تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 70 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 692

نام تاپيک: کلوپ Asus Fonepad 7 ME372CG

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از دوستان کسی نسخه 32 گیگ این تبلت را داشته که مشکل سخت افزاری برایش پیش آمده باشه؟

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    سال نو شما هم مبارک
    آخرين آپديت براي اين تبلت اندرويد 4.3 هست که خودم آپديت کردم و هيچ مشکلي وجود نداره با انجام اون به جز wi-fi hotspot که مشکل داره.
    خودمم اول قصدم خريد لنوو بود ولي بايد بهتون بگم اصلا شک نکنيد و حتما ايسوس بگيريد چون يجا خوندم گويا لنوو با وجود اينکه 16 تا رم داخلي داره ولي مقدار بسيار کمي از اين مقدار رو در اختيار کاربر ميزاره. ولي کلا براي خريد اصلا شک نکنيد چون بنده تا الان نزديک به يه ماهه هيچ مشکلي با اين تبلت نداشتم.
    اميدوارم بقيه دوستان هم در اين مورد راهنمايي کنن.
    سال خوبي داشته باشيد.
    سلام
    تشکر از شما برای راهنمایی
    اگه امکانش باشه بفرامیین این گزینه wi-fi hotspot چی هست و چه قابلیتی داره و اگه نباشه چه ایرادی پیدا میشه
    اون فضایی که کم بود رو با اپدیت درست کرد
    من بیشتر برای تماس میخوام ،امکان تماس و محدودیت نداره این تبلت؟
    تشکر از شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خواهش ميکنم دوست من
    اگر با تبلتتون از طریق GPRS و یا Wifi به اینترنت متصل باشید، میتونید اینترنت تبلتتون رو برای هر دستگاه دیگه ای که Wifi داره به اشتراک بذارید. فرض کنید با GPRS تبلتتون به اینترنت وصل شدید و همزمان می خواید از طریق لپ تاپتون(حتی یک گوشی یا تبلت دیگه) هم از اینترنت استفاده کنید. Hot spot رو در تبلتی که GPRSش فعال هست روشن می کنید و بقیه دستگاه هم میتونن از طریق Wifi بهش متصل بشد و از اینترنت اون استفاده کنن.
    در مورد تماس و مکالمه هيچگونه محدوديتي نداره حتي امکان ضبط دو طرفه مکالمات تلفني بصورت پيشفرض روي خود دستگاه هست.اما من شنيدم با هندزفري بيسيم نميشه باهاش مکالمه کرد و فقط بايد از طريق هدست مکالمه کني-البته اين مورد رو خودم شخصا هنوز تست نکردم.
    موفق باشيد.

4. 4 کاربر از Payam121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با سلام
    من میخوام تبلت بگیرم انتخاب خودم nexus 7 2013 هست ولی میگن صفحه لمسیش مشکل داره کسی از صحت این موضوع اطلاع داره؟
    یا اینکه فون پد 7 بگیرم بهتره؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من خوندم که با ریست فکتوری مشکل هات اسپات درست میشه
    فکر کنم از طریق ریکاوری ریست بشه بهتره،دوستانی که میتونن انجام بدن نتیجه رو بگن البته با این کار الاعات گوشی پاک میشه
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان کسی مشکل وقتی وقتی روشن می کنی علامت باتری سبز و علامت سوال براش پیش نیمده کسی خبر نداره چطور حل می شه
    توی ریکاوری نمی ره
    هارد فرمت کردم اما بازم موقع بالا اومدن علامت سوال و باتری سبز و خاموش میشه
    ممنون به دادم بررسین همه جه هم تعطیله

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    سال نو مبارک
    وقت دوستان بخیر
    دوستان عزیز آپدیت جدید ومده برای تبلت؟
    مشکلاتش حل شده
    یکی از دوستان بدون تعصب بیاد و اخرین اپدیت رو که انجام داده بگه چیا حل شده خدا نکرده مشکلاتش چیا مونده؟
    من ممو پد داشتم فروختم و میخوام یه تبلت سیم کارت خور بگیرم
    بین این تبلت و لنوو موندم البته بیشتر مشکلات این تبلت منصرفم کرده
    دوستان لطف کنن ممنون میشم
    سلام. سال نو شما هم مبارک.
    دوستمون درست فرمودن که wi-fi hotspot کار نمیکنه. اخرین اپدیت هم فعلا همون ۴.۳ هستش.
    اضافه کنم که با اپدیت به ۴.۳ فضای خالی رم دستگاه بیشتر شده و از این بابت بهبود یافته.
    با اندروید ۴.۲ فضای رم من معمولا ۷۰۰ مگش پر بود. ولی الان روی ۴.۳ حدود ۵۷۰ مگ پره و بقیش
    برای اجرای برنامه ها تا الان مناسب بوده برای من. ویجت تسک منیجر خیلی کاربردیه .میشه برنامه های اضافی
    رو متوقف کرد.
    پ . ن : یکی از نقاط قوت این مدل اینه که تو حالت استند بای مصرف باتری خیلی کمه. احتمالا cpu الکی کار نمیکنه.

9. این کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان کسی مشکل وقتی وقتی روشن می کنی علامت باتری سبز و علامت سوال براش پیش نیمده کسی خبر نداره چطور حل می شه
    توی ریکاوری نمی ره
    هارد فرمت کردم اما بازم موقع بالا اومدن علامت سوال و باتری سبز و خاموش میشه
    ممنون به دادم بررسین همه جه هم تعطیله

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
    من که همچین مشکلی نداشتم تاحالا. ولی یادمه گوشیه قبلیم یکبار درصد باتری رو اشتباه نشون میداد ' که رفتم تو قسمت ریکاوری و Wipe Battery State کردم (اگه درست نوشته باشم) و مشکل حل شد. باز اگه تو ریکاوری میرفت شاید یکاریش میشد کرد. من اطلاعات بیشتری ندارم. امیدوارم مشکلتون زودتر حل شه.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام. سال نو شما هم مبارک.
    دوستمون درست فرمودن که wi-fi hotspot کار نمیکنه. اخرین اپدیت هم فعلا همون ۴.۳ هستش.
    اضافه کنم که با اپدیت به ۴.۳ فضای خالی رم دستگاه بیشتر شده و از این بابت بهبود یافته.
    با اندروید ۴.۲ فضای رم من معمولا ۷۰۰ مگش پر بود. ولی الان روی ۴.۳ حدود ۵۷۰ مگ پره و بقیش
    برای اجرای برنامه ها تا الان مناسب بوده برای من. ویجت تسک منیجر خیلی کاربردیه .میشه برنامه های اضافی
    رو متوقف کرد.
    پ . ن : یکی از نقاط قوت این مدل اینه که تو حالت استند بای مصرف باتری خیلی کمه. احتمالا cpu الکی کار نمیکنه.
    سلام
    تشکر از شما
    شما کلین مستر رو هم نصب کن که تو گوگل پلی نزدیک 10 میلیون نصب شده
    خودش تسک منیجر داره و فایل ها یا فولدرهای اضافه رو پیغام میده که پاک کنید
    یه قابلیت داره اونم اینه که بازی هارو از خودش میتونی اجرا کنی که 20 تا 25 درصد افزایش رم برای ایجاد میکنه که کم نیاره

12. این کاربر از kalepoook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arazboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

سلام
    ویندوز ام 7 بود و وقتی به تبلت وصل می کردم مشکلی به وجود نمی آمد و آن را می شناخت ولی به xp که ریختم الان نمی شناسه و دروایور می خواهد از کجا تهیه کنم
    من نتونستم از اینترنت پیدا کنم /
    در ضمن وقتی بلوتوث را هم وصل می کنم و از سیستم یا برعکس می خواهم چیزی بریزم نمی شود چی کار کنم دیگه کلافه شده ام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •