من برای جامعه پزشکی و پزشکان این مرز و بوم احترام خاصی قایل هستم.
چیزی که هست و واقعیت داره اینه که اگه بفهمن پزشکی تا بتونن تیغت میزنن. اصلا پزشک بودن شبیه ننگ هست. و اینکه پزشکان چه سختی ها و چه مشکلاتی رو کشیدند.
درضمن سریال مدیری سریال بشدت افت کرده و سطح پایینی بود به طور مثال تنها کسی که بسیار از همه ی بازیگران بهتر بود نقش جواد رضویان بود که او هم دکتر نبود.
اما در مورد انتقاد به پزشکان. در جامعه ما هر چی هست رو سر پزشک بدبخت خراب میشه. من پزشک میشناسم از صبح 5 صبح تا 12 شب بیماران واسش صف کشیدن. میخوام بدونم یه کارمند ساده مثلا یه کارمند بانک حاضره از 5 تا 12 ارباب رجوع داشته باشه؟ اونم به صورت صفی که پایان نداره. حتی اگر پول خیلی خوبی بهش بدهند.
حالا چیزی که این وسطه ما میگیم اشکال نداره فیلم در مورد جامعه پزشکی باشه و طنز هم باشه اما ایا بعضی مسایل مسخره کردن پزشک و سیستم بهداشت کشور نبود؟ به طور مثال جواب سوال من رو بدید کدوم بیمارستان روی هوا ساخته میشه و یه سری ادم که اصلا مدرک ندارند جمع میشن و طبابت میکنن؟ ایا مدیری مسوولی وجود نداره؟ کدوم سرپرستار (خواهر هومن) اینقدر خنگه؟ حالا درسته بقیه افراد مدرک درستی نداشتند اما اینها رو چی میگید؟
در ضمن من موندم شما چطور به این شایعات که در خبرگزاری های دروغ پراکنی پخش میشه اعتماد میکنید؟ دکتر کاملا شفاف در مورد حقوق پزشکان توضیح دادند.
درثانی اگه کارهای مهران مدیری اینقدر عالیه پس چرا فیلم های شبکه نمایش خانگی اش فروش چندانی نداره؟ من فیلم قهوه تلخ رو چند قسمت رو دیدم دیگه ادامه ندادم.
تمام فیلم های دیگه ای هم که تولید کرد به جز شوخی کردم ندیدم. تمام فیلم های که در تلویزیون پخش شده رو دیدم.
شوخی کردم هم فقط معدود صحنه های خوبی داشت. مثلا از 1 ساعت 20 دقیقه مفید بود.