تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 59 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مانیتورای جدید که دیگه همه یا HDMI دارند یا DVI کابل VGA میخوای چه کار ؟!
    واسه مونیتورهای جدید میدونم ولی مونیتور من قدیمیه

2. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

واسه مونیتورهای جدید میدونم ولی مونیتور من قدیمیه
    یه دونه از اینها بخر خوب : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولی به نظر من هم اپل کمپانی مزخرفیه !
    توی ایران آیفون داشتن شاید کلاس باشه ولی اینجا دیگه واقعا جواد شده !
    من از فرط همین جوادیسم آیفونمو (4s) فرستادم ایران یه گالاکسی خریدم (هنوز 5 نیومده بود)
    البته نهایتا این بحثها به جایی نمیرسه . چون هر کسی سلیقه خودش رو به حق میدونه .

ولی قبول داری کامل ترین از نظر ساپورت بهترین نرم افزار ها و همینطور کیفیت ساخت هست ؟!
    واقعآ راحتی استفاده از گوشی های اپل بی همتاست تو دنیا ..شاید منوها خیلی ساده به نظر بیان ولی کاراییشون تو انجام دستورات فوق العاده نرم و روان انجام میشه.
    اتفاقآ تو ایران جوات تــــَر شده
    کلآ من خودم یه آدمیَم که نگا به این نمی کنم یه چیزی جوات شده یا نه .. واسم کیفیتش مهمه اول

آنتی :

زیبای خُفته !

6. 7 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

از 8 گیگابایت رم ps4 حداكثر تا 5 گیگابایت آن برای ساخت بازي موجود خواهد بود

با توجه به اطلاعاتی که ابتدا توسط ديجيتال فاندري و سپس برخي ديگر از سايتها منتشر شده ps4 حدود 3/5 گیگابایت از 8GB GDDR5 رم خود را برای سیستم عامل اختصاص داده است و 4/5 گیگابایت فضا هم برای سازندگان بازی در نظر گرفته شده است.
    البته گفته شده که 0/5 رم اضافه نیز تحت شرایطی خاص ممکن است یا برای سیستم عامل و یا برای سازندگان بازی استفاده شود.(flexible)

در ابتدا توسط منابع زيادي گفته شده بود كه 7 گيگ از رم براي بازي صرف خواهد شد

.
    Last edited by halflife g; 27-07-2013 at 15:19.

8. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

PS4 سبکتره یا x1?

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ولی قبول داری کامل ترین از نظر ساپورت بهترین نرم افزار ها و همینطور کیفیت ساخت هست ؟!
    واقعآ راحتی استفاده از گوشی های اپل بی همتاست تو دنیا ..شاید منوها خیلی ساده به نظر بیان ولی کاراییشون تو انجام دستورات فوق العاده نرم و روان انجام میشه.
    اتفاقآ تو ایران جوات تــــَر شده
    کلآ من خودم یه آدمیَم که نگا به این نمی کنم یه چیزی جوات شده یا نه .. واسم کیفیتش مهمه اول

آنتی :

زیبای خُفته !

راستش رو بخوای نه قبول ندارم ! چون خودم هیچ تجربه خوبی با ساپورتشون نداشتم .
    دکمه Home اش خراب بود . رفتم اپل استور میگه برو از توی سایت وقت بگیر الان هررری . رفتم وقت گرفتم برای یک ماه بعد وقت دادند بعد یک ماه رفتم طرف دکمه رو چند بار فشار داده میگه آره خرابه توی رکورد هاش مینویسم بدتر شد بیار الان لازم نمیدونم برات تعویض کنیم! بعد چند وقت بعدش کلا کار نکرد . باز همون بساط قبل وقت گرفتم یک ماه بعد وقت داده بعد از یک ماه رفتم میگه گارانتیش 2 روزه تموم شده ! میگم به من چه شماها یک ماه بعد وقت میدید ! خلاصه با کلی داد و بیداد و شکایت و شکایت کشی ازشون یه گوشی دیگه گرفتم که درجا فرستادمش ایران .

از نظر کیفیت هم چه فرقی میکنه وقتی کیفیت خدا باشه ولی سرویس دهی اون قدر افتضاح ؟ یادمه قدیمها که نوکیا داشتم یک بار رفتم برای گارانتی همون موقع گوشی رو ازم گرفتند برای اون مدتی که گوشی دستم نبود یه گوشی دادن بهم که کارم لنگ نمونه سر یک هفته هم حاضر شد . این سامسونگه هم که تا حالا مشکلی پیدا نکرده در صورتی که اون آیفونه سر 4 ماه مشکل دار شد سر یک سال خراب شد . اون افتضاح آنتن دهی سر سری 4 هم که دیگه نگو ... (چون من هم 4 داشتم هم 4s هنوزم یه 4s متاسفانه دارم که دادم به داداشم) چیزی که هست اینجا ارزش گوشی در حد پشکله اگر روی قرارداد بگیری . یک قرارداد موبایل دو ساله میبندی ماهی 39 یورو به تمام خطهای موبایل و ثابت توی ماه نا محدود و بدون هزینه اضافی زنگ میزنی هر چه قدر که میخوای + SMS و MMS و اینترنت مفتی نا محدود به جاش گوشی رو بهت میفروشند 1 یورو مثل اینها :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا مثل این که گوشی رو مجانی میده بهت :

جالبه که هزینه خود خط هم توی بیشتر اپراتورها همون قدره یعنی بدون گوشی . من معمولا ازشون گوت شریفت میگیرم بهتر از گوشیه . میرم باهاش هرچی میخوام میخرم

الان گالاکسی که خریدم نه تنها به جای یک سال 2 سال گارانتی داره بلکه بیمه هم داره . قیمتش زمانی که خریدم 50 یورو هم از S4 کمتر بود .

از نظر نرم افزاری هم اشتباه میکنید به هیچ عنوان راحت تر نیست . یک ویجت ساده رو بعد از این همه مدت هنوز پشتیبانی نمیکنه !!!! میخوای یه آب و هوا رو چک کنی که اتفاقا اینجا خیلی لازمه باید حتما یه اپ باز کنی . به هر حال من که حالا حالا ها طرفش نمیرم همین Ipad ای که دارم به اندازه کافی مکافات هست که همینم به زودی از شرش خلاص میشم میخوام سورفیس بگیرم .

ولی در مورد Ps4 بدجوری باهات موافقم

11. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلآ یه خاطره بد باعث شده از کُل برندش متنفر بشی!
    ولی فکر کنم اونور بنداز بنداز تره نسبت به اینور!سر همون قضیه که میگی ارزشی واسشون نداره گوشی موبایل... ( اینجا یه عده پرستشش می کنن!هه)
    اینقدر بد گفتی از آیفون ولی دریغ از این مشکلاتی که گفتی برا گوشیهای خودم پیش اومده باشه تا الان اینم بگم ک اینجا گوشی خراب بشه محاله کسی نتونه درستش کنه!
    ویجت هم که کلآ ارتباطی با iOS نداره از اولم قرار نبوده بهش اضافه بشه اونم به خاطر سیاست انحصار طلبی اپل...اندروید اوپن سورس هست به خاطر همین زیاد میشه سیخ کاریش کرد ولی اپل ترجیح داده رو همون قضیه منحصر به فرد بودنش از یه سیستم عامل بسته با کاراییه ساده استفاده کنه.مطمئنن تا چند نسل بعد هم اپل تغییری در ساختار نرم افزاریش ایجاد نمی کنه به چند دلیل که یکیش همون قضیه جــــواتُ ایناس که حدود 600 میلیون کاربر در سطح جهان داره و نشون دهنده ی رضایتمندی مردم بود.این مطلبو من چند وقت پیش خوندم جالب بود که تو خود کشور کره هم محصولات اپل بیشتر مورد رضایت مردمش قرار گرفته!

+
    اینباکس PS4 البته اون eye و بازی رو باس جداگونه تهیه بفرمایید!

نیم نگاهی به سایز هر 3 کنسول تازه متولد شده ! خودتون قضاوت کنید : دی

Last edited by B.3.S.T; 27-07-2013 at 18:18.

13. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ویجت هم که کلآ ارتباطی با iOS نداره از اولم قرار نبوده بهش اضافه بشه اونم به خاطر سیاست انحصار طلبی اپل...اندروید اوپن سورس هست به خاطر همین زیاد میشه سیخ کاریش کرد ولی اپل ترجیح داده رو همون قضیه منحصر به فرد بودنش از یه سیستم عامل بسته با کاراییه ساده استفاده کنه.مطمئنن تا چند نسل بعد هم اپل تغییری در ساختار نرم افزاریش ایجاد نمی کنه به چند دلیل که یکیش همون قضیه جــــواتُ ایناس که حدود 600 میلیون کاربر در سطح جهان داره و نشون دهنده ی رضایتمندی مردم بود.این مطلبو من چند وقت پیش خوندم جالب بود که تو خود کشور کره هم محصولات اپل بیشتر مورد رضایت مردمش قرار گرفته!
    اگر به IOS ربط نداره پس به چی ربط داره ؟!
    اپلی که خواست کاربرانش به ....ش هم نیست به درد نمیخوره .
    ویجت داشتن اندروید هم به خاطر اوپن سورس بودنش نیست که به صورت دیفالت داره .
    600 میلیون کاربرش راحت 400 میلیونش از اینهایی هستند که گوشی و تبلت رو مجانی گرفتند . توی ایرانه که همه چیز برعکسه .

گویا گفته شده که Vita میتونه به جای کنترلر Ps4 کار کنه

15. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگر به IOS ربط نداره پس به چی ربط داره ؟!
    اپلی که خواست کاربرانش به ....ش هم نیست به درد نمیخوره .
    ویجت داشتن اندروید هم به خاطر اوپن سورس بودنش نیست که به صورت دیفالت داره .
    600 میلیون کاربرش راحت 400 میلیونش از اینهایی هستند که گوشی و تبلت رو مجانی گرفتند . توی ایرانه که همه چیز برعکسه .
    ربط نداره چون اصلآ ios ویجت براش تعریف نشده!
    کسایی که آیفون میگیرن 2 دسته ان : یه عده طرفدارای برند و محصولاتشن و زیر و بم سیستم عاملش رو بلدن یه عده هم فقط واسه کلاس گذاشتن میگیرنو اصلآ نمیدونن ios چیه که مورد دوم 90% اینجا جریانش پر شوره ! : دی
    داریم راجب میلیون صحبت می کنیم! از اون حرفها بود ...

آغا من از همه عذر می خوام به خاطر انحرافی که تو بحث تاپیک ایجاد شد..

17. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

قربونش برم این زیبای خفته از اولش خفته بود
    یادمه وقتی کنسول ps3 رو از قوتی در اوردم (فت بود) یک ابهتی داشت که نگو اون بدنه براق مثل اینه بود تازه دستم هم عرق کرده بود کلی مالیده شد روی کنسول بعد سریع دستمو تکون تکون دادم هوا بخوره عرقه بره بعد برداشتمش

گویا گفته شده که Vita میتونه به جای کنترلر Ps4 کار کنه
    بله بله تایید شده و دارندگان ویتا میتونن ازش به عنوان یک کنترلر استفاده کنن ولی این درحالیه که بازی ساز اون برنامه نویسی لازم رو موقع ساخت بازی انجام بده تا بشه از ویتا جهت کنترلر هم استفاده کرد که البته فکر کنم اکثر بازی های انحصاری سونی این قابلیت رو داشته باشن و در این صورت دیگه تا مدتی نیاز نمیشه من یک کنترلر جدید بخرم

19. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •