تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 69 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 684

نام تاپيک: سي پي يو OverClock سيستم خود را در اين تاپيك بگذاريد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اره اوور کن تا جایی که منفجر بشه
    من میگم اورکلاک ایمن تو میگی منفجر؟!

این حرف ها رو بی خیال چون باعث منحرف شدن بحث میشه
    این هم نتایج اوور من با E2140 & E7300 که فکر کنم خوب باشه
    البته هردو شون پایدار هستن
    آفرین آفرین تیم امید ...

خوبه بچاشون چیه؟خیلی کم ولتاژ دادی!!

پروفشنال m_s_r_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

اول خوب مطالعه کن بعد اینجوری نظر کزایی بده جیگرررررررررررررررر

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض my e2180

سلام
    این اطلاعات فعلی اورکلاکم

البته سیف ترین و بی خطر ترین اورکلاکی که کردم این بوده
    cpu 333x10=3.33
    fsb = 1333
    ram = 1000
    vcore=1.42
    یکسال و نیم روی این تنظیمات کار کرده

به راحتی شد تا 3.46 هم رسوندش و الان هم داره بدون مشکل کار میکنه ؛ فقط دما بعضی وقتا بالای 70 میره
    vcore=1.46
    الان هم تونستم تا 3.66 اورکلاکش کنم ، استیبل کار میکنه vcore=1.52

سوالم اینه :
    اینکه نمیتونم fsb رو بالاتر از 389 (3510=389x9 ) ببرم و بخاطر اینکه سیستم به شدت ناپایدار میشه دلیلش چیه؟؟؟ به پل شمالی و vtt و حتی پل جنوبی هم ولتاژ میدم ... اما واقعا ً برای fsb های بالا مشکل داره
    به هیچ عنوان نشده روی 400x8 ویندوز رو بالا بیارم ، حتی تا خرخره بش ولتاژ دادم بازم نشد
    آیا مادربرد نمیتونه یا اینکه پردازنده کشش بیشتر از این رو نداره ؟؟؟؟؟؟
    Last edited by sasoolee; 06-09-2009 at 06:34.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اول خوب مطالعه کن بعد اینجوری نظر کزایی بده جیگرررررررررررررررر
    جیگرمون تموم شده خواستی گوشت بز بدم!!!!

نظر کزایی نمیدم مهندس!گفتی اون پردازنده فنوم 2 اور بشه میترکه و فلان که حرف بیخودی هست!سیف اورکلاک برای همه پردازنده ها تا یه حدی هست خب؟

اینا رو هم خیلی ولتاژ بالا دادی خنک کننده پاور و مین باید عالی باشه و البته بچ پردازنده!؟

سلام
    این اطلاعات فعلی اورکلاکم

البته سیف ترین و بی خطر ترین اورکلاکی که کردم این بوده
    cpu 333x10=3.33
    fsb = 1333
    ram = 1000
    vcore=1.42
    یکسال و نیم روی این تنظیمات کار کرده

به راحتی شد تا 3.46 هم رسوندش و الان هم داره بدون مشکل کار میکنه ؛ فقط دما بعضی وقتا بالای 70 میره
    vcore=1.46
    الان هم تونستم تا 3.66 اورکلاکش کنم ، استیبل کار میکنه vcore=1.52

سوالم اینه :
    اینکه نمیتونم fsb رو بالاتر از 389 (3510=389x9 ) ببرم و بخاطر اینکه سیستم به شدت ناپایدار میشه دلیلش چیه؟؟؟ به پل شمالی و vtt و حتی پل جنوبی هم ولتاژ میدم ... اما واقعا ً برای fsb های بالا مشکل داره
    به هیچ عنوان نشده روی 400x8 ویندوز رو بالا بیارم ، حتی تا خرخره بش ولتاژ دادم بازم نشد
    آیا مادربرد نمیتونه یا اینکه پردازنده کشش بیشتر از این رو نداره ؟؟؟؟؟؟
    خب اون دما بالای 70 برای استفاده بلند مدت زیاد توصیه نمیشه! در کل خوبه اونم دیوار هست دیگه!محدودیت پردازنده و مین هرکاری بکنی همینه می تونستی تست max fsb بگیری با پایینترین ضریب ببینی بیشترین فرکانس مسیر ی که سیستم تصویر میده چیه این فرکانس فعلی هم خوبه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خب اون دما بالای 70 برای استفاده بلند مدت زیاد توصیه نمیشه! در کل خوبه اونم دیوار هست دیگه!محدودیت پردازنده و مین هرکاری بکنی همینه می تونستی تست max fsb بگیری با پایینترین ضریب ببینی بیشترین فرکانس مسیر ی که سیستم تصویر میده چیه این فرکانس فعلی هم خوبه
    گفتم که ... اگه منظورت ماکزیمم fsb هست 389 البته منظورم پایداره ها
    روی 400 هم تصویر میده ... اما اصلاً به ویندوز نمیرسه

389x9=3501 بالاترین fsb پایداری بوده که داشتم ........... 4x389 = 1556mhz

میخوام بدونم اگه cpu رو عوض کنم برم سراغ یه wolfdale آیا با همین مادربرد میتونم تا 4 و 4.5 اور کنم یا اینکه ایراد اونوقت از مادربرده ؟؟؟
    e7500 یا e8200 , به نظرت کدوم بهتر جواب میدن ........ فکر کنم اولی 120 تومنه دومی 150 .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

گفتم که ... اگه منظورت ماکزیمم fsb هست 389 البته منظورم پایداره ها
    روی 400 هم تصویر میده ... اما اصلاً به ویندوز نمیرسه
    خب دیگه این بستگی داره چقدر بتونی با ولتاژ پایدارش کنی اگه با حداکثر ولتاژ ها هم پایدار نشده فراموشش کن

چی بگیری تا 4.5 پایدار کنی!!؟؟لحظه ای که میشه اما 100% پایدار 24/7 نه! دیگه حداکثر همون 4 -4.2 کاملا کافیه اورکلا کاربردیش همینه!بازم بستگی داره بچ نامبر استپینگ و ... پردازنده چی باشه نه خیلی از مین نیست.اگه بازی می کنی e8400 انتخاب خوبیه اگه نه q8400-q8200 تو سری ***7 هم 7500 خوبه

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

دوستان یکی آموزش کامل و قدم به قدم اورکلاک کردن E2200 رو میده!!؟؟
    ممنون از کسی که جواب میده!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه بخوای دنبال جزوه بگردی اینجا جاش نیست . سعی میکنم خیلی خلاصه بگم چیکار کنی

کار سختی نیست... بروی توی setup بایاس سیستم. قسمت کنترل ولتاژها و فرکانس ها (اسم این قسمت از مادربرد تا مادربرد فرق میکنه- یه صفحه ایه که که میتونی ولتاژ و فرکانس های سیستم رو عوض کنی) . تنظیماتت رو بزار روی دستی ( هم فرکانسها هم ولتاژها) fsb سیستمت رو از روی 200 بزارش روی 266 ولتاژ cpu رو هم از 1.26-1.28 بزار روی 1.34 . ضریب رم (1:1.0 . 1:1.66 . 1:50 . 1: 25 . 1:20 . 1: 2) رو روی حدی تنظیم کن که فرکانسش حدود فرکانس اصلی رم باقی بمونه ( مثلاً اگه رمت ddr2 800 ) هست ضریب رو روی مقداری تنظیم کن که فرکانس رم از 830 بالاتر نباشه . اگه دیدی سیستم هنگ میکنه یا توی بازی ها و تست های سنگین ریست میشه یه مقدار به پل شمالی (همون چیپست مادربرد هست ) ولتاژ بده (مثلاً از 1.25 بزارش روی 1.29 یا 1.31 خلاصه باید کم کم ولتاژ بدی) و البته به ولتاژ VTT هم میتونی اضافه کنی ( از 1.2 بزاریش روی 1.275 یا 1.31) اما البته اصل همون ولتاژ هسته vcore هست .سعی کن برای همچین تغییری به قطعاتت بیشتر از 100 میلی ولت ولتاژ ندی یعنی اگه vcore 1.2625 هست نهایتاً بزاریش روی 1.3625 .
    با تجربه ای که من از این نوع cpu دارم , با همین تنطیماتی که گفتم بدون مشکل کار میده تا سه سال هم پایدار کار میکنه
    توجه : این تغییر خیلی راحت انجام میشه . فرکانس cpu تا 2926=11x266 بالا میاد . با ولتاژ دادن باعث اصلاح پایداری میشه ... اما همین ولتاژ و فرکانس بالا باعث ایجاد حرارت بالاتری میشه که باید یه فکری به حالش بکنی... میتونی فن cpu رو عوض کنی که چاره اصلییه کاره اما معمولاً تا زیر 3000 نیاز پیدا نمیکنی. اگه نمیخوای پول بدی من شخصاً پیشنهاد میکنم که هر دوتا در کیست رو باز بزاری ... 4-5 درجه تاثیر میزاره ؛ اما از اون طرف گرد و خاک میگیره

9. 2 کاربر از sasoolee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم بالاخره امروز تونستم x3 720 رو تا 3.7 اور کنم !! البته بعد خریدن کولینگ ... فکر کنم رکورد خوبی توی سایت باشه ! با occt هم تست گرفتم دما بیشتر از 50 تا 52 نرفت ! خداییش کولینگ های thermaltake محشره .. v8 cooler master باید بیاد جلو thermaltake بوق بزنه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم بالاخره امروز تونستم x3 720 رو تا 3.7 اور کنم !! البته بعد خریدن کولینگ ... فکر کنم رکورد خوبی توی سایت باشه ! با occt هم تست گرفتم دما بیشتر از 50 تا 52 نرفت ! خداییش کولینگ های thermaltake محشره .. v8 cooler master باید بیاد جلو thermaltake بوق بزنه
    خوبه یه جا دیگه گفته بود حداکثر دما 44 هست؟حالا شات از تستها و ... که اونجا هم گفتم بزار خوبه v8 بوق نمی زنه!

فکر کنم رکورد خوبی توی سایت باشه !
    بدک نیست!یعنی اصلا زیر 6000 با این پردازنده رو رکورد نمیگن!

خب د وستمون توضیح خوبی داد جز اینکه ولتاژ دقیق اصلا نمیشه برای یه سیستم گفت و خودت باید سعی و خطا بگردی حداقل ولتاژ پایدار رو پیدا کنی و تا یه حدی با همون فن استوک میشه دما رو کنترل کرد بعد ش دیگه خمیر و خنک کنند ه بهتر باید داشته باشی باز گزاشتن در کیس هم اول به دمای اتاق بستگی داره بعد اینکه فنهای کیست بیخودی میشن!گرد و خاک هم هست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •