تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 138 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

تبریک به دوستان .... از اون برگشتای مورینویی داشتیمااا من که با گوشیم با سرعت مزخرف gprs چک میکردم نتیجه رو ....وقتی عقب بودیم مطمئن بودم تیم برمیگرده اما زیادی برگشت همون بازیکنایی که میدونستیم زیر نظر مورینیو پیشرفت میکنن دارن پیشرفت میکنن .. اسکار و هازارد ...

آرسنال فعلا صدر جدول رو ول نمی کنه
    ول میکنه یعنی مجبوره ول کنه ... مورینیو کبیر برگشته ...

2. 8 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

ول میکنه یعنی مجبوره ول کنه ... مورینیو کبیر برگشته ...
    داداش مگه الکیه آرسن ونگر کبیر تر از مورینیو هست که

تازه هنور چند تا بازیکن های اصلیمون مصدومن .

امسال جام برا ماست

6. 2 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

داداش مگه الکیه آرسن ونگر کبیر تر از مورینیو هست که

تازه هنور چند تا بازیکن های اصلیمون مصدومن .

امسال جام برا ماست
    با احترام به تیم بزرگ آرسنال و مربی بزرگش .... خودم بعد از چلسی توو جزیره آرسنال رو دوست دارم ... چون به قول شاه غلام با مشتی جک و جوون میاد اینجور بازی میکنه ... آرسنال همیشه مورد تحسین من بوده و تیم واقعا خاصی هست ... آرسن ونگ و یورگن کبوپ هم مربیای هستن که دوسشون دارم اما واقعا مورینیو چیز دیگه هست ... مطمئنا آرسنال در مقطع مهم فصل امتیاز از دست میده

---------------

شنیدم توو طول بازی مورینیو رفته کنار تماشاچیا نشسته .. کسی کلیپی از این صحنه داره بزاره ؟؟؟
    Last edited by arashsard; 20-10-2013 at 11:31.

8. 7 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

لمپارد: اسکار انرژی و کیفیتش را به بازی منتقل کرد؛ او کاملا تاثیرگذار بود

ستاره برزیلی گل سوم و سرنوشت ساز چلسی را در بازی با کاردیف به ثمر رساند تا لمپارد به تمجید از او بپردازد
    سایت گل- فرانک لمپارد بازیکن باتجربه چلسی در صحبت هایی به تمجید از تاثیرگذاری اسکار در برد 1-4 تیمش در بازی شنبه شب مقابل کاردیف پرداخت.
    در این بازی ابتدا این کاردیف بود که در دقیقه 10 توسط جوردن ماچ در استمفورد بریج به گل رسید ولی ادن آزارد گل تساوی بخش بازی را به ثمر رساند تا نیمه اول 1-1 تمام شود.
    اسکار به جای ماتا به میدان آمد و دقایقی بعد ساموئل اتوئو با گلزنی چلسی را پیش انداخت. اسکار گل سوم تیمش را زد و ادن آزارد درفاصله 8 دقیقه تا پایان بازی برای چلسی گلزنی کرد. در پایان این مسابقه لمپارد به تمجید از تاثیرگذاری اسکار 22 ساله در این بازی پرداخت.
    او به خبرنگاران گفت:« اسکار آمدو انرژی و کیفیتش را به زمین بازی منتقل کرد. ما به دنبال آن بودیم که از حریف پیشی بگیریم و وقتی گل دوم را زدیم حس کردم که قوی تر شده ایم و بعد به دنبال برد افتادیم و درنهایت هم موفق به پیروزی شدیم. ما می خواهیم تا بالای جدول بمانیم و نمی خواهیم میدان را خالی کنیم. سخت است ولی تیم خوبی در این مسیر داریم.»
    ژوزه مورینیو سرمربی چلسی در جریان این بازی از کنار زمین اخراج شد و در کنفرانس خبری بعد از بازی نیز شرکت نکرد و استیو هلند، دستیار او به جایش در کنفرانس خبری حضور یافت و ناامیدی سرمربی پرتغالی را بازتاب داد.
    هلند در صحبت هایی گفت:« ژوزه از وقت کشی های بازی به شدت ناراحت شده بود. از دقیقه اول، بازیکنان تیم حریف زمان زیادی را برای به جریان انداختن هر توپ مرده تلف می کردند. ما محترمانه این موضوع را به داور چهارم و داور بازی گفتیم. آنهامی خواستند روند بازی را متوقف کنند وبه چنین حرکاتی نیاز داشتند. در دقیقه 56 بازی و قبل از آنکه دروازه بان حریف کارت بگیرد، ژوزه بار دیگر خشمش را نشان داد. این گونه وقت کشی های علنی ناامید کننده است. هواداران پول داده اند تابه تماشای یک بازی فوتبال بیایند ولی با وقفه های ایجاد شده، شروع های مجدد خیلی طول می کشید. برای ژوزه ناامید کننده بود که به خاطر این اعتراضات اخراج شود.این درحالی بود که ما برای هرپرتاب تنها 2ثانیه وقت می خواستیم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ترکیب تیم

Petr Čech; Ivanovic, Gary J Cahill, JT (c), Azpilicueta; Ramires, Lampard; André Schürrle, Oscar, Eden Hazard; Torres

Subs: Schwarzer, David Luiz, Bertrand, Mikel, Willian, Juan Mata, Eto'o...

به امید پیروزی

12. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

چلسی امشب ترکوند

تبریک

14. 7 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

منم تبریک میگم ... تورس 2 گل زد ... امیدوارم این روندو ادامه بده ... 2 تا زد حمله کلاس جهانی زدیم ... با وجود بازیکنای سرعتی و تکنیکی مثل هازارد و اسکار و شم گلزنی تورس این فصل میتونیم موفق باشیم ... تفاضل گلمون هم خوب شد و اومدیم صدر جدول

16. 7 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تبریک میگم عالی کار کردیم و مستحق برد بودیم هایلایت بازی را دیدم تورس واقعا عالی بود ، آزارد و اسکار هم همچنین در دفاع هم عالی بودیم و چک هم روز خوبش بود

مورينيو: در بازي دفاعي بسيار خوب ظاهر شديم

ژوزه مورينيو سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس شب گذشته و در پي پيروزي تيمش مقابل شالکه صفر چهار آلمان در چارچوب رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا،‌عامل موفقيت چلسي را دفاع عالي اين تيم خواند.

چلسي اين بازي را سه بر صفر به سود خود خاتمه داد و به صدر جدول گروه پنجم آمد.

مورينيو در پايان اين بازي گفت: فرناندو تورس بسيار خوب بازي کرد اما همه چيز با دفاع خوب چلسي شروع شد. دروازه‌بان و مدافعان چلسي موقعيت تيم را تثبيت کردند و همين امر موجب شد توپ‌هاي خوبي در اختيار بازيکنان قرار گيرد و آنها از فضاهاي به وجود آمده استفاده کنند.

فرناندو تورس دو گل از سه گل تيمش را وارد دروازه شالکه صفر چهار کرد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه، مورينيو خاطر نشان کرد: در نيمه اول مشکلات بسياري داشتيم و شالکه صفر چهار در پانزده دقيقه پاياني نيمه اول بر توپ و ميدان سوار بود، اما کم‌کم اختيار بازي را در دست گرفتيم.

وي افزود: به نظرم لياقت پيروزي را داشتيم.

مربي چلسي گفت: بعد از بازي اول در اين گروه (شکست مقابل بازل سوئيس) در رده آخر بوديم و حالا به صدر جدول آمده‌ايم. با تجربه‌اي که دارم، مي گويم که پس از بازي اول خود را در جهنم احساس نمي‌کردم و حالا هم احساس نمي‌کنم در بهشت هستم. ما همچنان به حفظ موقعيت خود در صدر جدول فکر مي‌کنيم و به هر حال تمام تلاش خود را براي حفظ اين موقعيت به کار خواهيم بست.

ورزش 3

18. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مورینیو: می خواهیم به عنوان تیم اول صعود کنیم

چلسی بعد از شکست در دیدار اول مقابل بازل، در دو دیدار خارج از خانه بعدی مقابل استوا بخارست و شالکه به پیروزی رسید و مورینیو مصمم است که تیمش همین روند را ادامه بدهد
    سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، پس از پیروزی 3-0 تیمش مقابل شالکه، فرناندو تورس، مهاجم تیمش را مورد تحسین قرار داد.
    این مهاجم اسپانیایی در صدمین دیداری که در ترکیب اصلی آبی های لندن قرار گرفت، دو بار دروازه حریف آلمانی را باز کرد تا تیمش در صدر جدول گروه قرار بگیرد.
    در این دیدار مورینیو تورس را در ترکیب اصلی قرار داد و اتوئو را نیمکت نشین کرد و ملی پوش اسپانیایی هم با زدن دو گل، از این فرصت به خوبی استفاده کرد.
    مورینیو به اسکای اسپورت گفت:" اتوئو در دیدار قبلی خوب کار کرد و امشب هم فرناندو همین طور بود. ترجیح می دهم بگویم مهاجمانی داریم که برای تیم کار می کنند و می توانند گل های زیادی به ثمر برسانند. فرناندو، ساموئل و دمبا با از کیفیت لازم برای بازی کردن در کنار هم برخوردارند.
    تورس بسیار سخت کوش است. او بازیکنی نیست که پشت مبلغی که برایش هزینه شده، پنهان شود. او از زمانی که به اینجا آمد، دوران خوبی نداشت اما او همیشه حرفه ای گری اش را حفظ کرد و از زمانی که من اینجا هستم، همیشه رویکردی مثبت داشت.
    گاهی اوقات خیلی خوب بازی نمی کند اما همیشه به سختی تلاش می کند."
    چلسی بعد از شکست در دیدار اول مقابل بازل، در دو دیدار خارج از خانه بعدی مقابل استوا بخارست و شالکه به پیروزی رسید و مورینیو مصمم است که تیمش همین روند را ادامه بدهد.
    " بعد از بازی اول به بازیکنان گفتم گندی که زدید را باید پاک کنید. ما به بهترین شکل این کار را انجام دادیم. دو دیدار خارج از خانه، شش امتیاز و صدر گروه. ما اکنون دو دیدار خانگی پیاپی خواهیم داشت. ما از شانس خوبی برای صعود برخورداریم و می خواهیم به عنوان تیم اول صعود کنیم."

20. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •