تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 99 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 988

نام تاپيک: آرشیو / FIVB World League 2014 | با حضور ایران

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کانال HD مرتب داره قطع و وصل میشه
    راستش اینجا هم روی ب.د.ر قطع شد من زدم رو شبکه 3 ولی دیگه چک نکردم ببینم وصل شد یا نه

____

دیگه ایران انقدر خوب بازی کرده که آدم حوصله نداره بازی ها رو نگاه کنه و فقط آخرش میگه چند چند ایران برد

امیدوارم توی مراحل بالاتر هم همینقدر خوب بازی کنند و حتی قهرمان بشیم

2. 7 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام. منم تبریک میگم . واقعا عالی بازی کردن مثل همیشه. همونطور که آقا جواد گفتن بله تیم لهستان خب مثلما ضعیف تر بود.
    ولی ای کاش ست اول هم ایران برنده میشد. به نظرم میتونستند !
    به هرحال بازم خسته نباشید میگم بهشون. امیدواریم بازی های بعدی مثل همیشه پیروز بشیم.

4. 5 کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اسم سعید معروف رو باید عوض کنن بزارن ( سعید جای خالی)
    یک جا خالی هایی میندازه ادم کف خون قاتی میکنه

6. 11 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ضمن اینکه رفتار معروف با داور دوم هنگام دیدن ویدئو چک اصلا قشنگ نبود.
    کلا معروف اعصاب درستی داره.
    تو بازی های لیگ هم وقتی تماشاگرا میرن رو اعصابش زودی قاطی میکنه که برای کاپیتان تیم اصلا جالب نیست
    +
    به نظر من سوت و برهم زدن تمرکز حریف جز امتیازات میزبانی هست و تضادی با بازی جوانمردانه نداره
    +
    دوستانی که میگن رابطه بازیکنا با کواچ مشکل داره، رو چه حساب اینو میگن؟ صحنه ای چیزی دیدن؟

8. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

کلا معروف اعصاب درستی داره.
    تو بازی های لیگ هم وقتی تماشاگرا میرن رو اعصابش زودی قاطی میکنه که برای کاپیتان تیم اصلا جالب نیست
    +
    به نظر من سوت و برهم زدن تمرکز حریف جز امتیازات میزبانی هست و تضادی با بازی جوانمردانه نداره
    +
    دوستانی که میگن رابطه بازیکنا با کواچ مشکل داره، رو چه حساب اینو میگن؟ صحنه ای چیزی دیدن؟
    با این که داخل زمین خیلی اروم هستش و خیلی سنگین رفتار میکنه ولی اونجا نمیدونم چرا با داور اونجوری کرد، در کل زیاد جالب نبود.
    +
    تو فیض بوک دیدم طرف نوشته : { سعید معروف اول جای خالی بوده بعد دست و پا در اورده}
    +
    درسته من هم موردی بین بازیکن ها و کواچ ندیدم، من همیشه به رفتار بازیکن ها با مربی دقت میکنم چون زمان کمه و زود برمیگردن دقت کردم تو خیلی از تیم ها حتا همین برزیل طرف اصلا سمتش به مربی نیست مثلا دیدم تو ایتالیا و برزیل هم دیدم میان بیرون زود چیزی ابی چیزی میخورن بعد میرن زمین مربی هم واس خودش صحبت میکرد.
    فکر کنم این جور مسائل عادیه
    +
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک افرین هم به این مرد بزرگ باید گفت

10. 15 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

من هم تبریک می گم برد قاطعمون رو ...

جند سال پیش وقتی افتاب نزده بلند می شدیم و بازی های ایران در مسابقات ژاپن رو می دیدیم و از بردن 3-2 لهستان و ارژانتین ذوق زده می شدیم شاید اصلا فکر نمی کردیم روند رو به رشد والیبالمون اینقدر خوب ادامه پیدا کنه که ما با این اختلاف حالا لهستان و ایتالیا و برزیل زو شکست بدیم ...

سخته باورش ولی به واقع ما الان یکی از قدرت های والیبال جهان شدیم ... هر چند که ادامه راه و حفظ این جایگاه کار واقعا سخت و مشکلی هست

دکتر صدر انصافا حرف جالبی زد که والیبالمون به جای رسیده که با بردها و باخت ها جایگاهش در ذهنامون تغییر نمی کنه و تثبیت شده هست برامون ...

من هم مثل دوستان منتظر قطعی شدن هر چه زودتر صعودمون به مرحله نهایی هستم ...
    شاید هفته های بعد از اینکه روی سکو رفتیم چشامون رو بمالیم و خواب بودنمون رو جست و جو کنیم !

پ ن : جای دوستمون "کیانوش" در انجمن خالیه که همیشه بعد از بازی های والیبال تحلیل ها و بررسی های زیبایی رو داشت .

12. 13 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ایتالیا و تیم اول گروه B و برنده گروه 2 تو یه گروهن
    تیم دوم گروه B و دو تیم گروه A تو یه گروه
    حالا لهستانو چهار تایی کنیم برزیر میاد بالا

14. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من هم مثل دوستمون با این نوع تشویق در والیبال اصلا موافق نیستم .. کلا به نظرم تکراری شده و بسیار رو اعصابه . یعنی چی تو سالن همش بوق ممتد میزنندیا میگند 1 ..2...3 . تشویقی لذت داره که با صدای خود تماشگرا باشه ن با بوق ممتد و خسته کننده . کاش تماشاگرانمون یاد بگیرند نوع تشویقشون کلامی باشه آدم لدت ببره.

16. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ایتالیا و تیم اول گروه B و برنده گروه 2 تو یه گروهن
    تیم دوم گروه B و دو تیم گروه A تو یه گروه
    حالا لهستانو چهار تایی کنیم برزیر میاد بالا
    منبعی برای این گروه بندی داری ؟ چون من چند صفحه قبل پرسیدم دوستان گفتن ترتیب تیم ها تاثیری در مرحله بعد نداره و قرعه کشی میشه.

من هم مثل دوستمون با این نوع تشویق در والیبال اصلا موافق نیستم .. کلا به نظرم تکراری شده و بسیار رو اعصابه . یعنی چی تو سالن همش بوق ممتد میزنندیا میگند 1 ..2...3 . تشویقی لذت داره که با صدای خود تماشگرا باشه ن با بوق ممتد و خسته کننده . کاش تماشاگرانمون یاد بگیرند نوع تشویقشون کلامی باشه آدم لدت ببره.
    تویه هر کشوری به یک سبک تشویق می کنن، مثلا اگه دقت کرده باشید تویه برزیل همه تماشاگرها با اون دسته های پلاستیکی (نمی دونم دقیقا اسمش چیه !) سر و صدا ایجاد می کنن؛ اینجا هم بوق و اینا از قدیم بوده و هست. البته دوستان اشاره خوبی کردن، نوع هر تشویق باید متناسب با اون ورزش باشه. مثلا ما چند تا بوقچی و طبل زن داریم که هر ورزشی باشه میرن ! فوتبال، کشتی، والیبال، بسکتبال و ...
    موندم اگه تنیسمون قدرت برتر جهان بشه(فرض محال!) اونجا چطوری می خوان تشویق کنن !

در مورد قدرت و وضعیت الان والیبال هم واقعا نمیشه به یه نفر نسبتش داد. اگه به اینجا رسیدیم باید از افراد فدراسیون و کسانی شروع کرد که هم برنامه ریزی کردن و هم هزینه کردن تا تیم به اینجا برسه. از اون مربی کره ای تا ولاسکو و حالا کواچ؛ همه این افراد در رسیدن تیم به این جایگاه شدیدا تقش داشتن. وضعیت والیبال الان عالیه، چون همچنان اون برنامه ریزی وجود داره. از اون مهمتر تیم ملی پشتوانه های خوبی هم داره چون می تونیم ببینیم که تیم ملی ب و جوانان و نوجوانان مستمر کارشون رو ادامه میدن.
    اگه بخوایم یه مقایسه با سایر ورزش ها کنیم فوتبال که هیچی، اصلا حرفی برای گفتن در مقابل والیبال(از نظر این برنامه ریزی و پشتوانه سازی) نداره. فوتسال این روند رو داشت اما با اختلافات درونی و انتخاب یه مربی نه چندان مناسب(نظر شخصی) اون روند فعلا دچار مشکل شده. در مورد کشتی که پتانسیلش در ایران خیلی بالاست، باز هم بعضی اختلافات داخلی بهش ضربه زد اما برنامه ریزی و پشتوانه سازی خوبی مثل والیبال داره. روند والیبال در بسکتبال هم وجود داره، جایی که از مربیان با دانشی استفاده می کنیم و تیممون هم نتایج خوبی داره می گیره.

برای آینده اگه ما از درون به خودمون ضربه نزنیم، این روند می تونه تا رفتن رویه سکو تویه لیگ جهانی و مسابقات قهرمانی جهان لهستان به راحتی ادامه داشته باشه.

18. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

ولی به نظر من این تشویق 1..2..3 خیلی خوبه
    ذهن بازیکنا بهش عادت میکنه یه وقت یکی میخواد دو ضرب جاخالی بندازه ( مثه معروف ) ، حریف قاطی میکنه

20. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •