بچه ها میشه کمکم بکنید من لب تابم اینه
ASUS G551JW - A - 15 inch Laptop
ویندوز 8.1 بود دانلود کردم 10 ریختم الان صفحه تا\ که تای\ موس هستش قفلش با اف ان و اف 9 بود الان قفل نمیشه منم چون تای\ میکنم فکر میکنم باید برای ویندوز 10 رو باید نصب کنم یکبار ولی نمیدونم چی سرچ کنم سایت ایسوز هم رفتم ولی سواد انگلیسیم ضیعیفه یکی میتونه بهم کمک کنه برای ویندوز 10 64 بیت چیکار کنم درست بشه
سلام
درایورهای ATK و Touchpad را برای Windows 10 64bit دانلود ؛ نصب و سپس سیستم را ریستارت کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
برنامه window photo viewer من مدام از کار میفته و عکسام باز نمیشن مشکل رو چطور باید حل کنم؟
سلام
شما می توانید از نرم افزار های ساده و سبک برای مشاهده عکس ها استفاده کنید. برای مثال Irfanview (بهتر است پلاگین این برنامه هم با حجم 15 مگابایت دانلود و نصب شود) ؛ Xnview و Faststone image viewer
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر کردم ویندوز 10 نصب نمی شود و همان ابتدا ارور مشخصی نشان داده می شود (مانند عکس ) تا مشخص شود کدام قطعه با ویندوز 10 ناسازگار است و نصب ویندوز متوقف می شود ولی حواسم نبود ممکن است نصب ویندوز ادامه پیدا کند و پس از ریستارت مشکلات آغاز شود و نصب ناتمام و نیمه کاره ویندوز 10 ؛ ویندوز 7 فعلی را هم دچار مشکل کند ؛ از این بابت از شما عذرخواهی می کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینچیه داره شارژ مارو میخوره؟؟؟؟؟
هرچی اپدیت داشت برداشتم

سلام
یک بار دیگر تنظیمات را چک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]