خونمون ویلاییه!
مودمم وایرلسه 2-3 روش پیش رو دارم شرایطش بود انجام میدم
ولی اونجا که پریز تلفن نداره چطوری وصل کنم؟
خونمون ویلاییه!
مودمم وایرلسه 2-3 روش پیش رو دارم شرایطش بود انجام میدم
ولی اونجا که پریز تلفن نداره چطوری وصل کنم؟
برو چک کن ببین سیم چه جوری رفته تو پریز ها
ببین بریدگی چیزی نداره!
من فیش تلفنم 8 سیم داره که 2 تاش به پیریز وصله رنگ سفید و سیاه میخواستم بدونم این سیم ها چه فرقی با هم میکنند
سلام ! آقا مشکلم حل شد ! گفتم بگم کسی به این درد دچار نشه یا بتونه حلش کنهمن بخاطر بارون شدیدی که چند ماهه پیش میومد مجبور شدم پریز تلفن دم در حیاطو داخل کنتور برق بزارم کهخیس نشه و خطم مشکل دارنشهیعنی علت این مشکل عجیب کنتور برق بود و کابل تلفنمو از کنتور برق دور کردم همه چیز به حالت اول برگشت !
چرا 1-2 جا بریدگی داره. سیم سالم وصل کردم بدتر شد :|
ببین پس احتمال این میره که از سیم کشی خونه باشه
البته اگر سیم کشی خونه مشکل داشته باشه که خوبه
بریدگی ها درست وصل شدن؟
اگه سیم کشی خونه مشکل داشته باشه چیکار باید کرد من برم همون رو انجام بدم. یه سیم کش برق بیارم سیم کشی خونه رو درست کنه؟! با تست کردن از دم در که نمیشه فهمید خرابه سیم کشی چون نت خیلی کم قطع میشه ... بعضی روزا یکسره قطع میشه!
داداش اين عكسي بود كه ديروز گذاشتم سرعت پايين بود گقتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز سرعت تا صد پنجاه هم ميرسه فقط يكم مقدار srn كم شده ولي خيلي تاثير داشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما خونمون دوتا فيش تلفن داريم يه دونه تو حال كه تلفن بهش وصله يه دونه تو اتاقم كه براي اي دي اس ال استفاده ميكنم،يه فيش برق دقيقا از بغلش رد شده كه يه سرايه بهش وصله براي تلويزيونو اينجور چيزا بنظرت اون تو نويز تاثير داره؟
اگر بخوای کسی رو بیاری باید مطمئن بشی که مشکل از همینه یا نه
ببین از نزدیکتریم جا برو یک مودم رو بزن ببین مقادیر مودم تغییر می کنه یا نه
ببین سیم از پیش کنتور برقی یا هرچی که باعث نویز بشه نباشه
اگر شهرتون منطقه ی گرمی هست به نظر من تو آفتاب نباشه
جایی که سیم بریدگی داره ببین اتصالی چیزی نداشته باشه یا زنگ زده نباشه
در کل تا مشکلت حل نشده دست بر ندار
منم تا جایی که بتونم راهنماییت می کنم و کمکت می کنم
در رابطه با سیم برق راستش من دلیل علمی رو نمی دونم
ممکنه باعث ایجاد نویز بشه حالا نمی دونم چه سیم برق هایی باعث نویز میشن ولی در هر صورت بهتره از پیش سیم برق رد نشه
فرقي نكرد سيم برقم كندم فاده نداشت![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)