توی فایلهای buttonData و buttonDataSetup اسم دسته ات رو پیدا کن و دکمه هاش رو هر طوری دوست داری تغییر بده
توی فایلهای buttonData و buttonDataSetup اسم دسته ات رو پیدا کن و دکمه هاش رو هر طوری دوست داری تغییر بده
دوست عزیز اون دو تا فایل رو که ویرایش کردی ، دوباره بازشون کن و با encoding: ANSI ذخیره کن هر دو فایل رو. بازی براحتی و بدون مشکل اجرا میشه
کرک ورژن 4 مشکلی نداره
دوستان من دسته ام مدل ایکس باکسی هستش.......توی منوها به جای اینکه از دکمه a برای انتخاب استفاده بشه از y استفاده می کنه!!فقط دکمه b عملکردش درسته توی منوها!!
در ضمن تنظیمات گرافیک رو کجا میشه تغییر داد!!؟
Last edited by shiraz_2010; 19-10-2013 at 20:53.
داداش میشه بگی کدوما رو عوض کردی مام مشکلمون حل شه ؟ دمت گرمداداش ممنون درست شد![]()
شنیدم فردا یه شرکت دیگه میخواد بازی رو بصورت کامل بیرون بده که هیچ مشکلی هم نداشته باشه خلاصه منتظریم همین اتفاق بیفته
دوستانی که مثل خودم مشکل اشتباه بودن جهت های شوک راست رو دارن فایلی که داخل my document هست رو به شکل زیر ادیت کنید
AddMap PC_AXIS_2_DOWN VB_AI_RS_RIGHT
AddMap PC_AXIS_2_DOWN VB_FE_RS_RIGHT
AddMap PC_AXIS_2_LEFT VB_AI_RS_UP
AddMap PC_AXIS_2_LEFT VB_FE_RS_UP
AddMap PC_AXIS_2_RIGHT VB_AI_RS_DOWN
AddMap PC_AXIS_2_RIGHT VB_FE_RS_DOWN
AddMap PC_AXIS_2_UP VB_AI_RS_LEFT
AddMap PC_AXIS_2_UP VB_FE_RS_LEFT
کدوم شرکت؟ هنوز کرک ریلود که نیومده![]()
سلااام..
میگممن دو روز پیش بازی را بدون هیچمشکلی بازی کردم اما امروز وقتی رفتم تو بازی در حین مسابقه همش گیر داره بعد رفتم فیفا 13 را هم امتحان کردم اوونم گیر داره تو بازی.کسی میدونه چرا؟
تو سیستمم با ویندوز 8 کریر مشکل داشتم
همون فولدر رو بردم رو سیستمی که ویندوز 7 هست کریر مشکل نداشت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)