یک موردی کشف کردم شوت میزنی هوایی میتونی با تغییر جهت مسیر توپ رو عوض کنی
من لگ شدید دارم نمی تونم کامل تست بزنم دوستان امتحان کنن ببینن جریان چیه
یک موردی کشف کردم شوت میزنی هوایی میتونی با تغییر جهت مسیر توپ رو عوض کنی
من لگ شدید دارم نمی تونم کامل تست بزنم دوستان امتحان کنن ببینن جریان چیه
اصلا همچین چیزی در وسط بازی امکان پذیر نیست چون شما زمانی که توپ رو سانت کردی باید بازی کن رو برای رسیدن به توپ هدایت کنی نه اینکه توپ رو برای رسیدن به بازیکن در دست بگیری این خیلی غیر عادی میشه
اگه هم منظور شما ضربات ایستگاهی مثل Corner یا پشت 18 هست که از اول هم همینطور بوده.
نامردا انقدر از بازی تعریف نکنید.
ما بدبختایی که DX9 و یک سیستم ذغالی داریم دلمون میخواد![]()
وقتی با مسی با به توپ میشی مث اینکه به بازیکنای حریف دستور داده میشه کاری نداشته باشین باهاشراحت توپو از دفاع میگیری میزاری رو خط دروازه برمیگردی
البته من بارسلون اینا ور نمیدارم اصلا ولی خواستم مسیشو امتحان کنم
![]()
جالبه بدونی که این حرف شما رو یکی از این طرفدارای فیفا از خود سازنده های فیفا پرسیده بود و گفته بود که مسی رو هر کاری میکنم نمیتونم مهار کنم و فیفا در جوابش یه حرف جالب زد و گفت :
زیاد خودتو ناراحت نکن،تو دنیای واقعی هم هیچ کس نتونسته مسی رو مهار کنه !!!![]()
از بس که تبلیغاتی هست و حامی مسی
همین پولادی خودمون مسی رو سوسک کرد که...پس باید پولادی رو ریتشو 99 بزارن...کلا مسی جلوی ما نتونست کاری بکنه![]()
اینطوری که شماها میگین من دارم کم کم نگران بازی میشم !
دسترسی به نت با حجم بالا هم ندارم حداقل بگیرم تستش کنم
آقا یچیزه فوق العاده جالب
وقتی گل میزنی چون تماشاگرای تیمت بیشتر از حریفن توو زمانه گل زدن یجور شادیو سروصدا میکنن دوربین میلرزه. عینه توو واقعیت خیییییییییییییییییییلی جالبه دمشون گرم خدایی با این نسخشون![]()
نحوه دفاع کردن و درست به من یاد بدید این قدر دریبل نخورم![]()
یکي از چیزهایي که تو دمو درست شده، مسألهیِ تک-به-تکها ست که تو نسخهیِ قبل قریب به ۸۰درصدِشون رو دروازهبان میگرفت و مجبور بودی یا چیپ بزنی یا تو سرِ توپ. امّا تو این ده-بیست دست که بازی کردم، چندتا گل رو تک-به-تک زدم. البته چندتا باگِ عجیب هم دیدم که حدس میزدم تو نسخهیِ اصلی درست بشه.
درسته که بازیِ اصلی ۲۶سپتامبر میآد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)