استاد خیابانی :
الجزاری ها خیلی سریع بازی میکنن. اونا باید به این موضوع هم فکر بکنن که شاید بازی 120 دقیقه باشه و اونا باید انرژیشون رو برای 120 دقیقه ذخیره کنن .
![]()
استاد خیابانی :
الجزاری ها خیلی سریع بازی میکنن. اونا باید به این موضوع هم فکر بکنن که شاید بازی 120 دقیقه باشه و اونا باید انرژیشون رو برای 120 دقیقه ذخیره کنن .
![]()
این خیابانی چی میگه برای خودش؟ نبیل بن طالب اصلا تو ترکیب الجزایر نیست ولی این هی میگه حالا بن طالب صاحب توپ میشه!!!بعد میگه بن طالب بازیکن کاملا فیکس الجزایر تو این مسابقات!
![]()
این دروازبان الجزایر "رایس" هست یا این داره سوتی میده؟ رئیس مگه نیست؟![]()
وای خدا استاد چی میگه ؟
"حالا ضربه رو فرانسوی ها ... ببخشید الجزایری ها میزنن" اینقدر حرف زد تو بازی در مورد تاریخ الجزایر و فرانسه که اخرش قاطی کرد![]()
خداییش گزارش کردن خیابانی یک سر و گردن از علیفر و سیانکی بالاتره . این سه تا بازی آخر رو یکی علیفر و یکی دیگه رو سیانکی و بازی آلمان رو هم خیابانی داره گزارش میکنه انصافا خیلی بهتر از اونا گزارش کرده . هم پرشور تر و هم با اطلاعات تره. ( نسبت به اون دو تا).
اگه رشته ای به نام تاریخ فوتبال وجود داشت، قطعا شاگرد اول بود.
.
من یادم نمی آد، تراکتور با کیا تو جام باشگاه ها هم گروه بوده، اون میگه: فلانی با لخویا اومده تبریز به تراکتور یه گل زده...
یه جوری از پدر و مادر بازیکنای الجزایر صحبت می کنه که خودشونم انقدر نمی دونن.
عشق منی خیابانی
بت شکنی خیابانی![]()
خیابانی : توماس مولر ، تو دیگه چرا گل نمیزنی ؟![]()
چند قسمت از حرف های گهر بار خیابانی !!
1-
فیلیپ لام الان تو اوج تکامل بلوغ فکر هست !!!
یعنی چی ؟؟
یعنی طرف تو 30 سالگی تازه داره به بلوغ فکری میرسه ؟؟
2 -
خدیرا و اوزیل هر 2 تو رئال بازی میکنن و همدیگر رو خوب میشناسن !!!!!!
1 سالی میشه خیابانی از دنیا عقبه !!![]()
جواد قشنگ امشب به اصطلاح on fire هست
میگه توماس مولر تو چرا گل نمیزنی
گریزی هم زده به خاطراتش...![]()
المان داره کاشته میزنه یه جوری میگه خیلی خطرناکه انگار اون یکی تیم ایرانه...
فک کنم جواد جدی جدی یه سر و سری با الجزایر داشته باشه
به رویس میگه ستاره تابناک و درخشان در اسمان پورتو الگره![]()
Last edited by shifter; 01-07-2014 at 01:19.
خیابانی و علیفر هیکلشون اندازه فیله اما ای کیو صفر خوبم خجالت نمیکشن والا !! علیفر با اون ذهن کندش بارها شده دیدم تو بازی یه 3 4 دقیقه کلا لال شده مرد حسابی مجبوری گزارش کنی با اون مغز پوکت یهو وسط بازی چنان داد میزنه که صدای خودشم میگیره (نه خیلی صداشم قشنگه !!!) هرکی ندونه فکر میکنه یارو روانیه فقط چندتا فوش کم داره از دهنش در بیاد. خیابانی هم اینقدر جدیدا داستان و چرت و پرت تعریف میکنه وسط بازی از هر ده تا موقعیت دوتاشو گزارش میکنه اونم با یه دقیقه تاخیر !!
اما من دوست دارم تلویزیون ناخوداگاه داره مردمو میخندونه علی رقم میلش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)