تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 116 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1155

نام تاپيک: ||| راهنمایی و مشاوره خرید مناسبترین سرویس دهنده اینترنت |||

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    این سوال من هم هست، البته با من تماس نگرفتن، شاید چون تبریز هستم. اما بالاخره که باید جمعش کنم.
    البته واقعا سرعت وایمکس بد شده(اولا خیلی خوب بود)، خصوصا موقع دانلود و دیدن فیلم.حالا نمیدونم این مشکل منه یا همه سرویسدهنده ها اینطوری هستن!!
    سرعت دانشگاه عالیه، نمیدونم اونا از چه سرویس دهنده ای استفاده میکنند؟!
    دوستان لطف من رو هم یه راهنمایی بکنید،
    البته من نامحدود بودن برام مهم نیست. ماهی 4 یا 5 گیگ کفایت میکنه، اما واقا سرعت مهمه.(من با اصطلاحاتی مثل پینگ و... کاری ندارم) میخوام وقتی یه صفحه رو میاره منو حرص نده، اهل بازی نیستم اما مقاله خیلی دانلو میکنم و فیلم هم کمتر اما بالاخره نیاز هست که انلاین ببینم یا دانلود کنم.
    سرعت نت من هم 256 هست.

ممنون میشم پاسخ بدید.

در مورد نت دانشگاه باید بگم میتونید با این سایت سرویس دهنده رو پیدا کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از kraiof3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ДŁI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    کـــــــرج

پيش فرض

سلام..وقت بخیر

دوستان عزیزم ، اجبارا" بدلیل مشکل داشتن خطوط مخابرات و تلفن ، من 5 ساله که از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم... تا الان بدک نبود... فقط کمی تعرفه اش بالاتر بود

سرویس فعلی من:
    وایمکس سرعت 256
    دانلود نامحدود
    ماهانه 52 هزار تومن هزینه سرویس

از ایرانسل تماس گرفتن... گفتن مودمتو تعویض میکنیم ، مودم TD-LTEبهت میدیم.. و سیستم وایمکس تا دو ماه دیگه کاملا جمع آوری میشه.
    من برام نا محدود بودن حجم دانلود خیلی مهمه. که گویا سیستم TD_LTEنا محدود نداره..( اپراتور شرکت بهم گفت اینو)

به نظر شما چیکار کنم؟ از چه شرکتی اینترنت بگیرم ؟ که دانلود نامحدود و بدون تایم اوت و افت سرعت داشته باشه...و هزینه ی متعارف تر
    رایتل داره چنین چیزی؟
    مبین نت ؟
    یا ...

مرسی

برادرا ؟
    دوستان ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من دو سال شاتل داشتم حالشو ميبردم اومدن كابل تلفن رو فيبر نوريش كردن الان فقط ميتونم از مخابرات احمق سرويس بگيرم

اسيا تك به فيبر نوري سرويس ميده ؟؟؟ الان مخابرات شبانه داره ؟؟ نامحدود چطور ؟
    اطفا در اين باره منو راهنمايي كنيد كه بهترين انتخاب چيست ? بنده تهران هستم..ايرانسل چيز جديدي نداده ؟؟؟سرويس نامحدود يا چيزي كه شبانش رايگان باشه

- - - Updated - - -

من دو سال شاتل داشتم حالشو ميبردم اومدن كابل تلفن رو فيبر نوريش كردن الان فقط ميتونم از مخابرات احمق سرويس بگيرم

اطفا در اين باره منو راهنمايي كنيد كه بهترين انتخاب چيست ? بنده تهران هستم..ايرانسل چيز جديدي نداده ؟؟؟سرويس نامحدود يا چيزي كه شبانش رايگان باشه

داره خودمونی میشه hamed619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

- - - Updated - - -

سلام داداش شما که شاتل داشتی من بخوام شاتل بگیرم چه بگیرم با ماهی 50 تومن شما خودت چه سرویسی داشتی ممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام داداش شما که شاتل داشتی من بخوام شاتل بگیرم چه بگیرم با ماهی 50 تومن شما خودت چه سرویسی داشتی ممنون میشم راهنمایی کنید
    Art 3 عالي بود

7. این کاربر از Zachyrock بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اغاا من منتظر جوابتون هستم لطفا هلپ مي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام. کسانی که از تبریز شاتل دارند لطفاً جواب سوالات منو بدن
    سرویس شاتل 7000 تومن میگیره دانلود شبانه رایگان مبده. میخواستم ببینم آیا سرعت دانلود شبانه کمتر از روزانه میشه یا نه؟ یعنی یکی زیاد دانلود کنه شاتل سرعت دانلود شبانه رو کم میکنه یا نه؟ سرعت دانلود سرویس یک مگ در شاتل چقدره؟ برای یک سرویس یک مگ با حجم ماهیانه 3 گیگ شاتل 15000 تومن میخواد
    الان مخابرات برای( 21 گیگابایت حجم ماهانه که 42 گیگا بایت حجم شبانه ماهانه رایگان داره) 27500 تومن ماهیانه میخواد با سرعت 2 مگا بایت. اینم بگم من با این سیستم با سرعت 600 با دانلود منیجر دانلود میکردم، منتها مساله ای که دارم اینه که به نظرم حجم من بعضی مواقع خیلی کم میشه. مثلاً تو یک ساعت 1 گیگ میبینم کم شده و به همین خاطر میخوام سرویسم رو عوض کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam.sum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    دنبال شرکتی میگردم که اینترنت شبانه رایگان بده، در طول روز استفاده زیادی ندارم فقط در حد تلگرام و اینستا
    با شاتل هم تماس گرفتم گفتن منطقه شما پورت خالی نداریم
    لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام من اینترنت می خوام یا کلا نا محدود یا شبا نامحدود و سرعت نامحدود رو کم نکنه.
    اگ محدود هم هست حجم ماهانه 5 تا 8 گیگی و سرعتش هم حول و حوش1 یا 2 مگابیت. ( 90 درصد وقتا و به خصوص زمان نامحدودیش این قدر باشه سرعت با هر سرعت نامی که هست)
    چی به نظرتون به صزفه است؟ قیمت بین 30 تا 50 بشه ماهی اگر یافت نشه بگید یه فکری بکنم. در ضمن اگر سرعت و کم نمی کنن دوست دارم چندماه یه جا بگیرم ارزون شه.
    تقریبا همه ی شرکت ها اینجا پورت دارند فکر کنم ولی باز چک می کنم. پیشنهاد شما چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان بهترین اینترنت برای بازی انلاین نداشتن پکت لاست و لتنسی پایین برای کدوم isp هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •