ممنون از کمکت ولی این ترفند رو هم زدم ولی بازم کار نکرد بازی های دیگه اصلا مشکل ندارم COD ghots رو high اجرا کردم ولی این بازی موقع زدن new gameارور میده
ممنون از کمکت ولی این ترفند رو هم زدم ولی بازم کار نکرد بازی های دیگه اصلا مشکل ندارم COD ghots رو high اجرا کردم ولی این بازی موقع زدن new gameارور میده
شاید مشکل از کرک باشه _کرک زیر و هم امتحان کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ali-u; 12-10-2014 at 06:43.
سلام
من این بازی واچ داگز رو از یکی از دوستام DVD شو گرفتم و نصب کردم ، از کجا میشه فهمید که بازی کدوم نسخه هست و آیا آپدیت ها رو هم داره یا نه ؟
حجم نسخه RELOADED در حدود 23 گیگه
ولی حجم نسخه Deluxe Edition در حدود 14 گیگ
چون آپدیت ها هم جدا نصب میشن به طور معمول از نام فایل و حجمی که دارن می شه
ورژن اش رو حدس زد
سلام
یعنی این الان نسخه دلوکس هست ؟
چون 4 تا دی وی دی بود ( داخلش نوشته بود عصربازی ) دی وی دی اول رو که میذاشتی خودش شروع میکرد فایل های فشرده رو استخراج میکرد ( 14 پارت بود)
من مشکل خاصی ندارم و راحت اجرا میشه فقط بعضی مواقع یه دفعه لگ میزنه که اون هم راضی ام چون روی لپ تاپ بازی میکنم.
فقط میخواستم ببینم که این الان آپدیت میشه روش ریخت یا نه ؟ و یا اینکه روش میشه ترینر استفاده کرد یا نه.. مرسی
تفاوت دوسنخه تنها تو زبان های غیر انگلیسی تو نسخهDeluxe Edition حذف شده و بعضی dlc های بازیBad Blood DLC بطور جداگونه تو سایت ها است که تو نسخه
البتهDeluxe Edition کار می کنهآپدیت ها تو هر دو نسخه کار می کنه
چون چیب گرافیک لپ تاب خنک خنده مجزا نداره _ فضا هم برای خنک کردن cpu هم کوچیه
_لگ حین بازی تو لپ تاب یه امر عادی س_
سلام.من یه مشکلی تو این بازی دارم وقتی میرم نیو گیم میزنم تا وسطای لودینگ میاد بعد میپره بیرون.قبلا این مشکلو نداشتم کامپیوتر جدید گرفتم اینطوری شده ارورشم اینهriver Graphics Stopped Workingیه چیزای دیگه هم نوشته که نمیشه نوشت.سیستم من اینه:
CPU:Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @ 3.07GHz x 4 (3.07Ghz)
RAM:6
GRAPHICS:NVIDIA GeForce GT 630 2GB
سیستم ویندوز؟؟
اگه 8.1 64x _ آپدیت اش کن
نه.ویندوز 7 64x
کرک زیر و امتحان کن_ Watch_Dogs_3dm رو اجرا کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)