سلام دوست عزیز من امتحان کردم کلا نرم افزار رو ویندوز 7 نسخه 32 بیتی جواب نمیده گویا ویندوز 64 بیتی میخواد.یا علی.![]()
سلام دوست عزیز من امتحان کردم کلا نرم افزار رو ویندوز 7 نسخه 32 بیتی جواب نمیده گویا ویندوز 64 بیتی میخواد.یا علی.![]()
سلام
بله خود بازی ویندوز 64 حتما می خواد
من خودم واسه این بازی مجبورشدم ویندوز8 32بیتی رو پاک کنم و ویندوز 7 64بیتی بریزم![]()
واسه من جواب نداد.
شما باید بعد از اون گزینه روی no کلیک کنه نه yes . همیشه یادت باشه safe mode چیز خوبی نیست و خیلی موارد رو از کار میندازه و برنامه مورد نظر رو باز میکنه . مثل سیف مود ویندوز
خواستم بهت بگم دمت گرم مشکلم حل شد ولی از یه جهت هم میخوام بگی واقعا کاشکی اجرا نمیشد وقتی وارد بازی شد با همون گیر کردنش بزور رفتم گرافیک رو گذاشتم رو کمترین حالت ولی بازی خیلی سرعت داشت 2ثانیه ای 1 فریم اجرا میشد یعنی هیچ
اینم یه عکس میزارم که مطئن شید بازی با گرافیک 4850 اجرا شد من سی پی یوم پایینه core 2dou 2.5 e5200 ـه رمم هم 3 گیگ ddr2 . هم از -- ram fix استفاده کردم هم از چیز یکه شما برای دایرکت 11 گزاشتی . حالا همینو روی کرایسس هم بعدا تست میکنم ببینم چی میشه
حیف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mahyarSAMSUNG; 02-12-2013 at 23:56.
این روشی که میگن جواب میده برای dx10؟من بازی رو پاک کردم و دوباره الکی 7تا دی وی دی نریزم.جواب میده؟دوستانی که امتحان کردن اینجا اعلام کنن چون یکی گفته جواب نداده و دوستی که پست بالا رو زده گفته براش جواب داده
اره اقا جواب داد برای من ولی بخدا خودشون یه چیدی میدونستم ک نمیخواستن رو این سیستمها جواب بده چون خیلی گیر میکنه البته با سیستم.من.فقط برای اطمینان ویندوز ۶۴بیت و آپدیت باشه ک پیشنیاز های بازی نصب باشه فریمورک ۴.۵ و آپدیتهاش
دوست عزیر این برنامه برای من جواب نداد
آقا مهیار، من برای سیف مود no هم میزنم باز استاپ ورکینگ میده
خوب این دیگه به ویندوز و یا سخت افزار کامیپوتر خودت مربوط میشه حالا یا ویندوزت آپدیت نیست یا کارت گرافیکت یا هرچیز دیگه
سلام
دوستان من در یکی از مراحل بازی گیر کردم و نمی تونم که برم جلو اگر یکی از
دوستان این مرحله رو رد کرده به منم بگه :
در این قسمت میگه f رو بزن منم میزنم ولی هیچی نمیشه
با تشکر.![]()
آقا امیر فکر کنم اینجا مشکلات نصب رو مطرح میکنن نه اینکه فلان جای بازی رو گیر کرده باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)