بیشتر از ایرانسل استفاده میکردم . الان سویئچ کردم روی همراه اول و فعلا مشکلی با اینستاگرام ندارم!
یعنی مشکل از ایرانسل بود ؟!!![]()
بیشتر از ایرانسل استفاده میکردم . الان سویئچ کردم روی همراه اول و فعلا مشکلی با اینستاگرام ندارم!
یعنی مشکل از ایرانسل بود ؟!!![]()
نمیدونم
ولی من احساس میکنم وقتایی که نت چند ثانیه قطع میشه ( یعنی قطع نمیشه ولی هیچ سند و رسیو نداره ) اینجوری میشه
سلام
وقتی میری اینستا پیج یکی همون موقع عکسا لود شه حجم کلی عکسارو میگیره یا اینکه حجم کاملشونو نمیگیره؟
چجوریاس اصن؟
درود...
چند وقته ویدئو نمیتونم ارسال کنم تو اینستاگرام...
زمانی که ارسال میکنم تا اواسط میره و هی یکم برمیگرده دوباره میره جلو دوباره یکم میره عقب دوباره برمیگرده جلو
آخرشم میزنه video wasn't posted
از چی میتونه باشه؟؟![]()
سلام
یه سوال؛
وقتی عکسی رو میخایم بزاریم تو اینستا یه جا هست که میتونیم add location رو بزنیم و مکان مورد نظرمون رو توش ثبت کنیم.
حالا مشکل اینجاست که وقتی چند کاراکتر اول مکان مورد نظر رو تایپ میکنم تو لیست پیشنهادی نمیاره! (در صورتیکه مکان قبلا تو گوگل مپ ثبت شده)
سلام دوستان خواهش این سوال جواب بدید جوب برام واقعا عجیب
یک از فالوورهام پست های جدید که میزاره اصلا نمیتونم ببینم ! موقعی که پست میزاره نوتیفیکش میاد اون بالا و عکسی که میزاره قابل دیدن ولی وقتی روش میزنم
اصلا قابل دیدن نیست و جالب تر اینکه وقتی میرمم داخل پیچش پست جدیدی که گذاشته هم قابل مشاهد نیست فقط قبلی میشه دید فقط یک بار یه پست به طور عجیب یک بار اومد و لایک کردم
ولی دفعه بعد اومدم ببینم قابل مشاهده نبود ؟!
ایا ایشون پست پاک میکنه ؟! یا اینکه قابلیت اضافه شده که میشه فقط یکسری مخاطب خاص پست ببینند؟! ایا اصلا مشکل اینستاگرام ؟!
دوستان من تازه اكانت اينستا درست كردم و با لپ تاپ ميام اينستا آيا منم ميتونم توي اينستا عكس بذارم با لپ تاپ يا نظر بدم زير عكسهاي بقيه؟
ظاهرا اپ رسمی خود اینستگرام که تو استورش هست نمیشه عکس گذاشت
البته اگر سرچ کنید اپ های غیر رسمی زیادی باید برای عکس گذاشتن باشن
ولی با اپ رسمی اینستا می تونید عکس ها مرور کنید و کامنت بذارید و لایک کنید و کلی امکانات دیگه
ممنون
ميشه راهنماييم كنين كه چيكار بايد بكنم براي گذاشتن عكس و كامنت يعني چه اپي رو بايد بگيرم؟
اگه از طریق لپتاپ و آدرس instagram.com میخاید از اینستاگرام استفاده کنید، میتونید زیر عکسها کامنت بزارید و عکسها رو لایک کنید ولی پیغام خصوصی برای شخص دیگری نمیتونید بفرستید و عکس و ویدئو هم نمیتونید در صفحتون قرار بدید
البته از طریق برنامه های متفرقه از جمله Gramblr میتونید عکس آپلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)