اما صنعت نفت از بازي تكراري مقابل راه اهن انصراف داد
اما صنعت نفت از بازي تكراري مقابل راه اهن انصراف داد
زلاتكو ايوانكوويچ : فوتبال ايران پديدهاي غافل گير كننده است
------------------------------------------------------------------
سرمربي جديد تيم فوتبال برق شيراز گفت:براساس شناختي كهاز فوتبال ايران در سطح ملي دارم ، بازيكنان ايراني ازنظر سرعت و تكنيك درسطح بالايي قرار دارند و فوتبال ايران يك پديده غافلگيركننده است كه آينده درخشاني دارد.
وي يكشنبه در جمع خبرنگاران افزود: چيزي كه به عنوان ضعف از فوتبال ايران ديدهام،اين است كهبازيكنان ايراني فوتبال را تنها به ديد بازي نگاه ميكنند در حالي كه بايستي آن رابه ديده يك كار نگاه كنند كه در آن نظم و انضباط حاكم است.
زلاتكو اضافه كرد: بازيكنان ايراني كمترين توجه به قسمت دفاع دارند و در يكي از ديدارها شاهد بودم كه دفاع آخر ايران براي گل زدن به محوطه هجده قدم حريف ميرود واين عادتي است كه به سختي ميشود آن را اصلاح كرد و نياز به زمان دارد.
وي افزود: اين كار يك شبه حل شدني نيست و تنها با كلام هم نميشود به بازيكن گفت كهاين كار انجام ندهد، بايستي با ارتباط مستمر وبصورت پايه اي بازيكن را به درجهاي برسانيم كه اين تفكر اشتباه است واگر اين تحول صورت گيرد آن وقت فوتبال ايران در رديف قدرتهاي بزرگ ميشود.
سرمربي تيم فوتبال برق شيراز ادامه داد: از اينكه برادر من سرمربي تيم ملي است صحبت نميكنم و ارزيابي من از تيم ملي ايران كه برابر تيم آلمان بازي كرد اين است كه ايران در آن ديدار تحت فشار بود وتفاوت نگرش آلمانها بسيار زياد است.
زلاتكو اضافه كرد: آلمانها هر ديداري كه چه دوستانه و چه رسمي باشد جدي مي گيرند اما بازيكنان ايراني همچنان به ديده بازي نگاه ميكنند، نه كار با نظم و انضباط، بنابراين تفاوت فاحش بين فوتبال دوكشور وجود دارد كه بايستي آن را جدي گرفت.
وي گفت: در فوتبال امروزي و پيشرفته جهان كمتر بازيكني پيدا ميشود كه به تنهايي بخواهد با تكروي گل زني كند بنابراين نياز است كه با برنامه ها و تاكتيكهاي مشخص وارايه يك كار گروهي به هدف رسيد.
وي افزود:زماني كه تيم ملي ايران براي انجام چند بازي دوستانهبه كرواسي سفر كرده بود تماشاگران از فوتبال ايران هيچ گونه شناختي نداشتند وبا دو بازي كهايران برد آنها از فوتبال ايران هيجان زده شده بودند چون تيمهايي را بردند كه تيم ملي كرواسي به سختي آنها را شكست ميدهد.
زلاتكو گفت: با توجه به اينكه فوتبال ايران تازه حرفهاي شده وباشگاهها درفاز رسيدن بهحرفهاي هستند بايد فرصت دهيم كه بازيكنان ايراني به ريشههاي حرفهاي گري دست پيدا كنند، كلا فوتبال ايران چشم انداز و دورنماي بسيار درخشاني دارد. وي در خصوص تيم برق شيراز گفت:باتوجه به اينكه تنها يك تمرين را مشاهده كردم، اما ارزيابي من از بازي آنها مثبت است و چون ما مربي هستيم بازي را خوب تشخيص ميدهيم ودوست نداريم بازيكني كم فروشي كند واين رادر بازيكنان برق نديدم ومتوجه شدم كه آنها علاقه به كاردارند وخواستارهمكاري با يگديگر نيز هستند.
وي همچنين در خصوص برنامههاي خود گفت: مسووليت بسيار سنگين است و روزي دوبار تمرين خواهيم كرد وبطور معمول ۸تا ۹جلسه تمرين در هفته خواهيم داشت و يك بازي تمريني در دستور كار قرار خواهد گرفت تا در زمان آعاز مسابقات رسمي احساس قابل قبول براي كسب نتيجه داشته باشم.
وي همچنين خبر از تشكيل يك تيم ديگر در كنار تيم اصلي برق داد وافزود: مذاكراتي كه با مديريت باشگاه داشتيم به موضع مشترك رسيديم تا اين تيم را به منظور تقويت تيم اصلي تربيت كنيم واز انها نيزاستفادهببريم.
زلاتكو گفت: بايستي اعتراف كنم كه با توجه به اينكه برادر من سرمربي تيم ملي است،مسووليت من هم در قبال تيم برق سنگين خواهد بود ورابطه موازي بين ماخواهد بود ضمن اينكه كار در تيم ملي كاركردن مشكل تر از يك باشگاه است.
وي اشاره كرد:با استقبالي كه از طرف دست اندركاران باشگاه شد وصداقتي كه در مذاكرات وجود داشت اشتياق مرا بيشتر كرد واحساس كردم طرف مقابلم نيز به موفقيت و پيشرفت كار علاقه زيادي دارد كه صادقانه تشكر كنم.
زلاتكو ايوانكوويچ برادر بزرگتر برانكو ايوانكوويچ سرمربيتيمملي كشورمان است. زلاتكو ۵۲سال سن دارد و تا سن ۳۳سالگي بطور فعال فوتبال بازي كرده و داراي بالاترين مدرك مربيگري از دانشكده تربيت بدني كرواسي است و سابقه مربيگري در تيمهاي الف و جوانان اميد كراوسي را دارا ميباشد.
وي متولد يكي از قديميترين شهرهاي كرواسي بنام شهر واراژدي است كه يك هزارسال قدمت دارد وبه شهر فرهنگ و گل معروف است و داراي دو فرزند دختر و پسر ميباشد.
وي ۱۵سال نيز رييس مدرسه فوتبال بوده است، زلاتكو يك سال و چندماه از برانكو بزرگتر است و به مدت يك سال با تيم برق شيراز قرارداد امضاكرده است.
mohammadkh, جان عزیز خوشالم که دوباره برگشتی![]()
آقا ديشب نود رو ديده بوديد كارشناس داوري آقاي فنايي :lol: عادل بهش ميگه 1 تا 27هزار(توي همين مايه ها)4تا عدد بگو ميگه 1 2 5 7(يه چي تو همين مايه ها بود) من كه كلي خنديدم شما ها رو نمي دونم :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
تيم هاي حاضر در ليگ برتر حريفان خود را شناختند كه در هفته اول اين رقابت ها در 11 شهريور استقلال به مساف صبا باتري ميره و پرسپوليس به ديدار فجر سپاسي
ضن اينكه پرسپوليس و استقلال در هفته 10 به مساف هم مي روند
براي نخستين بار در طول تاريخ فوتبال اتفاق افتاد
در تازهترين ردهبندي فيفا؛
تيم ملي ايران در جمع پانزده تيم برتر جهان قرار گرفت
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
تيم ملي فوتبال ايران در تازهترين ردهبندي فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا)، براي نخستين بار در طول تاريخ فوتبال، در جمع پانزده تيم برتر جهان قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم ملي فوتبال ايران در جديدترين ردهبندي برترين تيمهاي جهان كه از سوي فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) اعلام شد با دو پله صعود نسبت به ماه گذشته و با كسب 711 امتياز و هم رده با تيم ملي ايرلند در مكان پانزدهم جهان قرار گرفت.
تيم ملي فوتبال كشورمان در اين رده بندي بالاتر از تيمهاي سوئد، اروگوئه، دانمارك و يونان قرار گرفته است.
تيم ملي ايران با ايتاليا تيم چهاردهم جدول ردهبندي تنها دو امتياز فاصله دارد.
نكتهي عجيب در ردهبندي اين ماه فيفا قرار گرفتن تيم ملي آلمان در ردهي يازدهم با ده پله صعود است.
در اين ردهبندي ژاپن با پنج پله صعود نسبت به ماه گذشته در ردهي سيزدهم قرار گرفته است. در ردهبندي ماه پيشين فيفا تيم ملي ژاپن پايينتر از ايران در ردهي دوم آسيا قرار داشت اما با درخشش در جام كنفدراسيونها به ردهي اول آسيا صعود كرد.
در ردهبندي برترين تيمهاي آسيايي پس از ژاپن و ايران تيمهاي كرهي جنوبي (21 جهان)، عربستان (28) و بحرين(50) در مكانهاي سوم تا پنجم آسيا قرار گرفتند.
اسامي ده تيم برتر جهان در ماه جولاي به اين شرح است:
1ـ برزيل 846 امتياز
2 ـ آرژانتين 787 امتياز
3 ـ هلند؛ 781 امتياز
4 ـ چك؛ 778 امتياز
5 ـ مكزيك؛ 768 امتياز
6 ـ آمريكا؛ 765 امتياز
7 ـ فرانسه؛ 749 امتياز
8 ـ انگليس؛ 744 امتياز
8 ـ اسپانيا؛ 744 امتياز
10 ـ پرتغال؛ 739 امتياز
تصميمگيري سران باشگاه ميلوال براي بازي با ايران در نشست ويژهي امروز؛
مسوول فروش بليت باشگاه ميلوال:
پنجاه هوادار ايراني بليت بازي را خريدهاند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
بليتهاي بازيهاي دوستانهي ايران در انگلستان به فروش گذاشته شده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پنجشنبه تيم ملي ايران براي اردوي تمريني و برگزاري سه ديدار دوستانه به انگلستان سفر ميكند.
ميلوال، كوئينز پارك رنجرز و پورتسموث رقيبان ايران خواهند بود.
هنوز روشن نيست كه تيم ملي در ديدار برابر ميلوال به ميدان برود. در نشست ويژهي امروز اين باشگاه انگليسي در اين باره تصميمگيري خواهد شد. اما بليتهاي اين مسابقه به فروش گذاشته شده است.
بخش شرقي ورزشگاه براي هواداران ايران در نظر گرفته شده است. مسوول فروش بليتهاي باشگاه ميلوال در تماس تلفني به خبرنگار ايسنا گفت:« هنوز دربارهي برگزاري مسابقه تصميمگيري نشده است ولي تا كنون پنجاه بليت اين مسابقه به هواداران ايراني فروخته شده است.»
بليتهاي بازي دوستانه ايران برابر پورتسموث و كوئينز پارك رنجرز نيز به فروش گذاشته شده است.
آقا هواداران ميوال كه مي گن خيلي شورشي ان مي خواي بازي با ايران حال گيري كنن
جانAli_k,
سلام
دلم برایه همه یه ذره شده :(
کافی نتم الانم
مرسی کهبه یادم بودید![]()
راستی لوگویه جدیدم مبارک
من هم از طرف خودم تبريك ميگم 15 شن يران در رده بندي فيفا را
فقط حيف ژاپن بالاتر از ما در رده 13 است
به هر حالبه اين رده بندي اعتمادي نيست يعني شما 20 تا بازي با ماديو بكن و ببر اون وقت كلي در فيفا مياي بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)