من فایل اپدیت رو از سایت سامسونگ دان کردم که وقتی استخراجش میکنم یه پوشه به نام image که داخلش یک فایل به upgrade.msd وجود داره.
حالا من باید اینارو چکار کنم؟؟؟؟؟؟![]()
من فایل اپدیت رو از سایت سامسونگ دان کردم که وقتی استخراجش میکنم یه پوشه به نام image که داخلش یک فایل به upgrade.msd وجود داره.
حالا من باید اینارو چکار کنم؟؟؟؟؟؟![]()
دوست عزیز
برای آپدیت از طریق USB در سری UA46F6450AM ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .
نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد
نسخه رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کرده بعد از حالت فشرده خارج کرده تو فلش.میریزید اسم پوشه فایلش : T-MST12UABC
بعد یه پوشه درست کرده به این اسم:T-MST12DIRC اطلاعات اولی رو میریزید تو پوشه دومی..
بعد فلش رو میز نید به تلویزیون به روز رسانی انجام میشود.
یک فایل با نام info.txt وجود داره و باید اسم مدل تلویزیون رو در اون فایل هم ویرایش کنم ؟؟؟
Last edited by roozbahani13; 13-02-2015 at 20:18.
درود
من یک سال میشه که نتونستم که LED F6450 خودم رو آپدیت کنم!
من این کارها رو انجام دادم وقتی برای آپدیت میرم اول میپرسه که (داخل فلش رو برای آپدیت سرچ کنم؟) وقتی YES میکنم میگه (فایل صحیح یافت نشد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنید
Last edited by pomap30; 28-02-2015 at 00:34.
از دوستان کسی این آپدیت جدید
Version : 2129.2
2015.02.02
را نصب کرده؟
چه تغییراتی طی این آپدیت صورت میگیره و آیا ارزش داره 700 مگ دانلود کنیم برای این آپدیت؟
واقعا حیف.... زود به زود داره آپدیت میاد، اما روی تلویزیون های سام سرویس نمی تونیم نصب کنیم.
من دیگه غلط بکنم TV از سام سرویس بخرم.
حالا این آپدیت ها چه نکته ی مثبتی به تلویزیون اضافه میکنند؟
چرا نمیتوانید روی تلویزیون های ایرانی سامسونگ نصب کنید؟
من یک بار سال پیش اینترنتی آپدیت کردم ولی تفاوت خاصی در هیچی ایجاد نشد.
دوست عزیز
بارها در پستهای مختلف در این رابطه توضیح داده شده که آبدیت برای رفع مشگل و یا ارتقاء بعضی از آیتمها و سیستم مورد استفاده قرار میگیرد . که ممکن است مشگلی در پروسه تولید اتفاق افتاده باشد و یا در کشورهای خواص برای استفاده از آیتمها و آپشنهای موجود در سیستم مورد استفاده در آن کشورها کارایی دارد.
پس در نتیجه اگر سیستم شما مشگلی نداشته باشد شما با آبدیت چیزی جز بهبودی بعضی از آیتمها چیزی احساس نخواهید کرد.
و در آخر اگر سیستمتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت ندارد.
نکته همینه.
اگر تلویزیون ایرادی نداره که شرکت سازنده نباید آپدیت بدهد.
پس بحث ایراد به کنار، حالا اگر سازنده آپدیت میدهد، حداقل باید مشخص کند که این آپدیت ها روی فلان فاکتورها تاثیر میگذارد.
من که جایی ندیدم که در مورد آپدیت توضیح بدهد که فلان کار را انجام میدهد.
بهرحال 700 مگ برای یک آپدیت حجم کمی نیست و سوال اینجاست که چطور میتوان به طور دقیق فهمید که این آپدیت روی چه فاکتورهایی تاثیر گذار است.
مثلا همین دوستمان چرا اینقدر ناراحت است که نمیتواند آپدیت ها را نصب کند؟
دوست عزیز
ممکن است علت آن سازگار نبودن با سیستم آنها و یا خنثی بودن آن آبدیت نسبت به سیستم شان باشد. مثل زمانی که شما یک آبدیت انجام دادید و باز به خواهید دوباره همان آبدیت را انجام دهید که در این صورت عکس العملی بوجود نمی آید. یعنی اینکه آبدیت دیگر مورد نیاز نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)