تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 125 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1248

نام تاپيک: Galaxy S IV |چهارمین کهکشانی سامسونگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من الان 4 روزه دارم از S4 اکتا استفاده میکنم ، میخواستم نظرم رو بگم
    اولین چیز و مهمترین صفحه نمایش هست که واقعا خوبه . مهمترین دلیل من برای انتخاب همین بود ، چون تو اسمارت فون صفحه نمایش مهمترین نقش رو داره . برای من پنج اینچ بودن هم مهم بود. نمیخواستم کوچکتر باشه.
    در مورد بدنه و طراحی به نظر من سادگیش خوبه و همچنین سبکی . من مشکی گرفتم ، تو نگاه اول تو ذوق زد قاب پشتش اما الان خوشم میاد ازش
    امکانات نرم افزاریش زیاد کاربردی نیست ، اما خوبه بعضی مواقع به کار میاد.
    دوربین هم به نظرم زیاد خوب نیست ، میشه فقط گفت بد نیست
    داغ اصلا نمیکنه ، تو نارنجی گفته شده بود داغ میکنه خیلی تعجب کردم . من از مدل اکتا دارم استفاده میکنم اصلا داغ کردن من ندیدم.
    کلا این گوشی ارزش خرید داره فقط به خاطر صفحه نمایش خوبش و خوش دست بودنش واقعا تفاوت زیادی داره با اس 3 یا نوت 2 قیمت هم فکر کنم تا 2400 بیاد الان که با گارانتی حدود 2650 هست و من هم به همین قیمت گرفتم.
    سوالی بود در خدمتم

2. 10 کاربر از golabi_65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

گله من عملا نور بیشتر به اندازه ی سنسور ربطی نداره. اون چیزی که باز و بسته میشه دیافراگم نیست عزیزه من،شاتر هست. در دوربین هایی که در گردونه انتخاب گزینه ی M یا منوال به پارسی:دستی رو داشته باشه دیافراگم قابل تنظیمه اما در دوربین های موبایل تغییر سرعت شاتر یا میزان گشودگی دیافراگم امکان پذیر نیست. دیافراگم در دوربین های موبایل ثابت هست و عموما بین f/2.4 و یا یک استاپ بسته تر ینی f/2.8 هست.حالا در این وضعیت چیزی که باعث میشه در شرایط نوری ضعیف عکس بهتری ثبت بشه رزولیشن عکس هست و ایزو. حداکثر ایزو که 800 هست اما چون رزولیشن دوربین وان 4 مگاپیکسل هست کمک بسیار شایان توجهی به ثبت عکس های فری نویز تری میکنه.
    رزولیشن 13 مگاپیکسل قطعا برای سنسوری به این کوچکی خیلی زیاده. دوربین من با این هیکل 10 مگاپیکسله
    دوربین وان f/2هستش و به غیر اندازه بزرگتر پیکسل هاکه باعث جذب نور بیشتر میشه از تکنولوژی های دیگری هم برای کاهش نویز استفاده میکنه. خب چون من خودم وان رو دارم به جرات میتونم بگم که هرگز دوربین گوشی ایی با این قدرت عملکرد در نور کم رو ندیده بودم ضمن اینکه بعلت بازتر بودن دیافراگم بطور قابل ملاحظه ای در عکاسی ماکرو قویتر از سایرین عمل میکنه ببینید. البته سایز و کیفیت عکس رو تاپاتاک پایین اورده

Sent from my HTC One using Tapatalk 2
    Last edited by Dr.B.M; 06-05-2013 at 02:21.

4. 2 کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان مدلی که CPU 1.9 داره تو بازار هست الان؟

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

اگه دوستان ما رو نزنن خواستم شعار HTC در مقابل گلکسی S4 رو بگم

Plastic is not fantastic, my friend

7. 3 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اگه دوستان ما رو نزنن خواستم شعار HTC در مقابل گلکسی S4 رو بگم

Plastic is not fantastic, my friend

از کی تا بحالا اسم پلی کربنات شده پلاستیک؟! هزار بار گفتم اینم هزار و یکمین بار: پلی کربنات یک پلیمر بسیار مقاوم در ساختار شیشه ی ضدگلوله هست!

9. این کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

از دوستانی که اس4دارن ممنون میشم بگن که کیفیت صفحش خیلی نسبت به اس3فرق داره؟20درصد 30درصد 50درصد و یا بیشتر؟اگه واقعا فرقش زیاده اس3رو بدیم اینو بگیریم.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

11. این کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از کی تا بحالا اسم پلی کربنات شده پلاستیک؟! هزار بار گفتم اینم هزار و یکمین بار: پلی کربنات یک پلیمر بسیار مقاوم در ساختار شیشه ی ضدگلوله هست!

پلی کربنات چی داداش پلی کربنات یه چیز دیگه هست s4 پلاستیک بی کیفیته

13. این کاربر از w990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

من با سامی مشکلی ندارم خودمم یه مدت اس3 داشتم اونم پلی کربنات بود ولی دیدیم چجوری داغون و له میشد وقتی ضربه میخورد
    پلی کربنات هم جز دسته پلاستیک هاست دیگه...

15. 2 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خیلی بخشیدا ولی اگه فک میکنید اینا پلی کربناتند برید یه بار وان ایکس رو تو دستتون بگیرید شاید نظرتون تغییر کرد!
    هیچ شکی نیست که سری گالکسی یکی از موفق ترین اندرویدیها هستند که من فکر میکنم اینو مدیون نرم افزار خوب و کامل و ساپورت نسبتا مناسب سامسونگ هستند تا بدنه ی مرغوب یا حتی زیبا!
    سامسونگ هر سال و با معرفی گالکسی جدید حجم زیادی از امکانات جدید رو هم برای یوزراش به ارمغان میاره. گرچه این امکانات نرم افزاری همیشه بدرد هر یوزری نخورده و بعضاً مشکلاتی نظیر کندی دستگاه بهمراه داشته ولی خب پیشرفت سریع دنیای تکنولوژی امروز میطلب که هر روز امکانات جدیدی به متقاضيان ارائه بشه هر چند وجودی غیر لازم داشته باشه و سامسونگ از این عطش شدید کاربران استفاده کرده تا سود بیشتری رو نصیب خود کنه
    متاسفانه بعد از دیدن مراسم معرفی اس فور اصلا خوشحال نشدم چون مطمئن شدم سامسونگ داره دقیقا همون راهی رو در پیش میگیره که اپل بعد از فوت جابز فقید در پیش گرفت و من بعد از شش سال تجربه شیرین با اپل مجبور شدم که کنارش بگذارم!
    بعد از ورود ایفون پنج بخودم گفتم خب دیگه الان وقتشه که فور رو با این عوض کنم چون فکر میکردم بعد از ورود فور اس و عدم تغییرات محسوس حتما دیگه وایو میتونه برام یه تجربه جدید و شیرین دیگه از اپل رو به ارمغان بیاره ولی افسوس که تازگی این محصول جدید اپل فقط یک ماه بود و تعویض من یه حرکت اشتباه!
    برای همین به دوستانی که اس سه یا نوت دو دارند اصلا پیشنهاد نمیکنم سراغ این کهکشانی چهارم برند.
    موفق باشید
    Sent from my HTC One using Tapatalk 2

17. 2 کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

من با سامی مشکلی ندارم خودمم یه مدت اس3 داشتم اونم پلی کربنات بود ولی دیدیم چجوری داغون و له میشد وقتی ضربه میخوردپلی کربنات هم جز دسته پلاستیک هاست دیگه...
    بنده حدود 4 ساله HTC-HD2 دارم . بدنه اش شبیه توی ماهیتابه های نسوز هست . هنوز یک خط کوچیک هم روش نیست . مثل تیتانیوم ضد خش هست .

19. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •