تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 752 اولاول ... 263233343536373839404686136536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ببین قوربونت برم اگه واقعا تصمیمت واسه گرفتنه هدفون 100٪ هست سریع تاکسی بگیر برو جمهوری نمایندگی سنهایزر یه بگو یه px بیاره واست باهباش چونه بزن اولش میگه 70 یکم رو مخش کار کن 65 بگیر بیار خونه بزن به سانسا واقعا کلت بطور فیزیکی تکون میخوره
    من با راهنمایی حامد جان و prowler و seymour حدود 1 ماه قبل px خریدم الان هم ازش خیلی راضیم ولی این اواخر به خاطر اینکه به گوشی وصلش کردم نمیتونه ارضام بکنه واسه همین دنبال یه پلیر خوب هستم.
    پس شک نکن و سریع برو px رو بخر و حالشو ببر واقعا به نسبت به قیمتش چیز فوق العده ای میگیری
    چند صفحه قبل هم یه نگاهی بنداز من یه روزی که گرفتمش یه سری توضیحات در بارش دادم.
    بدو برو جمهوری که اگه تمام بکنه تا سفارش بدی و بیاره اشکت در میاد.
    خوب شد یادم انداختی. من میخوام هدفون بگیرم اصلا یاد سری PX نبودم. احتمالا یه PX200 بگیرم.
    راستی چند تا سوال:
    از نظر Bass چطوریه؟
    صدا چقدر به بیرون درز میکنه؟
    دور گوشو میگیره یا روشو؟ فشارش روی گوش که زیاد نیست؟
    اون کیفی که باهاش میدن جنسش چه جوریه و اندازه ش چقدره؟

در آغاز فعالیت luffy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببین قوربونت برم اگه واقعا تصمیمت واسه گرفتنه هدفون 100٪ هست سریع تاکسی بگیر برو جمهوری نمایندگی سنهایزر یه بگو یه px بیاره واست باهباش چونه بزن اولش میگه 70 یکم رو مخش کار کن 65 بگیر بیار خونه بزن به سانسا واقعا کلت بطور فیزیکی تکون میخوره
    من با راهنمایی حامد جان و prowler و seymour حدود 1 ماه قبل px خریدم الان هم ازش خیلی راضیم ولی این اواخر به خاطر اینکه به گوشی وصلش کردم نمیتونه ارضام بکنه واسه همین دنبال یه پلیر خوب هستم.
    پس شک نکن و سریع برو px رو بخر و حالشو ببر واقعا به نسبت به قیمتش چیز فوق العده ای میگیری
    چند صفحه قبل هم یه نگاهی بنداز من یه روزی که گرفتمش یه سری توضیحات در بارش دادم.
    بدو برو جمهوری که اگه تمام بکنه تا سفارش بدی و بیاره اشکت در میاد.
    خیلی ممنون با این هیجانی که گفتی باید یه هواپیما دربست کنمداداش من اهوازم باید یه ماهی کار کنم تا پولش در بیاد بعدش

3. این کاربر از luffy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب شد یادم انداختی. من میخوام هدفون بگیرم اصلا یاد سری PX نبودم. احتمالا یه PX200 بگیرم.
    راستی چند تا سوال:
    از نظر Bass چطوریه؟
    به هیچ وجه px200 نگیر
    دلیلشو چند صفحه قبل توضیح دادم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

به هیچ وجه px200 نگیر
    دلیلشو چند صفحه قبل توضیح دادم.
    راستش من هدفون open نمیخوام. یعنی نمیخوام هیچ صدایی به بیرون درز کنه. البته نمیدونم تفاوت کیفیت صدای px100 و px200 چقدره. بین PX100 و HD228 شک داشتم. PX100 که open هست. HD228 هم طراحیش خیلی قشنگه ولی یه ذره THDش بالاست. اصلا فکر کنم in-ear بگیرم بهتر باشه. هم جمع و جورتره و هم ارزون تر. CX200 قیمت گرفتم 50 تومن. PX100 هم همون طرفای 65 تومن باید باشه.
    Last edited by prowler88; 02-08-2009 at 09:48.

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تفاوت صداشون از زمین تا آسمونه!
    یا یه close خوب بگیر که البته گرون تر از ایناس مثلا audio technica ESW9 از بهترین هاس بین portable ها البته. شمام چون به ژاپن نزدیکی شاید بتونی با قیمت خوب گیر بیاری.
    یا اینکه همون in ear بگیر.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی Ex35 سونی هم دیده شد (پسرعموی Ex32 مرحوم) ... 28 تومن ... مدل بسیار خوب رده متوسط به پایین قیمت محسوب میشه ... من از طراحی اش چندان خوشم نیومد (هرچند واسه یه هدفون in ear ، خیلی هم مهم نیست این قضیه ؛ درسته؟) ... سونی گفته که از هیبرید سیلیکون برای طراحی سر گوشی استفاده کرده : که مثلا دورش نرم تر باشه و درونش سفت تر ؛ اینطوری بهتر fit میشه ... (شک دارم در عمل خیلی فرق کنه) ...

بعنوان یه جایگزین و رقیب واسه ep-630 کریتیو توصیه میشه .. قیمت معقول و کیفیت بسیار عالی متناسب با قیمت ...

8. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستش من هدفون open نمیخوام. یعنی نمیخوام هیچ صدایی به بیرون درز کنه. البته نمیدونم تفاوت کیفیت صدای px100 و px200 چقدره. بین PX100 و HD228 شک داشتم. PX100 که open هست. HD228 هم طراحیش خیلی قشنگه ولی یه ذره THDش بالاست. اصلا فکر کنم in-ear بگیرم بهتر باشه. هم جمع و جورتره و هم ارزون تر. CX200 قیمت گرفتم 50 تومن. PX100 هم همون طرفای 65 تومن باید باشه.
    به نظر من هم برو سراغ in ear ... سری v moda رو من تست کردم ، به نظرم نون قیمت مناسبش رو می خره ؛ قطعا خیلی خوب بود ، اما اون پول بیشتری که بابت نمونه های گرونتر میدیم ، مطمئناً جای دوری نمیره ... اگه یکی از گزینه هات shure باشه زمین زدنش سخته ...

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

به نظر من هم برو سراغ in ear ... سری v moda رو من تست کردم ، به نظرم نون قیمت مناسبش رو می خره ؛ قطعا خیلی خوب بود ، اما اون پول بیشتری که بابت نمونه های گرونتر میدیم ، مطمئناً جای دوری نمیره ... اگه یکی از گزینه هات shure باشه زمین زدنش سخته ...
    نظر خودم هم همین بود. مدل هایی که گفتم قیمتشون به این شکله:
    CX200: 50
    Vmoda: 60
    Shure: 74
    بعد از خوندن ریویوهایی که تو اینترنت خوندم از این سه تا مدل به این نتیجه رسیدم که Vmoda فقط روی Bass تمرکز کرده و کیفیت mid و high چندان بالایی نداره. Shure هم این مدلش چندان به نظر جالب نمیاد میگن کیفیتش اون چیزی که ازش انتظار میره نیست. ولی نظرها روی CX200 مساعدتر بود. البته قیمتش هم از بقیه پایین تره.

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

راستی چند تا سوال:
    از نظر Bass چطوریه؟
    ببین bass ش خوبه یعنی من اینطور بهت بگم من که به گوشی وصلش کردم و دارم از گوشیم گوش میکنم درسته که نتونسته منو راضی کنه ولی جوری نبوده که بگم اه این باسیه یعنی با گوشی در حدیه که نتونسته منو پشیمون کنه از گرفتنش دیگه حساب کن اگه یه پلیر قوی داشته باشی چی میشه.
    اگه صداشو تا ته زیاد بکنی البته با گوشی من که اینطور بده وقتی محیط ساکت و اروم بشه یارو که 1 متری تو تمرگیده که الهی مرده شورشو ببرن بهت میگه اقا یکم کمش کن.( توی هواپیما تجزبه داشتم) البته open ه دیگه
    روی گوشو میگیره ولی فوق العاده روی گوش کیپ میشه و از این هدفونا نیست که به همین راحتیا بیفته حتی اگه ورج و وورجت زیاد باشه مثل من
    اخ این سوال اخرت جیگرمو کباب کرد یه جعبه هست که هدفون به شکل عجیب و فوق العاده ای جمع میشه اندازه عینک افتابی بعد میره تو جعبش که کیف نیست جنسشم یادم نمیاد یه چیزی تو مایه های پلاستیک و پلاستیک مرغوب شایدم لاکیه ولی هرچی هست به همین سادگیا نمیشکنه خلاصه هدفون میره تو جعبه میشه اندازه جعبه عینک حدود 20 در 6 در 5 یه چیز تو این مایه ها
    ( جعبه ما رو که دزدیدن)
    ولی اگه بتنونی بیخیال درز کردن صدا باشی نسبت به قیمتش تو هدفونا on ear رقیبی نداره

13. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان یه خورده میشه از سری PX بهم بگید چه جوریاست چه مدل هایی داره و ...
    راستی این مدل کریتیو AURVANA Air قیمتش در ایران چندتومان هست ؟
    اینم عکسش :

تو خوده سایت کریتیو زده بود 199 دلار من گرخیدم بدجور ......
    32 ohm هست و 102 db هست ...
    ولی من نمیدونم چرا اینقدر گرون هست واقعا ً !!!!
    راستی ببینم این باس خوبی رو ساپورت میکنه ؟ اخه دیدید هدفون ها اکثرن صداشون تیز هستند گرچه من اکولایزر حرفه ای درست کرده بودم الان یه کریتیو نرمال دارم و معمولی ... ولی مثلا میخوام بدونم فرق این مدل چی هست ؟ ....
    Last edited by a.z.p.z; 02-08-2009 at 21:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •