بله با آپدیت رفع میشه
بله با آپدیت رفع میشه
آپدیت رسمی کی میاد ؟
در حال حاضر هست براش ولی یه چند مورد ایراد داره زمان دقیق ارائه نمیشه گفت ولی چیزی نمونده!!!!
سلام
من وقتی با کد *#0*# وارد منوی تست گوشی میشم دو مورد اشکال پیش میاد :
1- وقتی وارد TSP Hovering میشم گوشی کلا هنگ میکنه و صفحه لمسی هم هر جارو فشال میدم بعد 30 ثانیه عمل میکنه و مجبور میشم گوشی رو ری استارت کنم.
2- تو قسمت HRM Test - 2.Frequency Check هم DC Level نتیجه تستش Fail میشه.
میدونید این مشکلات به خاطر چیه؟
این سامسونگ هم رسمن خودش گیر اورده همینجوری داره اپدیت (اندروید ال) داره میده برای نسخه ۴ هسته ای اس ۵
g900h این وسط تعطیله
دیگه من غلط کنم گوشی بعدی که از سامسونگ میخرم نسخه اگزینوسش تهیه کنم![]()
Last edited by clau; 13-01-2015 at 17:12.
داداش نسخه که شما خریدید در تعداد محدود طولید میشه و همیشه ارجعیت با گوشی های زیاد تره دوست منم مشکل شما رو داشت اما مال اون نوت 2 بود حتی رام هاشم خیلی کم بود دیگه ناچاری فروختش![]()
میاد اما دیرتر از بقیه میاد
تو لیست گوشی هایی که قراره رسما براشون آپدیت آندروید 5 بیاد حتی نوت 2 هم قرار گرفته پس گوشی های بالاتر و جدیدتر نیز این آپدیت رو دریافت میکنند هرچند آندروید 5 الان به صورت کاستوم برای اکثریت گوشی ها پرت شده اما بعضیا فقط اطمینان به رام های رسمی دارند و حاضرند صبر کنند
Last edited by shengo_k; 13-01-2015 at 21:49.
سر اندروید ۴.۴.۲ اینجوری نبود که دوستم اس ۴ اگزینوس داشت همزمان اپدیتش برا نسخه ۸و ۴هسته اومد
سر اندروید ال اساسی شکم درد شده
در هر صورت تا اخر این ماه اندروید ال نیاد گوشی رد میکنم یا اس ۵ نسخه ۴هسته میخرم یا نوت ۴ نسخه lte![]()
Last edited by clau; 13-01-2015 at 18:31.
شک دارم تا آخر این ماه بیاد چون خیلی گوشی تو نوبت هستند تا آندرود 5 دریافت کنند
داداش به نظر من نوت 4 بگیر اس 5 بعضی جاها لگ و تاخیر داره اما تو نوت 4 اینجوری نیست حتی سرعت باز کردن قفل با اثر انگشت هم تو نوت 4 پیشرفت کرده و حتی از آیفون 6 زود تر باز میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)