512 نامحدود آسیاتک
ساعت 11:00AM
سرور واشنگتن سیاتل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور ایران اصفهان :
512 نامحدود آسیاتک
ساعت 11:00AM
سرور واشنگتن سیاتل:
سرور ایران اصفهان :
سلام.بعد از 3 هفته قطعی اینترنت -از طرف اسیاتک نت ما وصل نشد.دیگه تصمیم گرفتم وایرلس بگیرم.از دوستانی که وایرلس دارنددر مورد هزینه مودم کابل و کلا همه چیزش راهنمایی کنید.چه رادیویی باید بگیرم ؟برای بار اول که رادیو هزینه نصب و سرویس کلا چقدر هزینه می بره؟با تشکر
دوستانه اهوازی پارس انلاین چطوره حالا درکل
مثال: پینگ -قطعی وسرعت دان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز . الان همه رادیو ها m5 شده که قیمتش از 250 تا 270 تومان هست . اگه دست دوم گیر بیاری هم خوبه . من نانو 5 دست دوم خریدم 140 . مثلا رفاتک خودش m5 میده 265 . کابل هم بستگی داره cat 5 بخوای یا 6 یا 7 که معمولا همون 5 کار راه میندازه و مشکلی نداره . کابل cat 5 هم از متری 1000 تومان شروع میشه تا 1500 . شاید بالاتر هم باشه ولی معمولا همین قدر . برای هزینه نصب هم بستگی به جایی که میخوای سرویس بگیری . مثلا من از رفاتک گرفتم گفتم خودم نصب میکنم 10 تومان هزینه نصب دادم + هزینه سرویس . ولی اگه بخوای بیان برات نصب کنن فکر کنم 25 تومان میگیرن . مثلا ممکن تپش یا راصد یا فارا بیشتر یا کمتر بگیرن . زنگ بزن سوال کن . و در اخر اگر پینگ برات مهم رفاتک نگیر چون پینگ جالبی نداره ولی برای دانلود واقعا فوق العاده هستتو پینگ هم فکر کنم فارا و تپش و راصد از همه بهتر باشن . بازم خودت سوال کن ازشون
موفق باشید
128 نامحدود وایرلس رفاتک سرعت تک کانکشن :
![]()
سلام.خیلی ممنون از شما.خوب من یه روتر گیر اوردم به همراه آنتن و کابل .کلا با وایرلس آشنایی ندارم .مشخصاتش را واسه شما میذارم ببینید این نانو5 است یا نه؟روتر دی لینک 615- dirتوسایت دیجی کالا با قیمت 80تومن به فروش میرسه البته من مفتی گرفتمشw*w*w.*digikala*.*com/Product/DKP-5180/D-Link-Wireless-N300-Router-DIR-615/%D8%AF%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D8%AF%DB%8C-%D8%A2%DB%8C-%D8%A2%D8%B1-615
به نظر شما با این میشه وایرلس بگیرم؟آنتنش هم اسمش sxt-5hnd است.خیلی ممنونم از راهنمایت.![]()
خیر دوست عزیز همونطور که خودت گفتی این روتر . نانو استیشن وظیفه دریافت امواج داره و یک رادیو هست . توی گوگل بزنی عکس هاش میاد . روتر هم کاربردش اینه که اگر بخوای اینترنت وایرلس توی خونه به اشتراک بذاری حتما باید روتر داشته باشی . یعنی هم نانو استیشن میخوای هم روتر مثل خود من که الان روتر هم دارم . البته اگر اینترنت نخوای به اشتراک بذاری همون نانو کافیه . موفق باشید![]()
آنتنش را داریم میکروتیک مدلش را هم بالا زدم با این میشه وایرلس گرفت؟
این منظورت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اگر همین اره با اینم میشه وایرلس گرفت . ولی باید ببینی شرکت تاییدش میکنه یا نه . چون معمولا همه شرکت ها با نانواستیشن کار میکننزنگ بزن بپرس میکروتیک میذارن بذاری یا نه . البته اول مشخص کن از چه شرکتی میخوای بگیری
![]()
آره همینه.از شرکت رفاتک میخوام بگیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)