تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 175 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جالبه که این حرکت کارت قرمز مستقیم داره و داور به یک کارت زرد بسنده کرد!
    هر تیمی جز بارسا میبود مطمئن باشید اخراج داشت.
    به نظر من تعویض ها اشتباه بود نیمار نباید بیرون میرفت ولی عوض باید ژاوی با پدرو تعویض میشد.
    این بازی که تیم احتیاج به امتیاز داره نباید بازیکنای کم تجربه رو میاورد.
    بوسکتس و راکیتچ خوب بودن از بقیه انتظار بیشتری داشتم.

پ ن: داوری های بو دار از اول فصل...!
    Last edited by 2raj_a; 25-09-2014 at 14:52.

2. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

راستش بنده پست ندادم؛احتمالا همسرم بوده ؛ چون ایشون هم با یوزر من میاد فروم پی سی ورلد گاها ؛
    من واقعا در جریان در گذشته تیتو نبودم...

4. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

يک نکته عجيب در بازي بارسا مقابل مالاگا

بارسلونا در جريان بازي مقابل مالاگا هيچ ضربه داخل چهارچوب نداشت. مساله که براي اين تيم، کم سابقه است

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا شب گذشته در مقابل مالاگا با نتیجه تساوی بدون گل متوقف شد تا نوار بردهای متوالی این تیم قطع شود. شاگردان لوئیس انریکه با وجود اینکه مالکیت توپ و میدان را در اختیار داشتند؛ اما از باز کردن لایه های دفاعی بازیکنان مالاگا عاجز بودند.

اما عجیب ترین نکته بازی دیشب این بود که بارسلونا برای اولین بار در 20 سال اخیر موفق نشد حتی یک شوت را به درون چهارچوب دروازه حریفش شلیک کند و کامنی، دروازه بان مالاگا، در طول این بازی مجبور به دفع ضربات مهاجمین سرشناس بارسا نشد.

این یک مساله کاملا کم سابقه در تیم بارسلوناست. شاید یکی از دلایلی که انریکه و زوبی زارتا در پایان بازی، مالاگا را شایسته این نتیجه دانستند، همین مساله باشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

----
    Last edited by kasra_khan2003; 25-09-2014 at 22:43. دليل: ایجاد حاشیه

6. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

محتوای مخفی: عکس 

بچه ها دلیل این تهوع های مسی چیه؟
    این عکس برای بازی با مالاگا هستش.
    این اتفاق بارها تو فصل قبل افتاد ولی اگه اشتباه نکنم این برای اولین باره که تو این فصل افتاد.
    .
    ریشه اش به اون بیماری دوران کودکی اش برمیگرده؟

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سرجی روبرتو تا 2019 تمدید کرد.

اتفاق خوبیه. نمیشه انتظار داشت در سال های بعد هافبک خلاقی مثل اینیستا یا ژاوی بشه اما بودنش خوبه. با اینکه از نظر تکنیکی ضعف داره و وسعت دید پاس دهی کمی هم داره، با دوندگی و درگیری میتونه بعنوان ذخیره، به کمک تیم بیاد.
    به هر حال همین که بعد از سالها یک هافبک از تیم های پایه بیاد تیم اصلی و در تیم موندگار بشه خودش اتفاق خوبیه که میتونه برای بازیکنهای پایه هم انگیزه بشه.

پ.ن: بارسا برای بازیهای مشکل و گره خورده به هافبک جوون و با تکنیکی مثل تیاگو احتیاج داره. اگر یکی دیگه مثل اون رو میشد، اتفاق عالی ای بود.

9. 8 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پیش بازی:

Barcelona - Granada

عصـر شنبـه شاگـرادان لوئیـز انریـکه در ورزشـگاه خانـگی خود میربـان تیم میـانه جـدولی گرانـادا هستند.
    زمـان و مکـان مسابقـه:

شنبـه 5 مهـرمـاه 93، ساعـت 19:30

ورزشـگاه نیوکـمپ بارسلـونا

آخریـن اخبـار از دو تیـم:

- بارسـا که در دیـدار گذشتـه خود برابر مالاگا نمایـش خوبـی نداشـت آمـاده است تا با پیـروزی در این دیـدار دوباره به رونـد خـوب خود برگردد.

- تومـاس فرمائلـن چرغ سبـز کادر پزشکی را گرفتـه است و می توانـد برای اولیـن بار برای بارسـا به میـدان برود.

- روبـن روچیـنا و دنیـل لارسـون به دلیل مصدومیـت در این دیدار غایـب هستند.

- لوئیـس سـوارز هنـوز دوران محرومیـت خود را سپـری می کند و در این دیدار نیز غایـب است.

آمـار 6 دیـدار اخیـر این دو تیـم روبـروی هـم:

منبــع: بارسـانیــوز

11. 5 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تمدید قرارداد سرجی روبرتو تا سال 2019

او قرارداد جدید خود را صبح امروز در دفتر رئیس بارتمئو به ثبت رساند. سرجی روبرتو بند جدیدی از قراردادش را امروز به ثبت رساند که موجب می شود که او تا 30 ژوئن سال 2019 در باشگاه ماندگار شود.

او این قرارداد را امروز صبح در دفتر ریاست باشگاه، جوزپ ماریو بارتمئو به همراه مدیر ورزشی تیم، آندونی زوبیزارتا و مدیر فنی باشگاه، آنتونی روسیچ امضا کرد. قرارداد او شامل بند آزادسازی بازیکن با مبلغ 30 میلیون یورو می باشد که قابل افزایش به 40 میلیون یورو نیز هست.

پس از امضای قرارداد، او اینگونه عنوان کرد که: «من هشت سال است که در این باشگاه حضور دارم و تمدید قراردادم رویایی بود که به حقیقت پیوست». وی افزود: «من امیدوارم سالهای پیش رو سالهایی پرکار و همراه با عناوین متعدد قهرمانی برای ما باشد. من می خواهم در حد توان خود به تیم کمک کنم؛ چه در ترکیب ابتدایی تیم باشم، یا در نیمه دوم به زمین بیایم یا حتی فرصتی برای بازی به من نرسد. لوئیز انریکه گفته است که از تمام بازیکنان می خواهم که در اوج آمادگی خود بسر ببرند».

سرجی روبرتو 22 ساله که متولد شهر کاتالان نیز می باشد، اولین بازی رسمی خود برای بارسا را در فصل 2010/11 وقتی که هنوز یک نوجوان بود انجام داد. او یکی از اعضای ثابت تیم در فصل 2012/13 بود و در 42 بازی انجام داده، 2 گل نیز به ثمر رساند که شامل 22 بازی لیگ، 8 بازی لیگ قهرمانان و 12 بازی در جام حذفی اسپانیا بود.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: مصطفی کلانتریان / FCBarcelona.ir
    آخرین جلسه تمرینی پیش از دیدار با گرانادا

داگلاس و جوردی آلبا به این تمرینات بازگشتند. در صبح جمعه، تیم آخرین جلسه تمرینی خود را پیش از دیدار برابر گرانادا در عصر شنبه برگزار کرد.

همه بازیکنان در دسترس تیم شامل داگلاس که بدلیل سرماخوردگی و آلبا که بدلیل مسائل شخصی غایب بودند، به تمرین پرداختند.

در مجموع 23 بازیکن به تمرین پرداختند که شامل مونیر و ساندرو از بارسای ب نیز می شود. ماسیپ و رافینیا نیز به تمرینات ریکاوری خود مشغول بودند.

بارسا و یوونتوس؛ صدرنشینان بدون گل خورده

بارسلونا و یوونتوس، دو غول فوتبال اروپا تنها تیم های قاره اروپا هستند که علاوه بر صدرنشینی در لیگ های داخلی خود، توانستنددر همه بازی های فصل دروازه خود را بسته نگاه دارند.

از میان تمامی باشگاه های حاضر در شش لیگ بزرگ اروپایی، تنها دو تیم توانسته اند دروازه خود را تا به اینجا بسته نگاه دارند. این دو تیم بارسلونا و یوونتوس هستند که ثابت کرده اند که از دفاعی ستحکم تا به اینجا برخوردار هستند. مردان لوییس انریکه عملکردی تقریباً بی نقص را در خط دفاعی و در پنج دیدار این فصل خود (چهار بازی لالیگا و یک بازی لیگ قهرمانان) از خود نشان دادند و هنوز دروازه خود را گشوده شده ندیدند. شرایطی مشابه هم برای تیم با سابقه ایتالیایی اتفاق افتاده است که با وجود انجام شش بازی تا به اینجای فصل (چهار بازی سری آ و یک بازی لیگ قهرمانان)، این جانلویجی بوفون بود که توانست شش کلین شیت انجام دهد. هر دو تیم بارسا و یوونتوس هم در حال حاضر صدرنشین لیگ های داخلی خود و گروه لیگ قهرمانان اروپا هستند.

تیم های دیگر اروپایی که عملکرد خوبی را در خط دفاعی داشتند دو تیم رم و اینتر هستند که فقط در لیگ سری آ یک گل را دریافت کرده اند. تیم پورتوی پرتغال هم مانند تیم کولوگن در لیگ آلمان، در لیگ پرتغال یک گل دریافت کرد.

سایر تیم های اروپایی که در بازی های فصل جدید دو گل دریافت کردند عبارت اند از: لیل فرانسه، بایرن مونیخ و بوروسیا مونشن گلادباخ از آلمان و والنسیای اسپانیا که این هفته با تیم کوردوبا دیدار کرد.

مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
    افسوس اینیستا از عدم کسب امتیاز

ستاره بارسا گفتگوی خود را با بیان سختی بازی در برابر تیمهایی با چنین آرایش دفاعی منسجمی، آغاز کرد. او گفت: «ما تلاش کردیم که شیوه بازی خود را تغییر دهیم، ولی در گلزنی ناکام ماندیم».

کاپیتان تیم، آندرس اینیستا پس از اولین تساوی تیم بعد از شروع عالی لیگ عنوان کرد: «هدف ما همواره کسب سه امتیاز ممکن در هر مسابقه است؛ اما گاهی مردم این موضوع را با پیروزی راحت ما در هر بازی اشتباه می گیرند. بازی امشب نشان داد که این تصور درست نیست». او همچنین معتقد است که دفاع مطلق مالاگا در این بازی عامل اصلی بازماندن بارسا از پیروزی است.

اینیستا همچنین افزود: «مالاگا باید تمام توان خود را در خط دفاعی متمرکز می کرد؛ اما ما قادر به برقراری توازن در بازی نبودیم». وی ادامه داد: «اما ما باید به این موضوع به عنوان امتیازی از دست رفته نگاه کنیم. فوتبال همواره مسابقه ای بین دو تیم است. ما سعی در گردش سریع توپ به منظور ایجاد برتری برای خودمان داشتیم، اما آنها در دفاع بسیار مستحکم بودند. با وجود تغییر روش در شیوه بازیمان، نتوانستیم راهی به دروازه آنان بیابیم».

نکته مهم این است که اکنون اطمینان داشته باشیم که وضعیتی مشابه این، در مقابل سایر تیمهایی با دفاع فشرده و منسجم اتفاق نمی افتد. اینیستا افزود: «ما به دنبال راه حلی برای بازی بودیم، اما در پیدا کردن آن به مشکل خوردیم. ما بازهم در شرایط مشابه این بازی قرار خواهیم گرفت؛ مهم این است که بتوانیم با موفقیت از این وضعیت عبور کنیم. ما به تلاش ادامه می دهیم. بازی کردن در برابر یک خط دفاعی 11 نفره هرگز راحت نیست، چیزی که امشب شاهد آن بودیم».

نظرات دیگر بازیکنان درباره بازی مقابل مالاگا:

کلودیو براوو

«ما شانسی در برابر دروازه آنان نیافتیم. ما تمامی راه های ممکن به سمت دروازه آنان را در پیش گرفتیم، اما آنان عملکرد فوق العاده ای در دفاع داشتند و مانع گلزنی ما شدند. من کار زیادی برای انجام دادن نداشتم. دوست داشتم در این بازی پیروز شویم، اگر بخواهم صادق باشم، همه ما کمی ناراحت هستیم زیرا برای کسب سه امتیاز به این زمین آمده بودیم. اکنون تنها برنامه ما تلاش برای پیروزی در بازی بعدی است».

«من در مورد شکستن رکوردهای مختلف فکر نمی کنم. من اهمیت بیشتری به کار و تلاش روزانه و رقابت برای کسب نتیجه بهتر میدهم. در نهایت، مسائل به خودی خود اتفاق می افتند. من همیشه به اهمیت پیروزی در بازی ها می اندیشم. اولیت اصلی پیروزی تیم است».

داگلاس

«من باید به تلاش خود ادامه دهم. از اینکه شانس حضور در تیم را دارم خوشحالم. میخواهم با تلاش بیشتر، در خدمت تیم فعالیت کنم. من از زمان حضور در اینجا شروع به تمرین کردم و منتظر رسیدن فرصت بازی نماندم. بسیار ارزشمند است که بتوانم در زمین به تیم کمک کنم».

«من در این بازی جایگزین دنی آلوز و مونتویا شدم. هر دوی آنها به من گفتند که به دقت به بازیشان نگاه کنم تا بتوانم هر چه زودتر با شیوه بازی و سبک فوتبال تیم منطبق شوم. این نتیجه ی مطلوب ما نبود. نتیجه بدی برای ما نیست، زیرا در خارج از خانه بازی میکردیم. ما نمی توانیم تمامی امتیازات ممکن را بدست آوریم؛ اما برای سایر مسابقات نهایت تلاش خود را خواهیم کرد».

مارک بارترا

«ما راههای مختلفی را امتحان کردیم؛ اما در رسیدن به پیروزی ناکام بودیم. سایر تیمها همواره به شناخت بهتری از ما دست می یابند. شیوه آنها برابر ما بستن بازی در خط دفاعی است. مطمئنا ما در این مورد با مربی صحبت می کنیم و شرایط را بهبود می بخشیم».

کلین شیتی دیگر برای براوو

اگرچه بارسا در دیدار چهارشنبه شب مقابل مالاگا به پیروزی نرسید ولی رکورد گل نخوردن در 5 بازی را حفظ کرد.

پس از تساوی 0-0 مقابل مالاگا، بارسا به دلیل تفاضل گل بیشتر نسبت به سویا که 13 امتیاز از 5 بازی اول گرفته است، هم چنان در صدر قرار دارد. والنسیا عصر امروز در صورت شکست دادن کوردوبا می تواند 13 امتیازی شود و اگر با اختلاف بیش از 3 گل به پیروزی برسد، صدرنشین می شود.

در اینجا نگاهی به آمار جالب مربوط به تساوی شب گذشته در لاروسالدا می اندازیم.

* بارسلونا تنها تیم لیگاست که تا کنون گلی در این رقابت ها دریافت نکرده است. کلودیو براوو در همه بازی ها دروازه را بسته نگاه داشته است. در تنها بازی لیگ قهرمانان اروپا هم تراشتگن در لباس بارسا گلی دریافت نکرد.

* براوو با 450 دقیقه گل نخوردن رکورد جالب توجهی بر جا گذاشته است و این دومین شروع بدون شکست و طولانی در تاریخ بارساست. او نیاز دارد تا 1 بازی و 20 دقیقه همین گونه باقی بماند تا رکورد پدرو ماریا آرتولا در فصل 1977/78 را بشکند.

* جوردی آلبا و ایوان راکیتیچ فعال ترین بازیکنان در لاروسالدا بودند. مدافع کناری و هافبک تیم به ترتیب 96 و 81 پاس و 9 و 8 حضور در محوطه جریمه بر جای گذاشتند.

* جوردی آلبا 75 امین بازی رسمی اش را برای تیم اول انجام داد. اگر روز شنبه مقابل گرانادا به میدان برود، 50 امین نمایش او در لیگ برای بارسا خواهد بود.

* داگلاس اولین بازی اش را مقابل مالاگا انجام داد. او 67 پاس داد (که 56 تا از پاس هایش به مقصد رسیدند) و در طول 73 دقیقه حضورش در زمین، 7 بار توپ ربایی کرد.

* لئو مسی تنها بازیکنی است که در این فصل 540 دقیقه به میدان رفته است. براوو، آلبا و راکیتیچ با توجه به عدم حضور در یک مسابقه، 450 دقیقه بازی کرده اند.

* پیکه و داگلاس شب گذشته اولین کارت زرد این فصلشان را دریافت کردند.

مترجم: رضا خانجانی / FCBarcelona.ir
    شرایط توماس فرمائلن مناسب اعلام شد

پس از بازی بخشی از بازیکنان بارسا ب در یک دیدار دوستانه در روز چهارشنبه، شرایط مدافع بلژیکی برای حضور در لیست لوئیز انریکه مناسب اعلام شده است. رافینیا، ماسیپ و جوردی آلبا تمرینات خاصی انجام دادند در حالی که داگلاس به خاطر تب، تمرین را از دست داد.

تیم اول بارسلونا پس از تساوی 0-0 شب گذشته مقابل مالاگا، صبح امروز به تمرینات بازگشت و اخبار خوبی در انتظار لوئیز انریکه بود. مصدومیت همسترینگ توماس فرمائلن بازیکن جدید بارسلونا که پس از جام جهانی برزیل او را از ترکیب دور نگه داشته بود، به طور کامل بهبود یافته است.

روز چهارشنبه او در دیدار دوستانه بارسا ب با تیم زیر 19 سال اندونزی، 63 دقیقه بازی کرد و نسبت به تجربه های قبلی راحت تر به نظر می رسید. جوردی ماسیپ دروازه بان تیم نیز در سیوتات اسپورتیووا حضور داشت اما به منظور ادامه دادن توان بخشی پس از شکستگی انگشتش، جداگانه تمرین کرد.

لوئیز انریکه، رافینیا و جوردی آلبا را که تمرینات خاصی انجام دادند، در اختیار نداشت و داگلاس که شب گذشته مقابل مالاگا، اولین بازی اش را با پیراهن بارسا به انجام رساند، به دلیل تب حضور نداشت. در جلسه امروز، سه بازیکن از بارسا ب با نام های اوندوا، منیر و ساندرو نیز حضور داشتند.

منبع : سایت رسمی باشگاه
    گلزنی لوئیس سوارز و فرمایلن در بازی دوستانه

هر دو خرید جدید تیم در بازی بارسای ب با تیم زیر 19 ساله های اندونزی موفق به گلزنی شدند. لوئیس سوارز در 90 دقیقه بازی خود 2 گل به ثمر رساند؛ در حالیکه توماس فرمایلن اولین گل تیم را وارد دروازه حریف کرد و در دقیقه 62 تعویض شد.

چهارشنبه این هفته، زمین تمرینی سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر شاهد اولین گلزنی لوئیس سوارز و توماس فرمایلن با پیراهن بارسلونا بود. هر دو آنها در لیست بازیکنان بارسای ب برای حضور در بازی دوستانه در برابر تیم زیر 19 ساله های اندونزی بودند؛ فرصت ارزشمندی که میتوانست به آنها در جهت بازگشت به ریتم و شیوه بازی همیشگی خود کمک بسزایی کند.

سوارز آماده

مهاجم اروگوئه ای تیم بدلیل محرومیت ایجاد شده در جام جهانی برزیل، هنوز نمی تواند در بازیهای رسمی برای بارسا به میدان برود، اما توانست در 90 دقیقه بازی ارزشمند روز چهارشنبه شرکت کند.

در جریان برد قاطعانه تیم، سوارز بسیار فعال و آماده در زمین ظاهر شد و تنها 12 دقیقه طول کشید که او با پشت سر گذاشتن مدافع رو به روی خود و نفوذ از گوشه محوطه جریمه، اولین گلش را با پیراهن بارسا به ثمر برساند. او در نیمه اول فرصت های دیگری نیز داشت که بوسیله دروازه بان تیم مقابل دفع شد یا با فاصله اندکی از کنار زمین به بیرون رفت. پس از شروعی آرام در ابتدای نیمه دوم، او گل دوم خود و چهارم بارسا را با ضربه فنی پای چپ خود از گوشه محوطه جریمه به ثمر رساند.

لوئیز انریکه: «در ضربات پایانی بی دقت بودیم»

سرمربی تیم فوتبال بارسلونا پس از دیدار مقابل مالاگا به مصاحبه پرداخت و درباره شرایط بازی و عملکرد بازیکنان به صحبت پرداخت.

لوئیز انریکه، سرمربی تیم فوتبال بارسلونا پس از تساوی بدون گل مقابل مالاگا گفت: «این سخت ترین بازی ما تا اینجا بود زیرا تیم حریف بازی بسیار خوبی ارائه داد. در ضربات پایانی بی دقت بودیم. نتیجه بازی به خاطر جایگاه ما در جدول، ما را مجبور به تلاش بیش از حد نکرد».

سرمربی تیم فوتبال بارسلونا پس از دیدار مقابل مالاگا به مصاحبه پرداخت و درباره شرایط بازی و عملکرد بازیکنان به صحبت پرداخت.

لوئیز انریکه، سرمربی تیم فوتبال بارسلونا پس از تساوی بدون گل مقابل مالاگا گفت: «این سخت ترین بازی ما تا اینجا بود زیرا تیم حریف بازی بسیار خوبی ارائه داد. در ضربات پایانی بی دقت بودیم. نتیجه بازی به خاطر جایگاه ما در جدول، ما را مجبور به تلاش بیش از حد نکرد».

پیروزی هر سه رقیب اروپایی

سه هم گروه بارسلونا در مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا در بازی های این هفته لیگ های کشور خود به پیروزی دست یافتند.

بارسا تنها تیم گروهش در لیگ فهرمانان نبود که در وسط هفته بازی کرد. در واقع هر چهار تیم این گروه مسابقه شدند و به جز بارسا که مقابل مالاگا با تساوی 0-0 متوفق شد، 3 تیم دیگر به پیروزی رسیدند. پاری سنت ژرمن رقیب بعدی تیم فوتبال بارسلونا، با پیروزی 2-0 مقابل کان اولین 3 امتیاز این فصلش را در رقابت های لیگ فرانسه به دست آورد. لوکاس مورا و مارکینیوس در نیمه های اول و دوم گل زنی کردند تا پاریسی ها را پیش از دیدار دو تیم در روز پنج شنبه در جدول نگه دارند.

آژاکس در مرحله یک شانزدهم جام حذفی در مقابل تیم دسته پایین تر واترگرافسمر به آسانی با نتیجه 9-0 به پیروزی رسید. میلیک 6 گل و اندرسن، میشنا و منیگ هر کدام یک گل به ثمر رساندند تا آژاکس به مرحله بعدی صعود کند.

آپوئل که در اولین بازی مرحله گروهی با نتیجه 1-0 شکست خورد، مقابل آرتوسیس دیگر تیم سرشناس لیگ قبرس با گل های ماندوکا و الونفیتس در نیمه دوم با نتیجه 2-0 به پیروزی رسید تا با 4 پیروزی از 4 مسابقه در صدر جدول مسابقات قهرمانی قبرس بایستد.

اولین بازی داگلاس برای بارسلونا

مدافع کناری و برزیلی بارسا دیشب اولین بازیش را برای تیم به مدت 72 دقیقه تا پیش از تعویض با هموطنش آدریانو انجام داد.

در ورزشگاه لاروسالدا، آخرین خرید این فصل بارسلونا اولین تجربه بازیش با پیراهن آبی و اناری تیم را بدست آورد. لوئیز انریکه او را در پست دفاع راست به بازی گرفته بود که در دقایق پایانی جای خود را به آدریانو داد. در کنار بارترا، پیکه و آلبا؛ داگلاس خط دفاعی بارسا را تکمیل کرده بود و بارها برای کمک به مهاجمین تیم از سمت راست نفوذ کرد.

18 دقیقه به پایان بازی و پس از دریافت کارت زرد به دلیل خطا بر روی لوئز آلبرتو، انریکه او را از زمین بیرون کشید. او جای خود را به آدریانو برزیلی داد که اولین بازی این فصل خود را در لالیگا برای تیم انجام میداد و پیش از این تنها در لیگ قهرمانان اروپا برای بارسا به میدان رفته بود.

نیاز به تلاش بیشتر

پس از بازی، داگلاس نظرات خود را با رسانه ها مطرح کرد: «من باید به سختی تمرین بکنم، اما از شانس حضور در تیم بسیار خوشحالم. باید بخوبی کار کنم تا بتوانم در خدمت تیم باشم». حال با انجام اولین بازی داگلاس، تنها بازیکنان جدید تیم که هنوز به میدان نرفته اند، فرمایلن و سوارز می باشند که هر دو در بازی دیروز بارسای ب برابر تیم زیر 19 ساله های اندونزی به میدان رفتند.

مالاگا – بارسلونا؛ اولین امتیازات از دست رفته

بارسلونا برای پنجمین بازی پیاپی در لالیگا دروازه خود را بسته نگه داشت؛ ولی نتوانست از دفاع مستحکم و منسجم مالاگا عبور کند. این تساوی بدون گل، پایانی بر رکورد صد در صد پیروزی بارسا در رقابتهای لیگ بود.

بارسا دیشب در لا روسالدا به مصاف مالاگا رفت؛ اما ترکیب بازی ضعیف آبی و اناری ها و دفاع بشدت فشرده و منسجم تیم حریف، نه تنها مانع گلزنی بارسا شد بلکه آنها را از خلق موقعیت های خطرناک نیز بازداشت. در طول بازی بارسا سعی در تحت فشار قرار دادن خط دفاع حریف برای عبور از بن بست دفاعی آنان بود؛ اما تنها چندین موقعیت نیمه خطرناک در نزدیکی دروازه نصیب بارسا شد.

اولین بازی داگلاس

با توجه به استراحت دنی آلوز و غیبت او در این دیدار، داگلاس به تشخیص لوئیز انریکه اولین بازی خود با پیراهن بارسا را به انجام رساند.

اولین موقعیت خطرناک مالاگا در دقیقه هفتم بازی توسط مهاجم این تیم، امربت ایجاد شد که براوو بخوبی واکنش نشان داد. اولین موقعیت خطرناک بارسا نیز در دقیقه 14 توسط ضربه آزاد لیونل مسی ایجاد شد. دقایقی بعد، پدرو تلاش زیادی برای نزدیک شدن به دروازه حریف و نفوذ به خط دفاعی انان کرد؛ اما دروازه بان مالاگا، کامنی شبی آرام را در پشت خط دفاعی خود و در حین کوشش بارسا برای ایجاد راهی برای نفوذ به آن، سپری کرد. دروازه بان کامرونی تا دقیقه 32 بازی زحمت زیادی به خود نداد، اما در این دقیقه با سد کردن نفوذ مسی از جناحین مانع گلزنی او شد. مسی همیچنین فرصت عالی دیگری برای گلزنی داشت که نتوانست به موقع خود را به ارسال زمینی جوردی آلبا در دهانه دروازه برساند.

ورود مونیر و ساندرو

پس از شروع نیمه دوم نیز تغییرات اندکی در بازی تیم مشاهده شد. بارسا مالک توپ و میدان بود، اما برای استفاده از آن به منظور ایجاد موقعیت گل موفق عمل نمی کرد. پس از گذشت 30 دقیقه از آغاز نیمه دوم، انریکه مونیر و ساندرو را به جای پدرو و نیمار به بازی فرستاد دقایقی بعد نیز داگلاس جای خود را در سمت راست خط دفاعی به آدریانو برزیلی داد.

در دقایقی از بازی، مالاگا برای ایجاد خطر بروی دروازه بارسا به جلو نیز می آمد؛ مشابه موقعیتی که روزالس در دقیقه 65 با عبور از خط دفاعی بارسا ایجاد کرد و ضربه نهایی او به بیرون رفت. ضربه آزاد دقیقه 72 مالاگا نیز با درخشش براوو و عکس العمل عالی او راهی به دروازه نداشت.

تلاشی بی فایده تا پایان بازی

آخرین حملات بارسا به منظور حفظ رکورد صد در صد پیروزی خود در لالیگا، شامل ضربه سر پیکه و عکس العمل عالی کامنی بود. هر چند دو موقعیت مشابه برای مدافع جوان بارسا، مارک بارترا ایجاد شد که راهی به درون دروازه نداشت. بدین ترتیب بازی خسته کننده دو تیم در هفته پنجم لالیگا به اتمام رسید؛ بارسا توانست رکورد فوق العاده پنجمین بازی بدون گل خورده را حفظ کند، اما در کسب پنجمین پیروزی خود ناکام ماند.

13. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

واقعا تساوی ناامید کننده ای بود برابر مالاگا. نه از این جهت که 2 امتیاز پرید. بالاخره لیگ 38 هفته ای بدون امتیاز از دست دادن نمیشه. از این جهت که همه در رویای این بودیم که انریکه بخشی از مشکل مقابل دفاع های منسجم رو کم کرده. ولی باز شاهد یه شکست دیگه بودیم در این زمینه با نداشتن حتی یه شوت در چارچوب. فکر کنم این مشکل دیگه رسوخ کرده تو تار و پود تیم و حالا حالاها نمیشه از شرش خلاص شد.
    ......
    در مورد داوری و مقایسه با داوری تیم های دیگه هم نمی خوام حرفی بزنم. در همین حد بگم که داور به اشتباه دو تا تک به تک مسی رو سوت زد و مانع ادامه کار شد.

15. 7 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

واقعا تساوی ناامید کننده ای بود برابر مالاگا. نه از این جهت که 2 امتیاز پرید. بالاخره لیگ 38 هفته ای بدون امتیاز از دست دادن نمیشه.
    ولی ایکاش که این امتیاز از دست رفته حداقل جلوی یه تیم قدرتمندتر اتفاق میوفتاد؛نه جلوی مالاگا ...

واقعا حیف شد که فاصله ی بارسلونا با "رئال مادریدِ آنجلوتی" و با "آنجلوتی دوستان" 2 امتیاز کمتر شد !!!

امیدوارم به زودی شاهد لغزش های بیشتر از رئال مادریدِ آنجلوتی باشیم و بارسلونا فاصله ی خودش رو با "آنجلوتی دوستان" خیلی خیلی خیلی بیشتر کنه...

و البته یه امیدی هم به تیم اول حال حاضره شهر مادرید؛یعنی اتلتیکو مادرید داریم که امیدوارم اونم بتونه فاصله بگیره از تیم دوم حال حاضر شهر مادرید (یعنی رئال) به زودی...!!

البته با این بازی هایی که ما داریم از تیم تحت هدایت آنجلوتی میبینم این اتفاق تا پایان فصل بدون شک امکان پذیره ...

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

به به چه فوتبالی لذت بردیم ...

واقعا این مسی یک نابغه هست ... توپ به پاش چسبیده ... هافبک - حمله - پاسور - از هر جهت نابغه - امیدوارم بازم بهترین بشه چون از لحاظ استعداد و نبوغ رو دستش نیست ...

راکتیچ هم خرید خیلی خوبی بوده ... هم قد و قواره خوبی داره هم نشون میده ضریب هوشی بالایی داره و در آینده بیشتر ازش خواهیم شنید و ...

متیو سلطان تکل ...

ژاوی --------> فقط باید گفت حیفه ... واقعاً حیفه ... ایکاش آدما پیر نمیشدن فقط برای اینکه ژاوی پیر نشه!

نیمار ---------> من بازم فکر میکنم این تمام توانایی نیمار نیست ... خیلی بهتر از این خواهد شد ... بهترین بازیکن جهان شدنش ما رو ارضا میکنه!

سوارز --------> ترسناک - رعب انگیز - حتی وقتی که رو سکوهاست

18. 5 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •