من هر شبکه ای رو نگاه کردم نشون نمیداد، شبکه 3 هم که لطف میکنه داره فیلم هندی های تکراریشو نشون میده.
نمی دونم شاید راه فردا نشون بده که اونم برای ما فرکانسش پریده.
من هر شبکه ای رو نگاه کردم نشون نمیداد، شبکه 3 هم که لطف میکنه داره فیلم هندی های تکراریشو نشون میده.
نمی دونم شاید راه فردا نشون بده که اونم برای ما فرکانسش پریده.
همین الان افسـانه اولین گـل رو زد !
![]()
I want to CRY
RAUL
Xabi Alonso's Fractured Leg
پیروزی رئال مادرید در شب باشکوه رائول
رئال مادرید در بازی گرامیداشت رائول گونسالس موفق شد السد قطر را با 5 گل شکست دهد.
به گزارش ایسنا، رئال مادرید و السد قطر شب گذشته در دیداری دوستانه به منظور گرامیداشت رائول گونسالس به مصاف هم رفتند که رئالیها در پایان موفق شدند با نتیجه پرگل 5 بر صفر این دیدار را با پیروزی پشت سر بگذارند. در این دیدار کریستیانو رونالدو پیراهن شماره 7 را به رائول گونسالس داد تا این مهاجم اسپانیایی با پیراهن معروفش برای رئال مادرید به میدان رود. ایکر کاسیاس نیز بازوبند کاپیتانی را به بازوی رائول بست.
در حالیکه هشتاد هزار هوادار رئالی با پیراهن شماره 7 در ورزشگاه برنابئو حاضر شده بودند رائول موفق شد در دقیقه 23 اولین گل مسابقه را به ثمر برساند و مانند همیشه خوشحالی بعد از گلش را با بوسیدن حلقه ازدواجش انجام دهد. دیگر گلهای رئال را در این دیدار ایسکو (59)، کریم بنزما (79) از روی نقطه پنالتی و یسه رودریگس در دقایق (82 و 88) به ثمر رساندند. پس از پایان این مسابقه رائول در کنار تمامی جامهایی که با رئال مادرید فتح کرد ایستاد تا خداحافظی باشکوهی از تیم محبوبش داشته باشد.
رائول پس از پایان مسابقه چمن ورزشگاه را بوسید و درحالی که با بدرقه باشکوه هواداران این تیم روبرو شد از باشگاه محبوبش خداحافظی کرد.
بازی بزرگداشت رائول قرار بود سال گذشته برگزار شود که به دلیل حضور رئال مادرید در سوپرجام اسپانیا برگزار نشد. رائول در حال حاضر در باشگاه السد قطر بازی میکند.
رائول: دوست داشتم اين دقايق تمام نشوند
رئال مادريد در بازي بزرگداشت رائول گونزالس موفق شد با پنج گل السد قطر را در هم بکوبد.
رائول گونزالس پس از پايان مسابقه در جمع خبرنگاران گفت: در طول بازي مدام به اسکوردبورد نگاه ميکردم و دوست داشتم که اين دقايق تمام نشود. اين يک بازي گراميداشت بسيار بزرگ براي من بود. از استقبال باشکوه هواداران لذت بردم. آنها براي من لحظههاي رويايي را خلق کردند. از تمام کساني که اين فرصت را به من دادند که در اين بازي حضور داشته باشم تشکر ميکنم. خوشحالم که توانستم در اين بازي گل هم بزنم.
به گزارش ايسنا، رائول در ادامه گفت: در دوران فوتبال من لحظههاي شيرين زيادي بودند اما اتفاقاتي که در اين ديدار براي من افتاد به کلي با تمام اتفاقهاي گذشته فرق داشت. کريستيانو رونالدو در اين ديدار پيراهنش را به من داد و کاسياس بازوبند کاپيتاني را. مربيان تيم همگي استقبال خوبي از من کردند. احساسي که امشب در بازي با رئال مادريد داشتم همان احساسي بود که روز اول براي اين تيم به ميدان رفتم. هنوز بازي اولم برابر اتلتيکو مادريد را به ياد ميآورم. امشب برابر السد همان شور و هيجاني که در بازي با اتلتيکو مادريد در وجودم بود دوباره به وجود آمد.
مهاجم سابق رئال مادريد دربارهي کريستيانو رونالدو و ايکر کاسياس ادامه داد: روز گذشته درباره رونالدو گفتم که او سرمايه فعلي و آيندهي باشگاه است. مطمئنم که رونالدو در رئال مادريد ميماند و درخشش خود را ادامه خواهد داد. کاسياس نيز دروازهباني بسيار بزرگ و حرفهاي است که اکنون براي به دست آوردن جايگاهي ثابت در رئال مادريد تلاش ميکند. او به همين خاطر در موقعيت سختي قرار دارد. کاسياس بايد آرام باشد و در کمال صبر کارش را جلو ببرد.
رائول گونزالس درباره رئال مادريد نيز در اظهارنظري گفت: مردم همه از رئال مادريد لذت ميبرند. به همين خاطر رئال هميشه بايد متحد باشد. به عنوان يک هوادار دوست دارم که هواداران رئال مادريد هميشه حمايت خودشان را از اين تيم ادامه دهند.
رائول در پايان دربارهي آيندهاش در رئال مادريد گفت: فکر ميکنم بتوانم باز هم به رئال مادريد خدمت کنم. من با رييس باشگاه ملاقات کردم. او هميشه به من لطف داشته است و به من ميگويد رئال مادريد خانهي توست. از اکنون به بعد دوست دارم که در پستهايي غير از آنچه قبلا بودم در اين تيم باشم. من هميشه رئال مادريد را حمايت کردهام. اميدوارم که تيم ما بتواند در اين فصل به قهرماني در اروپا دست يابد.
رئال با 99 ميليون يورو بيل را جذب ميکند
بنابه نوشته يک روزنامه چاپ اسپانيا هفته جاري دو اتفاق مهم ممکن است در کادر بازيکنان رئال مادريد روي دهد.
روزنامه الموندوديپورتيو در گزارشي نوشت مقامهاي مادريدي در حال آمادهسازي پرداخت رقم 99 ميليون يورو بابت «گرت بيل» ستاره ولزي تاتنهام هستند. اين نشريه افزود با توجه به اين که يک هفته ديگر موعد نقل و انتقالات تابستاني براي نيم فصل اول خاتمه مييابد، کهکشانيها قصد دارند رقم هنگفت فوق را بابت ستاره خوشاستيل لندنيها هزينه کنند. همچنين ساليانه 10 ميليون يورو به وي حقوق پرداخت کنند.
مطابق اين گزارش در صورت تحقق اين انتقال، احتمالا مسعود اوزيل، هافبک آلماني و تکنيکي پايتختنشينها اقدام به ترک تيم پس از 3 فصل حضور خواهد کرد. در آن صورت به احتمال فراوان به پيشنهاد تيم منچستريونايتد انگليس پاسخ مثبت خواهد داد.
Last edited by HoseinKing; 23-08-2013 at 12:29. دليل: اضافه کردن خبر
اینا اشک رو تو چشام جمع میکنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام گرت بیل در سایت رئال مادرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه رئال مادرید نام پیراهن گرت بیل را در قسمت فروشگاه آنلاین خود به فروش گذاشت تا شایعات درباره پیوستن ستاره ولزی تاتنهام به رئال مادرید بیشتر شود.
به گزارش ایسنا، در حالی که هر روز امیدهای هواداران تاتنهام برای ماندن گرت بیل ستارهی تیمشان در این تیم کمرنگتر میشود، سایت رئال مادرید در بخش فروشگاه آنلاین
خود نام گرت بیل را در بین بازیکنان این فصل خودت معرفی کرد تا صحبتها برای پیوستن گرت بیل به رئال مادرید جدیتر شود.
رئال مادرید از مدت ها پیش در پی جذب ستارهی ولزی تاتنهام بوده است اما پیشنهاد خیرهکننده رئال مادرید نیز تاکنون نتوانسته این بازیکن را به سانتیاگو برنابئو بکشاند.
باشگاه رئال مادرید در قسمت فروشگاه آنلاین خود در قسمت فروش پیراهنهای این فصل، پیراهن شماره 11 را با اسم گرت بیل به فروش گذاشته است.
گفته میشود گرت بیل تا 48 ساعت آینده به عنوان بازیکن رسمی رئال مادرید معرفی خواهد شد. هنوز از مبلغ قرارداد رئال مادرید با این بازیکن خبری منتشر نشده است اما به
نظر میرسد فابیو کوئنترائو مدافع پرتغالی رئال مادرید به عنوان بخشی از قرارداد گرت بیل به تاتنهام منتقل خواهد شد.
گرت بیل هافبک ولزی 24 ساله در تیمهای ساوتهمپتون و تاتنهام بازی کرده است. او در تاتنهام طی 146 بازی برای این تیم موفق شد 42 گل به ثمر برساند. بیل فصل گذشته به عنوان بهترین بازیکن لیگ برتر انگلیس و برترین بازیکن انگلیس از دید خبرنگاران ورزشی برگزیده شد. در حالی که رئال مادرید موفق شود این بازیکن را با مبلغ 98 میلیون یورو به خدمت گیرد ، این ستاره ولزی به گرانقیمت ترین فوتبالیست جهان تبدیل خواهد شد.
گزارش تصویری: از اشکهای رائول در برنابئو تا رقص شنل منحصربه فرد او
دیشب در جام سانتیاگو برنابئو و مراسم بزرگداشت رائول گونسالس، دو تیم السد قطر و رئال مادرید مقابل هم به میدان رفتند
سایت گل- دیشب در جام سانتیاگو برنابئو دو تیم رئال مادرید و السد قطر مقابل هم قرار گرفتند و رائول گونسالس اسطوره سابق باشگاه مادریدی هر نیمه برای یکی از دو تیم بازی می کرد. دراینجا می توانید تصاویر منتخبی از این بازی را ملاحظه کنید:
محتوای مخفی: نمایش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ________________________
اینم لینک دانلود گل های بازی
Last edited by Abdolreza2012; 23-08-2013 at 12:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)