تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 82 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 815

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Call of Duty Ghosts

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    بیشتر افراد، نتوانستند بازی هایی چون Call of Duty Ghosts و Crysis 3 را نتوانستند اجرا کنند . این مشکل در کارت گرافیک هایی است که از دایرکت 11 ساپورت نمیکن. اما هکر ها توانستند برنامه ای را بووجود بیاورند که میتوان Ghosts و Crysis 3 را بر آن اجرا کنند. این برنامه کم حجم Dxcpl نیز نام دارد . با توجه به تصاویر زیر با راه حل فعال آن آشنا می شوید:1- با در قسمت Scope، دکمه Add را میزنید و یک پنجره ی جدا باز میشود. سپس در قسمت Browse ، آیکون بازی Call of Duty Ghosts را کرایسیس 3 را میز نید. سپس آن دو در قسمت زیر قرار می گیرند و دکهم یOk را میز نید.2- پس به پایین برنامه نگاه کرده که گزینه None هستش را به 11_1 تبید کرده و Warp ّForceرا تیک کنید و OK را بزنید و بازی را به راحتی اجرا کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اطلاعات بیشتر و دیدن راهنمای قدم به قدم اجرای آن تصویر به سایتBattleframe.ru نیز مراجعه کنید.....

جهت دانلود کلیک کنید:

لطفا امتحان کنید خبر دهید

رمز:
    www.crackbaz.ir
    سلام دوست عزیز من امتحان کردم کلا نرم افزار رو ویندوز 7 نسخه 32 بیتی جواب نمیده گویا ویندوز 64 بیتی میخواد.یا علی.

2. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه شهنام89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    انگلستان

پيش فرض

سلام دوست عزیز من امتحان کردم کلا نرم افزار رو ویندوز 7 نسخه 32 بیتی جواب نمیده گویا ویندوز 64 بیتی میخواد.یا علی.
    سلام
    بله خود بازی ویندوز 64 حتما می خواد
    من خودم واسه این بازی مجبورشدم ویندوز8 32بیتی رو پاک کنم و ویندوز 7 64بیتی بریزم

4. 2 کاربر از شهنام89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alireza661299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    بیشتر افراد، نتوانستند بازی هایی چون Call of Duty Ghosts و Crysis 3 را نتوانستند اجرا کنند . این مشکل در کارت گرافیک هایی است که از دایرکت 11 ساپورت نمیکن. اما هکر ها توانستند برنامه ای را بووجود بیاورند که میتوان Ghosts و Crysis 3 را بر آن اجرا کنند. این برنامه کم حجم Dxcpl نیز نام دارد . با توجه به تصاویر زیر با راه حل فعال آن آشنا می شوید:1- با در قسمت Scope، دکمه Add را میزنید و یک پنجره ی جدا باز میشود. سپس در قسمت Browse ، آیکون بازی Call of Duty Ghosts را کرایسیس 3 را میز نید. سپس آن دو در قسمت زیر قرار می گیرند و دکهم یOk را میز نید.2- پس به پایین برنامه نگاه کرده که گزینه None هستش را به 11_1 تبید کرده و Warp ّForceرا تیک کنید و OK را بزنید و بازی را به راحتی اجرا کنید
    اطلاعات بیشتر و دیدن راهنمای قدم به قدم اجرای آن تصویر به سایتBattleframe.ru نیز مراجعه کنید.....

جهت دانلود کلیک کنید:

رمز:
    www.crackbaz.ir
    واسه من جواب نداد.

6. 3 کاربر از alireza661299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سلام
    دوستان من بازی رو که اجرا می کنم اول پیغام
    run i safe mode
    رو میده بعدش که تاییدش کردم پیغام
    stop working
    رو میده به نظرتون مشکل از سیستممه یا میشه درستش کرد
    شما باید بعد از اون گزینه روی no کلیک کنه نه yes . همیشه یادت باشه safe mode چیز خوبی نیست و خیلی موارد رو از کار میندازه و برنامه مورد نظر رو باز میکنه . مثل سیف مود ویندوز

باسلام خدمت دوستان

جهت دانلود کلیک کنید:

رمز:
    www.crackbaz.ir
    خواستم بهت بگم دمت گرم مشکلم حل شد ولی از یه جهت هم میخوام بگی واقعا کاشکی اجرا نمیشد وقتی وارد بازی شد با همون گیر کردنش بزور رفتم گرافیک رو گذاشتم رو کمترین حالت ولی بازی خیلی سرعت داشت 2ثانیه ای 1 فریم اجرا میشد یعنی هیچ
    اینم یه عکس میزارم که مطئن شید بازی با گرافیک 4850 اجرا شد من سی پی یوم پایینه core 2dou 2.5 e5200 ـه رمم هم 3 گیگ ddr2 . هم از -- ram fix استفاده کردم هم از چیز یکه شما برای دایرکت 11 گزاشتی . حالا همینو روی کرایسس هم بعدا تست میکنم ببینم چی میشه
    حیف

Last edited by mahyarSAMSUNG; 02-12-2013 at 23:56.

8. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

این روشی که میگن جواب میده برای dx10؟من بازی رو پاک کردم و دوباره الکی 7تا دی وی دی نریزم.جواب میده؟دوستانی که امتحان کردن اینجا اعلام کنن چون یکی گفته جواب نداده و دوستی که پست بالا رو زده گفته براش جواب داده

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اره اقا جواب داد برای من ولی بخدا خودشون یه چیدی میدونستم ک نمیخواستن رو این سیستمها جواب بده چون خیلی گیر میکنه البته با سیستم.من.فقط برای اطمینان ویندوز ۶۴بیت و آپدیت باشه ک پیشنیاز های بازی نصب باشه فریمورک ۴.۵ و آپدیتهاش

11. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان

جهت دانلود کلیک کنید:

رمز:
    www.crackbaz.ir
    دوست عزیر این برنامه برای من جواب نداد

آقا مهیار، من برای سیف مود no هم میزنم باز استاپ ورکینگ میده

13. این کاربر از pedy1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

دوست عزیر این برنامه برای من جواب نداد

آقا مهیار، من برای سیف مود no هم میزنم باز استاپ ورکینگ میده
    خوب این دیگه به ویندوز و یا سخت افزار کامیپوتر خودت مربوط میشه حالا یا ویندوزت آپدیت نیست یا کارت گرافیکت یا هرچیز دیگه

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

دوستان من در یکی از مراحل بازی گیر کردم و نمی تونم که برم جلو اگر یکی از

دوستان این مرحله رو رد کرده به منم بگه :

در این قسمت میگه f رو بزن منم میزنم ولی هیچی نمیشه

با تشکر.

16. این کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا امیر فکر کنم اینجا مشکلات نصب رو مطرح میکنن نه اینکه فلان جای بازی رو گیر کرده باشی

18. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •