تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 42 اولاول ... 26323334353637383940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 415

نام تاپيک: پرسش و پاسخ روانپزشکی

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چرا برای مراجعه به روانپزشک میگن با" همراه" مراجعه کنید ؟ شاید کسی نخاد با همراه بره حتی اگر مادر پدر یا همسرش باشه
    معمولا یک قسمتی از اطلاعات تشخیص بیماری های روانپزشکی از طریق گفت و گو با خانواده بیمار بدست میاد.البته این در تمام بیماری ها صدق نمیکنه؛مثلا فردی که افسرگی پیدا کرده اما این در وضعیت ذهنیش اختلالی ایجاد نکرده نیاز کمی به مصاحبه با خانواده داره؛اما فردی که به جنون مبتلا شده قطعا نیاز به دریافت اطلاعات از خانواده هم داره
    اما این رو در نظر بگیرین که این مصاحبه ها حتی اگر در یک جلسه انجام شوند بصورت جداگانه انجام میشه

داره خودمونی میشه ALEMIX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

معمولا یک قسمتی از اطلاعات تشخیص بیماری های روانپزشکی از طریق گفت و گو با خانواده بیمار بدست میاد.البته این در تمام بیماری ها صدق نمیکنه؛مثلا فردی که افسرگی پیدا کرده اما این در وضعیت ذهنیش اختلالی ایجاد نکرده نیاز کمی به مصاحبه با خانواده داره؛اما فردی که به جنون مبتلا شده قطعا نیاز به دریافت اطلاعات از خانواده هم داره
    اما این رو در نظر بگیرین که این مصاحبه ها حتی اگر در یک جلسه انجام شوند بصورت جداگانه انجام میشه
    مثلا شخصی که افسردگی شدید داره یا شیزوفرنی داره و یا و یا وسواس شدید یاتوهم داره و اطرافیانش متوجه بیماریش هستند نه خودش قطعا اول خانوادش برای درمانش اقدام میکنند نه خودش چون خودش متوجه نیست بیماره و فکر میکنه واقعیته و یا اصلا متوجه خودش نیست ولی وقتی شخصی بیماره و تشخیص میده بیماره این قدر هوشیاری داره که خودش تنها بره دکتر شاید دلش نخواد خانوادش بفهمن بیماره مثلا فکر میکنه یکی اونو میبینه این فکر آزارش میده شدید ولی میدونه واقعیت نداره و از یه طرف هم نمیتونه با اون مقابله کنه

تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

خیلی سال پیش من سر یه ماجرایی خیلی ناراحت و غمگین بودم برای همین برادرم من رو برد روانپزشک که مثلا ! بهترین دکتر شهر ما استاد تمام دانشگاه و روانکاو !! هم میگن هست مطبش به شدت شلوغ بود و منشیش ما و چند نفر دیگه رو باهم فرستاد داخل دکتر درست شبیه یه بازجوی خشمگین جلوی اونای دیگه گفت مشکل چیه من با اینکه به شدت ناراحت بودم و اصلا هوش و حواسم کار نمیکرد فقط فهمیدم که نباید جلوی دیگران از روح و روانم بگم اومدم به برادرم بگم بریم بیرون اصلا نمی دونم چی شد یهو گفتم ما پدربزرگمون 90 سالشه و نمی تونه بیاد شبها به شدت بیخوابه میشه یه قرص خواب بهش بدین ؟ اونم یه چیزی نوشت و فقط منتظر بود ما بریم بیرون وقتی اومدیم بیرون دادشم گفت تو که خیلی خوبی من تصمیم گرفتم حتی با شدت نارحتی خوب بشم و دیگه پیش روانپزشکا نرم
    من برای دندانپزشک به تعداد زیادی دکتر مرجعه کردم تا یکی رو انتخاب کنم یا برای کشیدگی تاندون زانو پیش چندتا دکترهای ارتوپد رفتم که حتی با هم ویزیت می کردن و روح و روان یه چیزی نیست که بشه پیش هر دکتری رفت ولی بعضی وقتا مریض واقعا به دارو احتیاج داره و نمیشه شخصا کاری کرد شاید پزشکهای عمومی که رو سربرگ مینویسن اعصاب و روان و و بهتر باشه در هر صورت قرص قرصه !
    Last edited by ALEMIX; 20-02-2016 at 22:23.

4. این کاربر از ALEMIX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

دوست عزیز ALEMIX شما کدوم شهر هستید؟ چه سالی به روانپزشک مراجعه کردید؟من تهران هستم و آخرین بار همین 2 روز پیش رفتم روانپزشک .اصلا اینطوری نیست. دکتر تنهایی معاینه میکنه. تازه در اتاقم بسته .تا بیمارایی که تو اتاق انتظار نشستن صدای مکالمه شما و دکتر رو نشنون.حتی دکتر به منشی هم اجازه باز کردن در به هر دلیلی موقع ویزیت مریض رو نداده.حتی دکتر موبایلش زنگ بخوره سریع قطعش میکنه.

6. این کاربر از saeed sx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

دوست عزیز ALEMIX شما کدوم شهر هستید؟ چه سالی به روانپزشک مراجعه کردید؟من تهران هستم و آخرین بار همین 2 روز پیش رفتم روانپزشک .اصلا اینطوری نیست. دکتر تنهایی معاینه میکنه. تازه در اتاقم بسته .تا بیمارایی که تو اتاق انتظار نشستن صدای مکالمه شما و دکتر رو نشنون.حتی دکتر به منشی هم اجازه باز کردن در به هر دلیلی موقع ویزیت مریض رو نداده.حتی دکتر موبایلش زنگ بخوره سریع قطعش میکنه.
    من کرمان هستم و 5-6 سال پیش بود قطعا شهر به شهر و دکتر تا دکتر فرق میکنه اینجا منشی دکتر میگفت ما روزی 50 - 60 تا مریض داریم دکتر از 3 عصر میاد تا هر وقت که بشه به هر حال همیشه نمیشه نظر قطعی داد و گفت "اصلا این طوری نیست"

8. این کاربر از ALEMIX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه darush 00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Mini Hell

پيش فرض

سلام
    توی داروهای روانپزشکی، مشکلات ادرار(سوزش و...) هم هست؟

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

سلام
    توی داروهای روانپزشکی، مشکلات ادرار(سوزش و...) هم هست؟
    بله، بعضی از دارو ها اعصاب مشکلات دفع ادراری بوجود میارن.

11. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام من پارسال سرترالین مصرف میکردم عوارض خاصی نداشت
    حالا یعد مدت ها که باز میخوام مصرف کنم دچار حالتی شبیه مسمومیت میشم حتی اگه پایین ترین دوز باشه
    قرص های سیتالوپرام هم امتحان کردم باز همینطوره مشکل چیه؟

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

چه عوارضی تجربه می کنید؟

مصرفتون بدون تجویزه؟

14. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

چه عوارضی تجربه می کنید؟

مصرفتون بدون تجویزه؟
    دل پیچه و چیزی شبیه مسمویت
    بار اول پزشک تجویز کرد اما دیگه دسترسی بهش نداشتم خودم ادامه دادم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •