پولی که بابت انتقال به رئال دادن رو نمیدونم ولی سالی 10 ملیون به آلونسو میخوان حقوق بدن. خیلیه! یعنی خیلی زیاده. اگه واقعیت داشته باشه برای هر سه طرف برد بوده.
آلونسو همیشه برای رئال تاثیر گذار بود و هر وقت نبود تازه میفهمیدی که چه کار میکنه و اون موقع هایی که آماده بود قشنگ بازی رو انگشتش میچرخید. حتی فصل قبل هم وقتی از مصدومیت برگشت با اینکه هنوز 100% نبود (و آخرش هم نشد) دیدیم که تیم از این رو به اونرو شد. ولی در کل به نطر میرسید این کار باید انجام بشه و یکی دوبار هم خودم گفتم که منطقی به نطر میاد. حالا با این انتقال به نظر میرسه اون عقب رو خدیرا و مودریچ و کروس باید بچرخونن که 2 نفرشون فیکس میشن. به نظرم الان با ین وضع از فروش دیماریا بدجور ضرر کردیمالان ایسکو و هامز رو اون جلو داریم و اگه خدیرا بازی کنه کروس میتونه یه خط جلوتر بیاد (یا مودریچ) ولی خط هافبکمون خیلی کند میشه. هیچ کس نیست که تو چند ثانیه توپو از فاز دفاع به حمله ببره و هافبک کناری نداریم.
صحبتش بود که اگه بیلبائو بره CL ایرامندی رو قرضی میدن بهش. با این وضع منطیه؟ همچین آش دهن سوزی نیست و من شخصاً نمیتونم اونو به عنوان بازیکن محوری و رهبر ببینمش ولی هافبک هامون کم هستن. مگر اینکه تو بازی هایی کارلتو کوئنترائو و مارسلو رو همزمان بازی بده که از قدرت تهاجمی مارسلو به عنوان گوش چپ استفاده کنه.
++
البته مثل اینکه دنبال لوئیبز گوستاوو هستن.
قرعه کشی باید دید چی میشه ولی سید ها یه جورین که حتی امکان داره دو تا گروه مرگ درست شه.
چقدر فینال تو آلمان میفته.
در مورد رویس رئال اعلام کرده امسال نمیگیرتش. از لحاظ منطقی فقط در یک صورت کار درستیه اونم اینه که خود رویس بخواد بیاد رئال. و گر نه سال بعد اگه تمدید نکنه (الان تا 2016 قرار داد داره) دیگه دورتموند میخواد بفروشدش تا مثل لواندوفسکی نشه و البته خیلی تیم ها هم میخوانش. و امسال چند بار دیدیم که بازیکن ها به یه تیم نزدیک شدن ولی لحظۀ آخر رفتن یه تیم دیگه.
++
در کل امسال بارسلون و اتلتیکو خیلی خوب عمل کردن و نقاط ضعفشون رو پوشش دادن ولی در رئال من بابت ناهماهنگی چند وقت اول و نبودن هافبکی که هم سرعتی باشه و هم بتونه در مواقع لزوم تیم رو از مخمصه در بیاره میترسم. فقط فکرش رو بکنید که کریس آماده نشه و نتونه بازی کنه!! خیلی وضعیت مبهمیه. من چشم آب نمیخورهبتونن از تایتل اروپا دفاع کنن .