تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 94 هستید؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

29 53.70%
  • ریاضی

16 29.63%
  • انسانی

5 9.26%
  • هنر

2 3.70%
  • سایر رشته ها

2 3.70%
صفحه 36 از 47 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 465

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 94 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من تابستون آمار خوندم فقط . قبلشم که همون دوم دبیرستان(تغییر رشته ایم من) . فعلا اولویت برام مقاطع هستش با کاربرد مشتق . کاربرد رو بلدم ولی هی باید دوره کنم ، مقاطع رو ولی کلا بلد نیستم : دی
    ممنون . یه امیدی گرفتم !
    آره ، خودم حس میکنم اون اضطرابو(حقیقتش دلیلش رو هم حتی میدونم ، ولی خوب مسئله ای نیست که بشه به این راحتیا حل کرد) . از اینا نیست که بلرزم سر جلسه ، ولی کاملا معلومه که خودم نیستم و معمولا وقتی میرسم اول فیزیکه که یه آرامشی حس میکنم و اون اولای آزمون اختصاصی رو خیلی بد میرم جلو و عملا اون 20 دقیقه زمین رو هدر میدم سر ریاضی(اونم سوالایی که آخر سر برگردم تو زمان خیلی کمی حل میشن) . حالا دارم روش کار میکنم تا دوباره مثل قبل بشم . قبل از عید من معدود بودن آزمونایی که درصد ریاضیم تو آزمونا زیر 90 بیاد ، ولی دقیقا 3 آزمون اخیر رو دارم 70 میزنم .
    این هفته رو میخوام در حالی که به همه درسا توجه دارم ، روی حفظیات و متن شیمی یه دقت دوچندانی کنم و سعی کنم زیست رو حداقل مقداریش رو دقیق تر بخونم و اون جزئیات ظریف درست شن .
    فقط توی جمع بندی ، ضروریه که اول DVD رو ببینم بعد وزارتیو دوباره خوب بخونم ؟ آخه من احساس میکنم وقتی اول وزارتیو قشنگ خوندم ، حرفای استاد کرامت رو خیلی بهتر میگیرم و دراصل باعث میشن اون نقاط کور درس تو ذهنم به هم وصل بشن و منسجم بشن اطلاعات .

درباره پریدن از وقت گیرا حقیقتش یه ترسی دارم : میترسم انقدر از روشون بپرم ریاضی رو که تموم کردم مثلا 50 زده باشم ، بعد یه درس دیگه آخر سر یه جوری وقتمو بگیره و خلاصه به طریقی نشه برگردم و از سوالایی که میتونستم حل کنم جا بیفتم . الآن سوالایی که کم وقت میگیرن رو حل میکنم + سوالایی که مطمئنم حل میکنم ولی میدونم یه کم بیشتر وقت میگیرن و از سوالایی میپرم که میدونم دیگه خیلی زیاد وقتمو هدر میدن .
    Last edited by Arrowtic; 01-05-2015 at 21:40.

2. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

اگه اونقدر بپری که آخرش 40 بزنی بازم خوبه چون بعدا وقت داری بیای سمتش و تکمیلش کنی، از طرف دیگه به درسای دیگه بهتر میرسی
    معمولا وقتی رو تستی بیشتر از 30 ثانیه وقت میذاری دیگه نمیتونی رهاش کنی حتی بالای 1 دقیقه هم شده وقت صرفش میکنی چون میگی من شروع کردم باید تمومش کنم این باعث میشه وقتت بره در حالی که اگه بگذری و اخرش بیای سراغش شاید بتونی راحت حلش کنی چون میدونی تا اینجا حداقل 50 زدی اون درسو

تو ریاضی مبحث هایی مثل احتمال و جایگشت و ... حواستون باشه که محاسبات سنگین میدن خود سوالا اغلب اوقات کاری نداره ولی محاسبات سخته!
    تو این دوران جمع بندی زیاد به بودجه بندی درسا توجهی نکنید و بر اساس اون نا متعادل نخونین، اگه بودجه بندی سالای پیشو نگاه کنین میبینین که خیلی نا متوازنِ مثلا پارسال تعداد تستای مشتق و کاربرد و اون طرفا() زیاد شد و از احتمال کم! یا اینکه تو درس شیمی از اسید باز 2 تا سوال دادن در حالی که زیر 4 تا نمیومد.
    درسالی عمومی هم واقعا جدی بگیرین به کتابای جمعبندی مثلا 30 سال عمومی کنکور راحت میتونین درصدتون رو 20 30 در صد افزایش بدین.
    Last edited by A/|\IR; 02-05-2015 at 07:48.

4. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من تابستون آمار خوندم فقط . قبلشم که همون دوم دبیرستان(تغییر رشته ایم من) . فعلا اولویت برام مقاطع هستش با کاربرد مشتق . کاربرد رو بلدم ولی هی باید دوره کنم ، مقاطع رو ولی کلا بلد نیستم : دی
    ممنون . یه امیدی گرفتم !
    آره ، خودم حس میکنم اون اضطرابو(حقیقتش دلیلش رو هم حتی میدونم ، ولی خوب مسئله ای نیست که بشه به این راحتیا حل کرد) . از اینا نیست که بلرزم سر جلسه ، ولی کاملا معلومه که خودم نیستم و معمولا وقتی میرسم اول فیزیکه که یه آرامشی حس میکنم و اون اولای آزمون اختصاصی رو خیلی بد میرم جلو و عملا اون 20 دقیقه زمین رو هدر میدم سر ریاضی(اونم سوالایی که آخر سر برگردم تو زمان خیلی کمی حل میشن) . حالا دارم روش کار میکنم تا دوباره مثل قبل بشم . قبل از عید من معدود بودن آزمونایی که درصد ریاضیم تو آزمونا زیر 90 بیاد ، ولی دقیقا 3 آزمون اخیر رو دارم 70 میزنم .
    این هفته رو میخوام در حالی که به همه درسا توجه دارم ، روی حفظیات و متن شیمی یه دقت دوچندانی کنم و سعی کنم زیست رو حداقل مقداریش رو دقیق تر بخونم و اون جزئیات ظریف درست شن .
    فقط توی جمع بندی ، ضروریه که اول DVD رو ببینم بعد وزارتیو دوباره خوب بخونم ؟ آخه من احساس میکنم وقتی اول وزارتیو قشنگ خوندم ، حرفای استاد کرامت رو خیلی بهتر میگیرم و دراصل باعث میشن اون نقاط کور درس تو ذهنم به هم وصل بشن و منسجم بشن اطلاعات .

درباره پریدن از وقت گیرا حقیقتش یه ترسی دارم : میترسم انقدر از روشون بپرم ریاضی رو که تموم کردم مثلا 50 زده باشم ، بعد یه درس دیگه آخر سر یه جوری وقتمو بگیره و خلاصه به طریقی نشه برگردم و از سوالایی که میتونستم حل کنم جا بیفتم . الآن سوالایی که کم وقت میگیرن رو حل میکنم + سوالایی که مطمئنم حل میکنم ولی میدونم یه کم بیشتر وقت میگیرن و از سوالایی میپرم که میدونم دیگه خیلی زیاد وقتمو هدر میدن .
    قاعده خاصی نیست که اول فیلم استاد کرامت رو تماشا کنی یا کتاب رو بخونی. هردوتاشون برای جمع بدی کنکور لازمن.
    در مورد وقت تلف کردن دقت کن که تو وقتی داری مثلا ده تا تست ریاضی رو رد میکنی که برگردی حلشون کنی، قطعا باید وقت اضافه بیاری و برگردی حلشون کنی چون اگه وقت اضافه نیاری یعنی اینکه وقتت رو جاهای دیگه هدر کردی. قرار نیست چون شیمی آخرین درس دفترچه هست حتما همه تستای شیمی تموم بشن بعد برگردی سراغتست هایی که علامت زدی...

6. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

تفاوت آزمونهای سنجش با آزمون سراسری چقدره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

تفاوت آزمونهای سنجش با آزمون سراسری چقدره؟
    از نظر سطح منظورتونه؟
    خب نمیشه گفت آزمون های سنجش از نظر بودجه بندی فقط شباهت زیادی به کنکور دارن ولی هز نظر سطح سوالا اصلا مشخص نیست بعضی سال ها شده بعضی درسا تقریبا تو یه سطح باشن ولی بعضی سال ها هم سطح سوالات زمین تا آسمون فرق میکرده
    ولی در کل باید به سوال هایی که نوآوری داره توجه کرد

9. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

از نظر سطح منظورتونه؟
    خب نمیشه گفت آزمون های سنجش از نظر بودجه بندی فقط شباهت زیادی به کنکور دارن ولی هز نظر سطح سوالا اصلا مشخص نیست بعضی سال ها شده بعضی درسا تقریبا تو یه سطح باشن ولی بعضی سال ها هم سطح سوالات زمین تا آسمون فرق میکرده
    ولی در کل باید به سوال هایی که نوآوری داره توجه کرد
    متشکر
    برای قبولی در دانشگاه فرهنگیان چه رتبه ای نیاز هست؟(رشته تجربی) اگه اولیاء فرهنگی باشن تاثیری داره؟ مثلا در معدل کل و ...

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

متشکر
    برای قبولی در دانشگاه فرهنگیان چه رتبه ای نیاز هست؟(رشته تجربی) اگه اولیاء فرهنگی باشن تاثیری داره؟ مثلا در معدل کل و ...
    خواهش
    از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونین با انتخاب رشته و دانشگاه رتبه قبولی رو ببنین به شهر هم بستگی داره تا 15 20 هزار فکر کنم قبولی داشته باشه که البته این دانشگاه ها شرط معدل هم دارند
    روی معدل که تاثیر نداره روی رتبه هم فکر نکنم تاثیری داشته باشه چون سهمیه ای نداریم در این مورد.

12. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

انتشار کارت شرکت در آزمون سراسری ۹۴ از روز یکشنبه ۱۷ خرداد تا چهارشنبه ۲۰ خرداد ۹۴
    مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور یادآور شد: کارت شرکت در آزمون سراسری سال ۹۴ کلیه گروه های آزمایشی از روز یکشنبه ۱۷ خرداد تا چهارشنبه ۲۰ خرداد ۹۴ بر روی سایت سازمان سنجش sanjesh.org قرار خواهد گرفت. افرادی که متقاضی دو یا سه گروه آزمایشی هستند باید برحسب مورد نسبت به دریافت دو یا سه کارت اقدام کنند.
    وی اضافه کرد: با توجه به تعداد علاقمندی به گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی برای ۸۸۰ هزار و ۷۵۶ نفر داوطلب واقعی تعداد یک میلیون ۳۱ هزار و ۳۹۶ کارت شرکت در آزمون صادر می شود.

14. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

ترسم از زیست ـه ! سال قبلی درصدای قلمچیم کلا اینطوری بودن :
    ریاضی : به غیر از 3 آزمون 100 زدم
    فیزیک و شیمی بالای 80 بودن همیشه
    زیست : موقع ژنتیک(کلا فصل 5 تا 8 سوم) 90 ، 95 ولی موقع دروس دیگه 60 اینا .
    ضریبشم به این بالایی آدم میمونه توش ! این سوالایی که چند جمله صحیح است و چند جمله به درستی تکمیل می کند خیلی زجرن ! پشت هر فعلیم یه ن میذارن آدم یه ربع باید فکر کنه الآن سوال دقیق چی میخواد ! نمیتواند فلان کار را بکند تا نتیجه فلان نشود : دی
    راستی برای دقت چه راهیو دارید ؟ من هر چی تو درس قویترم دقتم کمتره ! ریاضی الآن تست می زدم هر سوالیو باید 3 بار برم تا بی دقتی نکنم . یه بار یه ضرب اشتباه ، یه بار جمع ، یه بار تفریق ! سر فیزیک و شیمی ولی اینطوری نیستم . توی قلمچی هم همیشه تنها دلیلی که وقت کم نمی اوردم این بود که زمین رو 0 می زدم !
    شما میشه بگی ریاضی از رو چی تست میزنی؟
    در مورد زیست منم مشکل شما رو داشتم.
    تو اختصاصیا درس اول بذاریدش واسه اون جمله ها میگم آدم مخش نمیکشه درس آخر ی همچین سوالایی
    باشه
    این مشکل ک سه بار ی سوالو میخونی، بی دقتی و ب خاطر ترس زمانم هس رو اینطوری حل کن، قبل امتحان ی دفترچه کانون بذار جلوت زیستا رو بزن (با وقتی ک از زمین بذاری رو زیست 1 دقیقه هر تست) بعد تایمر رو رو 20 دقیقه بذار قشنگ زیادی زمان دستت میاد، واسه هر درسی ک اینطور سر جلسه وسواسیو هی تایمرو چک میکنی میزان زمان هر تست رو حس کنی، منم تو زیست اینطوری بودم ب خودم اجازه فکر کردن نمیدادم فکر میکردم زمان محدوده خیلی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام
    با توجه ب این ک کارنامه کتبی چهارم تاثیری تو کنکور نداره، ما چ رویکردی داشته باشیم؟ نهایی ها و داخلی ها حد اقل چ نمره ای خوبه(برا کسی ک نوبت دوم مستمر نداده)؟
    من مستمرهای نوبت دو رو نرفتم.
    اگه معلم هوس کنه بندازه چ کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •