تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 112 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1114

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ و مشکلات ویندوز 10

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

بچه ها میشه کمکم بکنید من لب تابم اینه
    ASUS G551JW - A - 15 inch Laptop
    ویندوز 8.1 بود دانلود کردم 10 ریختم الان صفحه تا‍\ که تای\ موس هستش قفلش با اف ان و اف 9 بود الان قفل نمیشه منم چون تای\ میکنم فکر میکنم باید برای ویندوز 10 رو باید نصب کنم یکبار ولی نمیدونم چی سرچ کنم سایت ایسوز هم رفتم ولی سواد انگلیسیم ضیعیفه یکی میتونه بهم کمک کنه برای ویندوز 10 64 بیت چیکار کنم درست بشه
    سلام

درایورهای ATK و Touchpad را برای Windows 10 64bit دانلود ؛ نصب و سپس سیستم را ریستارت کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    برنامه window photo viewer من مدام از کار میفته و عکسام باز نمیشن مشکل رو چطور باید حل کنم؟
    سلام

شما می توانید از نرم افزار های ساده و سبک برای مشاهده عکس ها استفاده کنید. برای مثال Irfanview (بهتر است پلاگین این برنامه هم با حجم 15 مگابایت دانلود و نصب شود) ؛ Xnview و Faststone image viewer
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در محیط ویندوز7 فایل ستاپ ویندوز 10 را در DVD اجر کردم.مراحلو که طی کردم یه صفحه آبی رنگ وظاهر شد ونصب ویندوز شروع شد بعد که 100 در صد یا نشد سیستم ریستارت شد بعدش به هیچ چی دست نزدم ولوگوی آبی ویندوز اومد وبعدش Loading files...دیگه هیچی نیومد!حتی چند بار سیستمو ریستارت کردم از ویندوز قبلی هم خبری نشد وهمین طور لوگوی ویندوز 10 میومد بعدش Loading files...
    توسط Safe mode به زور تونستم ویندوز خود سیستم را بالا بیارم همین که ویندوز 7 بالا اومد که پیام داد که بنظرم این بود که ویندوز 10 روی سیستم نصب نشد یا مانتونستیم ویندوز 10 را روی سیستم شما نصب کنیم یا هم چین چیزی بود فکر کنم!وارد دسکتاپ ویندوز 7 که شدم دیدم خود ویندوز 7 هم به فنا رفته ودر گوشی راست پایین دسکتاپ پیغام مربوط به کپی بودن ویندوز ظاهر شده..
    اومدم مشکل حل کنم به مشکل برخوردم
    من فکر کردم ویندوز 10 نصب نمی شود و همان ابتدا ارور مشخصی نشان داده می شود (مانند عکس ) تا مشخص شود کدام قطعه با ویندوز 10 ناسازگار است و نصب ویندوز متوقف می شود ولی حواسم نبود ممکن است نصب ویندوز ادامه پیدا کند و پس از ریستارت مشکلات آغاز شود و نصب ناتمام و نیمه کاره ویندوز 10 ؛ ویندوز 7 فعلی را هم دچار مشکل کند ؛ از این بابت از شما عذرخواهی می کنم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان اینچیه داره شارژ مارو میخوره؟؟؟؟؟
    هرچی اپدیت داشت برداشتم
    سلام

یک بار دیگر تنظیمات را چک کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by vissoto; 14-10-2015 at 01:15.

2. 2 کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه wolfomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون ولی اینو خودم رفته بودم واسه ویندوز 10 نداره
    سوال دیگه ای هم دارم
    من یه سری بوک مارک توی کروم داشتم که از چند تا فولدر تشکیل شده و هر کدوم پر از صفحه سیو شده است. از کروم به مایکروسافت اج انتقال دادم ولی توی اج به ترتیب نیست
    همینطور میخوام بوکمارکها مثل کروم نشون داده بشه یعنی همه فولدر ها جداگانه باشن ولی همه توی یه فولدر هستن
    این دوتا رو چطوری درست کنم؟
    ممنون

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    ممنون ولی اینو خودم رفته بودم واسه ویندوز 10 نداره
    سوال دیگه ای هم دارم
    من یه سری بوک مارک توی کروم داشتم که از چند تا فولدر تشکیل شده و هر کدوم پر از صفحه سیو شده است. از کروم به مایکروسافت اج انتقال دادم ولی توی اج به ترتیب نیست
    همینطور میخوام بوکمارکها مثل کروم نشون داده بشه یعنی همه فولدر ها جداگانه باشن ولی همه توی یه فولدر هستن
    این دوتا رو چطوری درست کنم؟
    ممنون
    سلام
    عذرخواهی میکنم بابت پاسخگویی دیروقت
    اینترنت بنده چند روزی بود کلا قطع بود!
    لپ تاپ شما بطور رسمی از درایورهای ویندوز 10 پشتیبانی نمیکنه ولی شاید توسط Driver Pack بشه درایورهارو نصب کرد. شاید
    در مورد سوال دومتون نظری ندارم چون اینطوری استفاده نکردم

موفق باشید

5. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکل دارم نمیدونم دلیلش چیه
    چند وقتی هست که از Store نمیتونم استفاده کنم و با خطای زیر مواجه میشم

در کلا وقی روی microsoft edge هم که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و باز نمیشه در صورتی که تا چن وقت پیش از هر دو برنامه به راحتی استفاده میکردم
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ویندوز 10 من درزمان ویروس یابی کرش کرد ری استارت شد و خود به خود یه ویندوز جدید ایجاد شد .

دسترسی به ریکاوری یا رستور ندارم چون پسوردAdministrator ادمین استریتور می خاد که ندارم وگزینه

ساختش در قسمت اکانت وجود نداره کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ ممنون

- - - Updated - - -

سلام ویندوز 10 من درزمان ویروس یابی کرش کرد ری استارت شد و خود به خود یه ویندوز جدید ایجاد شد .

دسترسی به ریکاوری یا رستور ندارم چون پسوردAdministrator ادمین استریتور می خاد که ندارم وگزینه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

- - - Updated - - -

داره خودمونی میشه akbarahmadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان من ویندوزم 8.1 بود 64 bit لایسنس معتبر بعد خود ماکروسافت پیغام داد که ارتقا بدید و اینکارو انجام دادم تا اینجاش بدون مشکل نصب و استفاده می کردم بعد از یک روز استفاده خواستم ففففففیییییللللللتر بشکن سیسکو رو نصب کنم نصب نشد یک dne update روش نصب کردم کانکشن نت ورک رو بهم زد و اینترنتم قطع شد هر کاری کردم dne حذف کنم نشد که نشد بعد گفتم کانکشن نت ورکم رو حذف می کنم بعد دوباره نصب می کنم خلاصه حذف کردم دوباره خواستم نصب کنم دیگه نصب نکرد هرکاری کردم نشد خواستم بگردم کانکشنم رو پیدا کنم رفتم در سایت اینتل ethernet connection (2)I218-V فکر کنم بود که در سایت انیتل گشتم مربوط به ویندوز 10 رو پیدا کردم هرکاری کردم نشد که نصب بشه رفتم مربوط به ویندوز 8.1 رو نصب کنم باز همون پیغام رو می داد پیغام این بود
    cannat install drivers. no intel (r) adapters are perent in this computer
    یعنی هم در ویندوز 10 و هم در ویندوز 8.1 این پیغام رو داد
    حالا با توجه به اینکه مبتدی هستم راهنمایی می فرمایید چه کار باید انجام بدم الان از طریق بلوتوس اینترنت رو از موبایل به کامپیوتر رسوندم دارم تایپ می کنم
    اصلا کارت شبکم رو درست شناختم کارم رو درست دارم انجام می دم خواهشا اول با دقت بخونید بعد راهنمایی بفرمایید چه کار بایستی انجام بدم به ترتیب راهنمایی می فرمایید حالم بدجور گرفته

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بچه ها بعضی وقت ها که کامپیوتر را روشن می کنم این پیام میاد. و حتما باید sign out now را بزنم تا وارد ویندوز بشه.
    critical error
    start menu and cortana aren`t working. we`ll try to fix it the next time you sign in
    sign out now

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام . آقا من ویندوز 10 رو نصب کردم اما درایور مادر بورد خطا میده و نصب نمیشه . چکار کنم ؟؟؟؟
    مدل مادر بوردم H61H2-M12 ECS ELITE GROUP

- - - Updated - - -

سلام . آقا من ویندوز 10 رو نصب کردم اما درایور مادر بورد خطا میده و نصب نمیشه . چکار کنم ؟؟؟؟
    مدل مادر بوردم H61H2-M12 ECS ELITE GROUP

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بچه ها بعضی وقت ها که کامپیوتر را روشن می کنم این پیام میاد. و حتما باید sign out now را بزنم تا وارد ویندوز بشه.
    سلام از دوستان کسی نبود راه حل این error را به ما بگه؟

- - - Updated - - -

سلام از دوستان کسی نبود راه حل این error را به ما بگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •