دوستان من رمم 4 ، کارت گرافیکم 6670 رادئون ، سی پی یو core i3 .2.5gh هست ، بازی رو الترا بازی می کنم ، همه محیط رو رو بدون هیچگونه مکس تو لود کردن میاره ، ولی موقع حرکت بعضی جاها گیر میکنه ، از چی می تونه باشه > من فکر میکنم از رممه چون 8 میخواد
دوستان من رمم 4 ، کارت گرافیکم 6670 رادئون ، سی پی یو core i3 .2.5gh هست ، بازی رو الترا بازی می کنم ، همه محیط رو رو بدون هیچگونه مکس تو لود کردن میاره ، ولی موقع حرکت بعضی جاها گیر میکنه ، از چی می تونه باشه > من فکر میکنم از رممه چون 8 میخواد
لپ تاپه؟
به کارت صدا که اصلا ربطی نداره. گرافیکت خوبه ولی cpu به نظرم متوسطه. (2 هسته ای نسل دوم اینتل از این سریع تره)
کارت گرافیکت فکر نکنم بکشه ، یعنی اصلا فکر نمیکنم بکشه واسه من 6670 هست ، با لگ میکشه
آقایون بازی کلا لگ داره یا واسه من لگ داره؟
ولی عجب بازی هست لامصب، انگار واقعا تو میدون جنگ 4 هستی!من با سیستم تقریبا خوبی که دارم این حرف رو میزنم، حالا فکرش رو بکنین، کسایی که در خارج از کشور با سیستم های خفن گیمینگ بدون لگ، فریم ریت 60، ال ای دی 60، باند و موس و کیبورد مخصوص بازی و... بازی میکنن، چی حسی دارن!
کاشکی ما هم میتونستیم!
باو اون تانک رو توی مرحله دوم بازی باید چیکارش کنیم؟ به ما آر پی جی هم نداده که با آر پی جی بزنیمش!فقط C4! یکی از دوستان راهنمایی کنه تا هم من و هم بقیه فیض ببرند!
![]()
لگ نه ولی مشکل Freeze رو خیلیا دارن از جمله خودم ...
ویژگی اصلیش اینه که تو هر سطح گرافیکی بازی کنی بازم عالیه ....
اون تانکرم باس بری چند تا C4 بندازی روش و جلوش و پشتش (دی!) بعد بیای عقب بترکونیش ...
سی پی یوت که خوبه
گرافیکت رو زده سری5700 که خوب مدلای خوب و بد داره اما احتمال قوی میتونی بازی کنی
آقــــا آقــــــاهمچین سیستم بدی نداریا ، هم سی پی یوت و هم گرافیکت جزو خوب ها نباشه جزو ضعیف ها به هیچ وجه نیست
بازی راحت میاد بالا
دوستان تا مرحله 3 که رسیدم بلک باکس مشکلی نداشته دارم ادامه میدم ببینم به باگی چیزی میخورم یا نه
آره منظورم همون فریزیه!
ولی کرایسیس 3 با ایینکه گرافیکش بیشتر از این بود، راحت و بدون هیچ مشکلی من روی Ultra بازیش کردم(GTX 560ti)
یه چیز گفتی حمید ها!میزنه دخل منو میاره که! به نظرت برم توی ساختمونه یا برم توی محوطه C4 بکارم؟
دوستان گلم ؛ مشکل فریز به احتمال زیاد از رمه ، با رم 4 این مشکلو داریم ، من الان یه رم 8 انداختم رو سیستم ، دارم الترا بازی میکنم خودشم hd ،
نه از رم نیست ....من رمم 8 هست ....
+
دوستان بیخیال این بحثای سیستم شین ...کل تاپیک شده میکشه نمیشکه !
بازی کلا لگ داره!
من حتی رو مدیوم هم لگ دارم !
gpu : gtx 460
ram : ddr3 4 gb
cpu : amd phenom 955
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)