تو مرحله لاس وگاس گیر کردم همونجا که میگه F بزن هر چی میزنم آخرش طرف میکشتم.!!!کسی میدونه چی کار کنم؟
تو مرحله لاس وگاس گیر کردم همونجا که میگه F بزن هر چی میزنم آخرش طرف میکشتم.!!!کسی میدونه چی کار کنم؟
خیر فریم ریت زیر 15 خواهد بود و قابل بازی نیست ولی اگه رایگان گیر بیارید وتست کنید روی رزولوشن 600در420 شاید جواب بده مگه با فروشنده طی کنید که اگر جواب نداد پس بگیره اینو اگه هم دانلود می کنید و حجمتون نامحدوده که چه بهتر
خیر گرافیک شما directx10.1 دارد و فاقد directx11 میباشد بقیه قطعات خوب هستند گرافیک هم قوی هست ولی فقط مشکل اش نداشتن dx11 هست
دوست عزیز سیستمت لب تاپه؟ آخه با سی پیو core i7 کارت گرافیک خیلی ضعیفی داری
دوستان بخاطر اینکه سیستم عامل 32 بیتی به خاطر share نکردن رم بالا تر از 4 ، برای این بازی پیشنهاد نشده ، من با رم فیکسی که عزیزی داده بود دارم بازی میکنم ، ولی حد اکثر گرافیکو نمیده ، اونم بخاطر رمه پایینه که نمی تونه تنظیمات حداکثر رو پردازش کنه
شما رو 32 بیت داری بازی میکنی؟
4 مرحله آخر به کل نظرم را راجب به این بازی تغییر داد. داستان و گیم پلی بازی عالی بود!یعنی بتل در بخش تکنفره مقابل کد هیچی نیست و نابود شده است،کال 18 مرحله و بتل 7 مرحله!!!!تنها مشکل کال گرافیکش.اگه برادران سازنده لطف کنن گرافیک بازی را بهتر کنند رسما بتل را نابود کردند.به همه توصیه میکنم این بازی را بگیرند و لذتش را ببرند.امتیازم به این بازی 8.![]()
Last edited by dvd2010; 09-11-2013 at 20:30.
من 9600GT دارم تا DirectX 10 ساپورت میکنه فقط ، اصلا نمیتونه اجرا کنه بازی رو ؟ یا با جزئیات پایین میشه اجرا کرد ؟
آقا شنیدم cod
4ساعته مراحلش تموم میشه درسته؟؟
نه اجرا نمیشه
الان خودم 9800GT دارم با رم 8 اما متاسفانه نمیتونم بازیش کنم
واقعا این یک نقطه ظعف هست برای یک موتور گرافیکی
اما یک طرف قضیه هم میتونه عمدی باشه
چون این بازی از بازیهای محبوب هست ممکنه قرداد پشت پرده ای بین این کمپانی و کمپانی های سخت افزاری باشه تا بتونن گیمر رو مجبور کنن که قطعات جدیدتری مثل رم و کارت گرافیک بخرن
چون روی کنسول ها با تکنولوژی دایرکت ایکس 9 اجرا میشه اما پی سی فقط 11 !!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)