تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 65 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

من بازی را دیدم متاسفانه شبکه سه یک هفته پشت سر هم زوم میکنه رو چلسی اما بازی مهم را نشان نمیده کل تیم بد بود بیشترین اشتباه خط دفاعی بود کورتوا خیلی خروج های بدی داشت البته شانس با تاتنهام هم یار بود گل دوم از روی برگشت توپ به تیر دروازه به ثمر رسید...اشتباه کیهیل و پنالتی روند بازی را عوض کرد... کلا گل های زشتی خوردیم زمان حمله تاتنهام مدافع های چلسی تا داخل 18بازیکن های حریف و همراهی میکردند... به نظرم این باخت برای تیم لازم بود بازم میگم مورینیو گاهی اوقات تصمیم های احساسی میگیره...چرا از چک، لویز، رمی استفاده نکرده اگه بخواد بازی بعدی هم با این ترکیب حاضر بشه قطعا نتیجه مطلوب را نمیگیره...

2. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

تیم یه وینگر خوب در حد مارکو رویس لازم داره !

ویلیان ضعیف نشون میده, صلاح و شورله هم که اصن بگذریم ...

حرفی که تو پست قبلیم زدم رو بازم تکرار میکنم همه فشارها رو هازارده اگه بازی امروز رو ببینین بنده خدا چقدر تلاش کرد اگه هازارد نبود خدا میدونه نتیجه چی میشد

4. 4 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به جان خودم کورتوا رو چشم کردم
    چه گل هایی که نخورد!

خط حمله که واقعا خوب بود و موقعیت های لازم رو به وجود آورد ولی دفاع یکم تعطیلات بود و کورتوا هم که به کمتر توپی نه گفت
    به هر حال این فشردگی بازیها نتایج عجیب رو هم میتونه همراه داشته باشه 8 گل تو این بازی واقعا زیاد بود
    در مورد کاستا فکر میکنم نباید زیاد بهش خورده گرفت
    مهاجم نوک همینه و اصلا سبک بازیش هم همین طوریه: در هر شرایطی به فکر شوت به دروازس
    دروگبا هم کم و بیش همین طوری بازی میکنه. مهاجم نوک باید فرصت طلب باشه وگرنه میشه مثل تورس

در مورد هازار هم شرایط خیلی بحرانی نیست که همه فشارها رو اون باشه
    تیم مهره های خوبی داره شاید و فرم نبودن اسکار و شورله و فابرگاس داره به تیم ضربه میزنه و شاید هم انتخاب های مورینیو بهترین انتخاب ها نیستن (لمپارد کجاییییی؟!)
    فشار رو اون الکسیس بنده خدا هست که دیشب کم مونده بود علف های سنت مری رو دونه دونه بخوره از دست این بازیکنهای آرسنال!

این 3 بازی رو هر طوری بود گذروندیم و هنو هم صدریم (گرچه به صورت مشترک) و چند روزی میشه تنفس کرد
    یک شنبه تو FA Cup با واتفورد بازی داریم و بازی بعدی میره برای شنبه بعدش با نیوکاسل

6. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هایلایت های بازی رو دیدم
    دلیل باخت مشخصه یکی به خاطر خلاقیت بالای این هری کین و همین طور ضعف مشخص خط دفاعی بوده
    یکی دیگه هم اینکه خیلی موقعیت های الکی رو از دست دادیم به خصوص اون موقعیتی که محمد صلاح از دست داد مشخص کرد که بهتره همین ژانویه اونو بدیم به اینتر!
    به هر حال یه روز بخواد بد باشه همه چی بد میشه وگرنه همین نیمه اول اگه اون دقایق آخر می گذشت و کیهیل پنالتی نمی داد دیگه فک کنم حداکثر آخرش بازی مساوی تموم میشد

باید اینو در نظر بگیریم که بازم ما راه قهرمانیمون هموارتره و بازی های خارج از خونه من سیتی از چلسی سختره و ما با تیم های بزرگ هم اکثرا توی خونه بازی داریم ولی من سیتی دقیقا اکثر بازی های مهمش مثل چلسی و منچستر رو خارج از خونه داره
    به خصوص بازی آخر ژانویه با من سیتی که دیگه خیلی حساسه و برد توی اون بازی خیلی توی قهرمانی تاثیر داره
    منچستر هم مطمئنا توی خونه خودش راحت به من سیتی امتیاز نمیده

توی ژانویه هم می تونیم حداقل یکی دو تا بازیکن تاثیرگذار بخریم
    مارکو رویس رو عجیبه اقدام نمی کنیم چون واقعا 25 میلیون یورو رقم فسخ قراردادش باشه باید چشم بسته حتی با دو برابر این مبلغش خریدش!
    فک کنم به اندازه کافی بازیکن جوون و آینده دار به طور قرضی به تیمای دیگه دادیم و سال های دیگه اینا حتما به درد می خورن ولی الان دقیقا بازیکنایی می خوایم که همین الان به درد تیم بخورن و در حد بازی کردن توی ترکیب اصلی باشن
    ولی با این حال باز توی اخبار نقل و انتقالات نگاه می کنم همش دنبال این بازیکنای جوون هستیم که اگه بیان فعلا برای تیم بازی نمی کنن

به جان خودم کورتوا رو چشم کردم
    چه گل هایی که نخورد!
    بنده خدا رو گل ها که زیاد مقصر نبود
    کورتوا دروازه بان شوتگیریه ولی توی این بازی شوت ها همگی یه جوری بودن که نمیشد گرفت
    حتی پنالتی هم خیلی خوب سمتش رفت ولی بدشانسی اورد
    توی این بازی ظاهرا بیشتر دفاع بد کار کرده

8. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نمیشه تقصیر رو انداخت گردن دفاع، وقتی یه گل بزنی و درجا گل بخوری شوک به تیم وارد میشه، مشخص بود تیم عجله داره واسه گل زدن، با هر گلی هم که خوردیم این وضع بدتر شد، تری کلا کشیده بود جلو و خیلی حالت حجومی داشت، عجله تیم برای گلزنی باعث شده بود هافبک ها هم هماهنگی همیشگی رو توی دفاع نداشته باشن و زیاد بر نگردن عقب، و وقتی دفاع خالی باشه مطمئنن گل میخوریم. بازی رو از دقیقه 30 باخته بودیم
    باید قبول کرد، خیلی وقت بود تیم اینجوری گل نخورده بود، شوک بدی به تیم وارد شد و تا آخر بازی گیج بودیم
    امید به بازی های بعد

در مورد کاستا فکر میکنم نباید زیاد بهش خورده گرفت
    مهاجم نوک همینه و اصلا سبک بازیش هم همین طوریه: در هر شرایطی به فکر شوت به دروازس
    دروگبا هم کم و بیش همین طوری بازی میکنه. مهاجم نوک باید فرصت طلب باشه وگرنه میشه مثل تورس
    کاستا مهاجم نوکه و باید فرصت طلب باشه، قبول دارم، اما اچند بازی اخیر که روی کاستا زوم کردم به نظر داره وارد فاز خودخواهی میشه. بازیکنو میبینه که موقعیت عالی داره، اما پاس نمیده و با اینکه جلوش بستست خودش ضربه آخرو میزنه... دروگبا هیچوقت اینجوری نبود

پ.ن
    واقعا اگه نیمه اول اون پنالتیمون گرفته میشد و دو گل جلو می افتادیم مطمئنن بار روانی می افتاد روی تاتنهام و شاید قضیه کلا برعکس میشد
    امان از این داوری
    Last edited by jb.NY; 02-01-2015 at 14:24.

10. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با یه بازی هیچی تموم نمیشه

توی ژانویه هم بازی های نسبتا سختی داریم
    مهمترین مشکل این جام اتحادیه ست
    بعد از اینکه دو هفته دیگه با نیوکاسل و سوانسی بازی کردیم تقریبا تا دو هفته بازی های لیگ تعطیله ولی ما باید در همین زمان توی جام اتحادیه با لیورپول رفت و برگشت دو تا بازی کنیم و بعدش هم 31 ژانویه حساسترین بازی فصلمون توی لیگ یعنی با من سیتی در حالی که همین من سیتی توی این دو هفته اصلا بازیی نداره!
    فک کنم وقتشه دیگه توی جام اتحادیه و حتی همین جام حذفی هم این اوایلش از بازیکنای جوون استفاده بشه
    +
    دیگه نقل و انتقالات شروع شده و زمزمه ها و شایعه ها زیاد شده
    در مورد چلسی هم توی این سه چهار روز اخیر اسم بازیکنایی مثل گوندوان ، ویلفرد بونی و آندره کراماریچ دیده میشه
    که این بازیکن آخری به نظر جدیه و ممکنه به زودی به چلسی بیاد و پستش هم ظاهرا مهاجم نوکه!

12. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با یه بازی هیچی تموم نمیشه

این کراماریچ به نظر بازیکن خوبی میاد، حرکاتش شبیه خود کاستاست، خوب حرکت میکنه و عشق چیپ هم هست! اگه قرار باشه دروگبا فصل بعد بره/خدافظی کنه، خرید این بازیکن عالی میتونه باشه، سه مهاجم نوک خوب توی این بازیای فشرده به کار میان

14. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دیشب بازی توی جام حذفی مقابل واتفورد رو بردیم
    هر سه گل هم توی نیمه دوم زده شدن توسط ویلیان ، رمی و زوما
    ترکییب هم به این صورت بودش:

چک - کیهیل - زوما - آزپلی - لوئیز - میکل - رمیرز - اسکار - شورله - دروگبا - رمی

همون اول نیمه دوم هم کاستا و ویلیان به بازی اومدن
    با اینکه اینجور بازی ها خوبه چون به چند تا بازیکن استراحت داده میشه ولی باز همه استراحت نمی کنن
    یعنی واقعا هم نمیشه ریسک کرد چون اینجا انگلیسه و تیم ضعیفی وجود نداره!
    وگرنه چلسی بازیکنای جوون خیلی خوبی هم داره که حتی می تونه با تیم دومش بازی کنه
    از طرفی هم شاید چون تقریبا بازی های بعدیم زیاد فشرده نیست دیگه لازم به استراحت دادن به بعضی بازیکنا نبوده

جا داره بازیکنایی مثل رمی و زوما هم بیشتر روشون حساب بشه
    رمی که اکثر موقع ها که دیدم بازی کرده گل زده به خصوص که این بازی 90 دقیقه بازی کرد و میشه توی اون جام اتحادیه جفت بازی ها مقابل لیورپول از رمی استفاده کرد
    زوما هم جایگزین مناسبی برای تری یا کیهیل می تونه باشه و امیدوارم توی ژانویه قرضی به تیم دیگه ندیمش و همین الانشم به درد تیم می خوره

یه نکته جالب هم اینکه توی این بازی دروگبا کاپیتان بودش
    من فک می کردم کاپیتان دوم پیتر چکه

16. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

حساس ترین بازی به نظرم با نیوکسل باشه که میان اون فوتبال کثیف و جلوی چلسی نشان بده امیدوارم حداقل بتونیم پر گل ببریم. نیم فصل اگه چک یا حتی شورله از تیم برند به نظرم شرایط سخت تر میشه چون اگر هم بازیکنی خریده بشه نمیتونم به هماهنگی کامل برسند تا امروز بزرگترین اشتباهات چلسی فروش ماتا و لویز بود حتی رفتن لمپارد امیدوارم حداقل تو نیم فصل نیاز به هیچ بازیکنی نیست شوارتزر هم که میره لستر سیتی اگر چک بره بازم دروازه تحت فشار قرار میگیره.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان چه خبر شده، میگن مسی سر تمرین بارسا حاضر نشده و همون روز رفته اینستاگرام چلسی رو فالو کرده؟ احتمال اومدنش داره زیاد میشه ها

اینم که شیش ماه پیش آپلود کرده، به رنگ آبی علاقه داره انگار!

Last edited by jb.NY; 06-01-2015 at 11:44.

19. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •