تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 98 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من یه دو سالی هست که دوربین پاناسونیک fz40 رو دارم قبلش هم مدلهایی از کانن رو داشتم و تجربه 7-8 هزار عکس رو با این دوربینها دارم
    اما الآن دوست دارم دوربینی داشته باشم که تو نور کم و تو اتاق (با نور مهتابی و لامپ) عکسهایی بگیره که مشکل نویز رو نداشته باشه چون تو این دوربینهای نیمه slr مشکل نویز خیلی زیاده
    بیشتر برای مراسم های خانوادگی و گرفتن عکس دسته جمعی و اجناسی که دارم و میخوام ازشون عکس تهیه کنم تقریبا از فاصله 1 تا 3 متری
    بودجه هم برای دوربین با لنز 1300 هست نمیدونم چی بگیرم یکی از دوستان کارکرده 550D کانن و 5100 نیکون رو پیشنهاد داده که لنز خودشون هم 18-55 هست

برای شروع و تا موقعیکه کار این سطح دوربینها رو یاد بگیرم , میخوام با مود اتوماتیک شروع کنم و در مواقعی که وقت کردم آموزشها رو بخونم تا بتونم با تنظیمات خاص عکس بگیرم
    سوالم اینه بین 550D و 5100 کیفیت خروجی کدومشون بهتره و مود اتوماتیک بهتری رو در اختیار کاربر میزاره ؟
    تو این دو مدل فیلمبرداریشون چجوریه ؟ بصورت ممتد چقدر میتونن FHD فیلم بگیرن ؟

اگر پیشنهاد دیگه ای هم تا 1300 دارید که از این دوتا بهتر باشه و با توضیحات بنده همخونی داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
    حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

متاسفانه قیمت یه دوربین خوب نو مثل 600d با بودجه شما حدود 400 تومن فاصله داره !
    و اگه امکان افزایش بودجه نیست بهترین کار خرید کارکرده هس ، البته شما بین 600 و 5100 میتونید انتخاب کنید و 550 دیگه خیلی قدیمی شده
    در مجموع بین 600 و 5100 انتخاب بهتر 600 هست

توصیه میکنم این دو نقد رو کامل بخونید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    من یه دو سالی هست که دوربین پاناسونیک fz40 رو دارم قبلش هم مدلهایی از کانن رو داشتم و تجربه 7-8 هزار عکس رو با این دوربینها دارم
    اما الآن دوست دارم دوربینی داشته باشم که تو نور کم و تو اتاق (با نور مهتابی و لامپ) عکسهایی بگیره که مشکل نویز رو نداشته باشه چون تو این دوربینهای نیمه slr مشکل نویز خیلی زیاده
    بیشتر برای مراسم های خانوادگی و گرفتن عکس دسته جمعی و اجناسی که دارم و میخوام ازشون عکس تهیه کنم تقریبا از فاصله 1 تا 3 متری
    بودجه هم برای دوربین با لنز 1300 هست نمیدونم چی بگیرم یکی از دوستان کارکرده 550D کانن و 5100 نیکون رو پیشنهاد داده که لنز خودشون هم 18-55 هست

برای شروع و تا موقعیکه کار این سطح دوربینها رو یاد بگیرم , میخوام با مود اتوماتیک شروع کنم و در مواقعی که وقت کردم آموزشها رو بخونم تا بتونم با تنظیمات خاص عکس بگیرم
    سوالم اینه بین 550D و 5100 کیفیت خروجی کدومشون بهتره و مود اتوماتیک بهتری رو در اختیار کاربر میزاره ؟

اگر پیشنهاد دیگه ای هم تا 1300 دارید که از این دوتا بهتر باشه و با توضیحات بنده همخونی داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

هر دو دوربینهای بسیار خوبی هستند که نیاز شما را به خوبی رفع می‌کنند هر چند نیکون D5100 از کنون 550D جدیدتر است و هر چند نیکون از نظر نویز در ایزوهای بالا و نیز Dynamic Range کمی به نسبت به کنون برتری دارد ولی از نظر کیفیت خروجی در ابعادی که شما احتمالا چاپ می‌کنید تفاوتی بین این دو نخواهید دید.تفاوت بیشتر به Handling و راحت بودن دوربین در دستان شما بر می‌گردد که بیشتر سلیقه‌ای است و بهتر است هر دو دوربین را در دست بگیرید و با آنها کار کنید تا ببینید با کدام یکی راحت تر هستید.اگر می‌خواهید به جای RAW از فرمت JPEG استفاده کنید شاید کنون از این نظر برتری اندکی به نیکون داشته باشد(که البته این هم بیشتر به سلیقه افراد بر می‌گردد و بعضی‌ها ممکن است خروجی نیکون را بیشتر بپسندند).
    در مورد لنز فکر کنم لنز کیت هر دو لنزهای خوبی هستند ولی اگر لنز کیت کنون EF-S 18-55 IS II باشد از لنز کیت نیکون کمی بهتر است. اگر می‌خواهید از داخل اتاق با روشنایی محیط عکس بگیرید لنزی با دیافراگم بازتر بیشتر به کارتان می‌آید لنزهای پرایم مانند 50F1.8 یا 85F1.8 و بسته به فضایی که در آن کار می‌کنید 35F1.8 برای اینکار بسیار مناسب‌تر از لنزهای کیت هستند ولی با توجه به بودجه‌ای که دارید ابتدا لنز کیت را تهیه کنید و مدتی با آن کار کنید تا فاصله کانونی که با آن راحت هستید را پیدا کنید و بعد اقدام به تهیه لنزهای بهتر کنید.

ارادتمند

5. این کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

متاسفانه قیمت یه دوربین خوب نو مثل 600d با بودجه شما حدود 400 تومن فاصله داره !
    و اگه امکان افزایش بودجه نیست بهترین کار خرید کارکرده هس ، البته شما بین 600 و 5100 میتونید انتخاب کنید و 550 دیگه خیلی قدیمی شده
    در مجموع بین 600 و 5100 انتخاب بهتر 600 هست

توصیه میکنم این دو نقد رو کامل بخونید

خیلی ممنون از توجهتون
    اگر واقعا کیفیت خوب رو داشته باشه میتونم بالاتر هزینه کنم چون میخوام چند سالی ازش استفاده کنم
    فقط شما 600 رو پیشنهاد دادید آیا برای شروع مود اتوماتیک این دوربین عکسهای با کیفیت تری نسبت به دوربین خودم (fz40) میگیره یا
    اینکه تا تنظیمات دستی رو برای گرفتن عکس انجام ندم کیفیت فرقی نمیکنه ؟
    یعنی وقتی سطح دوربینها بالا میره آیا کیفیت مود اتوماتیک شون هم بهتر میشه یا فقط انجام تنظیمات خاص کیفیت عکس رو دوچندان میکنه ؟
    تشکر میکنم

سلام دوست عزیز

هر دو دوربینهای بسیار خوبی هستند که نیاز شما را به خوبی رفع می‌کنند هر چند نیکون D5100 از کنون 550D جدیدتر است و هر چند نیکون از نظر نویز در ایزوهای بالا و نیز Dynamic Range کمی به نسبت به کنون برتری دارد ولی از نظر کیفیت خروجی در ابعادی که شما احتمالا چاپ می‌کنید تفاوتی بین این دو نخواهید دید.تفاوت بیشتر به Handling و راحت بودن دوربین در دستان شما بر می‌گردد که بیشتر سلیقه‌ای است و بهتر است هر دو دوربین را در دست بگیرید و با آنها کار کنید تا ببینید با کدام یکی راحت تر هستید.اگر می‌خواهید به جای RAW از فرمت JPEG استفاده کنید شاید کنون از این نظر برتری اندکی به نیکون داشته باشد(که البته این هم بیشتر به سلیقه افراد بر می‌گردد و بعضی‌ها ممکن است خروجی نیکون را بیشتر بپسندند).
    در مورد لنز فکر کنم لنز کیت هر دو لنزهای خوبی هستند ولی اگر لنز کیت کنون EF-S 18-55 IS II باشد از لنز کیت نیکون کمی بهتر است. اگر می‌خواهید از داخل اتاق با روشنایی محیط عکس بگیرید لنزی با دیافراگم بازتر بیشتر به کارتان می‌آید لنزهای پرایم مانند 50F1.8 یا 85F1.8 و بسته به فضایی که در آن کار می‌کنید 35F1.8 برای اینکار بسیار مناسب‌تر از لنزهای کیت هستند ولی با توجه به بودجه‌ای که دارید ابتدا لنز کیت را تهیه کنید و مدتی با آن کار کنید تا فاصله کانونی که با آن راحت هستید را پیدا کنید و بعد اقدام به تهیه لنزهای بهتر کنید.

ارادتمند
    خیلی ممنون از توجهتون
    لنزی که روی 600 و 550 هست برای شروع مناسب عکس داخل محیط کم نور هست ؟
    و آیا درسته که تو این سطح دوربیها ؛ فیلمبرداری روی لنز فشار میاره و به همین خاطر 5100 محدودیت 20 دقیقه ای برای فیلمبرداری داره ؟
    اگر بخوام کارکرده این دو دوربین رو بگیرم حداکثر چند شات خورده باشه ؟ 6000 شات برای یک دوربین کارکرده زیاد نیست ؟ کلا این دوربینها تا چند شات عمر مفید دارند ؟

تشکر میکنم

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

شما به راحتی می‌توانید با لنزهای کیت از داخل اتاق عکس بگیرید ولی مجبورید ایزو را بالاتر ببرید که البته توی این دو دوربین تا ISO1600 نویز چندانی نمی‌بینید و اگر سختگیر نباشید تا ISO3200 هم عکسهای با کیفیتی از هر دو دوربین دریافت می‌کنید.هر چند لنزهای سریعتر کارتان را بسیار راحت‌تر می‌کنند (میزان نور ورودی به سنسور در F2 نسبت به F4 چهار برابر و نسبت به F5.6 هشت برابر بیشتر است!) در ضمن لنزهای سریع بوکه بسیار زیباتری نسبت به لنزهای کیت دارند که در عکاسی پرتره اهمیت زیادی دارد و البته لنزهای پرایم از نظر کیفیت تصویر به ویژه Sharpness یک سر و گردن از لنزهای کیت بالاتر هستند.

در مورد فیلمبرداری هم به لنز فشار نمی‌آید فیلمبرداری طولانی مدت منجر به داغ شدن سنسور می‌شود که ممکن است در طولانی‌مدت به سنسور آسیب بزند.

عمر شاتر در این مدلها بین 50000 تا 100000 است (نزدیکتر به 50000 ) و 6000 شات برای یک دوربین کارکرده بسیار خوب است.هر چند اگر کارکرده می‌خواهید خرید کنید هنگام خرید به کیفیت دوربین و لنز حتما دقت کنید (از نظر دقت فوکوس , تمیز بودن و عدم وجود لکه روی سنسور و آینه و لنز و عدم وجود اشکال در LCD و ویزور و...).بهتر است با یک نفر که وارد است به خرید بروید و هنگام خرید از فروشنده برای مدتی (یک هفته تا یک ماه) وقت بگیرید تا اگر دوربین اشکالی داشت بتوانید پس بدهید.

ارادتمند

8. این کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام

داداش، من دقیقا همین نیاز های شمارو داشتم!
    قبلا SONY HX200V داشتم که یک دوربین نیمه حرفه ای بود.
    دیروز یه CANON 1100D با لنز 18-55 گرفتم بقیمت 1230 تومن.

نویز خیلی خیلی کمتر هست!
    اگه بخوای، امشب میتونم یک تست از دو دوربین برات انجام بدم(در شرایط نوری ضعیف!)

10. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

داداش، من دقیقا همین نیاز های شمارو داشتم!
    قبلا SONY HX200V داشتم که یک دوربین نیمه حرفه ای بود.
    دیروز یه CANON 1100D با لنز 18-55 گرفتم بقیمت 1230 تومن.

نویز خیلی خیلی کمتر هست!
    اگه بخوای، امشب میتونم یک تست از دو دوربین برات انجام بدم(در شرایط نوری ضعیف!)
    امیر جان خیلی ممنون
    یه لطفی کن تو نور نورمال اتاق یه چند تا عکس از دو سه تا سوژه بنداز
    فقط یکی با فلاش یکی بدون فلاش و یکی هم با مود اتوماتیک
    سرعت نت هم اگر ردیفه بدون دستکار و کم کردن حجم آپ کن
    لطف میکنی
    Last edited by MVP77; 01-10-2013 at 17:28.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

امیر جان خیلی ممنون
    یه لطفی کن تو نور نورمال اتاق یه چند تا عکس از دو سه تا سوژه بنداز
    فقط یکی با فلاش یکی بدون فلاش و یکی هم با مود اتوماتیک
    سرعت نت هم اگر ردیفه بدون دستکار و کم کردن حجم آپ کن
    لطف میکنی
    این یک تست کوچیک:

**

**

تنظیمان هر دو دوربین مشابه هست!
    ISO 3200
    سرعت شاتر 1/25 ثانیه
    دیافراگم 5.6
    بدون فلاش
    نور تقربا ضعیف

*عکس در شرایط مختلف انداختم، ولی فعلا کار دارم، تا فردا یجایی آپلود میکنم و لینکش رو میدم.

13. 5 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

این یک تست کوچیک:

تنظیمان هر دو دوربین مشابه هست!
    ISO 3200
    سرعت شاتر 1/25 ثانیه
    دیافراگم 5.6
    بدون فلاش
    نور تقربا ضعیف

*عکس در شرایط مختلف انداختم، ولی فعلا کار دارم، تا فردا یجایی آپلود میکنم و لینکش رو میدم.
    یادم رفته بود، در همین شرایط با GALAXY S3 هم عکس گرفته بودم، اینم مقایسه:

البته ISO روی 800 هست چون آخرش همینه!
    زمان شاتر هم باز 1/25 ثانیه هست.
    Last edited by amir200812; 01-10-2013 at 23:29.

15. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

امیر جان میشه بگی چرا 1100 رو انتخاب کردی ؟
    به خاطر قیمتش یا مسئله دیگه ؟

ممنون بابت عکسا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •