابت راهنماییتون.
پس احتمالا بگیر تست کنم ببینم جواب میده داخل شهر یا نه ، اگه جواب بده خوبه
شما این مورد رو تست کردید که داخل شهر جواب نمیدهد؟ آخه طبق نقشه ها و جستجو دستی شبکه سیگنالش سراسر تهران وجود داره و طی تماسی که من با بخش فروششون گرفتم گفتند که هر جا شبکشون برقرار باشه امکان استفاده از سیمکارت هست
Last edited by iran100; 06-01-2019 at 05:16.
شما کدام شهر هستید؟
بسته های جدید سیم کارت 4G شرکت های وب. های وب شبکه اختصای سراسری در کل ایران با فرکانس طلایی 800 هستش. با وجود پوشش تمام شهر ها و روستاهای کشور فقط به کد پستی روستا فروش دارند اما شما می توانید وقتی ثبت نام می کنید کد پستی یک روستا که تحت پوشش هست رو وارد کنید. -- اگر تهران هم باشید موقعی که برای ارسال تماس می گیرند میتونید بگید بجای ارسال به اون روستا حضوری در دفتر شرکت واقع در تهران تحویل می گیرید..
حتما باید گوشی موبایل و یا مودمتون از باند 800 4G پشتیبانی کنه. برای اینکه تست کنید محلتون پوشش داره هم میتونید سایت رو چک کنید هم با جستجو دستی شبکه ببینید شبکه 43212 رو پیدا می کنید یا نه.
راستی تو نقشه هاش جدیدا مراکز استان ها رو حذف کرده. پوشش داره اما حدف کردند کسی از شهرها خرید نداشته باشه که با کد پستی روستایی این مورد رو دور میزنید.
قیمت بسته هاش از رایتل. ایرانسل . مبین نت. همراه اول خیلی بهتره.. تازه اپراتور مجازی نیس شبکه اختصاصی داره.
این طرح فورجی سراسری که به اصطلاح 4G روستایی میگن توسط دولت چند سال پیش کلید خورد و مجری اجرای اون های وب هست. معمولا هم شبکه اش خالی از مشترک هست برا همین سرعتش خوبه.
اطلاعات بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کد پستی روستا یک سیم کارت های وب ثبت نام کردم و بالاخره امروز موفق شدم در دفتر مرکزی های وب اون رو تحویل بگیرم، داخل موبایلم گذاشتم و همانطور که میبینید در تهران آنتن داد.
بزودی قشنگ بررسیش میکنم و ی نقد دربارش ارسال می کنم. دوستان اگر سوالی دارند بپرسند تا توی نقد جواب بدم..
دوست عزیز اگه امکانش هست یک تست سرعت از سرور خارجی(فرانکفورت-واشنگتن)بگیر ببینیم کیفیتش چجوریه
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)