تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 97 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 961

نام تاپيک: شرایط فروش و پیش فروش شرکت های خودروساز داخلی و خارجی

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

منظور شرایط نقدی و پیش فروش طلایی بود که اینهمه تو بوق کردن ( ایرانخودرو ) و هیچ خبری هم نشد .
    شرایط نقدی این ماه که هنوز اعلام نشده و احتمالا میره نیمه دوم این ماه (قرار نبوده امروز انجام بشه)

پیش فروش عادی و طلایی هم که الان فعال هست روی سایت.

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام دوستان ... من یک 206 تیپ 5 ثبت نام کردم . 13 میلیون هم واریز کردم , گفته که 5 میلیون هم 8/1 باید واریز کنید , بقیه مبلغ خودرو به چه صورته ؟

قیمت تمام شده چقدره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان الان 24 روزه سایپا 131 seیورو4 2ایربگ رو تحویل دادن بدون پلاک ! نمیدونیم چکار کنیم نمایندگی هم میگه به ما مربوط نیست ! باید ناجا پلاک بده ! ما حدودا 45 نفریم .کرمانشاه هستیم. خواستم بدونم تو شهرهای دیگه هم مشکل پیش اومده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوستان الان 24 روزه سایپا 131 seیورو4 2ایربگ رو تحویل دادن بدون پلاک ! نمیدونیم چکار کنیم نمایندگی هم میگه به ما مربوط نیست ! باید ناجا پلاک بده ! ما حدودا 45 نفریم .کرمانشاه هستیم. خواستم بدونم تو شهرهای دیگه هم مشکل پیش اومده؟
    نه دوست عزیز ، من مشهد دوستم ماه قبل براش فاکتور و پلاک هم کردم همین خودرو را ...

فکر نمی کنم مشکلی یاشه .

5. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خیر ، این کاهش قیمت 1- اصلا به 141 تعلق نگرفته 2- شامل یورو 2 ها نمیشود.
    منبعتون برای اینکه میگید شامل یورو2ها نمیشه،چیه؟وقتی هزینه یورو4،حدود2.3میلیون هست،ومحصول یورو4 کاهش قیمت داره؛پس چرا یورو 2 نمیشه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

منبعتون برای اینکه میگید شامل یورو2ها نمیشه،چیه؟وقتی هزینه یورو4،حدود2.3میلیون هست،ومحصول یورو4 کاهش قیمت داره؛پس چرا یورو 2 نمیشه؟؟؟
    چیزی که شرکت اعلام کرده همین است و هیچ توضیحی نداده...

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام دوستان ... من یک 206 تیپ 5 ثبت نام کردم . 13 میلیون هم واریز کردم , گفته که 5 میلیون هم 8/1 باید واریز کنید , بقیه مبلغ خودرو به چه صورته ؟

قیمت تمام شده چقدره ؟
    ؟ :|

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

قیمت تمام شده چقدره ؟
    وافعا من نمی دونم وقتی جواب این سوالات را نمی دونستید ، چطوری و با چه برنامه ای ثبت نام کردید آخه؟

باقی مبلغ خودرو را باید در زمان تحویل (ماه تحویل) پرداخت کنید. در موعد تحویل برای شما یک برگه به نام دعوتنامه صادر میشه و در اون مبلغ مابقی که باید پرداخت کنید را می نویسند.

قیمت خودرو هم قیمت روز خودرو در زمان تحویل خواهد بود. یعنی هر قیمتی در اون زمان برای ماشین در نظر بگیرند برای شما اعمال میشه.

10. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

وافعا من نمی دونم وقتی جواب این سوالات را نمی دونستید ، چطوری و با چه برنامه ای ثبت نام کردید آخه؟

باقی مبلغ خودرو را باید در زمان تحویل (ماه تحویل) پرداخت کنید. در موعد تحویل برای شما یک برگه به نام دعوتنامه صادر میشه و در اون مبلغ مابقی که باید پرداخت کنید را می نویسند.

قیمت خودرو هم قیمت روز خودرو در زمان تحویل خواهد بود. یعنی هر قیمتی در اون زمان برای ماشین در نظر بگیرند برای شما اعمال میشه.
    منظور من این بود که مبلغ باقی مونده یک جا باید واریز بشه یا مرحله ای ! به هر حال ممنون :/

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

منظور من این بود که مبلغ باقی مونده یک جا باید واریز بشه یا مرحله ای ! به هر حال ممنون :/

شما یک پرداخت الان داشتید و یک پرداخت دیگر هم که در تاریخ مشخص که فرمودید دارید.

باقی مانده وجه تا قیمت خودرو را هم یکجا در زمان صدور دعوتنامه باید پرداخت کنید و بعد از پرداخت اون یکماه بعدش خودرو را تحویل می گیرید.

13. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •