نقل وانتقالات کامل امسال فایل رو کسی داره
بگذاره
اگر آپدیت مارشال باشه خیلی تشکر می کنم
نقل وانتقالات کامل امسال فایل رو کسی داره
بگذاره
اگر آپدیت مارشال باشه خیلی تشکر می کنم
Last edited by حسین 94; 07-09-2016 at 14:59.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپدیت نهایی مارشال
سلام ببخشید الان نسخه سالم کدوم شد بالاخره ؟بعد این اپدیت نقل و انتقالات و باید کجا بریزیم داخل پوشه دیتا؟
C:\Users\***\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2016\editor data
*** اسم یوزر کامپیوتر
این هم تقریبا کامل هست نقل و انتقالات
اپدیت نهایی مارشال
درود
ممنون از دوستان عزیزی که تاپیک رو از خلوت بودن نجات دادن
آپدیت نهایی pr0
این اپدیتا را کجا باید بریزیم؟
دقیقا به این آدرس. اگر editor data نبود خودت بسازش
Documents / Sports Interactive / Football Manager 2016 / editor data
دوستان من نمیتونم استخدام بشم. بیکار هستم و با هر تیمی مظاکره میکنم آخرش میگه اسخدام نمیکنیم. جواب های من هم مناسبه برای هر باشگاهی (باید از خدا هم بخوان همچن مربی رو)
تا حالا این بازی رو انجام نداده بودم
برو 4 پولیس
سلامو درود دوستان.
من با نسخه 2012 این بازی شروع کردم به بازی کردن مراه با لیگ برتر ایران.از همون سال بود ک چندین فصل ک جلو میرفت تیم ها بازیکنای جوون پرورش میدادن از کشور های مختلف(باملیت های اسیایی بود اکثرا)ولی هیچ ندیدم ک یه بازیکن ایرانی خوب و آس تیمی پرورش بده.من الان 2015 بازی میکنم و نسخه15 ک اذیت نکنه رو گیر نیاوردم-توی15 اکثرقدرت های اسیا بازیکنای جوون توی قوی ترین تیم ها دارن ولی تیم ایران ک خودم سرمربیشم و 10جهان قرار دارمهیچ بازیکن آسی نداره.حتی سردار و عزت اللهی و دانیال داوری و اشکان دژاگه هم اومدن توی لیگ برتر و هیچ لژیونری ندارم.الان اکثر این بازیکنا نزدیک به بازنشستگی هستن بازیکنای جوون هستن توی تیمها ولی ضعیفن.الان سرمربیه منچستریونایتدم و تیم ملی ایران .بازیکنارو چجوری باید تمرین بدی ک قدرتشون خوب بشه؟؟
خیلیا دوس دارن بای تیم قوی شروع کنن بهترین بازیکنارو داشته باشن.
من از اتکای گرگان شروع کردم و الان منچسترم.اگه کسی اموزش تصویری تمرین دادن با جزئیات داره یا باره توی سایت یا بفرسته برام.چون دیگ نیازه ک از ایران هم بازیکنای خوب بیان بیرون و برن توی بهترین تیم های جهان................تنها و تنها بازیکنی ک ازپرورش یافته بود از باشگاه ها توی نسخه2012 بود ک یه مهاجم بود توی بارسلونابود اونم اسمش عربی بود ولی ملیت ایرانی.............اگه کسی راه حل اینم میدونه خواهشا کمک کنه... مرسی ممنون.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)