تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 103 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

اونایی رو که قرمز کردم بنظرم اول برو سراغشون. البته انیمه Boogiepop Phantom رو هم بهشون اضافه کن.
    Berserk داستانش معرکه ـست، اما انیمه اش متوسط رو به بالا ـست. همش 25 قسمت انیمه ـست که داستانش نصف کاره میمونه، باید مانگاش رو بخونی، بالاترین رنک رو بین مانگاها داره، از دهه 90 تا الان داره منتشر میشه، روی تک تک اجزای داستانش کار شده، حتی اسامی کاراکتر ها، مثلاً کاراکتر اصلی اسمش "گاتس" هست که یه کلمه ژاپنیه، ترجمش میشه "تقلا و کوشش"، اگه داستانش رو بخونی، یجورایی اشاره به این داره که این گاتس داره سعی میکنه سرنوشتش رو عوض کنه. البته این انیمه داستانش یه مقداری شیطانی هست، در مورد خدا و این چیزا هم حرف میزنه، نظرش یجورایی به نظرت نزدیکه

راستی، انیمه Elfen Lied قسمت اولش خشونت بالایی داره، یدفه تعجب نکنی، جزو خشن ترین انیمه ها ـست

+

از بین انیمه های آنگوینگ، داشتم انیمه Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru رو میدیدم (ماشالا دو خط اسم داره فقط )، بنظرم انیمه قشنگی بود، دیروز قسمت آخرش پخش شد. شخصیت اصلیش در مورد تنهایی و این چیزا همش حرف میزد و تو مدرسه جوری بود که خیلیا ازش متنفر بودن، خودشم خوشش میومد، حرفای گنده منده هم توش زیاد میگفت در مورد تنها بودن و اینکه چه خوبه آدم از بقیه جدا باشه. یجاش بود که نظر جالبی داد: تو ژاپنی، کلمه "انسان" بصورت دو خط مایل هست که یکیشون روی دومیه، خیلیا این شکل کلمه رو اشاره به همکاری و کار گروهی میدونن، اما این پسره (هیکیگایا) نظرش این بود که این شکل کلمه، اشاره به قربانی شدن آدما داره، اینکه وقتی یه کار گروهی انجام میشه، یه نفر خودشو فدا میکنه تا بقیه به خواسته هاشون برسن (البته به خودش هم اشاره میکرد چون همه کارا افتاده بود گردنش تو اون قسمت) !
    ممنون

اون Boogiepop Phantom هم الان تو ویکیپدیا خوندم داستانش جالب به نظر میاد؛ خواهم دیدش... ^_^

+

هم من چندان از romance و این چیز میزا خوشم نمیاد (اصن یه وضی)؛ شخصیت اصلیش به نظر جالب میاد که البته خود من فکر کنم یه فرد antisocial باشم و مورد تازه ای برام نداشته باشه. House نمونه ی بهتریه

چه لیست بلند بالایی
    سبکت رو تا حدودی فهمیدم چیه ( فکر کنم داریوشن رو بتونی راهنمایی کنی )

فقط این سه تای اخر که گذاشتی با قبلی ها یکم تفاوت سبک داره بنظرم

پ ن:
    اگر اینو ندیدی به لیستت اضافه کن ... فکر کنم به لیست اول نزدیکتر باشه ( اینگلیسی هم هست )
    Witch Hunter Robin

و لیست چارت های فصل های قبلتر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون سه تای آخر رو داستان کلیشون رو خوندم و نظرات درباره ـشون، به نظر میرسید داستانشون جالبه و فضا و تمشون کم و بیش تاریکه... البته اونا تو لیست دانلود آینده هستن؛ شاید تا اون موقع دوبله هم شدن

Witch Hunter Robin هم به نظر جالب میاد؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

بابت چارتهای گذشته هم ممنون.
    Last edited by Zeitgeist; 29-06-2013 at 15:20.

2. 3 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اونایی رو که قرمز کردم بنظرم اول برو سراغشون. البته انیمه Boogiepop Phantom رو هم بهشون اضافه کن.
    Berserk داستانش معرکه ـست، اما انیمه اش متوسط رو به بالا ـست. همش 25 قسمت انیمه ـست که داستانش نصف کاره میمونه، باید مانگاش رو بخونی، بالاترین رنک رو بین مانگاها داره، از دهه 90 تا الان داره منتشر میشه، روی تک تک اجزای داستانش کار شده، حتی اسامی کاراکتر ها، مثلاً کاراکتر اصلی اسمش "گاتس" هست که یه کلمه ژاپنیه، ترجمش میشه "تقلا و کوشش"، اگه داستانش رو بخونی، یجورایی اشاره به این داره که این گاتس داره سعی میکنه سرنوشتش رو عوض کنه. البته این انیمه داستانش یه مقداری شیطانی هست، در مورد خدا و این چیزا هم حرف میزنه، نظرش یجورایی به نظرت نزدیکه

راستی، انیمه Elfen Lied قسمت اولش خشونت بالایی داره، یدفه تعجب نکنی، جزو خشن ترین انیمه ها ـست

+

از بین انیمه های آنگوینگ، داشتم انیمه Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru رو میدیدم (ماشالا دو خط اسم داره فقط )، بنظرم انیمه قشنگی بود، دیروز قسمت آخرش پخش شد. شخصیت اصلیش در مورد تنهایی و این چیزا همش حرف میزد و تو مدرسه جوری بود که خیلیا ازش متنفر بودن، خودشم خوشش میومد، حرفای گنده منده هم توش زیاد میگفت در مورد تنها بودن و اینکه چه خوبه آدم از بقیه جدا باشه. یجاش بود که نظر جالبی داد: تو ژاپنی، کلمه "انسان" بصورت دو خط مایل هست که یکیشون روی دومیه، خیلیا این شکل کلمه رو اشاره به همکاری و کار گروهی میدونن، اما این پسره (هیکیگایا) نظرش این بود که این شکل کلمه، اشاره به قربانی شدن آدما داره، اینکه وقتی یه کار گروهی انجام میشه، یه نفر خودشو فدا میکنه تا بقیه به خواسته هاشون برسن (البته به خودش هم اشاره میکرد چون همه کارا افتاده بود گردنش تو اون قسمت) !
    فکر می کردم فقط خودم دارم می بینم اینو

در مورد اسم:

ممنون

اون Boogiepop Phantom هم الان تو ویکیپدیا خوندم داستانش جالب به نظر میاد؛ خواهم دیدش... ^_^

+

هم من چندان از romance و این چیز میزا خوشم نمیاد (اصن یه وضی)؛ شخصیت اصلیش به نظر جالب میاد که البته خود من فکر کنم یه فرد antisocial باشم و مورد تازه ای برام نداشته باشه. House نمونه ی بهتریه

اون سه تای آخر رو داستان کلیشون رو خوندم و نظرات درباره ـشون، به نظر میرسید داستانشون جالبه و فضا و تمشون کم و بیش تاریکه... البته اونا تو لیست دانلود آینده هستن؛ شاید تا اون موقع دوبله هم شدن

Witch Hunter Robin هم به نظر جالب میاد؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

بابت چارتهای گذشته هم ممنون.
    چقدر دیدگاه ها سر این موضوع مشابه است...

یک تعداد دیگر هم لیست دارم اگر خواستی بعدا بگو باز بهت بدم ( فقط یکم رده سنی اش باز بالاتر میره )

پ ن:

4. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

سلام

Zeitgeist جان با اجازه این دو تا پست در مورد ارگو پـرکسی رو به ترتیب به تاپیک های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل می‌کنم
    هم بیشتر دیده میشه و لای پست‌های این تاپیک گم نمیشه و هم اینکه بار انجمن انیمیشن به یک تاپیک ختم نمیشه

+
    سعی کن یه انیمه بلند رو به زبان اصلی ببینی

++

دوستان انیمه‌های جدید رو چطوری هفتگی می‌بینید
    من الان وان پیس رو فقط هفتگی می‌بینم دارم زجر می‌کشم (البته چون بخش زیادیش رو یکجا دیدم)
    انیمه کوتاه رو باید بعد از قسمت آخرش شروع کرد به دیدن!

6. این کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

هااا! صحبته سن بالا و خون پاشی شدن منم بازی

منکه 2-3 سال پیش جوگیر شدم 120 تایی دی وی دی انیمه خریدم کلا 2 تاشم ندیدم
    نمیدونم یه هو بزرگ شدم گویا به رده سنیم نخورد دیگه

راستی کماکان تو کفه اسمه این انیمه هه که تو s uperrtl ده سال پیش اینا نشون میداد هستم
    یه انیمه ادونچر و فنتزی که هر قسمت حدود یه داستان مجزا داشت حدودا که در کل بعضی قسمت ها مربوط میشد به هم
    Last edited by DaRiOuShJh; 30-06-2013 at 20:10.

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

سلام

Zeitgeist جان با اجازه این دو تا پست در مورد ارگو پـرکسی رو به ترتیب به تاپیک های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل می‌کنم
    هم بیشتر دیده میشه و لای پست‌های این تاپیک گم نمیشه و هم اینکه بار انجمن انیمیشن به یک تاپیک ختم نمیشه

+
    alright فرقی نمیکنه.

+

من تا حالا هر انیمه ای که دیدم، فایل ها شامل زبون اصلی ژاپنی، زبون دوبله ی انگلیسی، و زیرنویس انگلیسی بودن معمولاً.

هر دفعه بدون استثناء، بارها در طول تماشا کردنشون، صدا رو سوییچ کردم بین ژاپنی (+زیرنویس انگلیسی) و انگلیسی.

بدون هیچ استثنائی، اگر بی طرفانه مقایسه کنید، جداً صدای انگلیسی و دوبلرهایی که صحبت میکنن، بسیار بهتر از زبون اصلی ژاپنی بودن؛ چه در انتخاب صدا بر اساس شخصیت، چه در "احساسات" موجود در صدا، و چه در تغییر "tone" صدا بسته به موقعیت.

اصلاً یه جوری به نظر میاد شبکه های تولیدکننده ی انیمه ها (به جز برخی که منابع انسانی زیادی دارن مثل nhk؛ مثلاً در PlanetEs، انتخاب صدا در هر دو زبون عالی بود)، زیاد برای انتخاب صدا و شخص مناسب برای زبون ژاپنی خرج نمیکنن شاید؛ یا شاید واقعاً تعداد زیادی صداگذار خوب ندارن توی ژاپن...

ولی وقتی به انگلیسی دوبله میکنن، با توجه به اینکه بازار هدفشون اینبار، صدها میلیون انگلیسی زبان و میلیاردها انسانی که انگلیسی رو میفهمن هستش، به نظر میاد خرج بیشتر و دقیق تری میکنن و به استودیوی آمریکایی ای که قراره دوبله کنه، پول بیشتری میدن (نسبت به صداگذار ژاپنی) تا صداها و شخصیت های دقیق و مناسب تری رو انتخاب کنه.

نمیدونم چرا، ولی صداهای گذاشته شده به زبون ژاپنی روی اغلب انیمه هایی که دیدم، بسیار مصنوعی و نامناسب نسبت به شخصیت فرد به نظر میان... البته شاید اگر دوبله های عالی انگلیسی رو نشنیده بودم این نظرم نبود...

حالا شاید بشه گفت که "اگر" زبون سخت ژاپنی رو فول بلد باشی، گوش دادن به زبون اصلی، بهتر باشه و شاید یه نکاتی توی دوبله ها و زیرنویس ها جابیفتن که توی زبون اصلی بفهمی؛ ولی با توجه به اینکه من به شخصه هیچ ایده ای درباره زبون های شرق آسیایی به جز چند کلمه ای که روی NHK World یاد گرفتم ندارم (!) پس به دردم نمیخوره...

تفاوت بین دوبله ی انگلیسی و زیرنویس انگلیسی هم اینه که دوبله توسط متخصصین ترجمه انجام و از لغات دقیق تر و گرامر صحیح برای رسوندن موضوع استفاده شده؛ ولی زیرنویس ها معمولاً توسط یه مشت ژاپنی بیکار روی اینترنت نوشته شدن و علاوه بر دایره ی کوچیک لغاتشون و سخت بودن رسوندن موضوع براشون، غلط های گرامری و جمله بندی زیادی دارن که همین باعث گیج شدن بیننده میشه و باید یه ربع فکر کنی که این جمله دقیقاً چی میخواد بگه...!!
    Last edited by Zeitgeist; 30-06-2013 at 23:20.

9. 3 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

البته جا داره به این نکته هم اشاره کنم که اصولاً ژاپنی ها سلیقه کاملاً متفاوتی با اغلب فرهنگ ها دارن، برای مثال شما موسیقی رو در نظر بگیرید، معمولاً گروهای معروف که آلبوم منتشر میکنن، پک های مشکّل و خفنشون رو بهمراه 1-2 تا ترک مخفی تو ژاپن منتشر میکنن، دلیلش به سلیقه متفاوت ژاپنیا برمیگرده، گاهاً دیده میشه که یه گروه میاد آهنگ ضعیف آلبومش رو بعنوان Bonus Track میذاره تو نسخه ژاپنی آلبومش برای اینکه ضرر نکنه.

تو رفتارهای روزمره هم یه مقداری با ما فرق دارن، حتی از لحاظ تنِ حرف زدنشون و اداهایی که در میارن، ما تو خوابگاهمون 2-3 تا دانشوی چینی و ژاپنی داریم، از نزدیک دیدم که چطوری رفتار میکنن.
    بخاطر همین به کسایی که با دوبله ژاپنی مشکل دارن حق میدن، چون بالاخره هرکسی نمیتونه خودشو با این سلایق وفق بده !

11. 3 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یکی از چیزایی که سری Ergo Proxy رو بهش جذابیت بیشتری میداد، قطعه موسیقی opening قسمت ها بود که توسط گروه آلترنتیو راک ژاپنی " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " برای این انیمه اجرا و ضبط شده بوده.

یعنی به نظرم فکر کنم بدون این آهنگ ورودی، شاید کمتر به دل مینشست...

#دانلود نسخه ای که روی خود سری شنیده شد (خودم با کیفیت دقیقاً مشابه 6ch از فایل ویدئو جداش کردم چون روی اینترنت نبود/پیدانکردم!): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

# دانلود نسخه ای که گروه Monoral در آلبوم سال 2007 ـشون گذاشتن و مقداری با نسخه ای که روی ویدئو شنیدیم فرق میکنه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: lyrics 

You complete my fate
    The world unwinds inside of me
    You complete my fate
    The halo crawls away
    You repeat my fate
    Rewinding all we can
    You refill my place
    You refill my place, place

Come and save me
    Come and save me
    Come and save me
    Come and save me
    Come and save me

You complete my fate
    The heavens stroll inside of me
    You repeat my fate
    Revealing who we are
    You refill my place
    You refill my place, place

Come and save me
    Come and save me
    Come and save me
    Believe in me and drink the wine and take my hand and fill me up
    Come and save me
    Believe in me and drink the wine and take my hand and fill me up
    Come and save me

Believe in me and
    Drink the wine and
    Take my hand and
    Fill me up

Believe in me and
    Drink the wine and
    Take my hand and
    Let me follow

قطعه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از گروه آلترنتیو راک بریتانیایی " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " هم برای تم خروجی قسمت ها، انتخاب خوبی بود واقعاً...
    تا الان من انیمه ای ندیدم که یک ترک اهنگ رو کامل باسه تیتراژ بزاره ( به استثنای onepiece - گرچه ان هم نمی دونم کامل است یا خلاصه )
    ظاهرا رسمه تو ژاپن که که برای موسیقی تیراژ یک نسخه تمیز و خلاصه شده از اهنگ استفاده می کنند ( شاید یک دلیلش باسه جلوگیری از کپی کردن باشه )
    اهنگ تو انیمه ها یکی از عناصر تاثیر گذار است .......

سلام

+

++

دوستان انیمه‌های جدید رو چطوری هفتگی می‌بینید
    من الان وان پیس رو فقط هفتگی می‌بینم دارم زجر می‌کشم (البته چون بخش زیادیش رو یکجا دیدم)
    انیمه کوتاه رو باید بعد از قسمت آخرش شروع کرد به دیدن!
    من الان سبکم اینه چارت هارو پیدا می کنم و بر اساس چارت ها سرچ می کنم و انهایی که بنظرم جالب هست رو جدا و می زارم تماشا می کنم + چند تا هم انیمه های قدیمی تمام شده رو هم تو لیست می زارم و به مرور می زارم دانلود شه تا تماشا کنم.

زیاد تماشا کردی .... تقصیر خودت است

هااا! صحبته سن بالا و خون پاشی شدن منم بازی

منکه 2-3 سال پیش جوگیر شدم 120 تایی دی وی دی انیمه خریدم کلا 2 تاشم ندیدم
    نمیدونم یه هو بزرگ شدم گویا به رده سنیم نخورد دیگه

راستی کماکان تو کفه اسمه این انیمه هه که تو s uperrtl ده سال پیش اینا نشون میداد هستم
    یه انیمه ادونچر و فنتزی که هر قسمت حدود یه داستان مجزا داشت حدودا که در کل بعضی قسمت ها مربوط میشد به هم
    شما کلا زیاد جوگیر می شید
    فکر نکنم ... چون تو این لیست هر چیزی هست باید بر اساس سبکت بگردی پیدا کنی....( من هنوز بعضی انیمه هارو می بینم فکر می کنم هنوز کوچیکم)

یکم اطلاعات بیشتر بزار مثلا از داستانش یا شکلی از تصاویر ( هر چی که یادت هست ) تا بهت بگیم چی بوده .....
    البته جا داره به این نکته هم اشاره کنم که اصولاً ژاپنی ها سلیقه کاملاً متفاوتی با اغلب فرهنگ ها دارن، برای مثال شما موسیقی رو در نظر بگیرید، معمولاً گروهای معروف که آلبوم منتشر میکنن، پک های مشکّل و خفنشون رو بهمراه 1-2 تا ترک مخفی تو ژاپن منتشر میکنن، دلیلش به سلیقه متفاوت ژاپنیا برمیگرده، گاهاً دیده میشه که یه گروه میاد آهنگ ضعیف آلبومش رو بعنوان Bonus Track میذاره تو نسخه ژاپنی آلبومش برای اینکه ضرر نکنه.

تو رفتارهای روزمره هم یه مقداری با ما فرق دارن، حتی از لحاظ تنِ حرف زدنشون و اداهایی که در میارن، ما تو خوابگاهمون 2-3 تا دانشوی چینی و ژاپنی داریم، از نزدیک دیدم که چطوری رفتار میکنن.
    بخاطر همین به کسایی که با دوبله ژاپنی مشکل دارن حق میدن، چون بالاخره هرکسی نمیتونه خودشو با این سلایق وفق بده !
    جواب بالا تایید می شه ( بهتر از این نمی شد گفت)
    احتمالا بخاطر همین من راحتتر با زبان ژاپنی کنار میام تا نسخه ترجمه اینگلیسی .....

چارت تابستان ورژن 3 اش رو منتشر شده من بزودی اپلود می کنم.....

13. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

شما کلا زیاد جوگیر می شید
    فکر نکنم ... چون تو این لیست هر چیزی هست باید بر اساس سبکت بگردی پیدا کنی....( من هنوز بعضی انیمه هارو می بینم فکر می کنم هنوز کوچیکم)

یکم اطلاعات بیشتر بزار مثلا از داستانش یا شکلی از تصاویر ( هر چی که یادت هست ) تا بهت بگیم چی بوده .....
    به قوله آقا که میگه: humanity بر پایه جو گیریشه که زندس !×!

در مورد انیمه هه هم در همین حد یادمه از این انیمه های تخیلی بود که یه گروه متشکل از چند تا آدمیزاد با جک و جونور و غول های مختلف که نمیدونم یه ناکجاآبادی میخوان برن و تو این سفرشون با ماجراهای مختلف رو به رو میشن : ( الان فکر کنم شامل اکثره انیمه ها میشد این توضیح)

حالا میگم یه سایت خوب و انگلیسی شبیهه imdb چی سراغ دارید برای انیمه؟ اگه آپشنی داشته باشه که بشه بر حسب رده سنی و violence اینا هم فیلــتر کرد که عالی میشه

احتمالا بخاطر همین من راحتتر با زبان ژاپنی کنار میام تا نسخه ترجمه اینگلیسی .....
    آره هاردساب ها باز خوبن ولی اونایی که ترجمه انگلیسی شدن هیچ وقت با زیرنویس انگلیسیی هایی که تو نت براشون پیدا میشه هماهنگ نیستن

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به قوله آقا که میگه: humanity بر پایه جو گیریشه که زندس !×!

در مورد انیمه هه هم در همین حد یادمه از این انیمه های تخیلی بود که یه گروه متشکل از چند تا آدمیزاد با جک و جونور و غول های مختلف که نمیدونم یه ناکجاآبادی میخوان برن و تو این سفرشون با ماجراهای مختلف رو به رو میشن : ( الان فکر کنم شامل اکثره انیمه ها میشد این توضیح)

حالا میگم یه سایت خوب و انگلیسی شبیهه imdb چی سراغ دارید برای انیمه؟ اگه آپشنی داشته باشه که بشه بر حسب رده سنی و violence اینا هم فیلــتر کرد که عالی میشه

آره هاردساب ها باز خوبن ولی اونایی که ترجمه انگلیسی شدن هیچ وقت با زیرنویس انگلیسیی هایی که تو نت براشون پیدا میشه هماهنگ نیستن
    جواب پرانتژ ( خودت می دونی هنوز کافی نیست .........)
    اگر از تلویزیون ایران باشه شاید منظورت digimon احیانا باشه ( البته اگر این ادمیزاد ها بچه بوده باشن......)

پ ن:
    البته اصلا به ناکجا اباد نمی رن - یک مجموعه بزرگ هست داستانش - کل مجموعه هارو ببینی می فهمی داستان از چه قرار است و اینها چی هستند
    البته یکم بعد زمانی بهش خورده .

پ ن2:
    فکر کنم بزودی پست های ما منتقل میشه تاپیک درست.

16. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

نه بابا دیجیمون و پکمون اینا نبود
    البته pokemon هم همزمان پخش میشد ولی برای سوپرآر تی ال آلمان بود که نشون میداد، digimon گمونم اصلا اون زمان درست نشده بود
    حالا ولش کن اونو

میگم نظره دوستان در مورده اینا چیه؟

The Ultimate Anime Gore List!

یه انیمه قسمت قسمتی میخوام ادونچر با عناصر تخیلی خفن و این چیزا دیگه
    لینک دانلودش هم راحت پیدا شه پلیز
    Last edited by DaRiOuShJh; 04-07-2013 at 11:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •