remove كن تو همونApp Manager
remove كن تو همونApp Manager
سلام. من دوتا مشکل در مورد نصب برنامه توی این گوشی (نوکیا 6020) دارم:
مشکل اول اینکه وقتی می خوام با PC Suit یک برنامه (مثلا با حجم 170kb) توی گوشی بریزم پیغام میده که سایز فایل بالاست (The file is too big) در حالی که حدودا 900 Kb توی گوشی جای خالی دارم... این مشکل خیلی اعصابمو خرد کرده و به خاطر همینم نمی تونم برنامه های جالبو توی گوشی بریزم. البته در ارسال فایل های با حجم کمتر (حدودا از 90Kb به پایین تر) مشکل خاصی وجود نداره.
مشکل دوم اینکه وقتی برنامه یا بازی با حجم کم به گوشی می فرستم بیشتر اوقات با پیغام Invalid File روبه رو میشم. مشکل چیه؟
با تشکر از شما که منو کمک می کنید. مرسی.
سلام دوستان . من نرم افزار quick office رو که نصب میکنم وقتی فایلای فارسی رو میخواد نشون بده بر عکس نشون میده مثلا تاریخ رو مینویسه خیرات !! گوشیم هم 5700 هستش . ممنون میشم راهنماییم کنین
گوشی من با برنامه Ultimate Voice recorder مشکل داره ... اصلا برنامه داره کار میکنه و درسته .ولی یک دفعه میبینم که باز نمیشه و یه پیغام تو این مایه ها میده : please wait ...
ولی این مشکل با پاک کردن فلدر برنامه روی مموری گوشی- دوباره برنامه مثل روز اول باز میشه و کد ریجستر و ... رو میگیره و کار میکنه....
کسی تا بحال این مشکل رو داشته....یا اصلا برای چی این مشکل بوجود میاد ...
من با برنامه medi safeهم مشکل داشت گوشیم و برنامه بعد از یه مدت درست کار نمیکرد
مشکل از گوشیه یا از برنامه هاست؟؟؟؟؟
من یه گوشی سامسونگ دی 840 دارم اما اصلا نمیدونم چه طوری روش بازی نصب کنم اصلا نمیدونم فایل بازی را رو کامپیوتر چه طوری باز کنم لطفا کمکم کنید؟
سلام عزیزان چرا آنتی ویروس سیمانتیک روی 7610 نصب نمیشه
سلام به همگي
آيا ساين کردن هربرنامه اي براي N73 اجباريه ؟
ممنون ميشم راهنمايي کنيد .
سلام
من يك گوشي 6600 دارم كه يه سري بازي و نرم افزار رو رمش نصبه
رم ريدرش رو ندارم
بعضي از فايلها رو هم از توي منيجرش پاك كردم ولي فايده نداشت.
هنوز ايكنشون توي منو هست.
لطفا راهنماييم كنيد.
Last edited by vosogh; 11-12-2007 at 12:01.
سلام دوستان...
گوشی N72 من روش یه AVI player نصب کردم که از همین سایت گرفتم!!
بده 2تا فیلم که باهاش دیدم از من می خواد که رجیتر کنمش
و دیگه هیچ فیلمی رو نشون نمیده !! کمکم کنیددددددددددد!!!!!
سلام
3250 دارم
چند تا تم از سایت gsmaria.comگرفتم با پسون سیس اما روی گوشیم اجرا نمیشه و ایرور میده چیکار باید بکنم؟> ضمنا فایل های زیپ رو چطور از حالت فشرده بیرون بیارم؟ لطفا کامل توضیح بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)