مار در آستین پرورش دادن،
انسان شروع به تربیت و رشد فرزندش میکنه ( برای مثال ) و بعد جای اینکه عصای دستش بشه، وبال گردن و کابوس خواب هاش میشه.
عکس زیبایی بود . . /![]()
یه نفر یه تصمیم خرانه ای میگیره که واسه دلخوشی یه سنگ (یا گلوله ی برفی؟) رو به سمت پایین هدایت کنه. همینطور که میره جلو یه عده از اینکار استقبال میکنن و بهش اضافه میشن و کمک میکنن تا زودتر بره جلو. اما همینطور که میره جلو بزرگ و بزرگتر میشه بدون اینکه اینا بدونن دارن بالاتر میرن تا اینکه تقریبا همه شون رو نابود میکنه.
این گلوگه میتونه شایعه یا هر فکری باشه که میتونه اشتباه یا دروغ باشه و بعد اینکه تعداد زیادی اونو جلو بردن نابودشون میکنه.
راسل منو یاد نظریه هگل می ندازه. وقتی که اندیشه سیاسی قدرت پیدا می کنه، اندیشه سیاسی رقیب درست به نظر میاد تا این که اندیشه اول رو به زیر می کشه و به قدرت می رسه، و در نهایت این سیر رفت و برگشت اندیشه ها روزی به تعادل می رسه.
فقط تو این رفت و برگشت یه جمعیتی له می شن.
بار کج به منزل نمیرسه تا اینکه خود فرد و یا افراد رو به زیر میکشه.و در کل خطاب به ادم هایی که یک کاری رو از روی اصول صحیح انجام نمیدن.مثلا میشه این طور هم تفسیر کرد که یک قدرتی توسط یک گروهی داره رشد می کنه و هرچه قدر که سنگ داره به سمت ارتفاع اوج می گیره عصیانگر تر میشه تا در نهایت زور گروه به اون قدرت نمیرسه و در نتیجه خودشون هلاک میشن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بیشتر یاد ضرب المثل ها میافتم
خود کرده را تدبیر نیست!
=======================
خودم کردم که لعنت بر خودم باد!
![]()
کتمان حقیقت
مثل کبک سر را زیر برف کردن
خود فریبی برای رضایت شخصی
اونایی که به بیماری دیابت مبتلا هستن، صبح که میخوان آزمایش بدن، شبش شام نمیخورن تا جواب آزمایش خوب در آد. در واقع خودشونو گول میزنن، مشابه همین عکس.
یا یه شعر دیگه از نظامی مصداق همین عکس:
آینه گر نقش تو بنمود راست
خود شکن، آینه شکستن خطاست.
ممنون، عکس زیبایی بود![]()
شاید شاید شاید بشه گفت اون آیینه ی قدی دنیای مجازی هست!
چون تا حد زیادی دست ماست که چجوری خودمونو توش نشون بدیم
یه بخشی از شخصیتمون رو کـــات کنیم و اون رو به عنوان شخصیت
اصلیمون نشون بدیم شاید دروغ نگفته باشیم، همــه ی حقیقت رو
هم نگفتیم، درست مثل این خانم، به زور یه جوری ایستاده که فقط
نمای زیبایی از ظاهرش معلوم باشه نه کل نما نه کل حقیقت، کاتی
از بخشی که دوست داره...
با تشکر مهران...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)