های .
تو این عکسها جز کولینگ لپتاپ چیزی ندیدم ! ولی وسوسه شدم لپتاپمو اورکلاک کنم
توی بایوس لپتاپها چیزی واسه اور نیست و باید از تو ویندوز این کارو بکنم ... چه برنامه ای پیشنهاد میدید ؟؟
لپتاپم هم Dell 1501 با cpu : amd sempron 3500+ .
های .
تو این عکسها جز کولینگ لپتاپ چیزی ندیدم ! ولی وسوسه شدم لپتاپمو اورکلاک کنم
توی بایوس لپتاپها چیزی واسه اور نیست و باید از تو ویندوز این کارو بکنم ... چه برنامه ای پیشنهاد میدید ؟؟
لپتاپم هم Dell 1501 با cpu : amd sempron 3500+ .
اقا سی پی یو من pentium 4 3.2Ghz است من اونو تا 4.01اور کردم ببینید خوبه یا بازم جا داره اور بشه دماش هم وقتی با xp کارمیکنم 30تا45میره ولی تو ویستا تا55 هم میره در ضمن مشخصات سیستم من :
asus p5ld2-se
geforce 7100 1
1g ram
اقا سی پی یو من pentium 4 3.2Ghz است من اونو تا 4.01اور کردم ببینید خوبه یا بازم جا داره اور بشه دماش هم وقتی با xp کارمیکنم 30تا45میره ولی تو ویستا تا55 هم میره در ضمن مشخصات سیستم من :
asus p5ld2-se
geforce 7100 1
1g ram
عزيز خوبه ولي بالاتر از اين يك كولينگ درستو حسابي مي خواد......
تو تنظيمات بايوس مادربورد M2V قسمتى به نام Overclock Profile وجود داره كه مىشه مقاديرى مثل %5 و غيره رو بهش اختصاص داد.
سؤالم اينه كه تنظيم اين قسمت، در حقيقت چه پارامترهايى رو تغيير مىده؟
◙
فرکانس cpu رو اضافه میکنه
5 تا 5 تا برو بالا اگه رفتی
فقط CPU؟ كارى به فركانس VGA و RAM نداره؟
◙
به VGA کاری نداره
تو صفحه اورکلاکینگ من یه گزینه به اسم Pci Expres Frecuenciوجود داره مقدارش هم از 90تا150است می خوام بدونم که این گزینه به چه دردی میخوره و با زیاد کردنش میشه سرعت سیستم رو بالا برد در ضمن اگه خواستم زیادش کنم از چه مقداری شروع کنم یواش یواش برم بالا چون من سه چهار بار دستکاریش کردم ولی سیستم بالا نیومد ممنون
این گزینه برای افزایش فرکانس pciExpress به کار میره که نیازی به افزایش درش نیست . میتونه به کارتت صدمه بزنه پس تغییرش نده ./
سلام...
دوستان این سیستم منه
Cpu:Intel Core 2 Duo E6400
Ram:OCZ 2GB Bus 533 Dual
Main:Giga 945PL-S3
Graphic:Forsa Geforce 8800GT 512MB
من FSB رو که در حالت عادی روی 266 هست رو بیشتر از 270 نمیتونم زیاد کنم و 271 بشه سیسم بالا نمیاد، مشکلی هست.. چون من شنیدم که core 2 باید راحت بدون تغییر ولتاژ تا 300 بتونم FSB رو بالا ببرم.. راهنمائی کنین ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)