تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 148 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازی کم نقص توی خطوط مختلف : متاسفانه با بی دقتی های ولبک نشد شکستشون بدیم . وین داره کم کم آماده میشه و نشونی از نارضایتی توی بازیش نیست تلاش بی وقفه و وصف تاپذیری داشت که تا نیمه زمین خودمون میومد و توپ پخش میکرد ولی هنوز آمادگیش کمه . از خطاها و هندهای چلسی ها و داوری بگذریم در کل نمایش قابل قبولی داشتیم . یه جورایی چه خوب که پاشنه آشیل بازیای مهم فصل قبل محروم بازی بود و نبود توی ترکیب !

.....

بحث در مورد رونی با اون ادله مال کساییه که جزیره رو با مورینیوش نمیشناسن !

2. 10 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

تیم شاخی نبودن و راحت قابل شکست.میتونستیم یک گل بزنیم ولی بازیساز توی تیم نبود.
    رونی خوب کار کرد و انگیزش هم برای گل زدنش دیدیم.نمیدونم چرا به کاگاوا بازی نداد.کلورلی توی نیمه دوم کاری نکرد.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 4

4. 8 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازی خوبی بود ای کاش ولبک قدر اون موقعیت گل میدونست و به راحتی از دستش نمیداد -مویس چرا تو این بازی از زاها و شینجی کاگاوا استفاده نکرد؟ کاگاوا فصل قبل هم زمانی که سر آلکس فرگوسن بهش بازی میداد خوب بازی میکرد مثل یک بازی مونده به بازی دور برگشت با رئال تو اولدترافورد که فیکس بازی کرد و هتریک هم کرد امیدوارم مویس ازش استفاده کنه عملکردش تو دورتموند خیلی عالی بود ولی تو منچستر یونایتد بهش فرصت چندانی برای بازی نرسیده-امیدوارم تو این چند روز باقی مانده به اتمام نقل و انتقلات 2-3تا بازیکن جدید به تیم اضافه بشه تا دست مویس در انتخاب بازیکن یکم بازتر باشه

6. 9 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

باورم نمیشه اون صحنه چجوری خطای هند لمپارد رو داور نگرفت!!
    یه دستش جلو صورتش گرفته بود و اون دست دیگه اش باز بود و کاملا وقتی پرید هوا معلوم بود که استایل بدنش جوری شکل گرفت که از دستش به عنوان جلو گیرنده استفاده کرد.

زیاد بازی چنگی به دل نزد ، حرفه ای و حساب شده بود اما جذاب و پرموقعیت نبود!
    نکته تعجب بر انگیز بازی استفاده از مهاجم کاذب توسط مورینیو بود! فکر کنم در مقابل بد تیمی از این سیستم استفاده کرد! قطعا میدونست که در الد ترافورد نبض بازی در دست من یونایتد خواهد بود و باید چشم به ضد حملات بدوزه اما عملا سیستم برعکس این رو انتخاب کرد!
    فکر نمیکردم روزی برسه که تیمی که بیش از همه تیم های جزیره در این چند سال اخیر وابسته به مهاجمین نوک قدرتمند و پایه گذاری بازی بر اساس مهاجم هدف بوده با این سبک بیاد و بازی کنه.. که خوب لااقل واسه این بازی خوب از پآب در نیومد.

بهترین بازیکنای تیم هم ویدیچ و کلورلی بودن ، کلا عادت دارم همیشه تو یه بازی رو یه بازیکن بیشتر زوم کنم که اینبار نوبت تام کلورلی بود.

تام بازی خوبیرو انجام داد درصد موفقیت پاس هاش خوب بود و در حرکات دفاعی هم به خوبی با کریک همکاری میکرد، اما مشکل اصلیش اینکه همیشه خودش رو در سایه قرار میده! یه جورایی فکر کنم کمبود ریسپکت داره نسبت به خودش و تو زمین اون حد تشخصی رو که باید حس نمیکنه که فکر کنم با بازی های بیشتر و بالا رفتن سنش تو این مورد بهتر بشه ...
    به جای اینکه وقتی پاس داد بره تو یه موقعیتی قرار بگیره که باز دوباره صاحب توپ بشه خودش رو میبره تو سایه .

اما در کل تو این بازی خوب بود به نظرم ولی خب بازیش به چشم نمیاد حق میدم به دوستان.
    ولبک هم که هر موقع ما بهش امیدوار شدیم زد و نا امیدمون کرد

8. 11 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

خب برای اولین بازی تو OT زیادم بد نبود . نبود یک هافبک میانی خوب واقعا احساس میشه . امیدوارم فلینی رو تو این چند روز باقیمونده بگیریم ( که نمی گیریم : دی )
    به نظرم یانگ باید جای ولبک میومد چون سمت راست والن داشت خوب کار میکرد و قلق اشلی کول هم دستش بود هردفعه راحت ازش رد میشد و موقعیت های خوبی ایجاد می کرد .
    وین هم خوب بود یقینا بهتر هم میشه .
    داوری هم فاجعه ... 4 تا هند ــو واسه یونایتد نگرفت آخرش برای جبران یه صحنه که هند نبود ــو الکی هند گرفت : دی . کارت دادن هاش هم خیلی عجیب بود حتی کسی مثل مزدک هم تعجب کرده بود . 1 کرنر هم برای هر دوتیم گرفته نشد .
    GGMU

و جا داره قدردانی کنیم از داور چهارم بازی مایک دین ( اگه اشتباه نکنم ) که گلایه های بعضا" بی مورد مو رو کنار زمین تحمل میکرد
    Last edited by *M!L4D*; 27-08-2013 at 02:36.

10. 10 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

داوری واقعا بد بود بازم شروع شد مطمئن باشید فشار مورینیو روی داورا خیلی جاها به کمکش میاد

اما خب این منچستر هنوز کار داره دقیقا مشکلش مثل پرسپولیس هست توی دفاع خوب شده ولی هافبک نداره
    خیلی بده که هنوز تیم جا نیفتاده اما بازیهای مهممون اول فصل هست
    اگر یکی دوتا بازی ساده تر بهمون میخورد اونا رو میبردیم تیم جا میفتاد در ادامه مطمئن باشید همین چلسی رو هم تو خونه خودمون میبردیم

همینکه رونی توی این بازی واقعا زحمت کشید و مایه گذاشت خودش خیلی دل گرم کننده هست

کسی میدونه بعد از چند سال توی هفته دوم پایینتر از لیورپول هستیم؟
    فکر کنم به اندازه یه قهرمانی براشون ارزش داشته باشه
    باید طرفدار منچستر باشی بعد از حدود سه دهه رهبرت رو از دست داده باشی و توی اولین سال مربی جدید توی هفته دوم پایینتر از لیورپول قرار گرفته باشی تا نگرانی منچستریها رو درک کنی
    ولی خدا بخواد هیچ تیمی شخصیت قهرمانی ما رو نداره
    شک نکنید
    ما فقط زمانی قهرمان نمیشیم که بخوایم برای مدتی مثلا یک فصل خستگی در کنیم

12. 8 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی خوبی ارائه دادیم. با این خط هافبک ناقص 60 درصد مالکیت توپ خیلی خوبه
    امان از ولبک که اگه اون توپو گل می کرد الان بازیو برده بودیم...
    در مورد بازیکنا به نظرم بهترین بازیکنامون ویدیچ و رونی بودن که به شخصه با کاپیتان خیلی حال کردم هیچ توپی ازش رد نشد
    رونی هم فکر کنم تلافی اون صحنه ای که تو بازی با سوانسی رابین گل دومشو زد وبه رونی پاس نداد رو این سری سر رابین در اورد ...
    اون شوتی که از پشت محوطه زد می تونست با یه پاس معمولی رابین رو تک به تک کنه
    رونی هم که دیگه الان بهونه ای واسه نموندن نداره و بهترین واکنش ممکن رو از الدترافورد گرفت...
    Last edited by shakerifar; 27-08-2013 at 09:07.

14. 9 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

نتونستم بازی رو ببینم
    اما خلاصه رو دیدم
    بیشتر بازی دست منچستر بود
    نبود هافبک خوب حس میشه
    اما رونی هم بسیار خوب عمل کرد
    نتیجه عادلانه ای نبود زیاد
    این مویس هم خوشتیپ هست ها!!

16. 5 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

الان توی صفحه های اجتماعی و و بقیه جاها همه دارن از رونی حمایت میکنند و به عنوان بهترین بازیکن میدان هم از نظر هواداران شناخته شد.
    دیگه فکر کنم باید منتظر اومدن یک هافبک و خارج نشدن هیچ کدوم از بازیکنانمون باشیم.
    بازی بعد هم با لیورپول هست و مطمئنم که بالاتر بودن اون ها توی جدول بعد از یک عمر فقط تا هفته ی بعد طول می کشه و با یک برد در آنفیلد کارشون ساخته هست.
    راستی این اتوبوس مورینیو چرا هیچ وقت پنچر نمیشه؟؟؟

18. 8 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازی بدی نبود.دفاع مستحکم و هافبک های بازی نساز و مهاجمان همیشه آماده!
    این نیمه باید ابتکار مویز رو ببینیم و باید خودشو نشون بده.
    فیل جونز و رونی از بد ها بودن و بقیه در حد خودشون,ظاهر شدن.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 4
    الان توی صفحه های اجتماعی و و بقیه جاها همه دارن از رونی حمایت میکنند و به عنوان بهترین بازیکن میدان هم از نظر هواداران شناخته شد.
    دیگه فکر کنم باید منتظر اومدن یک هافبک و خارج نشدن هیچ کدوم از بازیکنانمون باشیم.
    بازی بعد هم با لیورپول هست و مطمئنم که بالاتر بودن اون ها توی جدول بعد از یک عمر فقط تا هفته ی بعد طول می کشه و با یک برد در آنفیلد کارشون ساخته هست.
    راستی این اتوبوس مورینیو چرا هیچ وقت پنچر نمیشه؟؟؟

آقا من یکم گیج شدم دیشب وقتی گفتی رونی از بدها بوده فک کردم من خوب بازی رو ندیدم ! الان حال کردی از اینکه هوادارا راضی هستن از همین رونی نصفه و نیمه ! خدایی اونقدرها هم بد عمل نکرد ( البته گزارشگر سه نقطه بازی خودش رو داشت میکشت برای کوبیدن رونی ولی در کل برای کسی که قبل فصل رو مصدوم بوده و تازه داره برمیگرده بد کار نکرد

کلا هر تیم که این آقا رفته گند زده به فرپلی و بازی فوتبالی اون تیم !! دیشب اکثرآ داشتن هندبال یا راگبی بازی میکردن شاگرداش و داور بازی هم نظاره گر ماجرا

20. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •