پرواز هواپيماي پرسپوليس به تعويق افتاد
نشست مديرعامل باشگاه پرسپوليس و قشم اير در شرايطي برگزار شد که پرواز اختصاصي سرخپوشان که قرار بود عيد فطر به سمت کربلا پرواز کند، به تأخير افتاد.
محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعلام کرده بود که در روز عيد سعيد فطر هواپيماي پرسپوليسيها اولين پرواز خود را به مسير کربلا انجام خواهد داد، اما پس از نشست امروز با مسئولان قشم اير اين پرواز به تعويق افتاد و قرار شد با چند روز تأخير اين پرواز به کربلا انجام شود.
به گزارش فارس، رنگآميزي و لوگو بر روي هواپيما انجام شده و قرار است پس از عيد فطر با چند روز تأخير اين پرواز انجام شود.
همچنين محمد رويانيان اعلام کرد که به مناسبت روز خبرنگار با قيد قرعه به پنج خبرنگار هزينه سفر کربلا در اولين پرواز هواپيمايي اختصاصي پرسپوليس هديه داده خواهد شد.
......................................
.......................
............................
..........................................
به گزارش مشرق و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم داماش و سایپا به میزبانی شهر رشت از سری رقابتهای هفته اول لیگ برتر فوتبال برگزار شد که از سوی تماشاگران تیم داماش تخلفاتی صورت گرفت. به همین دلیل،کمیته انضباطی طبق بند 4 و 5 آئین نامه انضباطی، باشگاه داماش گیلان را به 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد. ضمن اینکه کمیته به مسئولان این باشگاه تذکر داد در مسابقات بعدی اقدامات لازم به منظور برخورد با هواداران متخلف و جلوگیری از تخلفات را انجام میدهد و جرایم شدیدی از جمله کسر امتیاز متوجه باشگاه خواهد شد.
*جریمه 70 میلیونی برای تیم گسترش فولاد تبریز
دیدار دو تیم گسترش فولاد و استقلال سوم مرداد در تبریز برگزار شد که از سوی تماشاگران تیم تبریزی به مربی و بازیکنان تیم مقابل، داوران و فدراسیون فوتبال فحاشی شد. کمیته انضباطی طبق بند 4 ماده22، این باشگاه را به پرداخت 70 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد. ضمن اینکه کمیته به مسئولان این باشگاه تذکر داد در مسابقات بعدی اقدامات لازم به منظور برخورد با هواداران متخلف و جلوگیری از تخلفات را انجام می دهد و جرایم شدیدی از جمله کسر امتیاز متوجه باشگاه خواهد شد.
*جریمه نقدی برای پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز
دیدار دو تیم پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز در حالی دوم مرداد ماه برگزار شد که تماشاگران تیم پرسپولیس نسبت به داور مسابقه فحاشی کرده و از سوی قاسم دهنوی –بازیکن تیم پرسپولیس رفتارهای زننده و غیر ورزشی صورت گرفت. بر همین اساس کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس را به دلیل تخلفات تماشاگرانش به پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی و دهنوی را به پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد و به این بازیکن تذکر داد در صورت تکرار تخلفات، محرومیت برای این بازیکن در نظر گرفته میشود.
به دلیل تخلفات تماشاگران تیم تراکتورسازی تبریز این باشگاه به 100 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این تیم به دلیل تاخیر در ورود به زمین مسابقه در نیمه دوم(3 دقیقه تاخیر) به پرداخت 9 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.ضمن اینکه کمیته انضباطی به مسئولان این دو باشگاه تذکر داد در مسابقات بعدی اقدامات لازم به منظور برخورد با هواداران متخلف و جلوگیری از تخلفات را انجام میدهد و جرایم شدیدی از جمله کسر امتیاز متوجه باشگاهها خواهد شد.
.....................
نيلسون: حسيني سيم خاردار پرسپوليس است
دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: سيدجلال حسيني به علاوه اينکه شخصيتي بسيار مثالزدني دارد، سيم خاردار فوتبال ايران است.
نيلسون کوريا در مورد عملکرد پرسپوليس در دو بازي گذشته اظهار داشت: خوشبختانه همانطور که از قبل تصور ميکردم تيم جوان ما امسال بسيار خوب و با انگيزه بازي ميکند و خيلي خوب استارت زديم و مطمئن هستم که شرايط خيلي بهتر از گذشته خواهد شد.
به گزارش فارس ، وي افزود: در بازي اول کمي عدم هماهنگي آزارمان داد اما در بازي دوم خيلي بهتر شديم و مطمئنا قدم به قدم رو به جلو ميرويم تا به قهرماني برسيم.
نيلسون در خصوص عملکرد خط دفاعي پرسپوليس نيز گفت: مهمترين موضوع در فوتبال ساختن ساختار دفاعي خوب و مطلوب است. امسال خط دفاعي ما بسيار هماهنگ و با تمرکز کار ميکند من هم عاشق اين خط دفاعي هستم. يعني هم در حملات و هم در دفاع خيلي خوب ظاهر ميشود و اين باعث ميَ شود تا تمرکز من در خط دروازه بيشتر باشد به نظرم خط دفاعي پرسپوليس امسال جز بهترينهاي ليگ است.
دروازهبان سرخپوشان درباره عملکرد خودش نيز گفت: دروازهبان کارش گل نخوردن است پس مطمئن باشيد همين که من گل نميخورم يعني کارم را خوب انجام دادم البته درباره من دايي بايد نظر دهد نه خودم قضاوت کنم.
وي درباره عملکرد قرمزپوشان در ديدار با تراکتورسازي و ذوب آهن نيز گفت: بازي اول مقابل تراکتورسازي خوب بوديم و به سه امتياز هم رسيديم امامشخص بود نياز به هماهنگي بيشتر داشتيم اگر توپ حقيقي وارد دروازه ميشد و نوري هم گل ميزد يک شروع رويايي داشتيم اما نشد ولي مهم سه امتياز بود.
وي افزود: در ديدار مقابل ذوب آهن هم خيلي خوب بوديم و فقط شانس يارمان نبود، به نظرم دايي حق داشت آن طور حرص بخورد، چون مستحق برد بوديم.
نيلسون درباره عملکرد سيد جلال حسيني نيز گفت: به نظر من سيد جلال براي فوتبال ايران يک بازيکن بسيار بزرگ است . علاوه بر اينکه لقب سيم خاردار به او ميخورد، بسيار باشخصيت است. حسيني از لحاظ فني و از لحاظ اخلاقي به نظرم يک الگوي خوب براي فوتباليستهاي ايراني است چون وقتي که وارد زمين ميشود به غير از رسيدن به هدفش به هيچ چيزي فکر نميکند، البته من همه بچههاي پرسپوليس را دوست دارم چون ميخواهم با کمک آنها قهرمان شويم.
وي در پاسخ به اين سوال که در اين دو بازي چند توپ به دست تو خورده گفت: سوال عجيبي است، ما هرگز نبايد زود درباره پرسپوليس قضاوت کنيم، البته معتقدم بايد 6 امتياز را ميگرفتيم اما نشد، ولي در کل بايد به دنبال اين باشيم تا به جاي نتيجه مقطعي در کل فصل نتايج خوب و سپس به قهرماني برسيم. مطمئن باشيد با استفاده از زمان ميتوانيم نتايج خوبي بگيريم البته تيمهاي ديگر هم مدعي هستند و براي همين کار ما بسيار سخت است، همه تيمها برنامه ريزي دارند و قطعا مقابل پرسپوليس انگيزه خواهند داشت. من فصل قبل بازي برخي تيمها را دنبال ميکردم. آنها در بعضي از بازيها ساده بازي ميکردند اما مقابل ما انگيزه زيادي داشتند که اين هم به خاطر بزرگي پرسپوليس است.
نيلسون در پايان ياد آور شد: همه در حال تلاش هستيم که به قهرماني برسيم و من خيلي دوست دارم که امسال فصل گذشته را جبران کنيم که قطعابا دايي ميتوانيم به هدفمان برسيم، او بسيار مربي منحصر به فرد و خاص خودش است و شخصيتش براي من بسيار جالب. باور کنيد وقتي در تمرينات ضربات او را ميبينم متوجه ميشوم که چرا آقاي گل جهان است.
...............................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از خط خوردن مهاجم پرسپوليس از ليست 18 نفره مشخص شد علت اين امر خواب ماندن وي و در نتيجه دير رسيدن سر تمرين بوده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حميد عليعسگر يکي از خط خوردههاي ليست 18 نفره علي دايي براي بازي با ذوبآهن بود. اين بازيکن که در اولين ديدار ليگ مقابل تراکتورسازي 15 دقيقه به ميدان رفت در آخرين تمرين پرسپوليس به علت بي انضباطي از ليست مسافران اصفهان خط خورد.
جريان از اين قرار است که بعد از گذشت مدت زمان طولاني از روز پنجشنبه حميدرضا عليعسگر با چهرهاي خوابآلود وارد درفشيفر شد تا اين قضيه باعث ناراحتي بيش از حد دايي شود. سرمربي پرسپوليس که حساسيت زيادي روي مسائل انضباطي دارد با ديدن عليعسگر به قدري آشفته شد که اين بازيکن را مورد سرزنش قرار داد.
علي دايي از عليعسگر پرسيد: «چرا اين قدر دير به تمرين آمدي؟ مگر نميداني راس ساعت بايد در مجموعه حاضر شوي؟»
عليعسگري هم در جواب گفت: «شرمنده علي آقا، خواب ماندم.»
اما جواب بازيکن بيانضباط پرسپوليس علي دايي را قانع نکرد. چرا که او به عليعسگري گفت: «خواب ماندم؟ همين؟ اين دفعه اسمت را از ليست خط ميزنم تا يادت باشد ديگر خواب نماني.»
بعد از گفتن اين جمله دايي نام عليعسگر را از ليست 18 نفره خط زد تا او در تهران بماند.
روزنامه نود
...................
3هفته دیگر آتل پایم را باز میکنم مدافع مصدوم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: حدود سه هفته دیگر آتل پایم را باز میکنم و راه رفتنم شروع میشود. به گزارش بي باک، مهرداد پولادی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین وضعیت مصدومیتش اظهار داشت: خدا را شکر وضعیتم بهتر شده و فعلا دوران نقاهت را سپری میکنم. هر یک روز در میان به دیدار پزشکم میروم و مورد معاینه و بررسی قرار میگیرم.
وی افزود: در کل جراحم از وضعیتم راضی است اما حالا باید ببینم خدا چه می خواهد چون راضیم به رضای او و هر اتفاقی که او بخواهد برایم بیفتد اما روزهای سختی را پشت سر میگذارم.
پولادی ادامه داد: اگر مشکل خاصی پیش نیاید به احتمال زیاد سه هفته دیگر آتل پایم را بر میدارم و راه رفتن را آغاز میکنم. امیدوارم که اتفاق خاصی برایم پیش نیاید.
وی در پاسخ به این سوال که قرار بود بازیکنان پرسپولیس در بازی با ذوب آهن پیراهنی که عکس او حک شده بود را بپوشند اما این اتفاق رخ نداد، اظهار داشت: مثل اینکه لباسها به دستشان نرسیده بود اما همین که پرسپولیسیها یاد من بودند برایم یک دنیا ارزش دارد و برای تیمم آرزوی موفقیت دارم. مهم نفس کار بود که خوشبختانه دل بچهها به یاد من بود اما فکر کنم آن طوری که به من گفتهاند در بازی با مس این اتفاق خواهد افتاد ولی در کل اگر این اتفاق بیفتد یا نیفتد باز هم من از پرسپولیسیها صمیمانه سپاسگزارم و برای کمک به آنها لحظهشماری میکنم.
پولادی در پایان در مورد بازی با ذوب آهن نیز گفت: پرسپولیس بازی به بازی بهتر میشود. فرصتهای بسیار خوبی داشت اما با بدشانسی به گل تبدیل نشد. هر روز که میگذرد وضعیت پرسپولیس با توجه به اضافه شدن نیروهای جوان بهتر خواهد شد.
..................
شباهتهای عجیب مهاجم سابق و جدید پرسپولیس!+ تصاویر
عباسزاده هم مثل اولادی شماره 33 میپوشد. هر دو قائمشهری هستند، هر دو از لیگ یک به پرسپولیس آمدند.
محمد عباسزاده که طی تنها چند دقیقه بازی در فولادشهر همه چشمها را به خودش خیره کرد، شباهتهای زیادی به یکی از مهاجمان سابق پرسپولیس دارد؛ مهرداد اولادی. علاوه بر استیل و سبک بازی او که شبیه مهرداد است، عباسزاده هم مثل اولادی شماره 33 میپوشد. هر دو قائمشهری هستند، هر دو از لیگ یک به پرسپولیس آمدند و هر دو عادت دارند بعد از گلزنی پشتک بزنند. فقط خدا کند آخر و عاقبت عباسزاده در پرسپولیس مثل اولادی نشود!
.......................
پرسپولیس برای گل زدن مهاجمانش راهکار پیدا کرد
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: «وقتی هافبک بداند مثلا سید صالحی روی چه نوع توپهایی تسلط بیشتری دارد، شرایط خیلی فرق میکند.»
به گزارش سرویس ورزشی خبرنو؛ رضا فروزانی در خصوص بازی با ذوب آهن اظهار داشت: «نقشهای که جلوی ذوبآهن داشتیم جواب داد، فقط ضربات آخر را بد زدیم. در کل از نظر فاکتورهای فنی نسبت به بازی با تراکتورسازی وضعیت بهتری داشتیم و به این دلیل از کار تیم راضی بودیم.»
وی افزود: «در بازی با ذوب آهن نسبت به بازی اول عملکرد بهتری را از تیم شاهد بودیم. حفظ توپ بیشتری کردیم و موقعیتهای بیشتری هم خلق شد اما در زدن ضربات آخر دقت لازم را نداشتیم که این مساله باید حل شود و در دستور کار است. در نقطه مقابل ما توانستیم از نظر فنی و تاکتیکی تمام راههای نفوذ حریف را ببندیم. آنها در بازی اول خود شکست خورده بودند اما موقعیتهای گلزنی زیادی ایجاد کرده بودند که برابر پرسپولیس موفق به انجام آن نشدند.»
وی درباره مساله گلزنی ادامه داد: «اگر در این بازی یک گل هم میزدیم هیچ حرفی پیش نمیآمد. کادر فنی روی این مساله متمرکز است. انتظار داریم از این هفته مشکل را کمتر کنیم اما برای حل کامل آن زمان لازم داریم. با این وجود از عملکرد کلی تیم راضی هستیم چون راهکارهایی که آقای دایی برای کنترل بازی داشتند، اجرا شد و فقط در همان ضربات آخر مشکل داشتیم.»
مربی پرسپولیس درباره اینکه آیا بین هافبکها و مهاجمان هماهنگی مورد نظر کادر فنی بوجود آمده است یا نه تصریح کرد: «اینکه تیم پرسپولیس میتواند در دو بازی پیاپی بازی را کاملا در اختیار بگیرد و در همین بازی با ذوب آهن موقعیتهای خوبی ایجاد شد، نشان میدهد که در این امر پیشرفت بسیار خوبی داشتیم که باعث رضایت شده است اما به طور قطع زمانی لازم است تا هماهنگی و شناخت بیشتر بوجود آید. شما هر قدر هم به بازیکنان بگویید که مثلا یک مهاجم چه نوع توپی را در چه نقطهای میخواهد، در نهایت این خود بازیکنان هستند که باید به شناخت مطلوب از یکدیگر برسند و با حرکات هم آشنا شوند.»
وی افزود: «صد در صد یکی از مشکلات ما برای گلزنی همین است که برطرف خواهد شد. وقتی هافبک بداند مثلا سید صالحی روی چه نوع توپهایی تسلط بیشتری دارد، شرایط خیلی فرق میکند.»
فروزانی درباره وضعیت متفاوت پرسپولیس در بین دو نیمه خاطرنشان کرد: «ما کاملا با برنامه وارد بازی شدیم، میدانستیم آنها برای جبران شکست بازی قبل در خانه با تمام توان بازی را شروع میکنند. باید یک سری مسائل را پیشبینی میکردیم. به عنوان مثال ذوب آهن 10 بازی دیگر هم انجام دهد، شاید اینطور بازی نکند و مثلا پنج مدافع نگذارد. از سوی دیگر میدانستیم از دقیقه 70 به بعد ما از نظر بدنی در شرایط برتری خواهیم بود. تعویضها از جمله آمدن صادقیان حساب شده بود و اگر بد نمیآوردیم با کمی دقت این نقشه ایرادی نداشت. چنانکه به تیر هم زدیم و در دو صحنه هم که بحث داوری وجود داشت. سپهر حیدری خطای پنالتی کرد به نظر ما فرار غلامرضا هم آفساید نبود.»
وی گفت: «مشکل این است که بچهها باید پایشان به گل باز شود و این اتفاق روی خواهد داد. هنوز زمان توان صد در صد بچهها نشده است، به ویژه ملیپوشان هجومی ما که به زمان نیاز دارند و این اتفاقات روی خواهد داد.»
مربی پرسپولیس همچنین با اشاره به برگزاری فشرده بازیها در سه هفته آینده گفت: «اگر لیگهای اروپایی را بررسی کنند، میبینند رقابتها در هفتههای اول فشرده نیست. چون بدنها تازه از فشار بدنسازی خارج شده و ممکن است آسیبدیدگی پیش بیاید. از سوی دیگر فاصله بین بازیها امکان ارتقای فنی را به تیمها میدهد. وقتی این شرایط حاصل شد، بازیها فشرده میشود ولی اینجا بر عکس است.»
...................