در مورد نت دانشگاه باید بگم میتونید با این سایت سرویس دهنده رو پیدا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد نت دانشگاه باید بگم میتونید با این سایت سرویس دهنده رو پیدا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادرا ؟
دوستان ؟
من دو سال شاتل داشتم حالشو ميبردم اومدن كابل تلفن رو فيبر نوريش كردن الان فقط ميتونم از مخابرات احمق سرويس بگيرم
اسيا تك به فيبر نوري سرويس ميده ؟؟؟ الان مخابرات شبانه داره ؟؟ نامحدود چطور ؟
اطفا در اين باره منو راهنمايي كنيد كه بهترين انتخاب چيست ? بنده تهران هستم..ايرانسل چيز جديدي نداده ؟؟؟سرويس نامحدود يا چيزي كه شبانش رايگان باشه
- - - Updated - - -
من دو سال شاتل داشتم حالشو ميبردم اومدن كابل تلفن رو فيبر نوريش كردن الان فقط ميتونم از مخابرات احمق سرويس بگيرم
اسيا تك به فيبر نوري سرويس ميده ؟؟؟ الان مخابرات شبانه داره ؟؟ نامحدود چطور ؟
اطفا در اين باره منو راهنمايي كنيد كه بهترين انتخاب چيست ? بنده تهران هستم..ايرانسل چيز جديدي نداده ؟؟؟سرويس نامحدود يا چيزي كه شبانش رايگان باشه
سلام داداش شما که شاتل داشتی من بخوام شاتل بگیرم چه بگیرم با ماهی 50 تومن شما خودت چه سرویسی داشتی ممنون میشم راهنمایی کنید
Art 3 عالي بود
سلام. کسانی که از تبریز شاتل دارند لطفاً جواب سوالات منو بدن
سرویس شاتل 7000 تومن میگیره دانلود شبانه رایگان مبده. میخواستم ببینم آیا سرعت دانلود شبانه کمتر از روزانه میشه یا نه؟ یعنی یکی زیاد دانلود کنه شاتل سرعت دانلود شبانه رو کم میکنه یا نه؟ سرعت دانلود سرویس یک مگ در شاتل چقدره؟ برای یک سرویس یک مگ با حجم ماهیانه 3 گیگ شاتل 15000 تومن میخواد
الان مخابرات برای( 21 گیگابایت حجم ماهانه که 42 گیگا بایت حجم شبانه ماهانه رایگان داره) 27500 تومن ماهیانه میخواد با سرعت 2 مگا بایت. اینم بگم من با این سیستم با سرعت 600 با دانلود منیجر دانلود میکردم، منتها مساله ای که دارم اینه که به نظرم حجم من بعضی مواقع خیلی کم میشه. مثلاً تو یک ساعت 1 گیگ میبینم کم شده و به همین خاطر میخوام سرویسم رو عوض کنم.
سلام دوستان
دنبال شرکتی میگردم که اینترنت شبانه رایگان بده، در طول روز استفاده زیادی ندارم فقط در حد تلگرام و اینستا
با شاتل هم تماس گرفتم گفتن منطقه شما پورت خالی نداریم
لطفا راهنمایی کنید
سلام من اینترنت می خوام یا کلا نا محدود یا شبا نامحدود و سرعت نامحدود رو کم نکنه.
اگ محدود هم هست حجم ماهانه 5 تا 8 گیگی و سرعتش هم حول و حوش1 یا 2 مگابیت. ( 90 درصد وقتا و به خصوص زمان نامحدودیش این قدر باشه سرعت با هر سرعت نامی که هست)
چی به نظرتون به صزفه است؟ قیمت بین 30 تا 50 بشه ماهی اگر یافت نشه بگید یه فکری بکنم. در ضمن اگر سرعت و کم نمی کنن دوست دارم چندماه یه جا بگیرم ارزون شه.
تقریبا همه ی شرکت ها اینجا پورت دارند فکر کنم ولی باز چک می کنم. پیشنهاد شما چیه؟
سلام دوستان بهترین اینترنت برای بازی انلاین نداشتن پکت لاست و لتنسی پایین برای کدوم isp هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)