تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 54 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 531

نام تاپيک: سریال در حاشیه / کاری از مهران مدیری

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نام سريال: دکتر هاوس
    کشور سازنده: امريکا
    موضوع: دکتر هاوس يک متخصص طب تشخيصيست که هر چند معلول است و مى لنگد، ولى با درايت خود بيماران را يک به يک چون معما حل مى کند و جانشان را نجات مى دهد.
    توضيحات: اين برنامه يکى از سریالهاى تلویزیونی بسیار پرطرفدار در امریکاست. این سریال نزدیک به ۲۰ میلیون بیننده دارد و از سال ۲۰۰۴ تا سال ۲۰۱۲ در آمریکا پخش شد. فصل‌های دوم تا چهارم این سریال جزء ده سریال پربینندهٔ ایالات متحده بودند. در سال ۲۰۰۸ این سریال پربیننده‌ترین برنامهٔ تلویزیونی در سرتاسر قاره آمریکا بود و ۶۶ کشور دنیا این سریال را پخش کردند.

نام سريال: در حاشيه
    کشور سازنده: ايران
    موضوع: مسخره کردن پزشکان
    توضيحات: اين سريال در نوروز 94 پخش مى شود. بيست ميليون بيننده در ايران دارد و جزء پربيننده ترين سريالهاى نوروزى در ايران مى باشد.

2. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

گفتن که یارو آخر سریال اومده و از مردم خداحافظی کرده و گفته به زودی برمیگره و باهاشن حرف زده و ... ولی حتی الکی هم یه معذرت خواهی نکرده از کسایی که بهشون توهین کرده بود.
    انسانیت و انسان بودن و اخلاق غیرحیوانی داشتن ایجاب میکنه اگه آدم چیزی بکه که کسی به دل بگیره، حتی اگه مقصر و گناهکار هم نباشه، یه معذرت خواهی نمایشی حداقل بکنه از اون افراد.
    سال 88 طرف به هرکی که داشت اتهام میزد میگفت ببخشیدا.... من به شما علاقه دارم و .... بعدش اتهام میزد

طرفداراشم چه توی اینترنت چه بیرون از اینترنت، میزان شخصیتشون از الفاضی که به کار میبرن مشخصه.

ناگفته نمونه که این طرفدار اگه مهندس باشه قراره پس فردا هم یه سریال با رویکرد احمق نشون دادن مهندس ها و بیسواد بودنشون ساخته بشه مطمعنا یه سریال هم درست خواهد شد برای دزد نشون دادن حسابدارها. در مورد معلم ها که اصلا کسی بخواد فیلمنامه بنویسه باید بمیره. اونوقت میخوام ببینم این روشنفکرها هنوزم اعتقاد دارن که طنزه و حقیقت تلخه و ...
    من نمیدونم مدیری کدوم حقیقت از پزشکان رو گفته که شما اینقدر بدتون اومده ؟؟

اینکه وقتی پیش یه پزشک میری و سعی در خراب کردن دکتر دیگه داره ؟
    و یا اینکه جامعه جراحان بدون هیچ مراقبتی کل لوازم اتاق عمل رو تو شکم بیمار جا میزارن (( واقعا این رو چی میشه اسمش رو گذاشت ؟؟ اینکه یه پزشک هیچ دقتی نداره وفقط بابت پولی که گرفته یه سمبل کاری میکنه میره !

و یا اون پزشکان بی وجدانی که چندین سال قبل به خاطر پول خودشون یه آدم رو تو بیابون ول کردن !

همچنان هم این حرفا رو تکرار میکنم
    چون جامعه پزشکان و اون گزینه بالایی که پررنگ شده بویی از انسانیت نبردن !
    اینها ذره کوچکی از بی حرمتی های پزشکان هست !

مدیری باید خیلی خیلی تیکه بار این پزشکان میکرد
    حیف که نذاشتن !
    بیشتر از اینها لیاقت توهین داشتن !
    Last edited by albertxx; 25-04-2015 at 20:30.

4. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

گفتن که یارو آخر سریال اومده و از مردم خداحافظی کرده و گفته به زودی برمیگره و باهاشن حرف زده و ... ولی حتی الکی هم یه معذرت خواهی نکرده از کسایی که بهشون توهین کرده بود.
    انسانیت و انسان بودن و اخلاق غیرحیوانی داشتن ایجاب میکنه اگه آدم چیزی بکه که کسی به دل بگیره، حتی اگه مقصر و گناهکار هم نباشه، یه معذرت خواهی نمایشی حداقل بکنه از اون افراد.
    سال 88 طرف به هرکی که داشت اتهام میزد میگفت ببخشیدا.... من به شما علاقه دارم و .... بعدش اتهام میزد

طرفداراشم چه توی اینترنت چه بیرون از اینترنت، میزان شخصیتشون از الفاضی که به کار میبرن مشخصه.

ناگفته نمونه که این طرفدار اگه مهندس باشه قراره پس فردا هم یه سریال با رویکرد احمق نشون دادن مهندس ها و بیسواد بودنشون ساخته بشه مطمعنا یه سریال هم درست خواهد شد برای دزد نشون دادن حسابدارها. در مورد معلم ها که اصلا کسی بخواد فیلمنامه بنویسه باید بمیره. اونوقت میخوام ببینم این روشنفکرها هنوزم اعتقاد دارن که طنزه و حقیقت تلخه و ...
    شما باید یه مطالعه جامع داشته باشید از ژانر " طنز" !

"یارو" ؟ ! :

You're the one to talk.

+

ساوث پارک (به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : South Park) به معنی پارک جنوب، مجموعه طنز پویانمایی آمریکایی است که از سال ۱۹۹۷ توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توزیع می‌شود. داستان مجموعه حول چند دانش‌آموز در یک شهر دورافتاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نام ساوت پارک می‌گذرد. این مجموعه به خاطر نقیضه‌هایش از وقایع روز معروف است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهیه‌کنندگان اصلی مجموعه هستند. تاکنون ۱۷ فصل از این مجموعه پخش شده‌است. موضوع اصلی این سریال موضوعات سیاسی و مذهبی و اجتماعی روز امریکا است. این سریال با وجود ظاهر کودکانه در واقع مخصوص بزرگسالان است و صحنه‌های حاوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیادی درآن وجود دارد که به هیچ وجه مناسب کودکان نیست.

شما چند قسمت ازین سریال پرطرفدار آمریکایی ببینید بعد میبینید که "طنز" یعنی چی ! فقط یه نگا به کرکتر عیسی مسیح تو این سریال بندازید بعد تعریف "طنز" تا حدی جا میفته ....در ضمن House M.D سریال درام هست ، نه طنز. ما هم تا دلتون بخواد تعریف شنیدیم از جامعه پزشکی تو سریال هامون ! تا دلتون بخواد! در ضمن کرکتر هاوس رو ....شرط میبندم ...شرط میبندم اگه مشابهش رو بیارن رو تی وی ایران به دو شب نکشیده میارنش پایین !
    Last edited by mjorh; 25-04-2015 at 20:35.

6. 11 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

در هر قشری بد و خوب هست! هرقشری که فکرش رو بکنید! دکترا هم سوا نیستند
    حالا قرار نیست چون شما پزشک هستید یکجانبه طرفداری کنید و منکر وجود بعضی مسائل بشید!
    سریال طنز هم نقد اجتماع و مشکلاتش هست
    جنبه میخواد که متاسفانه خیلی از افراد زیادش رو ندارند!
    یادمه یه سریال مناسبتی بود دوتا آبادانی (یا جنوبی دقیق یادم نیست) نشون دادن که این دو نفر ادم ربایی کردند! اقا یادمه طومار جمع کردند به نشانه ی اعتراض و توهین به این قومیت
    از اون سمت هرچی ابدارچی و نظافتچی هستش داخل سریال ها میزارن شمالی(با لهجه ی مسخره و غیرواقعی!) جیکشون هم درنمیاد بعد فحش میدن بی غیرت!
    تکلیف چیه؟ چند چندیم با خودمون؟

چرا ما ایرانی ها دوست داریم به همه چیز دامن بزنیم و جریان سازی کنیم؟

جای بسی تامل!
    مساله روبرو کردن مردم با پزشکان هست نه تمسخر. کار مهران مدیری تمسخر هست ولی این سریال فقط بخشی از یک فرآیند طولانی و تدریجی برای درگیر کردن اقشار جامعه باهم هست. منفعتش هم مشخصه برای چه کسایی و با چه هدفی خواهد بود. مطمعن باشین بعد از پزشکا هم نوبت به وکلا و مهندسا و معلما و ... میرسه.
    شما برین توی گوگل سرچ کنین درآمد پزشکان ایرانی، خبرگزاری فارس نوشته متوسط درآمد پزشکان ایران 7 برابر آمریکاست.
    تسنیم نوشته متوسط درآمد پزشکان متخصص ایرانی سالانه 418هزار دلار هست. یعنی سالانه چیزی حدود 50 هزار میلیارد تومن فقط متخصصین درآمدشونه. خب از کجا میاد همچین پولی؟ دولت پرداخت میکنه یا مردم همچین پولی داشتن و خودشون خبر نداشتن؟ یعنی هر ایرانی ماهانه 55 هراز تومن به متخصصین پرداخت کنه بازم این مبلغ جور نمیشه. کل درآمد پزشکان و پرستاران و ماماها و داروسازان و دندانپزشکان رو باهم جمع کنین بازم به این مبلغ نمیرسه.
    نمیانده مجلس میاد میگه متوسط جراح ها چند صد میلیوت تومن درآمد دارن به خدا شهرما از 20 تا جراحش فقط 15 نفر علی الاطلاق شاغل هستن بقیه نه مطب دارن نه بیمارستان هستن. در کل هم فقط دوتا جراح شاغل واقعی هستن و هر هفته بالای دوبار جراحی دارن...
    یارو اومده داره میگه جراحی قلب ماهانه متوسط 500 میلیون تومن درآمد داره ولی از تیر ماه سال 92 تا آبان سال 93 در کل کشور فقط 2 نفر برای شرکت در دوره فوق تخصصی جراحی قلب ثبت نام کردن. در حالی که هر متخصص جراح که بخواد میتونه این درخواست رو بده خود شهرما فقط 5 نفر بورد جراحی داریم که یا بدون مطبن یا مطبشون تا الان هیچ فعالیتی نداشته... اگه این رشته ها واقعا درآمد داشتن وضعیت اینطوری نبود که....

8. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نظرسنجی بازیگران رو بزارید

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

البته هرکسی هم وقتش رو برای بحث با هرکسی در هر سطحی از دانش و شخصیت، هدر نمیکنه من جواب خیلی ها رو چیزی جز خاموشی نمیدونم.
    این حرفاییم که در مورد پزشکان زده میشه گیریم که واقعا نظر جامعه همین باشه، نمیدونم چرا وقتی کسی میخواد پز بده میگه دختر من خواستار پزشک داشته ! چه میدونم فلان پزشک خواست با من دوست بشه و ...

11. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

من برای جامعه پزشکی و پزشکان این مرز و بوم احترام خاصی قایل هستم.
    چیزی که هست و واقعیت داره اینه که اگه بفهمن پزشکی تا بتونن تیغت میزنن. اصلا پزشک بودن شبیه ننگ هست. و اینکه پزشکان چه سختی ها و چه مشکلاتی رو کشیدند.

درضمن سریال مدیری سریال بشدت افت کرده و سطح پایینی بود به طور مثال تنها کسی که بسیار از همه ی بازیگران بهتر بود نقش جواد رضویان بود که او هم دکتر نبود.
    اما در مورد انتقاد به پزشکان. در جامعه ما هر چی هست رو سر پزشک بدبخت خراب میشه. من پزشک میشناسم از صبح 5 صبح تا 12 شب بیماران واسش صف کشیدن. میخوام بدونم یه کارمند ساده مثلا یه کارمند بانک حاضره از 5 تا 12 ارباب رجوع داشته باشه؟ اونم به صورت صفی که پایان نداره. حتی اگر پول خیلی خوبی بهش بدهند.
    حالا چیزی که این وسطه ما میگیم اشکال نداره فیلم در مورد جامعه پز‌شکی باشه و طنز هم باشه اما ایا بعضی مسایل مسخره کردن پزشک و سیستم بهداشت کشور نبود؟ به طور مثال جواب سوال من رو بدید کدوم بیمارستان روی هوا ساخته میشه و یه سری ادم که اصلا مدرک ندارند جمع میشن و طبابت میکنن؟ ایا مدیری مسوولی وجود نداره؟ کدوم سرپرستار (خواهر هومن) اینقدر خنگه؟ حالا درسته بقیه افراد مدرک درستی نداشتند اما اینها رو چی میگید؟
    در ضمن من موندم شما چطور به این شایعات که در خبرگزاری های دروغ پراکنی پخش میشه اعتماد میکنید؟ دکتر کاملا شفاف در مورد حقوق پزشکان توضیح دادند.
    درثانی اگه کارهای مهران مدیری اینقدر عالیه پس چرا فیلم های شبکه نمایش خانگی اش فروش چندانی نداره؟ من فیلم قهوه تلخ رو چند قسمت رو دیدم دیگه ادامه ندادم.
    تمام فیلم های دیگه ای هم که تولید کرد به جز شوخی کردم ندیدم. تمام فیلم های که در تلویزیون پخش شده رو دیدم.
    شوخی کردم هم فقط معدود صحنه های خوبی داشت. مثلا از 1 ساعت 20 دقیقه مفید بود.
    Last edited by Hamed-M1; 25-04-2015 at 20:48.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من چند قسمت از این سریال رو بیشتر ندیدم
    اما میری یه سریال امریکایی مثل لویی رو میبینی که توش انواع مشاغل شخصیت ها ملیت ها رو قشنگ میشوره میزاره کنار آب هم از آب تکون نمیخوره .دوستانی که این سری رو دیدن حتما با شخصیت های دکتر سریال لویی اشنا هستند !! :| بعد میای با نمونه های داخلی مقایسه میکنی که برای چهار تا شوخی به هر نیرو و روشی برای ضربه زدن به سریال متوسل میشن که اقا به ما توهین شده !!!!

ادم این تفاوت ها رو میبینه نمیدونه واقعا چی بگه.. این چیزاست که تفاوت رو مشخص میکنه

14. 9 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

دگست عزیز فرهنگ امریکا با اینجا فرق داره. شما mtv اوارد ندیدی. سر صحنه برنامه زنده دارن شوخی جنسی میکنن. جاستین بیبر اونجاست بعد مجری میگه اونجای جاستین از دختره گشاد تره. خب من چی بگم الان. شما اونجا رو با اینجا مقایسه میکنی؟ انتظار داری تو جشنواره فیلم رشد از این کارا بکنن؟

16. این کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من برای جامعه پزشکی و پزشکان این مرز و بوم احترام خاصی قایل هستم.
    چیزی که هست و واقعیت داره اینه که اگه بفهمن پزشکی تا بتونن تیغت میزنن. اصلا پزشک بودن شبیه ننگ هست. و اینکه پزشکان چه سختی ها و چه مشکلاتی رو کشیدند.

درضمن سریال مدیری سریال بشدت افت کرده و سطح پایینی بود به طور مثال تنها کسی که بسیار از همه ی بازیگران بهتر بود نقش جواد رضویان بود که او هم دکتر نبود.
    اما در مورد انتقاد به پزشکان. در جامعه ما هر چی هست رو سر پزشک بدبخت خراب میشه. من پزشک میشناسم از صبح 5 صبح تا 12 شب بیماران واسش صف کشیدن. میخوام بدونم یه کارمند ساده مثلا یه کارمند بانک حاضره از 5 تا 12 ارباب رجوع داشته باشه؟ اونم به صورت صفی که پایان نداره. حتی اگر پول خیلی خوبی بهش بدهند.
    حالا چیزی که این وسطه ما میگیم اشکال نداره فیلم در مورد جامعه پز‌شکی باشه و طنز هم باشه اما ایا بعضی مسایل مسخره کردن پزشک و سیستم بهداشت کشور نبود؟ به طور مثال جواب سوال من رو بدید کدوم بیمارستان روی هوا ساخته میشه و یه سری ادم که اصلا مدرک ندارند جمع میشن و طبابت میکنن؟ ایا مدیری مسوولی وجود نداره؟ کدوم سرپرستار (خواهر هومن) اینقدر خنگه؟ حالا درسته بقیه افراد مدرک درستی نداشتند اما اینها رو چی میگید؟
    در ضمن من موندم شما چطور به این شایعات که در خبرگزاری های دروغ پراکنی پخش میشه اعتماد میکنید؟ دکتر کاملا شفاف در مورد حقوق پزشکان توضیح دادند.
    درثانی اگه کارهای مهران مدیری اینقدر عالیه پس چرا فیلم های شبکه نمایش خانگی اش فروش چندانی نداره؟ من فیلم قهوه تلخ رو چند قسمت رو دیدم دیگه ادامه ندادم.
    تمام فیلم های دیگه ای هم که تولید کرد به جز شوخی کردم ندیدم. تمام فیلم های که در تلویزیون پخش شده رو دیدم.
    شوخی کردم هم فقط معدود صحنه های خوبی داشت. مثلا از 1 ساعت 20 دقیقه مفید بود.
    باز هم میگم ژانر "طنز"! خواهشا مطالعه بفرمایید. متاسفانه جامعه ما ...حتی جامعه پزشکی تحصیل کرده هیچی از این ژانر نمیدونن ....

بحث سره کیفیت کار نیست ، من خودم صفحات قبلی به کیفیت کار ایراد گرفتم. سایر موارد هم آف تاپیک هست.
    Last edited by mjorh; 25-04-2015 at 21:02.

18. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •