تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 61 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 610

نام تاپيک: كليه ی بحث ها، سوالات و مشكلات درباره ی نرم افزار BlueStacks

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

در آغاز فعالیت AghilN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام دوستان...
    دوستان من هیچ مشکلی با نرم افزار ندارم و بطور کامل و پر قدرت کار میکنه...
    تنها مشکلی که دارم اینه که این برنامه رو که باز میکنم ،( بعد چند ثانیه تا چند دقیقه ) کامپیوتر خاموش یا لاک یا استند بای میشه ...
    انگار که این برنامه همه دستورات مربوط به پاور رو میده...
    حتی بعد باز و بسته کردن برنامه هم ممکنه ی زمانی اینطوری کامپیوترم خاموش بشه

داره خودمونی میشه carbonsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام به همه دوستان وقتش دیگه از این برنامه خداحافظی کنید برید سراغ windroye حرف نداره از هر لحاظ سرعت و هر چی فکرش کنید بعد هر چی رو توش دراگ اند دراپ کیند حله به همین راحتی میخواد برنامه باشه میخواد فایل باشه منظر اینه اگر یه فایل منیجر رو توش باز کنید فایلتون رو بگشید تو اون پوشه فایل به اون پوشه اضافه میشه به همین راحتی

عالیه از دست ندید فقط یه عیب داره فارسی نمیشه تایپ کرد البته من این مشکل داشتم شاید شما این مشکل براتون پیش نیاد

لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام ببخشد وقتتونو میگیرم من رو لپتاپ نصب کردم اما مشکل اینجاست که لپتاپم 2 تا کارت گرافیک داره اولی intel 4000 و دومی gforce 740m بعد میخوام کاری کنم که با کارت گرافیک دوم اجرا بشه اولی قدرتمند نیست چه کنم ؟؟؟ با تشکرات فراوان

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

با سلام به همه دوستان وقتش دیگه از این برنامه خداحافظی کنید برید سراغ windroye حرف نداره از هر لحاظ سرعت و هر چی فکرش کنید بعد هر چی رو توش دراگ اند دراپ کیند حله به همین راحتی میخواد برنامه باشه میخواد فایل باشه منظر اینه اگر یه فایل منیجر رو توش باز کنید فایلتون رو بگشید تو اون پوشه فایل به اون پوشه اضافه میشه به همین راحتی

عالیه از دست ندید فقط یه عیب داره فارسی نمیشه تایپ کرد البته من این مشکل داشتم شاید شما این مشکل براتون پیش نیاد

لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام شما این نرم افزار Windroye 2.8.0b رو ویندوز 7 تست کردید ؟؟ می خوام مطمئن شم که نصبش به ویندوزم اسیب نمیرسونه
    من بلواستک قبلا نصب کرده بودم اما ویندوزمو داغون کرده بود و مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

باسلام. دوستان اول از همه زبان بلو استک رو انگلیسی کنید تا همه چشمک زدن ها و نمایش ندادن دکمه های بازگشت و... حل بشه.دوم از آخرین ورژن بلو استک استفاده کنید ، ورژن 0.9.25.5401
    سوم گرافیک و نت فرم ورک در ویندوز رو حتما آخرین وؤژن باشه.
    بقیه مشکلات اگه باز پیش بیاد از سخت افزارتونه.
    چون من بیشتر از یک ساله با این شبیه ساز کارمیکنم،هیچ ایرادی هم ندیدم ازش،جز ورژنهای اولیش.
    فداتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من ماه پیش برنامه bluestacks رو تو کامپیوترم نصب کردم که ویندوزم ایکس پی پک 2 هست که با تغییر تنظیمات رجیستری ویندوز رو پک 3 کردم تا بتونم برنامه رو نصب کنم که اوایل برنامه باز میشد اما بازی کلش آو کلنز تصویری نداشت یعنی فقط سیاه رنگ بود که فکر میکنم بخاطر کارت گرافیک بود اما الان چند روزه میخوام وارد برنامه شم، کلا خود برنامه bluestacks هم باز نمیشه و فقط در حالت لودینگ میمونه به این شکل:

لطفا راهنماییم کنید باید چیکار کنم ضمنا برای باز شدن و اجرای بازی کلش از طریق برنامه bluestacks تو ویندوز ایکس پی پک 3 باید چیکار کرد؟
    Last edited by silviyna; 17-05-2015 at 13:10.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با سلام من میخاستم یک بازی نصب کنم و این ارور را میداد

لطفا هر کاری باید انجام دهم توضیح دهید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

باسلام بنده بلو استکس ورژن 0.8.4 رو نصب کردم و بازی CLASH OF CLANS روش نصب کردم اما وقتی تو بازی میرم صفحه هی میپره میشک از چیه؟
    سیستم :windows7 >intel core i3 cpu>intel hd graphics> ram2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •